4192
  • Carlos
    Na itt merre????? Ezt nem találom évek óta!!!

Most így állok:
  • Carlos
    Ügyi. Én el vagyok akadva egy kincseshejnél (5.)
    Mingyárt rakom a képet, hátha van 5letetek!
  • Carlos
    Naja...csak a sok forgatás közben ha egyszer nem sikerül, akkor máris eltűnnek a kis szivecskék.
    Meg állandóan azt szajkózza, hogy a kém ittvan és meg az áruló ottvan. Azokat meg unom hajkurászni.
    Télleg, hogy lehet behajtani ezeket a kémek után járó 3-4000 aranyakat, mert nem láttam pénzgyarapodást, ha visszamentem oda, ahol megkértek, hogy keressem meg! Se a báró, se a kocsmáros nem adott... :(
  • Tuvok #3189
    amúgy azokkal én se nagyon boldogulok, jóformán csak az hiányzott

• Tuvok #3188
    táncojj a nőddel, ha jó vagy nála, ő is ad ilyen infót :)
  • Carlos
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy városromokról infót kitől kapok?
    Mert eddig a három kiszabadított rokon köhögött ki három részletet meg is találtam az inka romot, de a többit, honnan lehet előásni?
  • Nolan Mito
    Sziasztok!
    elég kényes problémám van:csak most szereztem meg a game-t,de gond van a telepítéssel.....feltelepíti ugyan 100%-ig,de a végén azt írja ki,hogy "the wizard was interrupted....."a lényeg hogy azt kéri,próbáljam meg később a telepítést,mive "megszakadt".Azt nem tudom,hogy crack kell e hozzá,mert sajna még nem tudtam kipróbálni,de ha van valami tippetek,annak örülnék.....
    Fontos lenne a segítség,mert nagyon kíváncsi vagyok már.....
    Előre is kö[email protected]
  • Botond #3185
  • Tuvok #3184
  • Carlos
    No, eleget aludtam!
    Megyek kalandozni... :)
  • Carlos
    No, eleget kalandoztam!
    Megyek aludni... :)
  • Dzsotin
    Információk :
    F1 - F10 billentyűket kell lenyomni.
    Shift és P - Játékszünet
    + vagy - nagyítás, kicsinyítés
  • Prince007
    Pedig olyan jó érzés mikor a városok rádlőnek és a spanyol hajók rádkiáltják:
    "Menj az utamból!"
    Mondjuk utána úgyis elsüllyesztem őket.
  • Tuvok #3179
    Passz, nem szoktam "bűnözni"
  • Prince007
    Hm, ha feladom magam akkor megkapom a pénzt?
  • Tuvok #3177
  • Tuvok #3176
    A kocsmában a pincérnőt kérdezd :)
  • Tuvok #3175
    Áz
  • smoli
    Valaki még az elején említett valami szellem hajót is.
    Az tényleg létezik vagy kamu volt?
  • smoli
    Sziasztok,
    Nekem is lenne egy kérdésem. Éspedig. hogy hol tudom megnézni, hogy épp mekkora a vérdíj a fejemen?
  • LSSAHPAUL
    Egy érdekesség aki él vele: Ha bemész a papokhoz és ők infót adnak Raymondoról hogy hol van akkor ahányszor visszatöltöd annyiszor máshol van. Pl: aki olyan őrült töltheti a játékállást addig mig az orra előtt nem lesz :D
  • Tuvok #3171
    túl kicsi ahhoz, hogy egy teljes sortűz eltalálja, meg kanyarog is összevissza
    nem szoktam indiánokkal vergődni, nem sok mindent visznek, de majd egyszer megkínálom 44 ágyúból :D
  • Botond #3170
    lőjj rá és megtudod,nekem egy fregatt sortűz után elsülyedt gondolkodás nélkül :-)
  • LSSAHPAUL
    Azért kiváncsi vagyok mi történik az indian hadikenuval ha véletlenül eltalálja 30 ágyugolyó... A Royal Slup a legjobb hajó a játékban.
  • Tuvok #3168
    Jézusom :)))
  • Tuvok #3167
    Mindenki másra esküszik, de van aki egyedül megy, úgy nagyon raktér kell, van aki konvojban, neki van pár spanyol trade ship-je, ő akár mehet elöl egy Slooppal is :)
  • Dzsotin
    A kiéhezett és "rumtól hajtott" kalózok biztos szépnek találták.

A Kelet-Indiai Társaság szállíthat ilyen lányt, a vagyonos kapitányoknak :

Csakis a szépérzék javítása érdekében...
    Meg a változatosság kedvéért...
  • Dzsotin
    A szexi pincérlányok letölthetők :

Szexi csajok

Barmaids (Adult) - szövegnél a Main -szóra kell kattintani.

A "Custom" mappába kell bemásolni.
  • Mighty
    Indian*
  • Mighty
    Inian canoe a legjobb, és csak mert!
  • bigapó
    most komolyan: ha ügyes vagy akkor bármelyik jó, de ez persze közel sem ilyen egyszerű. olvasd a topikot, a pirat-o-pedia-t és megleled a kedvenced. ja, amúgy a Royal Sloop...és itt majd jönnek a többiek, hogy ez ezért jó, az meg azért:))
  • bigapó
    amelyik a segged alatt van:))
  • Johnyy
    Meiok a legerősebb hayó???
  • Tuvok #3159
    a legerősebb, fregatt osztályú hajó
    nézd meg a Pirate-o-pedia-ban
  • Prince007
    Mi az a Ship of the Line?
    Erős hajó?
  • Tuvok #3157
    esetleg nem süllyeszted a franciákat is ? :D
    lőj ki 5-6 kalózt, kísérj emigránsokat kolostorból, akkor pár (nehezebb fokozaton 2-3) kalóz privateer tuti megjelenik

ship of the line-t én kivétel nélkül st martin és barbados közti szigetvilág környékén láttam, általában európai konvojokat kísérnek, vagy 'new warship' címszóval katonákat szállítanak
    az enyém holland volt, mert még most is 'Utrecht' a neve :))
  • Christian
    Miért van az, hogy már vagy 30x örült a francia, de mégse adja meg a hercegi címet?
    Hollehet találni sorhajót? Egész térképet 100x bejártam, 46 éves múltam, de még egyszer se találtam sorhajót, se war galleont, se ilyen nagyobb hajókat. Csak spanyol kereskedőhajókat látok mindenhol. Tipp?
  • Kata
  • Mayday
    Hat, en meg anno szedtem le a magyaritast, ahol a masodikban vegulis csak egy nocd exe volt.
  • Carlos
    semmi sincs irva róla...