4192
-
Hans #2832 Szia!
Kikötsz a város mellett és egyszerűen begyalogolsz, ott már választhatod a támadást. -
Na de hooogyyaaann? tudok kifosztani egy várost ? vagy ingerelni öket hogy megtámadhassam mert most mindegyik kikötö befogad:S -
Hát hajóval nem fogsz harcolni!Avval csak ingerelni lehet öket.
Harcolni csak gyalogosan lehet...:( -
Összes darabja megvan? Akkor programhiba!
Nekem mind a négy elveszett város egy helyen volt!!! -
nem piros x-et keresel,hanem egy várost :-) -
borso #2827 Megszereztem a Maya térképet csak éppen a piros X hiányzik róla.
Tud valaki ebben segiteni, hogy mit rontottam el, vagy még tovább kell keresgélni, hogy megkapjam hozzá a piros X-et, vagy egyszerüen program hiba. -
Nah sikerült feltennem. 5 óra játék után még mindig nem tom hogy lehet várost megtámadni:S
Néha engedi de akkor támadási helyet kell választani majd start... a vége mindig a börtön pedig a hajórol össztüzet zuditanék a városra nem hiszem hogy maradna valaki is élve ott :)
Kérdés hogy lehet eredményesen bevenni egy várost? -
Hehe, nem. ;] Arrol mar volt hir hivatalosan, hogy Sid batyank elkezdte heggeszteni a jatekot, ezek szerint besegitettek onnan is a Piratesbe. Nem is baj, zsenik tomege van a Firaxisnal amiota megint osszejott a regi MicroProse "mag". - ha jol irtak anno. De latva a Piratest, igen ;] -
zizzenet #2824 Azt láttátok a Credits-ben, hogy a külön köszönet rész alatt szerepel a "Civilization IV csapat" is? :)) -
Most kezdtem egy új piratest rougén és kezdéskor az első városban mondják hogy hol van a 1. legkeresettebb kalóz, és pont mellettem van.. Elis kaptam 40 emberrel :) -
Megvan a 4 elveszett város,még bevágódok a Hollandoknál,és kész vagyok!Összes többi már megvan:) -
A hollandoknak meg faklumpájuk van ;))) -
Egyes nemzetekhez különböző zene tartozik,de én úgy figyeltem,hogy minden nemzetnek van saját "kedvenc átkötése",értem ez alatt,hogy a franciák körbe körbe forognak a parketten,angolok meg épp hogy forognak,és ugye az ehhez tartozó lépések nagyjából egyeznek. -
zizzenet #2819 Köszi. Ez jó hír. -
Koreográfia változik!
Alsóbb szinteken ezek vannak:
.jobbra sasszé - szünet - balra sasszé.
.jobbra forgás- szünet - balra forgás.
kombók:)
.jobbra sasszé - balra forgás.
.balra sasszé - jobbra forgás.
.előre - balra forgás - balra forgás.
.hátra - jobbra forgás - jobbra sasszé - jobbra forgás. (erre nem pont emlékszem) -
zizzenet #2817 Köszönöm, a válaszod sokat segített. Szerintem a vívás (is) nagyon jól kidolgozott része a játéknak.
Úgy tűnik, hogy különböző zenékhez különböző koreográfia tartozik, de minden zenéhez fixálva van a koreográfia. Kérdésem, hogy ez igaz-e, és ha igaz, akkor minden karrier esetén mindig ugyanaz a koreográfia, vagy legalább akkor újragenerálódnak?
Nem is tudom, ha valakinek kedve van, pontozhatja is a kérdéseim...
-
Viktor01 #2816 Hi amilyen ügyes vagyok még mindig nem találtam meg a várost:)
Jól elrejtették Sidéknél:D -
Dzsotin #2815 -
Dzsotin #2814 Tánc közben, a jobb alsó sarokban a
SÁRGA FELVILLANÁSOK a számgomboknál,
csak KEZDŐ (Apprentice) szinten vannak.
Kezdő szinten lehet gyakorolni és megismerni a játékot.
Az 1-es gombnál sárga lett és az ugyanazt jelenti, mint a
lány jobbra felfelé mutató keze.
Zsákmányosztás után lehet magasabb szintre lépni, utána már
nem lesznek táncot segítő FELVILLANÁSOK, a hölgy kézmozdulatai alapján kell tudni táncolni.
A hölgyek szeretik,ha rájuk figyelnek.
Kezdő szinten sok segítő szöveg is megjelenik, hogy mit lehet vagy
mit kéne tenni.
A 4 magasabb szinten már nem lesznek segítő szövegek, azokat már
fejből kell tudni egy tapasztalt kapitánynak. -
Egymás után több mozdulatot is tehetsz, ha belefér - beijesztesz egy fejretámadással, majd végül lábon szúrod, ez két mozdulat. Ha az ellenfél nem szúr közbe, akkor sebzed keményen ;] De mivel ez hosszabb idő mint egy alaptámadás, van esély hogy magasabb szinten az ellenfél - főleg a nevesített ellenfelek - nem várják meg amig te kalapálsz a levegőben, és megszúrnak. Adventurer szinten még használható, Rouge-n én már nagyon kevésszer tudok "kombokat" szúrni, általában gyorsabb az ellenfél.
Node hogy az alap, egy mozdulatos találat, és a lánc-mozdulatos találat között pontosan mi és mennyi a különbség - ha van egyáltalán - ezt nem tudnám konkrétan megmondani. Számok és adatok hiányában marad a tapasztalat, ami az én esetemben úgy tűnt, hogy erősebbnek számít egy kétmozdulatos találat, mint egy szimpla szúrás. Aztán ez vagy így is van, vagy csak beképzelem magamnak, nemtudom. ;] Egyszer talán kiderül... -
zizzenet #2812 Nos, végigvittem életem első kalóz karrierjét. Nem valami elmítésre méltó. A játékélmény viszont annál inkább. Kellemes meglepetés számomra ez a program.
Középső fokozaton voltam már, meg kicsit öreg is - szerintem a vívás ilyenkor annyira nem egyszerű. Alaposan és rendszeresen elnáspángoltak (pedig aztán a Prince-en nőttem föl). Tényleg, vívás esetén néha igen lassan reagál a billentyűnyomásomra, máskor meg mintha nem ürítené a puffert, mozgás közben megnyomott más parancsaim is lemozogja, amikor már baromira nem kéne. Ez így helyénvaló? -
Hátjah. Kézjelek mindig vannak. Swashbuckleren nem éltem annyit, hogy bálig eljussak, ott mennyire gázos a dolog? Mármint gondolom ott is megvannak a kézjelzések (vakon csak nem kell táncolni, ugye? ;]), de mennyire gyors, esetleg variáltabb a móka? -
Az a rouge, ha jól emlékszem és Én is azon vagyok, de nekem már eggyel korábban sem volt felvillanás, csakis kézjelek 
No, mindegy. Ezen nem veszünk össze, a lényeg, hogy kampókézzel ne vakarjuk meg a szemfenekünket...
-
3 város nekem is megvan már!
Már csak a negyedik kell!
Megy a tánc:) -
Sima ügy:) -
Figyeljétek a csaj kezét!
Igazából ő vezeti a táncot... -
Hát egyre több nyűg van ezzel a magyarítással, ami persze nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg ez a hibaforrás. Az biztos, hogy rouge és adventurer szinten nem jelzi a lépéseket - ezeken játszottam eddig mindig, és észrevettem volna szerintem ;] -
Tudtommal nem választottam másik nehézségi szintet...
Magyaritás elött Mutatta a lépések irányát!
Most már nem mutatja,igaz nincs is rá szükség:) -
Pedig de, Rouge-n tutira nem villan fel a következő lépés. Vagy ha igen, akkor ki kell cserélnem a szemem áramköreit... -
hm,én csak a legnehezebbnél egyel kisebb nehézségi szintig mentem fel,ott még nem vette el a segítséget :-) -
Ezért kérdeztem, mert - ahogy arra PiszkosFred rámutatott- egyszerűen szintet lépett közben, ezért tűnt el. Én speciel egyszer követtem aszerint az utasításokat, de hamar rájöttem, hogy túl lassú a gépem ehhez, maradtam hát a "kezességnél", így már boldog 3x-os "elveszett város megtaláló" vagyok -
kösssz! -
már mások is írtak ilyesmit. szvsz próbáld újra, hátha csak memóriahiba, ha nem jó akkor szedj le más verziót vagy vedd meg boltban:) utóbbit legalább kicserélik, ha nem jó. -
Nem lehet hogy közben nehézségi szintet léptél? -
ezt úgy érti,hogy a csajok úgyis mutatják kézzel,hogy mivan :-) pont azt ami a sarokban van azt bemutatják ők is :-) -
volt valakinek gondja a telepitésnél, nekem az 1 es cd-n valami battle intro wav-nál megáll a telepités :((( -
Ezt úgy érted, hogy felvillan a megfelelő irány mikor lépned kell? -
A kézjelek nemkellenek!
A bébik úgyis rendesen kalimpálnak:D -
magyarításra vagy kézjelekre?:-D -
Nekem 9600-Pro minden fullon,1024x768 no AA. Semmi hibát nem tapasztaltam,illetve magyarítás óta eltüntek a kézjelek a jobb sarokban.(nem mintha szükség lenne rá)