4192
  • Botond #2992
    4.12es catalyst?te jó ég,az már ezer éves,rakd fel 5.1est inkább
  • zizzenet
    Ez gáz. Remélem, nem a videókártyám ment tönkre.
  • dr Kotász
    Sajna én csak annyit tudok, hogy Geforce-szal nincs semmi para.
  • Carlos
    Thanks Bro!!!
  • mukika
    nekem semmi ilyen gondom nincs/ és idáig sem volt.
  • zizzenet
    Testvéreim a Karib istenekben. A #2975-ben általam leírt grafikai problémával egyedül vagyok, avagy volt másnak is hasonló tapasztalata? Ehhez hozzávenném a néha még mindig jelentkező, korábban említett vízfelület-tükröződés effektus elmaradozását. Mások is tapasztalnak vizuális visszásságokat? Mert ha nem, akkor a készülék az én hibámban keresendő. Vagy mi.
  • mukika
    ha meg nem bírnák... ide felraktam. :)
  • Kalózkapitány
    Ez a sor javítva :
    Így kezdő szinten 20 féle kezdési lehetőség van. (5 képesség, 4 nemzet, 5 x 4 = 20 variáció)
    -----------------------------

Sid Meier egy zseni !!!

---------
    Írtam a játék fordítóinak, a válasz az, hogy a hétvégén már
    letölthető lesz egy sokkal jobban letesztelt fordítás :
    Sid Meier's Pirates! - magyarítás
    Addig mindenki kibírja, igaz ???
  • PiszkosFred
    Hat ha belegondolok hogy a Morrowindben van egy 100as nehezsegi csuszka, es meg akkor karaktert is kell generalnom.... :DD

De felre a trefat, nem is gondoltam volna hogy 420 variacio van, pedig logikusnak tunik a leirt okfejtes. Hihetetlen ;]
  • Kalózkapitány
    A "Pirates!" játékot 420 féleképpen lehet elkezdeni !!!

A teljesen szabad, kötetlen játékmenet által, megszámlálhatatlan variációban lehet folytatni.
    A főhős a játék kezdete előtti videóbejátszásban tesz egy fogadalmat, hogy
    megmenti a 4 elrabolt rokonát és a rokonokat elrabló Montalban márkit legyőzi,
    de az sem kötelező, csak ajánlott, a nagyobb hírnévszerzés miatt is.
    Ez a legszabadabb játékmenetű játék, mindenki azt csinál amit csak akar.

A kezdésnél :
    5 nehézségi szint (kezdő, csavargó, kalandor, zsivány, fenegyerek),

5 képesség (vívómester, tüzér, navigátor, orvos, nőcsábász),

5 korszak (1600, 1620, 1640, 1660, 1680),

4 nemzet (angol, francia, holland, spanyol) választható.

Kezdő szinten, korszak nem választható, 1660-ban lehet csak játszani,
    a legjobb időszakban,a kalózok aranykorában.
    Így kezdő szinten 25 féle kezdési lehetőség van. (5 képesség, 4 nemtet, 5 x 4 = 20 variáció)
    A többi 4 szinten 100 - 100 féle varició lehet a kezdésre.
    (4 nemzet, 5 korszak, 5 képesség, 4 x 5 x 5 = 100 variáció)

4 x 5 x 5 x 4 = 400, plusz 20 kezdőszinten = 420 kezdési lehetőség.

Csak a leglényegesebb dolgokat számítva :
    4 nemzet (angol, francia, holland, spanyol),
    5 korszak (1600, 1620, 1640, 1660, 1680),
    5 x 4 = 20 variáció, egy-egy nehézségi szinten.
    20 (variáció) x 4 (nehézségi szint) = 80 lehetőség, plusz 4 kezdő szinten = 84
    teljesen más kezdés.
    Az 5 képesség (vívómester, tüzér, navigátor, orvos, nőcsábász) nélkül,
    a leglényegesebb választási lehetőségeket figyelembe véve,
    84 féleképpen lehet elkezdeni játszani.
    Ez a játék, a legnagyobb szabadságot kínálja.

Még a legösszetettebb játéknak tartott sakkban sincs ennyi kezdésvariáció !!!
  • Rambo 20
    Az a izé..
    Journeyman.
    De az nem rossz ahhoz képest hogy ilyet még nem nyomtam:)
  • repro
    itt mindig az a kérdés, h milyen szinten :)
  • Rambo 20
    Nem hittem hogy eljutok odáig hogy már megvan a tata meg a nővér is na meg persze a házasság a St.Kittsi hölgyeménnyel:)
  • Rambo 20
    Hehe!
    egy kicsit méretes fájlocska ez a magyarítás...
  • tigeroo
    holnap meglesz vííí:)
  • Randal
    Sziasztok!
    repro: köszi szépen.

Segitség kellene.
    Nem találom a magyarosító email címét, meg keszeretném kérdezni tőle, hogy hogyan bontotta ki a fájlokat, mert szükségem lenne rá.
    ugyanis szeretném kideríteni, hogy hogyan lehet a bik videókat konvertálás nélkül feliratozni. Ha valaki tud segíteni, plz értesítsen.
    köszi!
  • barret
    Szvsz codecprobléma! Elöfordult a Pirates of the Caribbean-nél is!
  • zizzenet
    További graf. problémák. Tennap érdekeset produkált a program. Beszabadultam egy börtönbe, aztán kifizettem a kenőpénzt. S lám, sehol sem rajzolta meg onnantól a hátteret. A kocsmában csak az emberek látszottak fekete képernyőn, szárazföldön a szárazföld nem létezett, csak egy kék felület, ezen a nihilen mászkáltak az emberkéim, hajózáskor ugyanezen kékségen úszkált a hajóm, tenger sehol. Érdekes volt. 4.12-es Catalyst, Radeon 9800 Pro, Karib-tenger, Magyarország.
  • RemX
    Szasztok!!!

Miért nem látom a videókat és miért olyan mintha lefagyna a game? Csak ha nyomogatom az ESC-et mint állat akkor megy tovább... :(
  • repro
    Igen számít. Lelassulsz, ha összemegy a csíkod. Ez kb 3. szinttől érzékelhető, de még itt se nagyon lényeges.
    Csíkodat tudod növelni,
    ha sokkal többen vagytok az ellenfélnél,
    ha sikeresen félreugrasz egy csapás elől,
    ha beszósz az ellenfélnek (és közben nem bsz pofán)

Kocsmában vagy bujkáló bűnözőkkel küzdesz vérdíjért, vagy bugris kapitánnyal, aki megakadályoz abban, h a pultoslánnyal, vagy a kocsmárossal beszélj.
  • Randal
    Kérdés:
    A kardozáskor megjelenő piros csík száít valamit?
    Mert pl mikor kocsmában kardozok, utánna a csinos pultoslány megdícsér, de semmi több. Vagy csak ennyi lenne?
  • PiszkosFred
    Swahbuckler szinten atertekelodik a jatek. Nem biztos, hogy harcolsz ha nem muszaj, es lehet hogy eleinte inkabb kereskedsz egy ugy gyujtod ossze a penzt a speci felszerelesekre, nem pedig fosztogatassal... Az ketsegtelen, hogy en is tobbet lattam a borton negy falat, mint a kek eget... ;]
  • zizzenet
    Tegnap indítottam egy "kampányt" () a legmagasabb fokozaton. Mit ne mondjak, kissé durva. Minden nehezebb (már amivel sikerült találkoznom, mert legtöbbet a börtönt szemlélhettem).
    Hasonló a helyzet, mint a Civilization III esetében: arról Meier atya azt nyilatkozta, hogy a legmagasabb fokozaton elméletileg lehetséges a győzelem. A vívás a legnehezebb fokozaton érezhetően megnyerhető, de ahhoz nagyon profinak kell lenni, és tulajdonképpen nem szabad hibázni. Ugyanakkor az vele a probléma, hogy abból áll mindössze az egész, hogy várod, az ellenfél mit lép. Magad nem kezdeményezhetsz, mert sem időd, se lehetőséged nincs rá. Amennyiben az ellenfél alsó vagy felső vágást végez, azt felugrással vagy lehajlással kivéded, és azonnal szúrsz. Nem vágsz, csak szúrsz. A többi speciális mozdulatot el lehet felejteni. Ez azért így tényleg nem annyira élvezetes.
    Viszont nekem olybá tűnik, ezen a fokozaton a nemzetek jelentősen érzékenyebbek és haragtartóbbak. A lopakodás idegtépő és már-már kivitelezhetetlen, a hajós ütközetek is ezen a szinten érik el az izgalmat adó nehézségüket. Még rágódom a dolgon, de motoszkál bennem is a gondolat, hogy a balanszírozáson volna mit javítani. Azonban egyelőre ezt még nem nyilvánítom véleményemnek.
  • Ybas
    Mukika! Kérlek holnapig hagyd a linket!Csak akkor tudom leszedni!

ISTEN CSÁSZÁR VAGY!!!!!!
  • mukika
    nm :)
  • Ybas
    Igazán hálás vagyok!!!Nagyon köszönöm!!!!
  • mukika
    tessék: itt a magyarosítás!
  • Ybas
    Valaki valahova nem tudná feltölteni nekem a magyarosítást??? Nagyon megköszönném... pirtes2004.uw.hu-n szünetel a letöltés. :C

Valaki valahova nem tudná feltölteni nekem a magyarosítást??? Nagyon megköszönném... pirtes2004.uw.hu-n szünetel a letöltés. :C

• PiszkosFred
    Vegelszamolas.
  • Rambo 20
    És nem tudjátok hogy mire jó a földbírtok?
  • Tuvok #2962
    Dettó
    Ezért nyomom max . 'Adventurer' fokozaton, pont elég ...
  • LSSAHPAUL
    A legnehezebb fokozaton tudtok kardozni ??
    Én max döntetlent tudok elérni még egy dagadt spanyol kereskedő ellen is. Ha meg notoriousz kalózzal akadok össze pillanat alatt elintéz..
  • PiszkosFred
    Nemtudom miért aggódsz, az ultraweb servereit most cserélik, ezért minden 1mb-nál nagyobb file letöltése jelenleg nem működik. De attól még ott van, és pár nap alatt újra elérhető lesz. Kár ezt tulragozni...
  • Tuvok #2959
    Kardtípus-választás csak 2 . nehézségi szinttől (Journeyman ??) lesz .
  • Rambo 20
    Na végre megy a gamma.
    Ja és a múltkor olvastam a Gamestar nevű magazinban hogy kardot is lehet választani amikor csatázunk de én erre még nem találtam módot.
    Valahol meg kell venni egy kocsmában ülő ürgétől?
    (Olyantól amelyiktől kincsestérképet meg stb-t lehet kapni?)
  • borso
    Ha van hova én felteszem.
  • Carlos
    Nem tuggya senkise felrakni a magyarosítást egy tárhelyre, hát gratulálok!
  • tigeroo
    a koldusnál használd a hírnév opciót
    án polgármester lennék..:)
  • Dzsotin

Egy zöldfülű könnyen így járhat...
    Hiába no, minden kezdet nehéz, a legnehezebb szinten...
    Ennél még az ükapám is nagyobb hírnevet szerezne...
    Ennél már csak jobb lehet...
    Na vitorlátbontok, aztán...... a párbajok előtt...
  • mukika
    "1 hétig szünetel a letöltés, az új szerver megérkezéséig"