Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 9-et craftoltam, és 8 összejött (1 necklace, 3 earring, 4 ring).
Cserébe viszont tegnap két Tallum sisakból kettõt buktam :/ Ez van. Kecske, ha Sayhan keresed ezeket a matikat, talán tudok segíteni...

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

TuShEe
pár hete még 2012-t mondtál , vagy az az l3 kiadás ideje?

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Gordis2k
még 5 nagy update és 6 kicsi lesz 2010 végéig

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco
10Tateo ékszert craftoltam: 2nyaki 4gyuru 4füles

elöször 2 nyaki: tört
utánna 4 gyürü: Tört
utánna 4 nyaki: 1Tört 3Siker
Ez 5perc alatt.

Szoval egész gáz lett a mai termés, avagy a craft lett szarabb.

TruBy
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...

Inferno
Ez Line Age 1-es video 😛....

PS3/X360 user: Infernohun

http://www.youtube.com/watch?v=kUGvWlF9qgc Lineage3 videó
a lineage2media.com-on is van pár infó a 3rol
csokicsiga
de komolyan kérdem 😊 ,hogy lesz utánna még uj cronika 😊

\"Hess innen troll.\"

FragStaR
Addigra már világvége lesz, október 21 környékéig érdemes terveznünk.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

csokicsiga
gracia final után mi lesz ? vége lesz,lesz több cronika még ?<#rolleyes>

\"Hess innen troll.\"

daemonervosa
Amikor dmx megcsinalja imho.

Trolling is a art.

DarkVen
Sziasztok!
Mikorra várható végre a freewalker???
Mert van, csak mikor lesz publikus?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

molnarpe80
üdv urak
ezekre lenne szükségem l2wh-s árakon
akiknek van belõlük és meg is szabadulnának tõlük jelezzék pls

900 lava stone
900 demon blood
4500 moonstone shard
540 volcanic ash
90 blood root
90 quicksilver
18 sulfur

kössz üdv

WTB Tallum heavy set pm ingame vagy itt pls! @Franz

A Franz serveren csináltam egy karit. ha ott van ungarise pls vegyen fel friend listbe vagy valami 😊 lenne pár kérdésem a türelmesebb játékosokhoz 😊 vagy pls msn: [email protected]

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

VipJoco
És? Akkor is van <#buck><#nyes>

TuShEe
hát azt inkább a HoD foglalta el 😊

TruBy
Hát nemtom, én inkább Franz-ot ajánlanám. Volt pár ismerõsöm lunán, de õk inkább visszajöttek franz-ra, mert nem bírták, hogy lvl 60+-osként is még C-s, B-s cuccaik vannak...

TruBy
NEmtom, de nagykernek mar van egy nagy fortress-e 😛

Az EU Luna szervert választottam 😊

Remélem ottis van pár értelmes magyar 😊 ha igen pls jelezze 😊

TuShEe
Mindenképp euro serverre menj, mert a tobbi a ping miatt "lagol"

Köszi 😄 Igyekszem értelmezni a látottakat, bár annyira új vagyok e játékban hogy van mit tanulni. Akkó inditok az update után egy új krit. vagy meglátjuk 😊

Epszilon
Mennyire komoly az új FoN? Mekkora a létszám?...stb

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
Kapcsold be a hangokat. Én sayhát ajánlanám he nem NA server lenne és nem lenne rajta minden magyar imba 80/80/80/80

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kérdés: melyik szerverre érdemes menni? (ahol élet és értelmileg erõs, esetleg ungaris emberkék vannak?) ? Elsõre a Lunan indítottam egy karit 😊

Eddig nagyon tetszik a game, csak a hangok híányoznak <#vigyor>

Köszi a trialt annak aki küldött 😊 Már megrendeltem digitálisan a gamet, 1-2 nap és megvan, addigis ismerkedem a játékkal 😊

Full top A-ban augmentekkel, sa-val, queen anttal, 200 milla kezdõ tõkével még a lvl61 is bõven elég lenne nekem.. 😊 Ez a nemmindegy része, a mostani körülmények között már kevésbé kényes a karakterhúzás. (persze sokkal gyorsabb nem lett, de egyszerûbb.)

ott korul ;-)
daemonervosa
hmm 2 lvl 70 es karakter az legalabb 2 honap jaték szoval itt siman kapsz erte egy 61 es karit 😊

Trolling is a art.

sziasztok! EU wow accountomat szeretnem elcserelni 2db lvl 70es ally karakterrel egy gnum mage es egy NE druid, mind2 full epic,epic(280%)flying mountjuk megvan.ssc,tk,hyjal,bt elejere mar mehetnenek is.Nagyon sokat nem arenaztam vele inkabb world pvp es egy kis bg igy hat nem olyan uber pvp szett van a magenak.A druidnak viszont full S2, sajnos mar azokat honorbol is meglehet venni:-(.Szoval ennyi lenne tehat igy cserelnem egy ugyanilyen kaliberu accountra lehetoleg a karakter(ek) a Franz serveren legyenek.Hawkeye es Varik elonyben!:-)

Akit erdekel vegyen fel a "[email protected]"ra es megbeszeljuk a reszleteket.

UI:soz hogy nem irok ekezeteket csak nem magyar a bill es lusta vagyok kikeresni :-)!
Valaki pls hívjon meg a játékba (mint friend 😊 ) van egy 60 napos gamecardom és ki szeretném próbálni a játékot hosszabb távon!

PM pls.

Elõreis köszönöm!

Továbbá SA-t sem tehetsz rá (fegyó esetén)!

pharao
lol common itemeket nem lehet unsealedelni, csak megadja a set kinézetét és a p.def-et, de nem enchantolhatod és a set bonuszt sem adja meg... (maximum ékszerek vagy shield éri meg, de a többi nagyon nem... )
Foundation cucc meg csak unseal után adja meg azokat, amiket írkálnak rá...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Epszilon
Common itemeket ha unsealelem mammonál akkor megadják a gyári plusokat?...bár nem írja hogy adna bonust ha setben van.
Valaki nyomjon valami infot errõl!
Thx-

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TuShEe
Ha ilyen Foundation cucc lesz, akkor ugyan azt adja mindig ha Masterworkké lett alakítva? (vagy hogy van)

Várom a következõ ilyen kratot, kivancsi vok mennyire gyakori. 😊

az vanish nem varnis 😊 az meg csak annyit jelent, hogy "eltünik".

Kell hozzá valami specko cucc, hogy ezt a sealt "eltüntesd". azt azszem pvp ért kapod. Legalábbis vki nekem ezt mondta...
kíváncsian várom az infókat én is.
én árultam 120m ért, csak akkor senki nem vette meg. (igaz nem is hirdettem shoutban)

reggel kiültem 100m ért és el is vitték se perc alatt, utána meg itt keresték rajtam, hogy megvennék... Hát ez van... következõ drágább lesz 😊

csokicsiga
Flashxp ,vagy srácok,ezt a varnis hol lehet szerezni,tudja valaki 😊 Köszike

\"Hess innen troll.\"

TuShEe
Hány %-ra jöhet össze egy ilyen?

TuShEe
120m-ért láttam egyet tegnap este

Decreases para res?😊

pharao
igen, de valamiféle varnis kell hozzá a mammontól, hogy unsealeld és a következõ +-okat adja: A Masterwork Item that increases P. Def., Casting Spd. and Speed, and decreases casting interrupt and paralysis resistance.

Az árát meg nemtom, biztos sokat érhet 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

hi!
Founditation Dark Crystal Robe

valaki tud errõl infót ? Ebbõl lesz unsealeles utan a masterwork?
mi ennek az értéke ?
csokicsiga
lol,valaki nemtudja miért áll az updateszerver?

\"Hess innen troll.\"

pharao
szines labdák FTW

Endaer
kinek forditassz, magadnak vagy masoknak? reszemrol en odairtam hogy BLAHfirmed... ami egyet jelent azzal amit te irtal. Mindenesetre annal mar egy fokkal konkretabb mint amit eddig tudtunk...

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

pharao
azaz még semmi konkrét ...

Endaer

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

pharao
igen, nekem nincs

vagy akiknek nincs free IG walker :S