Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epszilon
Elégé durva lett az SE! Sima homuval shot nélkül Tate Set-re alaplövés 400 de általában magic crit volt ami 1200. Empo-ja meg Wild is megmarad a transform után plusz Holy WP. Surrender nem mindig talált be divin curse igen. Szerintem Olympián bajok lesznek! <#nyes>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Tegnap megnéztem az Inquisitor skillt. Tényleg istencsászár. Bár a range csak 750-es, de VOS elején a kis katlanban ez azért nem akkora gond. soes-el, és sima empoval 4300-at critelt a 70-es SE-m. +++ Invocation + Acumen poti és kész, bufferként solozol bárhol.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

FragStaR
Aktív lehet nincs de passive van és nem is rossz

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

szomorú

Gordis2k
Kb. egy 1 évvel ezelõti vita óta igy itom😛 általában telYes btw.

Akinek kell Silent Valleyban esnek az uj Dagger skill bookek (hatsó csoportmobok.)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
ekszerre nincs skill augment, ha jol lattam

Trolling is a art.

ez a 2nd job vagy a 1st

VipJoco
jah és hogyha elötte kikéred a küldiket akkor megkapod a dim daimondot és azzal közel fedezheted is a kiadásokat!

MeoH
Hehe az uj kasztvalto eleg baratsagos, kb 6perc+3M adena.

fuck mmo's..i.,

woot

u.i.: "telyes" na azért ez dúrva <#ejnye1>.. mondjuk az, hogy ebben a mondatodban 6 helyesírási hiba van, az is kemény :S
Jó tudom, ezt a kört már egyszer lefutottuk...

xt198
tud valaki valamit egy újabb internet-sebesség növelésrõl?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Az ee is megkapta azt a korlátlanul fentarthato átalakulási formát amitöl telyes értékü nukeré válik egy jo nuker fegyoval!!! Übbbber.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mimimi? mit kapott az EE? Sajna még nincs Graia klinsem és nem voltam ben :S

pharao
Idõvel 😛 (Megyek és terelek egyet soloba! 😛)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TuShEe
pvp video-t a népnek 😊

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

DarkVen
Ja így utólag egy kis infó a lovagok Venguard skilljéhez:
A paladin csak Two-handed swordra kapja meg, a Darkava meg csak Duállal!
(erre paladin vagyok gladi és bd subokkal, hogy xxxxxx... meg)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

DarkVen
Ezt a szmétséget, a Venguardhoz azt irják, hogy Duál or Two-handed swordal mûködik, erre CSAK kétkezes kardal megy a szemét!!!
Akkor miért írják hogy megy duállal is? átverés?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
Joco nem tudja senki pedig 6 hónapja bent van a játékban😊

Truby nyugi sima mobok dobják a scrolokat pár óra és megtudod.

Flash: EE SE lol iszonyat kircsi hogy nukerek lettek😛 Böszme ötlet NCtõl😊 kell egy holly 150 fegyo és ownage.

Baalkain: Nem egyenlõre nem ajánlatos 48 orát tuti bent lébecolnak a GMek. És Az árus golemet meg ezer éve tudjuk hogy egy szar😞 egy golemet kapsz amiben megveheted azt amit a boltban.. 1,5x es áron és spiritore nincs is lol...

Minenki: Azt, hogy kinyitoták hellboundot NC nagyon elbaszta... semit nemérõ szar lesz ráadásul übertáp klaszokat hoznak létre😞 dark light stone és a sok pancser meg elcseszi hellboundot azt bezár a bazár😞

GOGOGO Éxer aug skill FTW.

Ja a vitalyti bonusz nem jár a raidbosokért GJ NC soft.....

A régi free walker nem mûkszik

Mydgard
Hi!

Lementünk Runeban a 73-as Kamalokaba full partyval - 6 fõ - és levertük a lebegõ növényt. Kicsit sebez, olyan mint egy raid, van egy rakat segítõje amik folyamatosan debuffolnak és úgy néz ki 18 db Phoenix jewelry keymatit dobot meg kb. 600k xp. Nem túl extra...

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

molnarpe80
rofl
10 pont 😄

summon traitor golem, sorry, my bad 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TruBy
Azt hagyd a picsbe...nagy átvágás, de ha te lesser healing potiont akarsz venni, akkor itt a remek alkalom 😊
Egyébként az nem neked árul, hanem vmi 3 percig egy private store...hasonlit a kezdo varosokban levo grocerys cumokra...

summon betrayed golem

Hogy kell áruló gólemet summonolni?

pharao
ÁJEM Ö KILLING MÁSÍÍÍN!!!!! EE FTW

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TruBy
Az amiben a sajtos quest is benne van!

ez melyik hellbound quest?

VipJoco
Fine Black Cubic Piece Item
Fine Blue Cubic Piece Item
Fine Green Cubic Piece Item
Fine Red Cubic Piece Item
Fine White Cubic Piece Item
Fine Yellow Cubic Piece Item
Rough Black Cubic Piece Item
Rough Blue Cubic Piece Item
Rough Green Cubic Piece Item
Rough Red Cubic Piece Item
Rough White Cubic Piece Item
Rough Yellow Cubic Piece Item

Ilyeneket honnan lehet lopni? Help me

daemonervosa

5*67 es stone +250 gemC =

Trolling is a art.

TruBy
Nah kész a Hellbound Quest. Lényege: 1.: beszélj egy arccal wasteland közepén. 2. menj el Heinébe, és beszélj egy hölgyeménnyel. 3. beszélj wastelandon megint az arccal és 4. menj el heinébe, beszélj a csajjal megint, és kész is. A questet 78-asként tod felvenni. Sok sikert. 😛

TruBy
kavarodás van, senki sem tudja, honnan lehet szerezni shadow step, és evasion boost SB-t :S

TruBy
de vajon honnan lehet scrollt szerezni? :S

Sirch
Ha tippelni kéne, azt mondanám scrollokból tanulhatja, mint Hellboundnál az összes új skillt.

Predtom0O
Gratz

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Epszilon

Sajnos nem lett ebbõl 2db, de legalább sikerült!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

pharao
válogatni? 😮 sztem csak olyanok vannak, akik rühelnek téged

TruBy
Valaki nem tudja, hogy a torosnek miert nincs uj skillje? Leirasban szerepelt, de a mesterem nem tanitja...Lehet nem ért el hozzá a reform?

Bottal volt már bent vki?

Endaer
Amint a login szerver talpraall megcsinalom a Gracias szines-szagos-zoomos system mappat, akinek kell pm-et irjon. Nem valogatok, az is irhat akivel amugy ruhelljuk egymast. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

VipJoco
hát ez az update tartott vagy 3percig. úgy érzem minden benne volt a pts-ben 😄

solyomb
Nanemá, ha fickdeine látott elbsoezni teonon engem te igazán átugorhatnál franzra egyért...
Gordis2k
transolj teonra vagy franzra !!!😊

darkmenx
QQ MOAR

solyomb
Abból az 50bõl intézz már egyet nekem pls😄
Hát ez nem nyert Gordi.. Végignéztem az Itemname-e.dat-ot de egyik sincs benne :S Crystalból találtam vagy 1000 félét meg Rune-ból is, de ebben a formában ahogy te írtad nincs még csak hasonló sem.. Amúgy mire jók ezek?
Gordis2k
Igen valoszinüleg valami elirás van benne vagy forditási hiba, de sajna nem tudom mi lehet igy a neve. Hamár a klienst heckeled keres rá nekem Crystal of Elementre meg a Rune of Elementre😊 THX

Hát én a Smart cubic-ot megtaláltam, szal az biztos van...szóval esnek.. viszont akkor hogy lehet hogy a kliens nem tartalmazza õket? vagy szimplán más a nevük? mert ugye a simák így vannak írva: Forgotten Scroll - Archer's Will. De ha így keresem, így nincs benne a kliensben az a 3, amit írtam. Meg tudod adni a pontos nevüket Gordi? mert biztos hogy nem így vannak: Forgotten Scroll - Insane Crusher; Forgotten Scroll - Touch of Eva és Forgotten Scroll - Flame Icon. Remélem tudtok segíteni. Köszi
Gordis2k
Hey kliens hacker😊 az emlitek Forgotten scrolok Hellboundon esnek ill Touch of Eva kiesett valakasbol is már. A smart cubicra is mindenki azt mondta nincs is azt jééé kinyilt hellbound és kiesett vagy 50 már a body destroyerböl.

TruBy
Hát én a lvl 83-omas szintet taposom már a 3. karimmal, de sajnos nem tok segíteni.