Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Akinek kell Silent Valleyban esnek az uj Dagger skill bookek (hatsó csoportmobok.)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
u.i.: "telyes" na azért ez dúrva <#ejnye1>#ejnye1>.. mondjuk az, hogy ebben a mondatodban 6 helyesírási hiba van, az is kemény :S
Jó tudom, ezt a kört már egyszer lefutottuk...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A paladin csak Two-handed swordra kapja meg, a Darkava meg csak Duállal!
(erre paladin vagyok gladi és bd subokkal, hogy xxxxxx... meg)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Akkor miért írják hogy megy duállal is? átverés?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Truby nyugi sima mobok dobják a scrolokat pár óra és megtudod.
Flash: EE SE lol iszonyat kircsi hogy nukerek lettek😛 Böszme ötlet NCtõl😊 kell egy holly 150 fegyo és ownage.
Baalkain: Nem egyenlõre nem ajánlatos 48 orát tuti bent lébecolnak a GMek. És Az árus golemet meg ezer éve tudjuk hogy egy szar😞 egy golemet kapsz amiben megveheted azt amit a boltban.. 1,5x es áron és spiritore nincs is lol...
Minenki: Azt, hogy kinyitoták hellboundot NC nagyon elbaszta... semit nemérõ szar lesz ráadásul übertáp klaszokat hoznak létre😞 dark light stone és a sok pancser meg elcseszi hellboundot azt bezár a bazár😞
GOGOGO Éxer aug skill FTW.
Ja a vitalyti bonusz nem jár a raidbosokért GJ NC soft.....
Lementünk Runeban a 73-as Kamalokaba full partyval - 6 fõ - és levertük a lebegõ növényt. Kicsit sebez, olyan mint egy raid, van egy rakat segítõje amik folyamatosan debuffolnak és úgy néz ki 18 db Phoenix jewelry keymatit dobot meg kb. 600k xp. Nem túl extra...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Egyébként az nem neked árul, hanem vmi 3 percig egy private store...hasonlit a kezdo varosokban levo grocerys cumokra...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Fine Blue Cubic Piece Item
Fine Green Cubic Piece Item
Fine Red Cubic Piece Item
Fine White Cubic Piece Item
Fine Yellow Cubic Piece Item
Rough Black Cubic Piece Item
Rough Blue Cubic Piece Item
Rough Green Cubic Piece Item
Rough Red Cubic Piece Item
Rough White Cubic Piece Item
Rough Yellow Cubic Piece Item
Ilyeneket honnan lehet lopni? Help me
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Sajnos nem lett ebbõl 2db, de legalább sikerült!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)