88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#78135 Kamael ejtsd: khhhhámáélu -
BaalKain #78134 Kezd Giran Franzon a régi Sieghardtos időre emlékeztetni mikor már alig ült valaki a piacon :S
Most 350-en ülnek, teonon meg 640-en... -
#78133 A 2kezes kardos jo pve re a crossbowos pvpbe elmegy szódával. kb ennyi -
Powerfull #78132 Sziasztok!
Valaki tudna velemenyt mondani a Kamelo (szarnyas angyal)kasztrol hogy nagy szinten milyen és pvp hogy allja meg a helyet .thx -
#78131 Tudomásom szerint itt 250-el vezetett tegnap az első TH, 130 volt a másodiknak. És ők sem openeznek valóban:) CBben feedelgetik egymást szépen klánon belül.
BaalKain azt vágod hogy 1-2b-t is fizetnek azért a droppért?:P -
BaalKain #78130
MoS -
ErrOrHUN #78129 majd szólj ha openen ijászt látsz, beugrom franzra kiröhögni :D
nekem elég volt 15x pont aherosághoz, pedig 15+ HE volt akkor a témában :D -
#78128 A Franzos summonereknek bosscuccaik, 81es skilljeik vannak. Esélytelen ellenük bárki. Ha meg le is lethalozzák mindig van nála talizmán, aztán akkor azzal nyer:)
Megelőzve a prók leoltását: ha Gordi vagy Error Franzon játszana nyilván 1 vagy max 3 lövésből ölnék őket. Én is csak azért merek majd olyzni mert tőlük nem kell rettegnem -
#78127 Én tőrössel próbálok érvényesülni, de egyre több jobb cucc kellene, ahoz hogy elég pontot ossze tudjak gyujteni... -
#78126 egyebkent en ezt soha nem ertettem, ha nyerek akkor lofasz pontot nyerek, ha vesztek akkor mindig kurvasokat... szoval akkor rajtam kivul minenki kurvakeveset veszit, és kurvasokat nyer , vagy 80% ÁFA van az olympiad pontokon ... -
#78125 Én eddig 300+ -t tudtam termelni, önerőből, bár akkor az nmybe nem voltak lvl 81+s tankok skillekkel +14 Dracbowal meg hasonló fegyverekkel felvértezve. Jelenleg kb olyan a dolog, hogy 10-20 meccsen keresztül termelem a pontokat, majd bedob egy olyan karit aki ellen kb esélyem sincs és elviszi mindet:/
Persze lehet én vagyok a gyenge és csak ezért tudok ennyi pontot szedni:( -
#78124 Azért ahhoz képest hogy a Franz kihalt meg döglődik meg mittomén, nálunk az EM heronak 1000+ pontja volt tegnap, az AL-nek meg 800+:D
Pookie, nekem is csak ez a játék szarakodott azért nézd meg sztem... -
#78123 Nagy móka volt, sajnos siegestatot nem tudtunk lekérni, de egész este 2 ember halt (abból az egyik a buffbox PP akit bevittem véletlen throne terembe :D) de a killjeink biztos, hogy 150-200 körül voltak. Vicces volt, még mikor a képen látható srácok a várat védték úgy indultunk, hogy kb 6-7 party "ideiglenes ally", voltak klánok 3-4 partyval akik a belső várudvaron szotyiztak az unikum meg terrorizálta az egész trón termet :D. Egyszer kellett csak barriert nyomnom, kicsit elkapott a hév és befutottam egymagam a throne terembe olyan 30 ember közé, épp akkor portoltak ki a hullák nyomtam 4 AoE skillt, elborult a fele. Addigra kitargeteltek oldalról az archerek/nukerek lelőttek 2k HPra, nézem a radart, mindenki a belső udvaron, mondják rebuff :D Barrier->Sonic Move->Skera kifelé Ilu épp megtudott menteni Shaerével :D -
#78122 Tessék volt ilyen is... Csak hát ha nem feedelnek akkor akkor sok pontot buksz ha bekapsz egy geci Mikaellat....
-
#78121 lal :D Nembirtuk megnézni mennyi killünk lett:( csak elo tudja , de bazz hullotak mint a rohadt nád:D -
Jó volt csak, targetelnem kellett kívűlről:) és a tronteremben állok borultak:D -
#78119 Hát. Azér megnézném ha nemvagy summoner hogy verik ell a 81+ os S80as +7-8 as fegyos Full boss jeweles tankokat / Tyrant / Destroyer karikat. Az az 50 Pont nagyon jó Sayhan.. Ugyebár a Nova ellen.
FlashXP :D később vettem észre csak hogy az ottmaradt chat be:P meg reggel 7 után azér nemconcentrál a normálisan az ember siege után... Sanci megtudja csinálni a 100+ pontot simán elenűk , de egy TH val azér más... -
#78118 |Shanway nem divatbol szuletett, a server merge idejen ket shanway volt, es a nevutkozes miatt az elsokent belogolo ember kapta meg - aki nem Gordi volt. Sok mindenert es szivesen piszkalok barkit, de ez tudom hogy szuksegmegoldas volt. -
#78117 Fél éves az alaplapom, nem hiszem, hogy azzal lenne a probléma.
Más játék simán megy. -
#78116 1. Miért takartad ki Milkaa nevét? Csak mert a chat ablakban benne maradt. Legközelebb végezz rendes munkát.
2. Nálatok divat ez a name/sex chage dolog? lShanway stb...
3. Ki volt bent Szeki karakterével? -
#78115 21 gyoztes es 10 vesztett meccs utan 50 pont csak legfeljebb azoknak a szemeben er valamit akik meg az eletben nem olimpiaztak. Inkabb gratulalnek a lvl81hez, ha nem banod, semmint ehhez az olimpias eredmenyhez. -
#78114 Innadril Siege:D Védőfal :D -
#78113 MI VAN? -
#78112 aaaaa, bazd mirol maradtam le!
WTS work/melohely -
#78111 1 Party Uniqum Fal Simán Megvédte a Kijáratott :P Nembirtak Kijönni hiába jöttek mind annyian :D
-
#78110 Nemrossz Ahoz képest hogy egy Törössel a Novások ellen kell Játszani akik OverPowerek :D "Tiszt a Kivétel":D
-
#78109 Hali, nekem volt ilyen problémám, és az volt a baj, hogy az alaplapon pár kondenzátor túlmelegedett és felpuffadtak. Kiszedtem őket és lecseréltem újakra. Azóta semmi gond. -
#78108 Dobd ki! Vegyél Mac-et -
#78107 Kb. 3hete frissítettem, nem hiszem h azzal lenne baj.
Néha 0,5-1 óráig is bírja, de van mikor 5 perc.
Mind1, majd köv. xp v. vista install után meglátjuk.
thx -
#78106 Legfeljebb a magad nevében nyilatkozhatsz.
Pookie:
Nálam a videókártya-driver frissítése megoldotta a problémát, mikor régebben hasonlóképpen jártam. Több tippet infó hiányában nem adhatok. -
#78105 Elindult ismét,de eltűnt mindenkinek a szerveren a war lista :D -
#78104 Nem tévedsz.. -
#78103 Official szerveren még nem találkoztunk "elfeketülő képernyő" problémával, max csak ha éppen teleportálunk giranba :P
Javítsatok ki, ha tévedek.
U.I.: Meghalt Franz? WTF? -
#78102 Nem a szerverről kérdeznék, azt el tudom olvasni a szerver honlapján.
Csak a játékkal van problémám. Ez szerintem mind a két helyen előfordulhat. Kifagy, teljesen fekete lesz minden.
Gracia II-es már, ezért gondoltam hátha tud itt vki segíteni. -
#78101 A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
gtfo :/ -
#78100 Hi,
remélem vki tud nekem segíteni. Simán elindul a játék(free), de pár perc után teljesen kifagy minden, elfeketedik a kép és nem tudok mit csinálni.
Remélem van vkinek ötlete.
thx -
FinalNaSa #78099 Warlockot igy huztam:
40ig nuker.
40-töl a kai the cat macskával elvagy 45-6ig alligator island, 52ig formor, formor elder ivory mellett, utanna forsaken plains 60ig....tovabb ugyse huzod :) -
#78098 50ig simán elnukol... max mögé raksz egy se-t. -
BaalKain #78097 Mindig zargatom msnen a hülyeségeimmel és most meg akartam kímélni :) -
ErrOrHUN #78096 mérnem kérdezed sancit? :D