Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
fuck mmo's..i.,
U.I.: na ráhagyom, mert lassan az és kis avatar képem lepi be az egész fórumot :S
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
U.I.: Ma is megyünk fortresselni, majd még1X megnézzük, de nekünk tuti nem adott semmit...
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
\"Hess innen troll.\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
341 fame pontot szereztünk 1 fortressen, de nem kill-re kaptuk, hanem hogy ott voltunk ... 31-et 5-6 percenként. jah de egy drac armorhoz 4,2K míg egy S-es fegyóhoz kb 11K kell, úgyhogy még egy picit gyúrni kell 😉
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Kár, hogy újratöltéshez szinte napokig jegelni kell a karit.<#szomoru1>#szomoru1>
Excal1bur Leader of Sleepers
Excal1bur Leader of Sleepers
az érdekelne,h.van már új gracias terület?
\"Hess innen troll.\"
-----------
A FODnal ugysem lesztek soha jobbak !!!
Trolling is a art.
U.I.: WTS Knight's epaulette / BW tunic, Helmet / Demon's Blood! PM itt vagy játékban FlashXP/Revill/Vipjoco/TurpilLia (FRANZ)
-nincsenek nagyobb magyar klánok /jah de van a FOD sry/
-kamael weak imho
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
De attól függetlenül hogy mindenkinek van empoja ugyan úgy erõs marad.
Csak kell egy +150es arcana.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Amúgy egy random postot én sem tartok igazán érdemesnek arra hogy átnézzem mágegyszer nem írtam e el valamit vagy lemaradtak e az ékezetek irasjelek stb...
Idyll
Urban dictionary:
TelYes - jelentése megegyezik a teljes szóval kedvtelésbõl használják fõként modern nyelvújítók, akik a helyesírás szabályait rugalmasan kezelik, mert fontosabnak tartják az információ tartamot mint a külalakot.
Semmivel sincs több joga senkinek idegen szavakat használni egy mondatban, mint helytelenül leírni szavakat. Természetesen SZVSZ.
Ki döntheti el, hogy az SZVSZ rövidités nem brutális támadás a magyar nyelv szépsége ellen . Hisz olyan szavakat tüntet el a közhasználatból mint a Saját, mint a Vélemény( hát nem különleges), vagy a hangzatos Szerint. Mindazonáltal azzal sem értek egyet, hogy a bazdmeg csúnya szó kell, hogy legyen. Ha a vulgáris kifelyezések mögöttes tartalmát egyszerüen nem tanitanánk meg az utokórnak, nem tudnának kárumkodni,igy a csúnya beszéd egyszerüen magától eltünne. Persze ez egy ilúziókall telt, lehetetlen gondolat aminek a megvalósítása képtelenség, hisz új kifelyezéseket alkotnának a rossz tapasztalaikra alapozva, igy egyszerüen elõször anyit mondanának: Ó hogy esnél el te is. Majd kialakulna egy új szavakból és a negativ tapasztalatokból öszeadódott Trágár nyelvhasználat. Mégis milyen szép lenne.....
Nem egy hivatalos levelet írók meg lévén 2 cégem is van. Mégsem érzem úgy, hogy szükséges lenne egy fórumon a helyesírásomra figyelnem. Sajnos nekem ez megterhelõ, van aki uszni nem tud van aki beszélni. Nekem a helyesírás külön koncentrációt igényel. Melyre nem tiszteletlenségbõl nem vagyok hajlandó, henem mert véleményem szerint egyszerüen nem szükséges. És valahol ez számomra mintegy lázadás, márpedig az kicsit mindenkinek kell. Én tipikusan nem teszek magamra tetkót, vagy nem hordok idióta frizurát , nem halgatok mindenki számára gyomorkavaró zenét. Az én lázadásom a harmónia ellen a helytelen betükezelés és az ékezetek, irásjelek rugalmas kezelése😊.
Mint azt már mondtam: Sajanálom ha bárkit megbántottam ezzel. Örülök, hogy te a tökéleteséget tudod képviselni. Amennyiben szeretnéd a továbbiakban kérdéseidre nem válaszolok és nem osztok meg veled információkat. Mert kellemetlenül érint , hogy szemedet és szépérzékedet bántja firkálmányom.
Tisztelettel ÉN a telYesen fölösleges postommal😛