Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Predtom0O
Franzon vki ölje már le Kernont itt álldogál szerencsétlen,na meg persze nekem kéne a quest item a ládából😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

pharao
ohh yeaaaah! RMet meging belsõ viszály érte és megint bomlik a csapat. (Daimos vs Batman)Ismét újraalakult a Behappy ami hamvaiból éledt fel! Vajon képes lesz felvenni a harcot a nagy és erõs RM-el szemben? (a mi konstansunk is ment behappy-be, úgyhogy lassan én is Tahó BH-s lexek <#rinya>. Majd elverjük a seggüket <#boxer>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

FragStaR
Meoh te aljas árulú most nézem hogy elhagytad az allyt! /declare war Gordi über aktív klánjával az oldalamon annyi a nyugodt xpzésednek. Indulhatsz a tescoba egy wow accountért

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

tsss itt tilos megszólni az ilyet!

ne piszkálj, reggel van még😛
MeoH
"ILLYÁSZ" Ezt meg Gordi is megirigyelhetne😛 (Bocs Gordi, ezt nem tudtam kihagyni <3)

fuck mmo's..i.,

pharao
Gyorsan öl, de gyenge pvpben nagyon, fõleg most, hogy range-kra osztották az archer damage-t... egyébként ha trap-ekkel akarsz szórakozni, akkor az a neked való kari.

U.I.: na ráhagyom, mert lassan az és kis avatar képem lepi be az egész fórumot :S

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TuShEe
Illyász LOL MHSZ-t olvasgasd inkább

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

a crossbow-os nem hasonló mint az illyász? vagy azzal nem érdemes?
pharao
Nem érdemes, de ha kezdel, akkor a rapieres az általam vélt jó kari, de persze mindegyik a maga módján xar, max 85-ön lesznek jók 😛

pharao
Na akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért van az, hogy valaki az adeni NPC-nél meg tudja nézni a PVP augmentációt, valakinek meg semmi nem jelenik meg az ablakban, pedig ugyanannyi fame, ugyanúgy A grade armor és ugyanúgy az inventory-ban van nem pedig a karakteren. Sztem valahogy így megy ez a bossos/fortresses dolog is...

U.I.: Ma is megyünk fortresselni, majd még1X megnézzük, de nekünk tuti nem adott semmit...

srácok érdemes kamael karit kezdeni? ha igen akkor melyik kaszt állja meg a helyét pvpben és mobhentben is?
TuShEe
Lehet azért nem ment fel a vitality, mert van egy pontszámlálója amit mi nem látunk és azt növeli, ha nem üti a szintet akkor nincs vitality lvl változás sem.

csokicsiga
jol halottam,h. a luxoryba cryért lehet venni b-s cuccokat ? <#wow1>

\"Hess innen troll.\"

TuShEe
jah leesett, de nem vagyok VIP szal nem módosíthatom xD

TuShEe
"Ja a vitalyti bonusz nem jár a raidbosokért GJ NC soft..... "

?

pharao
Kamaloka party írta, hogy nekik nem dobta feljebb a vitality-t. Fame pontokért PVP armort lehet csinálni, azaz valamiféle augmentációt rakhatsz a fegyódra és az armorodra. A és S grade cuccoknál mûködik és adenben az olimpiás oszlop melett áll az NPC.

VipJoco
Mi fortressen tuti nem kaptunk szoval tényleg érdekes. Nem akarom, hogy vita tárgya legyen, de nem kaptunk ez 1000%.

Gordis2k
Érdekes mert én mind a kettõért kaptam LOL. És mindenki más is aki velem volt.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sziasztok! Guild Wars accountomat cserélném L2 acc-ra! Ha érdekel, írj egy mailt: [email protected] címre! Boccsi zavarásért 😊)
VipJoco
Flash te tegnap öltél boss-t is? Én miért maradtam ki abból? 😄

TuShEe
Na most mi? fame pontokért lehet armort/fegyvert venni?

Tegnap 1 archer partyval oltuk tanatost es lvl3rol lvl4re ugrott a vitality.

pharao
RAid bossokon sem és fortressen sem kapsz vitality-t. Tegnap teszteltük...
341 fame pontot szereztünk 1 fortressen, de nem kill-re kaptuk, hanem hogy ott voltunk ... 31-et 5-6 percenként. jah de egy drac armorhoz 4,2K míg egy S-es fegyóhoz kb 11K kell, úgyhogy még egy picit gyúrni kell 😉

Gordis2k
9 ora lvl 2 12 óra lvl3 24 óra lvl 4 vagy 1 raidboss +2 lvl vagy 1 fortressiege=+2lvl

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Elég jó lett valóban. lvl52-rõl lvl53-ra 1.5 óra volt meg nekem, lvl4-es vitalityvel kezdtem és pont a szint végére esett le lvl1-re.
Kár, hogy újratöltéshez szinte napokig jegelni kell a karit.<#szomoru1>

GAthersw
<#eljen><#worship>

01110000 01110010 00110000

Vki gyorsan hakkoljon walkert pls <#help>

GAthersw

01110000 01110010 00110000

áhh nem majd jövöre talán ...most érettségi de nemtom már nemvonz annyira...😄 elvagyok én most a lányok kedvence cimmel 😄D

Excal1bur Leader of Sleepers

TruBy
Gyere vissza hama! über brutál lett a fejlõdés...már van 345 fame pontom is 😊 látom ahogy jon az xp 78-on! nagyon zsir kiraly ez a cronicle.

darkmenx
ja, kamaloka

hu vazzeg ha érteném miröl dumálgattok itt ... én lemaradtam ct1 kamaelnél 😄 2007 decemberében 😄 meg májusban 1 kis 1.5

Excal1bur Leader of Sleepers

csokicsiga
srácok,most rossz a vidikarim :/ pont most nemtudok feljönni a fenébe 😊
az érdekelne,h.van már új gracias terület?

\"Hess innen troll.\"

TruBy
THX, de meg nincs meg :S

Gordis2k
Még véletleül sem.

Ne haragudj, hogy ennyire belegyalogoltam a lelki világodba csak ez már sok volt nekem.

daemonervosa
nincs kamaelem , de eddig csak meghalni lattam oket. 😊

-----------

A FODnal ugysem lesztek soha jobbak !!!

Trolling is a art.

pharao
A Nagykerrõl még nem halottál NOOB????? Allyra léptünk a szerver egyik legnagyobb klánjával a GM által irányított 63cmaffiával (remélem jól írom a nevét :S). Sikeresek vagyunk és eltökéltek, de csak egy bizonyos IQ szám fölött veszünk be embereket (172) és persze a folyamatos aktivitás is elvárás (havi 1X logolj be legalább 😉 )

U.I.: WTS Knight's epaulette / BW tunic, Helmet / Demon's Blood! PM itt vagy játékban FlashXP/Revill/Vipjoco/TurpilLia (FRANZ)

nincs semmi jó a kamaelben amiért érdemes azzal kezdeni? annyira gyenge? vagy miért gondolod ezt? mik a tapasztalatok?
daemonervosa
-franzon van tobb magyar player, meg klán is.
-nincsenek nagyobb magyar klánok /jah de van a FOD sry/
-kamael weak imho

Trolling is a art.

sziasztok! én új vagyok itt, 4 éve l2-õzöm de most jutottam odáig hogy mek eredeti szervere, voltam már ott 2 hónapot, csak a társaság miatt leléptem, most az is szétesett szal megyek. lenne pár kérdésem, és nagyon megköszönném ha kapnék rá választ. a teon-on vagy a franz-on játszik több magyar? vannak nagyobb magyar klánok? ha van akkor melyik szerveren? milyen karit érdemes kezdeni? ami pvp-ben, mobhentben, és bossra is jó? a kamael fajból melyiket érdemes csinálni? mondjuk én az arbalestert kipróbálnám...nemtom az mennyire jó,de szívesen hallom a tanácsokat, meghogy mivel érdemes kezdeni ami soloban is jó. elõre is köszi😊
Epszilon
Majd elválik ha ilyen faszán fog critelni mint ahogy tesztelés közben akkor kellemetlen pillanatot fog okozni egykét embernek, íjásznak bele kell állni a szájába :>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
viszont a 150 holy nem egyszerü....és igen lehet használni😊 nem rosz az tulképpen de nem lesz power klasz az is tuti😊

FragStaR
van új walker

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Epszilon
Jó persze... egyáltalán lehet használni olyn ezt a transform skill-t?
De attól függetlenül hogy mindenkinek van empoja ugyan úgy erõs marad.
Csak kell egy +150es arcana.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Ebben az a legjobb hogy sosem fog kihalni az l2 topic mert ha kicsit is laposodik mindig vissza lehet ugrani a helyessírásodra hogy legyen téma xD.

Amúgy egy random postot én sem tartok igazán érdemesnek arra hogy átnézzem mágegyszer nem írtam e el valamit vagy lemaradtak e az ékezetek irasjelek stb...

Tüskés
SZVSZ = szerény véleményem szerint, legalábbis az én fordításomban. Egyéb vonatkozásokban egyetértek a leírtak elejével. (Én viszont szeretek a helyesírásomra ügyelni, és e tekintetben Trubyval értek inkább egyet.)

Idyll

Gordis2k
Ulimpian minden nukenek van M powerje😊ez csak grindre😊 ,de arra tökéletes

Gordis2k
Persze persze mert nincs jogom a telyes szót mint sleng újítást bevezetni de ha te használod a franko, kafa, btw, atm, imai kifelyezéseket az mindjárt más😊

Urban dictionary:

TelYes - jelentése megegyezik a teljes szóval kedvtelésbõl használják fõként modern nyelvújítók, akik a helyesírás szabályait rugalmasan kezelik, mert fontosabnak tartják az információ tartamot mint a külalakot.

Semmivel sincs több joga senkinek idegen szavakat használni egy mondatban, mint helytelenül leírni szavakat. Természetesen SZVSZ.

Ki döntheti el, hogy az SZVSZ rövidités nem brutális támadás a magyar nyelv szépsége ellen . Hisz olyan szavakat tüntet el a közhasználatból mint a Saját, mint a Vélemény( hát nem különleges), vagy a hangzatos Szerint. Mindazonáltal azzal sem értek egyet, hogy a bazdmeg csúnya szó kell, hogy legyen. Ha a vulgáris kifelyezések mögöttes tartalmát egyszerüen nem tanitanánk meg az utokórnak, nem tudnának kárumkodni,igy a csúnya beszéd egyszerüen magától eltünne. Persze ez egy ilúziókall telt, lehetetlen gondolat aminek a megvalósítása képtelenség, hisz új kifelyezéseket alkotnának a rossz tapasztalaikra alapozva, igy egyszerüen elõször anyit mondanának: Ó hogy esnél el te is. Majd kialakulna egy új szavakból és a negativ tapasztalatokból öszeadódott Trágár nyelvhasználat. Mégis milyen szép lenne.....

Nem egy hivatalos levelet írók meg lévén 2 cégem is van. Mégsem érzem úgy, hogy szükséges lenne egy fórumon a helyesírásomra figyelnem. Sajnos nekem ez megterhelõ, van aki uszni nem tud van aki beszélni. Nekem a helyesírás külön koncentrációt igényel. Melyre nem tiszteletlenségbõl nem vagyok hajlandó, henem mert véleményem szerint egyszerüen nem szükséges. És valahol ez számomra mintegy lázadás, márpedig az kicsit mindenkinek kell. Én tipikusan nem teszek magamra tetkót, vagy nem hordok idióta frizurát , nem halgatok mindenki számára gyomorkavaró zenét. Az én lázadásom a harmónia ellen a helytelen betükezelés és az ékezetek, irásjelek rugalmas kezelése😊.

Mint azt már mondtam: Sajanálom ha bárkit megbántottam ezzel. Örülök, hogy te a tökéleteséget tudod képviselni. Amennyiben szeretnéd a továbbiakban kérdéseidre nem válaszolok és nem osztok meg veled információkat. Mert kellemetlenül érint , hogy szemedet és szépérzékedet bántja firkálmányom.

Tisztelettel ÉN a telYesen fölösleges postommal😛