88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77852 kéne már neked vmi fasza reklámszlogent kitalálni :) -
BaalKain #77851 Nekem is volt ma egy crit de azon kívül semmi különös.
Csárdi: tudod hogy rám mindig számíthatsz -
#77850 Más is észrevette hogy kicsit több lett a dc? Vagy csak az én netem kezdett el szarozni... -
#77849 PM vagy ventrin Írj Privátot és megbeszéljűk mit mennyiér:D -
#77848 WTS Signature xD -
#77847 Kernon, golkonda, hallate respawn time ja is 1 nap? -
irenicus #77846 pl-t írtam,attól mert van olyan ember aki állá tudja támasztani amit ír,nem kell "utálni",ha téged nem érdekel ne olvasd el!!Kötelező?nem!akkor nem is kell:) -
#77845 és szerinted nekem mi kozom van anargahoz? -
#77844 LF anarga for confirm -
#77843 bocsánat ,hogy kozbe szolok, de szerinted kit érdekel a nagybátyád fiának az unoktaestvérének az anyagi helyzete?
-
irenicus #77842 sry a dubla postért.
Még 1 dolog,a "burzsuj" emberke szted szarakodik azzal h elvigyen 1 karit 80+ ig?vagy inkább vesz egyet mert megteheti?
Majd ha voltál kint canadában,folytatjuk a dolgot addig fölösleges:) -
irenicus #77841 így kezdtem h magyar viszonylatba lehetetlen megvenni!!!!
nem mindenki azért játszik h a "legjobb" legyen....az az nem vesz 3,6k ért valakast!Én csak azt fejtetem ki ha valaki nagyon megakarja venni...megtudja,canadát azért hoztam fel,mert voltam kint...és nagyjából tudom h ki merre mennyit rak "félre",tud félre rakni(abban a családban).
Még egy kis számolás..lakás ~800$ autó ~450/hó.A kaja olcsóbb kint mint itthon(nem étteremre gondolok)szal kicsit több mint 1 hónap és meglenne neki
Amúgy kötetekés ON -
#77840 nem kötekedésképpen de gondolom az kanadai dollár
kanadai dollár = amerikai dollár - 40 ft
tekintve hogy 200 körüli az usd és 160 körüli a kanadai
kanadai = 0,8 * usd
vagyis mivel gondolom a 3600 usd-ben értendő így
3600/0,8 = 4500 kanadai dollár
az már a 7-8k bruttójának lassan a nettója (legyen 5+k a nettó például)
lakást fizet, autót fizet, kaját vesz, megél ami viszi ugye a pénzt
tegyük fel spórol mint állat, akkor tehát 2-3 hónap alatt félre is teszi
az árát egy virtuális lófaszra amit esetleg elveszít egy ban alkalmával
még az átlag kanadai sem hiszem hogy havonta zsebből bevásárol egy valakast
ennyi erővel az észak amerikai szervereken mindenki epicekkel rohangálna
hisz a sok "burzsuj" amcsi egymásra licitálva vennék egymástól "bagóért" az ékszereket
ezt ott is csak a tehetősebb nolifer überkockák tehetik meg
nálunk meg ezért nem veheti meg senki, mert az arányok is mások
itt egy account 10-20k ft-ért megy ott 400-500 dollárért -
irenicus #77839 ott 2 hetente van fizu(már mint apukám tesójának a fia akinél voltam 2 hetente kapja a kest)ő egy hónapba 7-8k-t keres...nem tom h járulékokkal mennyi marad neki(nem is érdekel:)).Amúgy egy nagyobb cégnek dolgozik(építő ipar) a feladata kb annyi h rohangál 1ik építkezésről a másikra és ellenőrzi h minden rendbe van-e.Házra fizet törlesztést,autóra úgy szintén...és gond nélkül eljön hun-ba nyaralni 3hetet. -
#77838 Pont ezt akartam mondani :) Főleg h pl franzon 20 bil is "csak" 1900 $ -
#77837 Köszi! :P
Éjszaka sikeresen szarrá törtem a fegyómat -> WTB Adena @ Franz (PM itt vagy in-game) -
#77836 20 Billion Adenát hamarább ősszesednék mint 3600$. -
#77835 Csak úgy érdekelne azért, hogy milyen munkával keresel Canadában 11 nap alatt 756.000 Ft ot a járulékok levonása után. -
irenicus #77834 3600$ magyar viszonylatban omfg sok...de canadainak(azért mondtam ezt,mert ott voltam kint és tom h ki mennyit keres:)) ez kb 1.5 heti munka. -
#77833 btw, a Valakas ararol azota ennyit irt meg CE:
CE üzenete:
endaer
CE üzenete:
about valakas
we want around 3600$ or 20 billion adena
gondolom hogy senki nem tudja kifizetni, mert nonszensz, hogy mekkora ara van... de CEnek nem azt igertem hogy magyar vevot talalok, hanem, hogy hirdetem a cuccat... Ami ezennel letudva. :) -
#77832 nem en uzletelek, okoska, en csak kozvetitek... -
#77831 Jó de bakker ez faszság mert ha te vagy én el akarnánk adni tuti nem kapnánk érte ennyit senkitől. Meg az is ott van ,hogy min fizetné ki mert csak western union al mennék bele az utalásba viszont ki az a barom aki csak úgy habokra kiad érte ennyi nekem "megbízok benned" alapon. ... -
#77830 Ez melyik server? Vagy ez global és oda transferelik ahova akarod, és minden szerevren ennyi ?:) -
ErrOrHUN #77829 WTS aq zaken baium :D -
#77828 óóóó hát persze
beteg elmék :)
bazze -
Sorbon #77827 Baráti:) -
#77826 Akkor másképp...
-
#77825 No comment
-
ErrOrHUN #77824 5k huf :D:D:D:D:D -
eloim #77823 Ha nem érdekel a Valakas, akkor ne szólj hozzá a témához plz... Nem értem minek kell állandóan beszólni a másiknak... -
dogjoy #77822 ja amiket csinaltal itt, biztos szivesen üzletel veled bárki -
#77821 CE rezgő figyelemfelkeltést küldött.
CE rezgő figyelemfelkeltést küldött.
Nihil üzenete (23:46):
yo
CE üzenete (23:46):
hey
i want to sell
valakas
ask if anone wtb
:O
CE üzenete (23:46):
the person that bought ur sps
maybe he want valaks?
kk I'll ask around
how much and wich server?
CE üzenete (23:47):
bartz
but thats irrelavent
just get me some offer
Ha vki tud ra kolteni, peldaul az 50+ accos de eppen szunetelo Gordi vagy mas legitek, esetleg akarki mas, keressetek meg pmben, es kozvetitek CatherineEnvyvel. :)
-
#77820 Teonon nem tudom mennyi magyar játszik,de Franzon vagyunk egy páran a FoNban.
(lásd lenti képet a tegnapi Gludio Siegről ahol egy részünket láthatod). -
chipman #77819 sziasztok!
itt most új vagyok, igaz már 4 éve l2őzöm de most fgok először játszani offon, szal lenne pár kérdésem:) franz-on vagy teonon van több magyar? vannak erősebb magyar klánok valamelyiken? előre is köszi:) -
#77818 WTS TC/CDKEY L2 , Walker , WOW HOZ! Private Me! -
#77817 Na Befoglaltunk egy Fortresst Sikeresen :P -
#77816 PM-et nézz plix pl0x -
#77815 Valaki tud infót mondani arról, hogy a tois bossok franzon mikor élednek? -
#77814 Nah grat -
#77813 Nekem is kell sárga és fekete név!
Egyébként GZ