88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    átjössz bartzra? köszi :D
  • nlaci86
    PM rám ingame és megnézzük! Éjfélig rendelkezésre állok. Majd felrakom azt a három sort ide screenshotba amivel megöltél(1 lövés a macska, én meg 2), hogy mindenki lássa, milyen szar a summoner. Viszek pp-t buffolni:) Várom a pmet...
  • Gordis2k
    Én koronázott Király vagyok és Error a koronázatlan. És azért van némi sejtésünk:P
  • ErrOrHUN
    valóban nincs :D
    5-6k körül lövök 80as pizsamásokra 1200-1300 pdefekre, szted a 800ra mennyit lövök? :D
  • nlaci86
    Hát nem akarom elkeseríteni az L2 koronázatlan királyait, de fingotok nincs erről:D
  • Gordis2k
    BSPS nélkül:P
  • ErrOrHUN
    hát nem akarlak elkeseriteni, de ez ránézésre 1.5 lövés egyszerű pp+bd buffban :D varinak meg a lvl35ös skillje is megöli egy lövéssel
  • solyomb
    Ezen még bd is van nemde?
  • nlaci86
    Rendes buffal jó lesz ez hidd el^^

A final meg varik ellen kell, harcosokat igy is lerakod ha nincsenek szétbuffolva.
  • BaalKain
    Mondjuk az sayha és lehet hogy megint úgy csinálták hogy egyes időintervallumokban jobban esik... Legalábbis remélem.
  • L2Goku
    IOP
  • darkmenx
    se ott se irl :( pedig milyen lelkes volt, hogy osszeverhet egy csontritkulasos nyomorekot.
  • Epszilon
    Ez azt jelenti hogy nem lesz kivel pvpznünk hotba?
  • darkmenx
    enchantold meg a szart hatha uszkosebb lesz amugy ilyen buffok mellett szerintem siman elmegy a statja.
  • BaalKain
    Hol?
  • ooorrrsss
    Köszönjük Emese...
  • L2Goku
    Nekem teljesen jól esik ez a Pollem (Nectar) 2 óra allat 105.
  • Zeros
    oren mellett, cemeteryben as ancient battlegroundon egyarant probaltunk terelni kb 1,5-2k mobbol jott ki 12 nectar.... ugytunik fel hp sokbol megszarabb a drop rate
  • TruBy
    Majd az event közepén esik majd jól.
  • Gordis2k
    Ez az event mindig jobban esett 1xes 2xes sőt fél HPs mobokbol.
  • MadnessX
    +1
  • BaalKain
    Csak nekem ilyen förtelmes szar a drop?
    150+ 4-6x-es mobból sikerólt 16 nectart kiszedni :S
  • TruBy
    Nagy eséllyel, jó cuccban. :P
  • kelempac
    Üdv,

milyen esélyekkel, és milyen dolgoktól függően jön be a bishop/paladin turn undeadje illetve a DA banish seraphja?

Köszi
  • TuShEe
    eladó 75.9 sps/62 paladin franzon DC robe set, Maje jew +33335, Arcana mace SA nélkül pm itt
  • TruBy
    mennyibe van a staff of life?
  • Trixtan
    Sziasztok!

Sűrgősen eladó:
    DLE+H+3
    Staff of Life +14

Franz

pm itt, thx
  • dogjoy
    eladó wc,th,ee,sws,bd mind 61-62es, franzon, aktivalva, és még 1 honap jatszható. "top" common A cuccokban. ajanlatok pm-ben, legjobb lenne ha mindet vinné valaki
  • Ray2
    Elvileg most iopon akciózik.
  • Epszilon
    12:00 fele jár le a munka ideje....nem?
  • Ray2
    =Spam= on Sayha!

Announcements: SMACK! =spam= strike!
  • molnarpe80
    köszi mindenki
    igazából az volt a baj hogy nem volt felveve a more than meets an eye vagy milyen nevű quest hardin-nál hardinsben
    ez után már minden ment :)
    köszi még 1x
  • Tüskés
    Na, csak egy butaságot kellett beírnom, hogy okosabbak válaszoljanak neked
  • Gordis2k
    10 milláért mindent töröl és veheted fel az összeset ujra. A skilleket bármelyik mestertől kikérheted(bookok) és ivoriban a Human szinten van az NPC aki megtanitja.
  • solyomb
    Subskillt mindenkivel ugyan ott lehet, Ivory Tower human szint és ott a transform npc, elvileg 10milláért törli neked minden skilled, és akkor veheted fel újra.
  • Tüskés
    Subskillt nem lehet lecserélni. "Even if you delete your subclass, the corresponding acquired skill(s) will not be deleted."
  • molnarpe80
    sziasztok
    érdekelne hol lehet a de tőrössel sub class skillt tanulni
    voltam a templomban mint bishop és ott volt certificate lvl párbeszéd
    ennek eredményeképpen kaptam 2 mastery könyvet meg egy healer ability könyvet
    viszont asszony idegesített amikor választottam így a 75-ös common skillek helyett vettem egy healer ability-set ezt hogy tudom visszaváltani commonra?
    voltam ivoryan a 4. szinten meg hardinsban és nem találtam ilyen párbeszédet ahol engedné a sub skilleket tanulni
    help pls
    köszi üdv
  • FickDeineStory
    jó látni, hogy a Demolotion újra visszatért 1 év hallgatás után.
  • Chear
    Gravitálok a klánnak!
    Én meg intenzív tánchétvégén töltöm az időt, amikor a nagy dolgok történnek a klán életében. :(
    Azért élmény volt az is. :)
  • GAthersw
    koszi