Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Kicsit kihalt a fórum, de azért megpróbálkozok :)
Tehát kicsit szeretném rendbe rakni a fejemet a sok választási lehetőség miatt. Adott ugye az official www.lineage2.com
Itt van most 3 különböző lehetőség:
-Lineage 2 ADEN
-Lineage 2 Classic
-Lineage 2 "GOD" (Én csak így hívom amióta megjelent, nálam ez jelenti a 4. kasztos változatát a játéknak.)
Nos ez az ADEN most letartolta a réginek mondható GOD-ot? Mert úgy látom már semmi mást nem reklámoznak a honlapon az arcomba, csak ezt meg a Classicot.
Valaki el tudja magyarázni, hogy mi a helyzet? Illetve mi a jövője a játéknak? (Tudom H5 után már nagyon semmi, legalábbis a veteránok ezt vallják és én is az Ő oldalukon állok.)
De ez az ADEN érdekes lenne ha nem lenne p2w mert valljuk be, azok a játékosok akik C1 óta követik a témát már 30-40 év körüliek lehetnek, családdal munkával kevés szabadidővel.
Kérdésem tehát hogy mi ez az ADEN és hova tűnt benne a 4. kaszt, mi az elképzelése vajon a fejlesztőknek a játék jövőjével kapcsolatban?
Köszi ha valaki felvilágosít! :)
Üdv!
L2 Essence a 4game kalap car... valódi játékos szám kevés, de televan adenafarmerrel úgy hogy mozdulni nem tudsz. Bankártya nélül semmi értelme. Az eventek és pénzért vehető packok boxok pedig csalásra épülnek, mindg kizárolag az értéktelen dogokat fogod kapni....
Értelmetle az egész.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- konkretan beepitesre kerult egy walker, ezzel legalis modon megkimelnek a grindelestol. A dolog fonakja, hogy folyamatosan 1% felett kell tartani egy bart, mert ha nullara csokken nincs adena drop. Ehhez minden nap kiveheto egy box, amiben van bottle es soulshot ticket.
- nincs tobbe D C B A S shot, csak siman shot. A dimensional merchant barhonnan elerheto ha venni kell.
- teleportalni barhonnan lehet barhova, 2. kasztvalto utan igen luxus mulatsag lesz. :)
- vannak solo raidek, amiket egyedul le lehet olni es spawn utan oda is lehet teleportalni. Mar leoltem parat.
Szoval erdekes az egesz.
Utoljára szerkesztette: Mydgard, 2019.11.14. 06:51:36
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Forrás : L2 Classic Faq
Lineage 2 - Faturion
Jó vele most is játszani, annak ellenére hogy a játék már 14 éves múlt, mégis képes lekötni az embert :)
A Lineage 2 Classicot is kipróbáltam, relative sok játékos játszik vele, a tört szerveres időkre emlékeztet, de a 83-as max lvl, a 4. kaszt és az npc buffok hiánya (a kényelmes dolgokat könnyű megszokni) miatt én maradok a "Modern" L2-nél és kiváncsian várom a Lineage 3-at.
Utoljára szerkesztette: aemus, 2018.12.26. 12:41:42
Classic NA ADEN szerveren van egy kis közösségünk. Aktív healert keresünk. Munka mellett napi másfél-2 óra játékra van időnk, az illető is nagyjából ennyivel számolhat.
Van jelentkező?
Béke
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy a sword/blunt mastery az kihat a 2 kezes kard illetve bluntra is?
Előre is köszi!
Én a Paladint javasolnám, de aztán lehet valaki másra esküszik. Szerintem az a köztes választás!
Október 3-án indul az ncsoft-féle classic server és szeretnék majd játszani. Már nagyon rég játszottam a játékkal és akkor is csak privát szerveren. Annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik tank kasztot válasszam? Olyat szeretnék ami jó azért mindenre. 1v1, mass pvp és pve. Vagy olyat, ami a legnehezebben hal meg.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ki kell probalni nehez lenne leirni mindent.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
A szerot ki kell probalni mindenkinek mas jon be, de sztem ez a szero jelenleg a legjobb amit lehet talalni (itt nincs p2w).
Az oldalon sok info megtalalhato erdemes vegigolvasgatni.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Valaki tud bővebb infóval szolgálni róla? Azt látom, hogy havidíjas, de mennyit kell fizetni? Playerbase mennyi lehet stb... Mi is veteránok vagyunk, újra akarunk menni egy szeróra, megint újabb esélyt adva... Valaki infó? :)
Köszi előre is!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Aki naian komolyabb clanban jatszik mindenki tudja h en vagyok a legjobb toros a serveren." by Odikee. Imádtam ezt a fórumot, ahol a sok selejt ilyeneket írt:D
Szerintetek van jövője ennek a most készüli PROJECT TL-nek?
Néha hiányzik, de aztán eszembe jut, hogy pay to win és tudom, hogy jól döntöttem :)
Illetve már a sok meló miatt nem is lenne rá időm, meg persze a társaság is sokat számított :)
Azt sajnáltam viszont, hogy a Hero nem jött össze Ghost hunterrel mindig csak 2-3 hely önerőből, de a havi 1-2k €-t beletoló játékos ellen nem volt esély még feedeléssel sem :S
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2018.03.12. 20:25:39
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://l2blackbird.hu
Béta Start 2017.12.15
Magyar Low - Server, 3x Experience Point, 4x Skill Point, 5x Adena, Special Shop, Newbie buffer, Custom system, Magyar NPC-k
Sok szeretettel várunk mindenkit !! <#szeret>#szeret>
Szeptember 6.-an indul ez a szero, jon valaki?
http://www.l2lionna.com/
Ez egy off :
https://l2c1x1.com/public/
(de mint látod chronicle 1, azaz alap játék, 1x rate, minden kis szarért küzdeni kell!)
Ezen látod mennyi aktív játékos tolja:
https://l2c1x1.com/api.html
Nem sokan játszanak, de ha valaki egy c1 szerót üzemeltet, az nagy fan lehet.
Kicsit szerény a piár, de nem rossz a szerver!
Májki
REAL MADRID
www.l2eu.com erről a szerveröl halódtál már illetve ha igen tudnál róla mondani valamit .
Meg minden érdekel ami hasznos lehet az L2 -ben .
Mik lennének azok a kérdések?
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban tudna valaki segíteni benne ?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK