88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77732 Mi a F*****ért érveltek egy gyerek hozzászóására akinek annyi köze van az L2höz mint az űrhajózáshoz,látott már olyat vagy halott de fingja sincs miről beszél.
A másik meg aki NF-n játszott és idejött tudja jól nem olyan könnyű az élet de ezt a témát hadjuk rossz emlékeim vannak róla (az a sok anyázás rontotta a lelki világomat)
Amugy is kit érdekel miket mond hogy így legit úgy bot így mati úgy mati!
kérdezem én még 1x: KIT ÉERDEKEL?????
ui: mindenki úgy játszik ahogy akar és tud, ha ő mindekit szivatni akar és 12 óra altt legyárt egy S-s fegyót hát istenem ő kemény mint a boltizsír!
Köszönöm hogy hozzászolhattam ehez a magasröptű inteligens szócsatához! -
#77731 MInimum 2 szerver kellene. 1 amcsi / 1 Eu :D -
#77730 Ez a link l2blahon a TheHaunted nevu srac alairasaban van, mellette nagy betukkel:WTS, =spam= olvassa ezt a forumot, megsincs bannolva:)
WTS TheHaunted -
#77729 Én azt mondom az elméletem továbra is helytálló és senki nem legit L2 ben!! Főleg nem GM =SPAM= aki szeritnem egyszerűen szánalmas! Csak azért játsza az eszét és bannolgat a nagypofájú mert kell a hely Teonon a transformokra meg az új accokra! NC soft szánalmas álcája amiben csak a naiv buta legitek hisznek... Ébredjetek fel!! Ha valódi lenne a dolog MASS ban lenne nem ez a .....SHIT! -
voloume #77728 istenem, szerintem tudod mit ? menj le egy cataba csinálj 200 képet és küld be ncsoftnak, hogy bannolják a köcsög botter csítereket! botok nélkül szerintem legalabb az offos l2ősök háromnegyede abbahagyná.. nem lenne annyi mati, weapon, armor stb. amikor én l2őztem akkor a magyarok közül elég kevesen botoztak.. és most már szinte az itteni fúrumozók 90%a biztosan. szvsz -
#77727 edit: 12 óra alatt*
-
#77726 O jaj. továbbra is naív vagy, de úgylátszik nehezebb eset mint gondoltam :).
"lábjegyzetként még annyit, hogy nem gondoljátok, hogy kicsit veszélyes úgy megosztani a botolásotokat egy nyilvános fórumon, hogy aláírásban karinév +szerver ottvan? Elég egy rosszakaró aki screenshotol fordít elküld és game over."
Ha Te így innen kibanoltatsz bárkit is akkor szerintem az S-es fegyót is megtudod csinálni 12 nap alatt :)
ja és adok egy kis "forrást" is (amit egyébként maga =SPAM= is olvasgat mint megtudtuk :D )
Ezeket fordítgatni se kell és néhol screenshot is van -
#77725 +1 -
#77724 Sorry a dupla postért, csak kimaradt a "másik" szó az A és a legit között. -
bugike #77723 nemlenne egy bot sem, sem olyan emberek akik valaha is csak ragondoltak a botra, akkor baratom az osszes szervert mergelnek 1be, amin lennetek najo parszazan. fizetnetek a kis 1 accountotokat, es meg annak az 1 szervernek sem lenne penz a fenntartasara, nemhogy meg meg is erje. tovabba egy budos matit nem tudnal szerezni, mert mindenki gyujtogetne maganak, aztan szurhatnatok a szanalmas kis common cuccaitokban lvl78ig, ahol aztan hamar rajonnetek, hogy elertetek a csucsot, elmennetek siegelni, es a gyoker npck ellen nem birnatok befoglali a varat. aztan verhetned ra, hogy mibol csinaltal 100millat, mikor egy nyomorult C cryt nem venne toled meg senki, rovid ido utan mar a healingpotira sem lenne penzed. es akkor nc csodbe megy, es takarodhatsz vissza a free mocskodra, amit teszek hozza, nemigazan hiszem hogy bennevan nc szabalyzatba, hogy marpedig botozni nem szabad, viszont free szerveren kotelezoen kell legitkedni, es egyaltalan jatszani. ne gyere itt nekem a szabalyzattal, mikor egy freen toltad egeszen eddig, es augusztus ota offozol.
ui: kivancsi lennek, hogy mit szolnal, ha lemesz cataba, es nem botgroupok, hanem legit gorogok lennenek a jobbfajta szobakban, akikhez bekoszonsz, hogy hi, es nemhogy nem lesz spotod, de meg le is pkznak, aztan sirdogalhatsz a -4% od folott. sry hogy "kicsit" agresszivre sikerult, de egyszeruen mar nem birom szo nelkul hagyni azokat a dolgokat, amiket irkalsz. -
#77722 Persze, jó hasonlat, csak ha mondjuk úgy lenne az eset, hogy emiatt a "szomszédnak" kevesebb áram jutna és mondjuk csak a villanyt tudná üzemeltetni, de a TV, mikró, számítógép nem működne, akkor bepöccene. Pláne ha azt látna, hogy utána árulja a piacon az áramot.
A sok bot miatt nem tud üres szobát találni katakombákban és onnan akarna farmolni, vagy xp-zni, de emiatt nem tud. Aztán a piacon megveheti a matikat. Le PK-zni nem tudja őket, ergo marad a csúnya szóval mondva bemószerolás.
Értem én mindkét oldalt, csak az a baj, hogy két értékrend csap össze. Az egyik maxos karit akar és PVP-zni, mert ezt élvezi. A legit playerként egyre feljebb kerülni, és PVE-zni, majd PVP-zni. Mindkét oldal a saját dolga miatt szereti a játékot, de emiatt fújjogni a másikra, mert neki más tetszik, véleményem szerint hülyeség. -
kelempac #77721 látom kezd lenyugodni a hangulat :)
Annyit még hozzá, hogy nem a karaktered hozza meg az ingame döntést, hogy nem a normál klienssel lép be egy szerverre hanem te Kis József a bahamákról:)
Nah mivel mostmár be tudtam lőni a társaság tagjainak megoszlását.
Sanci is-is a válasz.
lábjegyzetként még annyit, hogy nem gondoljátok, hogy kicsit veszélyes úgy megosztani a botolásotokat egy nyilvános fórumon, hogy aláírásban karinév +szerver ottvan? Elég egy rosszakaró aki screenshotol fordít elküld és game over. Mielőtt felháborodnátok, én ezt nem fogom megtenni:). Csak a Sirch féle bot pofátlansághoz adalék:)
-
#77720 "Te még a kis NF-s miliődben élsz szerintem... Itt mindenki remekül ismeri a szabályzatot, tudja ki mit mivel kockáztat. Fogalmazzunk úgy mondjuk, ha valaki otthon kiakasztja a villanyóráját, tudja jól, hogy bármikor lebukhat, de nem a szomszédtól várja el, hogy bemoszerolja. Hátha így felfogod, hogy sokaknak mi a problémája az olyanokkal mint te."
lol sanci de megmondtad a frankót :)
ez 10/10 pontos hasonlat :) -
#77719 Vagy a Jay és Néma Bob nyomán keressük meg az összes L2-s botost, nyírjuk ki őket, aztán végezzünk magunkkal is! -
#77718 inditani kene egy peticiot, hogy bannoljak ki az osszes mocskos fereg geci bottert akik meg az eletben is biztos, hogy csalok es bunozok! ki van velem? -
#77717 Amikor én ott játszottam, még nem illett rá a trágyadomb kifejezés, ugyanis nem l2J alapu volt:) Én és még jopár haverom, időbe felismerte, hogy dobbantani kell:) -
#77716 "és nem az NF csodálatos l2re hasonlító trágyadonbján ismerkedtek meg vele"
A legtöbbjük igen, köztük te is, te mocskos NFes! -
#77715 Nem az Amcsi Szerverekből él az NCSOFT :P De ez az első postod mibe egyet értek veled. Sőt kelempac én ugy tudom hogy a Koreai Szervereken legális a bot. De lehet hogy kacsa és valami humbuk forumot olvastam:D
U.i: Ha az NC soft bannolni akkarta volna a botokat már rég bannolva lenne az összes.. Gondolkozz a Free serverek megtudják csinálni hogy Nelogolj be bottal? az NCSOFT meg nem tudná?:D KB 2 Kat Lenne Nekik. -
#77714 Te tényleg nagyon buta vagy:D Miota játszol az L2 vel ? Mer szerintem neked nemvolt még freen se fullos karid...
Apropó: Ez nemfog bekövetkezni hogy Full walker Ban stb stb :D Ez Nem free Server Nefeled! itt okos Programozok is vannak akik simán megoldást tudnak arra ha véletlen ilyen lenne is. Meg te azt hiszed hogy mennyire jó lenen bot nélkül. De NC soft nem igy gondolja. Amig egy Ember PL 8-9 Accontot Fizet (mint énis) Addig az nc soft szarik rá. És ezt az új bottreport systemet is a Propagandának készült. Hogy ők feltudják most mutatni az "NC SOFT védekezik a bottok ellen" De ugy összintén az NCSOFt mikor nézte a játékosokat?! Először állni tanulj meg mielőtt jársz. -
#77713 szerinted mi történne ,ha lapátra tennék az összes botbol belogolt karaktert?
otmaradnál te 5 göröggel, akik 1 kurvaszót nem értenek angolul, jah meg bezárhatna az ncfost, kb ennyi.
jah es ,hogy énis leírjam : Bot nélkül nincs l2 ! -
#77712 Nem tudom eldönteni, hogy komolyan kérdézed e a dolgokat, vagy csak poénkodsz...
Tisztába vagy azzal, hogy az NCsoft elég sürün fejleszti a játékot? Újabb és ujabb célokat tüznek ki a"játékosok" elé, Régen elég volt a 78-t megütni már jó voltál, utána jött a 79/80, amivel mégjobb lehettél. Manapság meg már kb lofasznyi esélyed van egy lvl80-s karival, egy lvl81-s ellen akinek már meg is vannak a skilljei, és ezután jön a lvl83-s skill... Lehet neked elég lesz az egy db S grades fegyo enchant és minden nélkül. De a fejlődésnek köszönhetően, itt vannak az attributeok, gondolom komolyabban még nem ástad bele magad hogy mi munka már egy 150-s fegyot is összehozni, nem beszélve még az armorrol, és ez az új kiegészítőben 300lesz fegyvernél 600 armornál.
Szerinted kik hogyan és milyen cuccokkal foglalták el a várat, és állították be a manorod?:)
Te még a kis NF-s miliődben élsz szerintem... Itt mindenki remekül ismeri a szabályzatot, tudja ki mit mivel kockáztat. Fogalmazzunk úgy mondjuk, ha valaki otthon kiakasztja a villanyóráját, tudja jól, hogy bármikor lebukhat, de nem a szomszédtól várja el, hogy bemoszerolja. Hátha így felfogod, hogy sokaknak mi a problémája az olyanokkal mint te. -
kelempac #77711 © transceps végre egy botter is érti:)
Sanci, de elmagyarázhatnád ha eltünnének a botok, miért nem tudnék manorozni, mert érdekelne. A környezetvédők tiltakoznak a békák miatt, az még általában nem az építkezés alatt van, mert akkor már mind1.
Aki pedig az pvp részéért játszik az minek botol?
Minden botter kitolt 1 karit ezekszerint fél év alatt ultrabrutálra és pvpzhet, minek a mellé 7/24ben farmolni tovább?:)
A shotok árát nem tudnák összefarmolni, ha nem léteznének botok. ez sztem érdekes és lol:)
A szuperheroságot kikérem magamnak, ti meg a szerverszabályzatot.
De ez megváltozhat, pl akár 2 ember is megtudja változtatni-> a gmek egyszercsak lesz egy botwipe és blokkolják a walkerből logint kiosztanak pár ipbannt.
És máris lehet rinyálni, hogy szemetek. -
#77710 Ha ez sántít a te bankrablos illetve FPS hasonlatod még tolokocsiba se ülhet:)
Egy hídat marha egyszerű félidőnél 500méterrel odébbtenni:D
Rettentően szüklátokörü vagy, ezért nem is kezdek bele abba, hogy elmagyarázzam, hogy a manorozási lehetőséged is a botoknak köszönhető valamilyen szinten...
Az hogy téged még vonz ennek a játéknak a PVE része, igazából a te dolgod, viszont itt sokan nem augusztusban kezdték a játékot offon, és nem az NF csodálatos l2re hasonlító trágyadonbján ismerkedtek meg vele. Viszont rajtad kívűl igaz egyre kevesebb de még mindig jelentős tömeg játszik, a PVP részért, ami nem ott kezdődik, hogy common ruhákba rohangálsz, és nem is ott hogy sikerül az első fegyver kraftod, amit persze megintcsak egy botnál fogsz lecraftolni:) -
#77709 Nem tok melóba vagyok és itt nincs mikrofon meg füles :) De olyat vegyél amilyen trubynak vagy flash nek van illetve őket is kérdezheted. -
#77708 A másik meg, lehet nem szeretni, meg lehet szeretni a walkert használókat. Viszont a program létezik, és használják. És a játékon belül kialakult egy valamilyen közösség, amelyben a walker is szerves részét képezi a rendszernek. Megváltoztatni egy ember sosem fogja (tíz sem), szóval vagy megszoksz vagy megszöksz. -
#77707 Nem értem, miért vitatkoztok a legitharcosokkal. A shotok árát nem tudnák összefarmolni, ha nem léteznének botok. -
transceps #77706 Előrebocsátom én is walkert használok. A nagy felháborodásban szerintem nem igazán értettétek mit is akart mondani kelempac mégha volt benne egy rakat baromság is. Egy legit playert nem zavar a bot amig tud játszani, onnantól viszont, hogy lemegy egy kurva cataba es nem talál szabad szobát, mert egyesek hetek ota ott farmolnak persze hogy azt mondja dögöljön meg minden botter :D. Normális élet mellett nincs több időd a játékra napi 2-3 óránál, ebből átnézed a piacot partyt/helyet keresel nem több az xp-zés 2 óránál. Nem arról van szó össze tudod-e ütni kézzel a 80+-t vagy kifarmolsz-e egy s-es craftot 1 hét alatt, mert tuti nem, hanem legalább azt a heti pár órát amit szintezésre fordít végigjátszhassa a farmerek ellenében.
Ha jól vettem ki az új rendszerben a report gomb is így igyekszik segíteni a pár legit playeren. -
#77705 Frag! Gyere már fel ventrire plz:D Lenne 1-2 kérdésem moncsival kapcsba. -
#77704 nem neked akartam írni sry.. csak úgy bele az éterbe :) -
aalat #77703 Ezt nekem akartad irni?
Es ha igen, akkor miert is? :) -
#77702 Menjetek inkább Orichalcum -ot kraftolni az S80 as szettetkhez ! -
#77701 Áhhhh :D:D:D:D Ez tetszik :D::D:D -
#77700 Jól van Látom Megtalálták az SG t a "Szuper Herok". Akik azt hiszik ha nincs bot akkor mennyire jó lenne az L2. De ara nemgondol amit a piacon vesz S gradet , meg a többi materiált azt a botok verik ki neki. De kiváncsi leszek mennyi idő lesz amig LEGIT be lenyomod a 80+ os szintedet... Majd vissza térünk erre. -
#77699 Elég jó volt a hátszelem:) ha teonon játszottam volna ott is az lenne:) -
aalat #77698 Ja.. és Gordi, ezt pl teonon DN-ben eselytelen lenne megcsinalni. Senki nem hagyna, hogy 3 napig ottlegyel.. -
Gumbo #77697 na meg ki lett baszva a partykból 76on, hogy PP meg a többi szar lépje meg először a 78at -
aalat #77696 Majd szolok, es nem fogok hazudni :P
Masfel ev mulva, ok? -
#77695 nem csodálom, hogy meguntál JÁTSZANI, a Te esetedben ez a szó már nem létezik sztem.
amúgy grat a kari-inkubátorodhoz! -
ehh -
#77693 Így egy nap csak:P
(természetesen ez vicc akar lenni - a gyengébbeknek)