88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77892 A "helosztok, tudtok valami jó free szervert/Valaki tudja hogy működik ez xy free szerveren?" és a "nézzétek már mekkora balfékek vannak ezen a free szerveren" között ég és föld a különbség. -
#77891 Én csak unatkoztam, és jót pörögtem ezen a "híren" :)
Who care? -
Gumbo #77890 szidni szabad -
#77889 Csak free szerveres free szerverezők vannak leoltva. Off szerveres free szerverezők meg nem? o.O
Pedig még mindig itt a felirat a háttérben.. :)
Btw szar az l2j. Hoztak rá egy akciót, ami lehet szar, de jobb mintha hagyták volna úgy. -
Gumbo #77888 nem vakulsz meg? -
#77887 De nemis azér Postoltam:D Kurv* Szép játék ez az l2 még mindig:D -
#77886 csak 2 ő!! -
#77885 Na ez azert itt nem futott meg +9kliens a hatterben :P -
#77884 Én ilyeneket reggelizek az Elderrel -
#77883 <3 :D
-
#77882 Az hagyján, de az adenáért vásárolható clan repuról nem is tudsz -
#77881 Unatkoztam...google-ben rákerestem L2-re...és az 5. oldal nf volt...aztán elkezdtem híreket olvasni...és hát arra jottem rá, hogy a "nova nf-en is alkotott"...ezt lessétek meg, jót pörögtem rajta :)
-Néhány játékos láttszólag az egyértelmű hibákat sem veszi észre és feltűnően csodálkozik, ha ezért rászólunk. A mai napon az egyik klán szorgalmasan gyilkolászta Valakast, annak ellenére, hogy észre kellett volna venniük, hogy valami nem stimmel, hiszen Valakas nem védekezett és nem támadott vissza. A legbutább játékos sem képzelheti szerintünk, hogy normális dolog az, ha egy epic boss szó nélkül tűri, hogy megöljék, senki nem gondolhatja, hogy ez a normális állapot. Elegünk lett abból, hogy minden hasonló esetnél az első reakció az, hogy "Dehát a ******** klán is et csinálta, nekik miért szabad?"
A mai naptól az epic bossok csak előzetes bejelentés után, GM felügyelettel támadhatók.
A korlátozás a következő bossokra vonatkozik:
Queen Ant (40)
Core (50)
Orfen (50)
Zaken (60)
Baium (75)
Antharas (79)
Valakas (85)
Az a klán, amelyik ezen bossok valamelyikét kívánja leölni legalább 72 órával korábban köteles e-mailben jelezni szándékát a GM-eknek, megjelölve a kezdéshez kívánt időpontot.
Amennyiben több klán is jelentkezik agy-egy bossra, a bossolás jogát a klánok közötti párbajjal fogjuk eldönteni. Minden korlátozás alá eső boss hetente egyszer támadható és minden klán csak egy bossra jelentkezhet.-
GF NF Team. -
#77880 Hali -kiscica 55-től ad might3-t, empo3-t, 2 perces buffokat, egyébként greaterheal lvl5-t nyomat, manát sajna nem tölt (egyenlőre...) -még csak 56-os -majd szólok ha 60 lesz... -
#77879 *blog.kecske.hu -
#77878 Azt a recit akkor alaposan bemákoltad. 1 hónapja keresek piacon MajLA recit (gondoltam összedobok 1et), de valóban a "legolcsóbb" 100M volt. -
ErrOrHUN #77877 kecske.blog.hu -
#77876 Ahogy én néztem Luna még drágább :)
De azért a sok gyökér is oda teszi magát pl: tegnap összeraktam egy maja LA setet 80Mből. Már meg volt minden kivéve az armor kiültem venni és rám írt egy gyerek hogy van neki reci de 100M kér érte mondtam neki hogy max 80at adok érte, nem adta el.... rá 1órára vettem 40ért :) Anno a major robe recit vettem 80ért...
Mindenki drágábban ad mindent hol ott lehet azt az árucikket nem is érinti, vagy nem olyan nagy mértékben befolyásolja a shotnak az ára.
Sőt a nagy csapatok shot nélkül ölnek! -
#77875 bocsesz csak már tele a tököm
és ki kellett írnom magamból a dühömet
de sztem nem csak engem zavar
nah elhúztam gokartozni ma már nem írok :)
még egy uccsó vannak még hála istennek korrekt üzleti partnerek
/OFF/
Tisztelt Partnerünk!
Az utóbbi hetek nagymértékű árfolyammozgásai miatt számos kérdést kaptunk az xxx árpolitikájával kapcsolatban.
Ezúton megerősítjük, hogy az xxx forint árai yyy-ig nem változnak, a jelenlegi ráta 156, 27 HUF / USD.
December elején viszont meg fog jelenni a változás az árlistában, várhatóan jelentős mértékben felfelé mozdul majd az árfolyam.
Összevetve a jelenlegi xxx-árfolyamot a piaci devizaárfolyamokkal javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, próbálják meg előrehozni év végi, illetve jövő év-eleji yyy rendeléseiket.
Mivel a gyártó negyedévet zár novemberben, a rendelések nagy száma miatt az átlagosnál hosszabb feldolgozással kell számolnunk gyártói oldalon. Ezért kérjük, hogy megrendeléseiket minél hamarabb, legkésőbb yyy-ig küldjék el nekünk!
Üdvözlettel, zzz
/ON/
így is lehet :) kár hogy nem ennyi a dollár mindenhol :( -
#77874 -Kecseke-> Te aztán tudsz gépelni vazze .
-Sámi-> ment a Privát -
#77873 most hogy ennyi pénz van forgalomban (frankó kis infláció de jó is az)
elég nehéz lesz változtatni a dolgokon
tegyük fel mondjuk van 3 milliárdod (mint nekem pl + halom mati halom set meg fegyó stb)
most ebből a lófasz pénzből semmit nem kapsz már szinte
és tegyük fel sokat farmolsz mindig lesz bőven
a pénz akkor sem megy feleslegbe mert mit csinálsz?????????
na mit????????????
hát enchantolsz
most megveszed aztán örülsz hogy megkaphattad mert holnap 20%-al drágább
ülsz rajta mint tyúk a tojáson
tegyük fel ugyanennyi pénzed van 10-ed ekkora árak mellett
ahhhh megvan mindenem amit akartam és van egy csomó felesleges pénzem
áhhhhhhh isteni szikra, lámpa felgyúl enchantolok hát persze :)
aztán betöröd szépen újat veszel betöröd szépen
ördögi kör ugyanaz a pénzmennyiség el fog fogyni senki nem jár szarabbul aki eladni akar lesz piaca, csak mellette hagyják a normálisan játszani próbálókat is élvezni a játékot
de ehhez már minimum Harvard, Oxford, Stanford, Berkley, Cambridge, Sorbonne, London University közgazdasági diploma szükségeltetik
kibaszott pondrók (rohadt agyatlan zombi rabszolgák) pfffffffffff -
#77872 ezt a kurva piaci árat nem értem
teljesen logikátlan (ehhez képest még a tőzsde is maximálisan racionális)
próbáljunk meg egy kicsit közgazdász fejjel gondolkodik
a botter cégeknél nem alkalmaznak pénzügyest?
adott ez a kurva magas ár alacsony adena árfolyam ellentmondás
namármost ugye alacsony árfolyam (sokat vesznek a magas árak miatt) esetén majdnem annyi a bevételük mint a magas árfolyam esetén (keveset vesznek ellenben minden olcsóbb)
viszont úgyis farmer kraftol, árul a piacon aminek bevételét majd továbbadja úgyis
jelenleg csomó ember van úgy vele, hogy egyszerűen már nem vásárol semmit a piacon
ezek ugye legitek szívvel lélekkel mind ismerünk ilyet, egyszerűen a dropból képtelen összeszedni bárminek az árát, de akkor sem fog donatelni piacvesztés
nem vesz semmit mert 1 shot ára nagyobb mint amit egy mob dobna
ha lejjebb mennek az árak ezeknek az embereknek is lesz lehetősége vásárolni ami a farmeroknál landol
több vásárló több eladott termék kevesebb továbbadható adena viszont magasabb áron(majdnem ugyanott lesz)
ha arra akarnak rákényszeríteni a magas árakkal, hogy mindenképpen donateelj akkor sincs nyert ügyük, mert megoldod máshogy
shot nélkül ölsz, lekraftolod (inkább szívsz vele míg eddig inkább megvetted)
pár embert tényleg ismerek akik előbb hagyják abba a játékot lehetetlen körülmények miatt, minthogy bedonételjen
jön ez a duma hogy sok felhalmozott adena meg stb
mint élelmes vállalkozó mit csinál az ember
leépít :)
sok kis kínai geci mehet a faszba nem kell fizetni őket nem kell gamecard nem tell timecard = kevesebb költség
raktáron van csomó zsé magas áron?
de jóóóóó
hosszabb távon profitot maximalizálunk
VAGY MOST MI A SZÁJBA BASZOTT JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁTOKAT CSINÁLTOK NYOMORÉKOK
ÉÉÉÉÉÉBBBRESZTŐŐŐŐŐŐ !!!!!!!!!!!!!!!!!
kár hogy nem lehet városban pkzni
az összeset lebökném aki kint van a piacon
ez a vége nem az itt fórumozóknak megy :D
kérdezzétek meg TomPapát pl mi a véleménye erről neki is mint nagybani farmernek
nonszensz a sok kibaszott agyatlan birka meg megy öcsém a piac után
bahhhhhhhhh iq zeró faszkalap román, ruszki, kínai, görög, koreai gyökerek -
#77871 grat :)
btw nem neked volt ázsiai kis tigrised is?
az mit tud? mert vettem egy lvl28-ast
olyan édes feje volt nem hagyhattam ott :)
jó lesz a nagy dögös cicám (csöcsi :) ) mellé -
#77870 Tudom Csárdi iagazad is van részben!
Hétfőn szerdán pénteken vasárnap játszom manuálban :)
Ettől nemigen van eltérés. Most pénteken nem voltam bent. Tehát minden eseményről pont lemaradtam.
Nem is xp party kellett :) Halni akartam manuál pvpben, hogy legyen értelme mit visszabotozni :)
Én is botozok, de a manuál time az manuál time. Party leállít városba vissza Myriellel aztán kérdések "fortress zariche akamanah boss party gank bármi?" semmi :(
Megközelítőleg 1,5 éve l2-őzöm. Ez a hatalmas játéktapasztalat abban merült ki hogy az idő 95%-ában azért fizettem a játékért, hogy a gépem jól szórakozzon helyettem. Kb a gépem játszott a walkerrel :)
Ez az egész piaci faszság meg ez idő alatt lecsapódott minden csalódás most öltött nálam alakot.
Mondom nem a klánnal volt bajom, de most már úgy állok vagy játszok vagy elhúzok valami mást játszani warhammer onlinet vagy faszom tudja bármit.
De mivel szeretem l2-őt így a játék mellett döntöttem.
Mielőtt még flamenek fognák fel a következőkben megemlített emberek előrevetítem: nagyon bírom őket semmi bajom velük, csak én már nem úgy gondolkozom ennyi.
Szóval Fragstar és Dettó (konkrétan ezt dettó mondta) mondtam gyere partyzni mondta hogy most nem egyik nap volt most nem akarja kivenni mert mennek meg stb
én szó nélkül kiveszem botról már ha van értelmes party majd annak végeztével visszateszem erre még a klánból sem volt hajlamos pár ember
akiket szintúgy bírok mind
egyszerűen másképpen gondolkozunk ennyi nincs is ezzel semmi baj
ez egy ördögi kör az ember 24/7 botozik hogy 78 legyen (majd 78-on játszom felkiáltással) aztán jön a 80 jujjjj ezt el kell érni mert s80
bot more mire eléri van s84 jajajajajajjjjjjjj már 83,5 bot more
majd 84-en játszom aztán kijön az s86 ......
szal én most a játékot választottam
és ez tényleg igaz már belátom nem attól leszek jó mert 78 vagy 79 vagyok (ez max annál számít aki már éveket játszott manuál és megvan a skillje hozzá)
semmivel nem leszek jobb pvps 79-en mint 78-on
ha megtanulok játszani 78-as karimmal szerintem akkor kell továbblépnem
még folytathatnám, de ez most egy nagyon tömör vélemény volt :)
még1x semmi bajom nem volt csak egyszerűen nem volt pvp party
(leszarom halok nem halok nekimegyek én bárkinek just for fun)
nem leszek rest kijönni botból és játszani
én botoznék továbbra is esténként manual time után
de most Immo klánjában az tiltott lesz
úgyhogy egy időre teljes leállás és csak
peeeeeeeeweeeeeeepeeeeeeeee :)
A legjobbakat :) -
#77869 I love Kiscsirkeee!!!!
Most lett 60-as, tölt 190 manát és ad: empo3, shield3, btb6, bts6
-
#77868 Csáó!
Kicsit meglepődtem, hogy leléptetek. Nos a múlt hétvégénk elég mozgalmas volt. Csütrötökön Ch védés - mass pvp, pénteken kisraidek, másik CH elfoglalása, szombaton Gludio siege. Pont nem voltatok ott egyiken se... ez van! :o) XP-zésre manual partyt nem nagyon találsz, mint ahogy te és még sokan mások sem kézzel húzza/húzta fel a kariját! Majd dumálunk. -
#77867 hehe "lefagyasztani"
néha még izzadtságban tocsogva sikítva ébredek éjjelente, mert attól rettegek nehogy ez a felszínre kerüljön melyet annyira próbálok elrejteni :D
hát igen ez emlékezetes esemény volt :)
cimboráimtól azóta is megkapom ha túlpörgök vagy nem értünk egyet
hogy vigyázzak mert szólnak Tis-nek aztán majd jól lefagyaszt :)
tipikus noobság fogalmam nem volt róla mi az csak azt láttam kékes színben villogok és nem tudok megmozdulni azt hittem valami speci augment
régen volt na :) -
#77866 Az nem most lesz! :)
Egyébként a toxic nem szűnt meg csak átrendeződött, abba vannak az rvg-s alt karik és azok akik powerlvlznek. Az rvg azért tart ott ahol mert az RM-sek elkúrták, batman se a régi.
"ha valakit leöltek bárhol min egy full party lesz ott 2 percen belül megtorolni" Ocais style de egyébként ImMo télleg normális és a klánja is, még a végén megtanulsz pvp-zni is és nem fognak "lefagyasztani"!! :> -
#77865 tessék nektek Olympia Jó régi, de most találtam. -
#77864 tessek flémeld ezt :) -
#77863 Én pl a LoD-ban szereztem meg az academy circletem :) Anno még abba álltak be a magyarok, még nem volt külön magyar klán. Egyébként sokszor láttam immo-t botozni, nem vágom, mi ez a nagy változás :) -
#77862 őszintén én már picit reménykedek, hogy egyszer a revenget is eléri a végzete :)
bár gondolkoztam én is rajta, hogy beálljak oda
de csak azért mert ők a legerősebbek és mindig ők nyernek?
szánalmas ahogy ott tolonganak a kis csíra zsírpubik a felvételre várva
kb a klán 2/3-ad része volt klántársam meg a herok fele haver
(nem ők nem a myriellt ismerik :D )
szal elég sok recet begyűjthettem volna a csatlakozási kérelemre (max a magyarok furtak volna meg :D ) (jajjjjj noobot ide neeee :) )
annyira kibaszott imbak
soha nem tesz jót egy szervernek az ennyire egypólusú hatalmi tengely
ezért felvettem a kapcsolatot az rm-el (hadd legyek a küzdő oldalon akinek nem jön össze mindig minden :) )
ott is ez a helyzet fele klánnal jóban vagyok leaderrel beszéltem
mondta oké classok alapján rendben vagyok jókat is mondtak rólam de mennyi a szintem
mondom 78/76/59
erre elkezdi pffffff all low lvls
mondom köszi de kedves vagy
mondta menjek még és toljam őket min 78/78-ra meg a noblesst csináljam meg
szal nagy war klánhoz még kevés vagyok be kell lássam, de a mókához nem :D
végre mass pvp-ben is részt vehetek majd nem csak az 1v1 :)
amúgy eddig minden nagy klánt elért a végzete behappy, hb, fusion, russianmaffia, toxic, greenfire, stb... remélem előbb utóbb jobban megoszlanak az erőviszonyok és nem ennyire egyoldalú lesz a szerver
le az rvg-vel
jó arcok :D csak ne lennének ennyire erősek :)
kérdésedre válaszolva nem tudom kivel leszünk siegen
nem ismerem a lods helyzetét
majd szerdán ha belépek többet fogok tudni arról merre is sodródunk a hatalmi harcok viharainak tengerén
annyit tudok immo-ról hogy ő tényleg komolyan veszi a klánösszetartást
ha valakit leöltek bárhol min egy full party lesz ott 2 percen belül megtorolni
és ez nagyon szimpi hozzáállás
haverok már voltak lodsban és azt mondták csak el kellett a party szót hinteni klanchatben es 5 sec-en belül jött mindig az invite
mivel a bot maximálisan tilos (immo talán a legbőszebb botgyűlölő) így aki bent van az tuti manuál és tuti mindig reagál azonnal
most valami hasonló mókára van már szükségem
remélem jó lesz (max a teljes farmolás bevétele bres-re fog elmenni :D ) -
#77861 őszintén szólva nem hiszem h baj lesz eddig még csak városban találkoztam lod os al. szal kb lövésem sincs hol xpztek de tuti nem arra amerre mi járunk. Siege en meg úgyis az angels/Rm el lesztek nem? -
#77860 kedves :)
a player karim nem fog botozni, nem is lehet ha immo észreveszi azonnal kibasz a klánból
amúgy sztem is enemyk leszünk, valami ilyet hallottam tegnap :)
barátságos lesz rvg ellen harcolni :D
ott vagy nem? -
#77859 hmm Lod akkor lehet nmy k leszünk majd jól bereportollak meg letraniellek ok ?:) -
#77858 Lords or Darkness
nem kell félni semmi revenge vagy valami komoly :)
de ez is war klán
btw mertek már botozni? :)
nem álszentség én is botozok, de most csak a farmer karikkal mennék
a player karim most játékra van :)
most már tényleg játszani akarok vagy keresek másik játékot mert ez már uncsi mindig valamiért botozni és soha nem játszani -
#77857 1) BaalKain : Visszamenjéé ! Akinek csak 1B AA ja van nem szól be omg!
2) Kecske : Hova mész szal melyik clánba? ha lehet tudni -
#77856 Minden kedves FoN tag!
Aki nem volt tegnap online azoktól is szeretnék búcsút venni. Kiléptem a klánból Myriellel. Vegyes érzelmekkel hoztam meg ezt a lépést. Örültem mikor beléptem. Kellemesen csalódtam jó pár emberben. A társaság szerintem nagyon jó fej, nincs kivétel :) Jó volt végre nem marakodó hazámfiai között játszani és nem orosz meg bolgár meg görög chatet olvasni. Szóval hajrá tovább srácok frankó kis közösség a tiétek.
Viszont ami ellenetek szólt és távozásra késztetett, hogy nincs party :(
A csapat nagy része 78-80 és még mindenki csak botozik botozik. Hiányzott némi fun így egy aktívabb klánt kerestem.
Szerdán belépek egy alt karimmal a klánba már ha befogadtok :)
Ezek után is ha lehetőségeim engedik bármikor számíthattok rám és Armarosra mint bishop és ee (healer squad :) ) csak küldjétek a pm-et.
Ezt gondoltam fair lépésnek, hogy szólok és nem csak otthagyom a klánt mint eb a szarát.
Tehát semmi személyes csak próbálkozok egy war klánban. (Rám fér a pvp tanulása ipari méreteket öltő környezetben :) )
További sok sikert a munkátokhoz, amiben tudok segítek. Pá
Frag talán ez elindít valami flémet :) -
BaalKain #77855 Mivan felbotoltál egy partit 83ra azt asszed vagy valaki? -
#77854 Na mivan ma nincs flém ?! Így uncsi -
#77853 Tom papa! :-)
Egyenlőre még elmélkedek mitévő legyek! :P