Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
psychobilly?
General protection fault!
History: FL2GameData:😮bsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
psychobilly?
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
"Vitality Points can be acquired when your characters are offline, in a peace zone, or hunting Raid Bosses.
Kamaloka:
Type - Raid-type hunting ground"
(www.lineage2.com)
U.I.: A kamaloka boss nem igazi raid boss csak egy kis XP-zés gyorsító izé, ezért lehet 2-es party-ban is ölni és ezért nem ad vitality pontot a megölése. itt a bizonyíték:

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Viszont mindenki masnak lvl3 vagy 2 volt és mindenkinek esett kamaolkán.
Nem emlékszem, hogy mit ir, amikor szintet esik a vitality, de valami ex... akarmi, es sargaval irja a system messega windowban. Es ki is volt irva.
A minap tettem fel a Lineage 2õt, frissítetem graciara, check files is megvolt.
A problémám ez:
2008.8.15 14:56:27
CPU : GenuineIntel Pentium 4 Processor @ 2672 MHz with 1279MB RAM
Video : RADEON 9250 (6614)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0
CreatePixelShader failed(D3DERR_INVALIDCALL).
History: CreateShader <- FD3DPixelShader::FD3DPixelShader <- UD3DRenderDevice::GetPixelShader <- UGlowEffect::BrightPassFilter2Render <- UGlowEffect::BrightPassFilterRender <- UGlowEffect:😛ostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Próbáltam a videó kártya driver frissítést de a helyzet változatlan.
<#help>#help>
Amúgy kezdem úgy látni, hogy vagy mindenki tök hülye, vagy mindenkinél másképp mûködik a vita, mert két egyforma véleményt/tapasztalatot még nem nagyon hallottam/olvastam.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Konnyu volt leolni, a party: GK/FS/BD/DC/BP
Nekem zold volt az RB, a szintjet nemtom.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
elõre is köszi
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
(És igen tudom a Soul cry +375 p atac de szorzódik a buffal és igy egy DC esetében az 96%+ dmg)
Ki fogom próbálni egy rendes fegyóval is nem nukerrel hanem mondjuk egy Törrel vagy Heaven Divinerrel OMG😊 az meg milyen lehet😊
Hát ez valami über ahogy egy WC öl😊😊😊 mage fegyóval 1200p atac 780atac speed roller😊
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz