88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#23 a japan beta idejen is jatszhatatlanul lagos volt europabol -
#22 k :) -
#21 minden relativ - minden attol fugg, mennyire van rakattanva az ember :) -
#20 tudom, elolvastam -
#19 a regisztralas atfutasi ideje a Beta (most) allatt 1het - 1honap kozott van... (Hivatalos FAQ)
- When will I receive my validation e-mail for closed beta?
- Validation mails will only be sent to people as they are being accepted into the closed beta. We are currently going through all applications and will begin selecting people soon. Your wait (if you are selected) may be a week up to a month depending on what group number you are given if we select you.
-
#18 hat en nemszivesen jatszanek amerikai szerveren, szerintem meg az europaiak is lagosak lesznek -
#17 az tok mindegy, ha egyszer mindenki jatszhat a vilagon :) -
#16 okoska, a Jade Empire neked MMORPG?!?!? :)))))) -
#15 A hivatalos Francia oldalon irtak:
-
#14 Ez jó?
Akkor milyen a Jade Empire?Meg sem lehetne fogalmazni hogy milyen mert ezt körbehugyozza 3x. -
Xboxman #13 érdekes ez a 11-kei dátum!Én most töltöm éppen a Japán betat és még nincs 11 -
Sanca #12 Szal akkor Aprilis - Majus kornyeke... -
#11 en mar kb 1 honapja regeltem, de meg mindig nem fogadtak el, amugy mar volt open-beta -
#10 ja, es amikor regisztralsz akkor kiirja,hogy udv az eszak-amerikai betaban... -
#9 nem csak amerikai...
legalabbis a hivatalos oldalon a FAQ-ban mar volt kerdes a Clised Betaval kapcsolatosan errol, es azt irtak, hogy mar most is a vilag minden videkerol jatszanak, es barki jelentkezhet...
Open Beta idopontok:
Februar 11 - Japan
Februar-Marcius - USA
Aprilis - Majus - Minden orszag
De a Closed Betara is jelentkezhet barki, ami mar most is megy... csak regisztraltatni kell magad egy ID-ert... ezzel lehet letolteni a Clientet... -
#8 nekem Casio LINEAGE órám van, semmi többet nem tudok... -
Sanca #7 jajo, akkor ennyi:( -
#6 azt ugye tudod,hogy csak eszak-amerikai a betateszt? -
Sanca #5 Ugye lesz europai szerver? Mer nem akarok 10000pingel jacani, mint fung wannal:D -
Sanca #4 mikor jon a beta? -
#3 ezmit tud? -
#2 http://lineage2.free.fr/
rengeteg info.. -
#1 Hali all...
Van mar sokfele MMORPG, de az alabbi sztem nagyon sokak szive-csucsket fogja jelenteni...
Mar regota halottunk felole, es elerkezett az Open Beta ideje...
Lineage 2
Javasolom mindenkinek, toltsetek 1000-el az elozeteseket, ha akartok vmi jot is latni az eletben.. :)