88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    Off: most állt el.
  • Epszilon
    Off:
    Másnál is hóvihar van?
  • BaalKain
    Van itt olyan aki játszik FFXI-vel vagy ismer olyat aki játszik? :)
  • FickDeineStory
    aszem ez kölcsönösen gondoljuk egymásról.
  • nlaci86
    Ne bízd emberre egy gép munkáját!
    /Smith ügynök/
  • solyomb
    Nem vitatom, kellett hozzá szerencse, de tudni kellett vele élni is:)
  • irenicus
    pl cubic quest abból lehet pénzt szerezni...persze szerencse is kell h jó dropod legyen...de mondjuk 2-3x bejön már tudsz venni gond nélkül a-s cuccokat.
    "Botosok" mellett az szól főleg akik 2-3 év játszanak,h már vmilyen szinten unják a játékot,de nem is szeretnének "lemaradni".
  • Endaer
    nem tudom mit szedsz, de kerek en is, jo anyagnak tunik
  • Tüskés
    Szerintem az orvgazdaság nem bűn a játékban.
  • Gordis2k
    A két szummoner jó kombo volt de ehez sok sok szerencse is kellet!

Frag:
    Abszulut igazad van legiten elérni amit elértem lehetetlen. Még ha Gilesaticust is nézem aki nagyon nagyon jó barátom 2,5 év legitség után ugyan volt mindene ami lehet a játékban de 82/76 amit kariban fel tud mutatni(ami lofasz) még ugy is hogy 12+x volt heró ami félelmetes pénz. És akkor hozzátenném, hogy az a legitség is annyira legitség, hogy nem botozott soha. Na de 7 accal logolt be amiből mindössze 1 volt az övé.... account sharing= ban. És itt viszatérünk az eredeti állításomhoz mivel az orvgazdaság is bűn és mindenki a piacon örül a jó áraknak SENKI nem legit L2ben.
  • Epszilon
    Ez az interjú a tv2-n vagy az rtl-n volt? :> ha tudtam volna hogy lesz biztos megnézem!
  • Ray2
    81 MM :)
  • daemonervosa
    te nem lettél bölcsebb az utóbbi .. miota is nem irtal ide?
  • FickDeineStory
    hát itt szinte mindeki tehet arról a helyzetről ami most itt az EU/USA szervereken van. Azt igazából nem tudom hogy Spam miért most kezdett el nagy erőkkel tarakítani, de az tuti, hogy még inkább fog. Az, hogy most kifogürülni az l2 a botok miatt, az korán sem biztos, most olvastam 1 nem rég kiadott interjút amit ha tényleg mindehol úgy alakítani ahogy az interjúba elhangzott lesz itt sok játékos. Lehet ezért is megy a takarítás. De az tuti hogyha előbb kezdett volna el Spam takarítani mondjuk 1 éve akkor azért nem 1 játékost itt tudtak volna tartani aki a botok megutálása miatt ment el. Az meg, hogy ugye mindenhol drágább lett a piac azért van hogy csökkent az adena ár amibe a sok bann-on kivül lehet ez a világ válság is szerepet játszott.

Erről a botról meg annyit, hogy szerintem is fölösleges most meg már főleg. Amúgy meg azért fizet 1 normális ember az acc-ja után, hogy játszon vele akkor nem tudom miértelme ha nem játszik vele csak 1 program. Az igaz, hogy ezt a játékot annak találták ki aki legalább napi 5 órát rátud szánni arra, hogy játszon. Az meg, hogy valakit a botozok között olyan divatosan csak "non lifer"-nek hívnak mert nagyon sokat játszik nevetséges, már pedig azért mert csak az az ember tudja élni igazán az életét aki azt csinálja amit szeret és az életébe az l2 az 1ik dolog akkor az az igazi "lifer". Azon mondjuk én is jókat nevetek mikor olvasom ahogy a botozok sírnak mikor bann-t kapnak, pár nappal előtte elvannak szállva maguktól, hogy nekik milyen szintjük meg cuccok van, de azt meg semmi, csak 1 rakatt kidobott pénz volt az egész.
    De hozzá teszem volt olyan botozó játékos akit azért sajnáltam, hogy ki bann-oltak, mert ők tényleg hozzá tudtak tenni valamit szerintem és sokat szerinte a teon életéhez pl.: MissCarnage & Gustavs, na ők azok akiket tényleg a végére kellett volna hagyni. Az 1ik legvicces esett volt számomra az utóbbi spam hadjáratok közül, mikor 1 teon-os ürge hírdtette a karakterét eladásra 1 jól felveszerelt aszem 80-as Sagi 2 75+ sub-al, na a szerencsétlen 1 nap bekapcsolta a botot csak hogy kipróbálja v kiprbáljon azon belül vmit még az nap meg kapta a bann-t szal se pénz, se karakter:D.

Nagyon köszi annak aki be post-olta ez az NF-en történt RB ölést, hát talán a legnagyobb poént ezek csinálták ami az l2-vel kapcsolatos, meg sem lepődtem hogy magyarok voltak:D
  • solyomb
    Én 2 karival szedtem össze a cuccaim jelentős részét. a 3. már a többlet termelésre volt jó:)
  • FragStaR
    Nem de pl te is jó példa vagy főleg arra amit mondok sőt te nem is transzfereltél. Mondhatjuk, h legalább 10 nem is akármilyen buffered van / volt de kezdetek óta legalább 2-3 bufferel xpztél (3 éve ?) és lettél 80MM/78ST/79DC/75DA . Meg ugye vannak cuccai + ékszerek amiket kaptál a klántól vagy megvetted adenáért. Szóval lényeg hogy mondjuk elérted a célod azt a szintet amit itt is sokan el szeretnének érni. Na mármost ha neked is 3 év kellett + kapcsolatok + jó gép + tudás + kitartás akkor az ilyen legit kezdők (főleg ilyen árak mellett) mégis, hogy a viharba fognak bármit is elérni kérdem én ?:)
  • Gordis2k
    Nem fog? Ja nem nekem nem fog:P
  • FragStaR
    Hát ez az erről beszélek, hogy 3 kariból fenntartod magad meg lesz a main ednek valami alap cucca és kb ennyi. Nem lesznek magas subjaid megfelelő cuccal nem leszenk boss ékszereid meg Oe -es fegyód. Szóval ezek után arról vitázni, hogy legit vs. botozok 2-3 karival tök lényegtelen, ha olyan terveid vannak mint amiket itt látni Boss ékszer meg oe -s fegyok stb úgyse fog sikerlni :)
  • Epszilon
    Szerintem a jelenlegi árak mellett nem elég 3kari.... vagy akkor mind a 3 a piacon ül, de az meg nem "játék".
    Adenát nem vesznek nagyon a magyarok, a kínai farmerek meg már nagyon olcsón veszik...és persze hála a forint ilyen mértékű erősödésének jóval több a havi költséged is :(
  • Gordis2k
    Hát szervere válogatja. Ha van hely a jol fizetős drop helyeken akkor elég.
  • Trixtan
    2 kari nem elég? :O
  • Gordis2k
    3 karakerrel már ki tudod termelni, hogy ingyen legyen a játék és a fejlődésed minden cuccal kijöjönn.
  • FragStaR
    Akkor beszéljünk arról hogy mire elég az ha csak 1-2-3 karival botozol.
  • BaalKain
    A kínaiak meg a legyeket akarták kiírtani de nem sikerült
  • SweetLou
    Erről nekem az jutott eszembe, amikor a japánok nagy hadjáratba kezdtek, hogy kiírtsanak egy madárfajt kis hazájukban. Sikerült is, verték a mellüket, hogy igen, ök megcsinálták!! Aztán fél évvel késöbb titokban és nagyon csöndesen visszacsempészték(importálták) a madárkákat, mert rájöttek, hogy bár zavaróak, de ők írtották a kártevöket. Viszont nélkülük a kártevök elszaporodtak, és a termés elveszett :/ Nem feltétlen kell teljesen, szó szerint ráhúzni l2 re ezt, de majdnem rá lehet:P
  • Gordis2k
    Szia!

Nincs igazad.

Üdv.
  • Mydgard
    Csáo!

Mondjuk fikázni egymást, személyeskedni ki botozik és ki nem teljesen felesleges. :o) Sokan kézzel húztuk a karikat, utána jópáran előbb vagy utóbb rádöbbentünk az officialon: aki kimarad, lemarad. Annyi időt rászánni a játékra, aminek már valami látszattja van mind XP-ben, mind adenában azok tehetik meg, akik munkanélküliek, se barátnő, se család, se egyéb elfoglaltság. Ilyen pedig igencsak kevés van.

A botozást az NCSoft engedte, most meg már minek tesz ellene? Akit kibbanolnak, az valószínűleg szarik bele és itt hagyja a picccsába a Lineage-t. Kelempac idővel te is észre fogod, venni hogy bármennyit is játszol a lemaradásod egyre nőni fog a játékban a többi játékoshoz képest. PVP-ben ami minden komolyabb cél megvalósításának eszköze. Előfordulhat hogy amikor ezekre rá fogsz döbbenni, még te is erősíteni fogod a sétálók táborát. ;)
  • Sorbon
    Alapvető dolgokat nem értessz, és nagyon szépen kérlek ne nyomasd itt nekünk ezt a f@sz maszlagot a legitségről. Képzeld az itteni öregek nagy része kézzel felhúzott már legalább egy main-t 76-os szintre. És akkoriban se newbie buffok se ingyen teleport, semmi nem volt csak a nagy szopás. Örültél ha a 2. kasztváltód el tudtad kezdeni 45-ös szinten mert kb akkor volt annyi lovéd hogy a cuccod mellett a teleportálásokat is ki tudd fizetni. És kurv@ jól elvoltunk, élveztük a játékot. De....! Amint bejött a botozás minden megváltozott és idővel egy esélyed maradt ha nagy klán szinten vmit el akartál érni (pvp-k,applikáció, stb.), mondanom sem kell ez a bot volt. Hiszen az erősebb kutya baszik elven, hiába voltál te 100% legit, ha a másik ezer bot miatt, full S gradéba sokkal magasabb szinten max 2 ütéssel kicsináltak. Gf. Valóban felvállaltuk a veszélyét a bannak, és hidd el senki nem fog sirdogálni ha kibannolják, ez van. De ne gyere nekünk az isten megváltó f@szláma dumáddal hogy igy meg ugy legit,bot stb. miközben igazából fingod sincs az offos l2-ről, hiszen lvl62-ön meg fogalmad sincs mi vár rád magas szinten. Mi ezt már megértük és ezért tettünk úgy ahogy tettünk, lehet te nem fogod mert te egyszerűen "no life-er" vagy, de ez rád van bízva. Mindösszesen arra kérnélek ha mi vitatkozunk a botról, te egyszerűen ne kommentáld a dolgot, hiszen téged úgysem érint. Köszönettel, egy botter a sok közül. Bye
  • Epszilon
    Te egyébként élvezed hogy ilyen barom vagy?
    Elárulok egy nagy titkot azok az emberek akik most botoznak legalább egyszer kézzel felhúztak egy karit offn vagy freen. A 100milláddal labdába se rúgsz amikor ilyen árak vannak.
    Aki botozik az azért teszi mert vagy hasznot hoz vagy pedig később szeretne pvp-zni, a pvphez pedig szint kell mert a server nagy része highlvl kitoppolt karikból áll.
  • kelempac
    Ray belémtapostál.

Szóval csak annak a véleménye mérvadó aki 1éve jatszik de botozva elérte a 80/76/76ot legalább és full 6os s szettben van?:)
    Aztán elkezd megtanulni játszani a karijával, mert semmit nem tud róla? Nem emlexem pontosan, de kecskeről rémlik ez:)
    Lehet találkozunk 76on, de több buktatója is van a dolognak az egyik, hogy téged bármikor bannolhatnak, 2 tuti nem leszek full commonban(a cél a-s set + s fegyó, tudom gyász),3 lehet, hogy azalatt a plusz fél év alatt míg elérem te megunod a botozást és abbahagyod:)
    Amúgy 3 hónapja kezdtem:) a 100 milla már megvan remélem sikerül hozzá még pénzt keresni és nem marad ennyi az egyenleg:)

Lehet fikázni:)
  • Ray2
    Legyél szíves akkor kifejteni a véleményed, ha valamilyen viszonyítási alapod van. LVL 62es kariddal full common b és a-ba biztos nagyon nagy szükséged van a piacra. Majd öcsém találkozunk 76on, amikor ugyanúgy commonba leszel, kb 100 milla tőkével. Majd akkor elgondolkozol ezen.
    GYÁSZ
  • MeoH #77941
    Nem 1ezik a velemenyunk, ennyi. Miota jatszol offon? Fel eve? Biztos baromira kepben vagy...
    Nekem semmi bajom a leg0tokkal, sot parral jobban is vagyok, de ok nem irogatnak faszsagokat ide, elfogadjak a tenyeket. A hulye a szemelyednek szolt.
    A mas is csal dologgal pont beletrafaltal. C3-C4ota kezdodott a tomeges botozas, es epp azert, mert spam haverod nagy ivben szart ra, es semmit nem tett ellene. Ugyis irhatnam, hogy szinte buntetlenul lehetett hasznalni es jott az xp. Es akkor meg kicsit mas volt a fejlodes. Persze neha voltak vesztesegek, de az elhanyagolhato %. A sirasrol annyit, ha jon a bann akkor ennyi, nem fogok sirni se itt, se mashol. A kurvanak all, ne lepodjon meg ha megbaszak alapon.
    Ezt a belepes dolgot meg pont az ilyeneknek szanjak mint Te. Elmondom, hogy kb kronikankent 2, max3 uj walker verzio jon ki. Ne mondja mar hogy olyan nehez lenne meggatolni a belepest, ha akarnak. Ha komolyan vennek, akkor felveszek erre a celra 2embert akinek ez a dolga, es naponta valtoztassa az "algortimust"...De ok leszartak, leszarjak es ez utan is lefogjak szarni. Mert jol tudjka ok is, hogy jo esetben negyed annyian jatszanak, mint most. Es akkor a profit is keves.
    Vegul: igen jobb lenne az L2 bot nelkul. Jatszottam anno freen es jobban elveztem mint itt offon. De mivel bot volt, van es lesz is, ninc smirol beszelni, es ez mind NcS hibaja, mert akkor nem tett semmit, amikor kellett volna, most pedig mar tok mind1.
    csokolak
  • daemonervosa
    Nem fogok veled vitatkozni, mert látom nagyon makacs vagy. De azert meg annyit csak leírok, hogy valamiért az összes régi játékos aki valamit is elért az l2be mindegyikük használt/használ botot, azért ezen érdemes elgondolkozni.

Szoval ha majd átlátod a helyzetet a piac fontosságárol, és legalább eltöltesz 1 évet retailen de legalább l2vel, akkor beszélgethetünk tovabb a csalásról meg a botról.

ohh és még annyi ,hogy fogalmad sincs a walker működéséről.
  • kelempac
    Egyrészt nem kell irogatni, hogy mennyire fontosak a botok mert ebben nem értünk egyet, de hát lehetünk más véleményen nem?.
    A commonset killer ütős, nagyon beégettel:)
    A hülye leg0t viszont eléggé gáz, pont ez az ami zavar, hogy annyira nagy a pofátok, hogy az a hülye meg nem menő, aki betartja a szabályokat:), arra ne hivatkozoon senki, de háát más iiss csaaaaal.
    Nem érzitek, hogy ez olyan ovónéniii, de háát ő is csináljaaa dolog.
    Free szervert meg fölösleges ajánlgatni, majd mentek ti, mikor jön a bann:), amit viszont ha megkaptok és menők vagytok zokszó nélkül el is fogadtok remélem.

Spam levelére meg annyit, hogy igaznak tartom amit arról írt, hogy a bejelentkezést nem tudják meggátolni, simán le lehet utánozni bármilyen bejelentkeztetési algoritmust, ha van azonositó/jelszó, márpedig az van.
    Afreehez meg nem igazítják hozzá a walkert stb.
    Innen marad a jatékidő(amit csinálhatnának jobban) és aktivitásellenőrzés, ezt meg csinalják.
  • daemonervosa
    Nem irogatom, mennyire fontosak a botok mert már itt leirtuk/tam 100+1 szer , igy inkabb csak annyit ,hogy akkor menj bakeice os free re ott biztosan nem talalsz botot. off botok nélkül sajnos olyan mint piritós kenyér nelkül.

:.--------------

jah és szerintem mindeki sokkal boldogabb lenne, botok nélkül..DE MIVEL...blalbla ismertszöveg
  • MeoH #77937
    Hi Commonset killer,

ugy erzem nem erted miert tartjuk nevetsegesnek spam levelet. Olvasd el meg1x a hozzaszolasokat es talan rajossz. Ha nem megy akkor leirom ugy is, hogy mind2en megertsuk. Es keversz minket vkivel, itt a tobbseg nem farmer(persze van aki igen:P), csak nem hulye leg0t, mint te.
  • kelempac
    Üdv,

nemis tudom mi a szánalmasabb, szidni azt aki betartatja a szabályokat(lehet rendőr, gm, akárki) mikor tudod, hogy vétkeztél(és közben megy a szöveg, hogy mindenki nagyon tudja, hogy mit kockáztat), vagy kétségbeesetten, nagyhangon bizonygatni, hogy rátok szükség van, nélkületek megáll az élet. De leveszem a terhet a vállatokról, mi legitek szeretnénk kipróbálni, hogy elhúztok a francba:). Ne dolgozzatok értünk állandóan, pihenjetek, éljetek, ha már nincs időtök legit módon fejlődni és velünk játszani, gyertek vissza ha majd van idő meg kedv:).
    Tudodjátok, ha szükség lenne rátok, nem kéne bizonygatni:).
    És továbbra is tartom a Teonon esnek a matiárak..

gyász:)
  • Chear
    right
  • Chear
    Van, de az éppen csak alt bufferek gyujtohelye mostansag (HunNOIR).
    Nehanyan a nagyobbak kozul egy lassacskán, de épülő klánban vagyunk (Demolition). Academy-t tudunk intézni, de utána keresni kell valami mást, mert a main-be S grade mindenki.
    Van egy nagyobb populáció a SilverHawks klánban, ha jól tudom. Ez lehet esetleg a "valami más". :)
    A többiek meg külön - külön.
  • Requuu
    hahaha hihihi huhuhu