88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
samukaxx #77772 tehát ha elkapnak botozáson akkor lőttek az egész accnak nem csak annak az 1 karinak?
-
#77771 Elado TCk : EU US 30-60 day 3k-6k / Walker 30 day PM ME ha valakinek kell -
#77770 De ha elég pénz mennyiséget utalok a számládra akkor csöndbe maradsz? -
#77769 Ez k**vajó! :D
Tökéletesen mutatja L2 helyzetét :D
Ha valakit érdekel, eladó a mainem Franzon:
78Phoenix knight/76 Dualist/75 BD/75 Destro
az accon van még 62 craftos, 62 spoilos, He, Th
Adena 1500M, + rengeteg mati!!!
Felszerelés: +3Maja set, common:dc,nm,zubi setek
+3 Tato set, stun+elementalra augmentálva
Fegyver: Dle+Nightmare shield+3 tankolásra, DragonSlayer venguardos farmoláshoz, sok +-4-+4 str/con dyok farmoláshoz/tankoláshoz féretéve.
van egy rakat fireston, nem tudom pontosan mennyi, egy hónapja nem léptem be vele, Farmoltunk Divine stonet- is,
Skillek részben felencsantolva, +3-4-re, 50%-on áll a lvl79-ben, Noblesz, valamennyi olimpia pont is van. az accounton minden karinál van cubic enchantokhoz, Egyedi fehér szemvédője van, NC-s játékon nyertem még egy éve. 0 PK/karma!!! Kiváló partykarakter!
Ha valakit érdekel pm!
(csak ha komoly) -
#77768 Egyéni elbírálás történik.
Ha szigorúan csinálják, akkor IP alapján, PlayNC account alapján és közös bankszámla alapján véglegesen kitiltják az összes karaktert, amivel beléptél, vagy amit te fizetsz. -
samukaxx #77767 Ha vkit botozásért kibannolnak akkor a bann csak arra a karakterre vagy acc-ra vagy IP-re szól? és mennyi időre bannolnak? -
#77766 Arról nem olvastam még sehol, hogy a GM-eknek törvényszerűen farkason kell ülniük, karmásan. De arra több helyen is nyomatékosan felhívják a figyelmünket, hogy minden GM nevében szerepel a = jel.
Arról se találtam sehol infót, hogy lenne Valyria nevű GM a csapatban. -
#77765 Tegnap drága GM barátunk Lunán is aprított nem csak Franz-on. -
#77764 Par honapja Lunan tunt fel GMValyria, ugyan ilyen karival. Nem vszinu hogy vki 2 szerveren ilyen nevvel pkz karikat.
-
voloume #77763 nem hinnem, hogy valaki felhuzna egy karit + pont lenne neki egy wolfja + pont karmás lenne + pont olyan kedve lenne, hogy ilyesztgesse az embereket GMxyz néven, de ha igen akkor sry -
#77762 You have been banned -
#77761 All in-game GM character names adhere to the following formats: "=GM=Name" or "=Name=". If someone claims to be a representative of NCsoft and does not have these special symbols in their name, please petition immediately. -
BaalKain #77760 Elrettentő képek:
-
#77759 lol... szinezett systemmsg mar kuldom is a levelet a [email protected] -ra. eletben is egy utolso bunozo vagy igaz? ha mar a jatekban ilyen merteku csalashoz folyamodsz? fasszopo sysmsg szinezo kocsogok ja es botterek! -
#77758 Sorbon az előbb néztem, ketrákban aprított még a group nemrég ;)
Igaz ma este már 2* borultak akarva, akaratlanul :P -
BaalKain #77757 Steppeknight IOP-on volt ha vki nem olvasna blahot :) -
#77756 lol nincs is befizetve a walkerem =/ nem is lesz :P -
BaalKain #77755 Sztem ő már elment. Viszont nem lehet tudni hol bukkan fel legközelebb -
Sorbon #77754 De jó hogy nem mentem el aludni) -
BaalKain #77753 najó de meddig :) -
#77752 Time to logout... -
#77751 Hmm... Varka hirtelen hogy kiürült:) szinte az összes mob él. Csak egy csapat öl....valszeg ők se sokáig :P -
Gumbo #77750 ki volt az? -
BaalKain #77749 Spam tizedeli a népet franzon -
#77748 @ Franz
-
#77747 Eksű mék Koreába élni :D -
#77746 Korean CT2.3 PTS 11/12 Patch (jobb fordítás) -
#77745 Nevetséges, hogy mit össze szenvednek a prophecy buffokkal... -
#77744 "rossz emlékeim vannak róla (az a sok anyázás rontotta a lelki világomat)"
-
Chear #77743 Hehe, mire egy görögnek megfordul a fejében, hogy lepkzna, addig 3x körbefutom, a partyjukban mindegyikre rakok egy rec pontot és még el is soezok. :D
Lábjegyzetként említeném csak:
Azért kicsit másként is alakulhatott volna az L2, ha már a legelején nem engedik a bothasználatot. Most már késő.
-
#77742 The following skills can only be used to party members:
Prophecy of Wind, Prophecy of Fire, Prophecy of Water. -
#77741 Nov.12, Gracia Final PTS changes -
#77740 elkerülte a figyelmed????
Wellcome Back, runs from Nov, 12 ~ Nov, 19.
Bringing back the famous Pumpkin Event. Rewards include full D-S Grade Weapons and level 7-13 Soul Crystals. -
#77739 Jó hát a ku*va any*kat a koreai ferdeszem* k*csögöknek.....
1st Mission, runs from Nov, 19 ~ Nov, 26.
Special event Mobs will drop full S80 Dynasty Armor Items. -
#77738 Köszi :) -
#77737 Final Gracia info/movie -
#77736 rossz vagy. ;< -
#77735 Gratulalok minden leendo noblessenek is! Es ezuton is szeretnek megkesve gratulalni minden mar noblesse valt magyarnak is! Bocs hogy csak itt, csak most, ventrin sosem! :( -
#77734 Valamint GRATULALOK LECLAIRNEK IS, SZINTEN A NOBLESSE CIMEHEZ! GZ GZ GZ! Vivat LeClair! Buszken halok meg, amiert egyszer kezet foghattam veled irl! -
#77733 YEAH! GRATULALOK EPSZILONNAK A NOBLESSE CIMEHEZ! GZ GZ GZ! Nagy vagy Epszilon! Orulok hogy ismerlek es hogy neha ventrin szobaallsz velem! xD