88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• samukaxx
    tehát ha elkapnak botozáson akkor lőttek az egész accnak nem csak annak az 1 karinak?
  • L2Goku
    Elado TCk : EU US 30-60 day 3k-6k / Walker 30 day PM ME ha valakinek kell
  • Epszilon
    De ha elég pénz mennyiséget utalok a számládra akkor csöndbe maradsz?
  • DarkVen
    Ez k**vajó! :D
    Tökéletesen mutatja L2 helyzetét :D

Ha valakit érdekel, eladó a mainem Franzon:
    78Phoenix knight/76 Dualist/75 BD/75 Destro
    az accon van még 62 craftos, 62 spoilos, He, Th
    Adena 1500M, + rengeteg mati!!!
    Felszerelés: +3Maja set, common:dc,nm,zubi setek
    +3 Tato set, stun+elementalra augmentálva
    Fegyver: Dle+Nightmare shield+3 tankolásra, DragonSlayer venguardos farmoláshoz, sok +-4-+4 str/con dyok farmoláshoz/tankoláshoz féretéve.
    van egy rakat fireston, nem tudom pontosan mennyi, egy hónapja nem léptem be vele, Farmoltunk Divine stonet- is,
    Skillek részben felencsantolva, +3-4-re, 50%-on áll a lvl79-ben, Noblesz, valamennyi olimpia pont is van. az accounton minden karinál van cubic enchantokhoz, Egyedi fehér szemvédője van, NC-s játékon nyertem még egy éve. 0 PK/karma!!! Kiváló partykarakter!
    Ha valakit érdekel pm!
    (csak ha komoly)
  • Sirch
    Egyéni elbírálás történik.
    Ha szigorúan csinálják, akkor IP alapján, PlayNC account alapján és közös bankszámla alapján véglegesen kitiltják az összes karaktert, amivel beléptél, vagy amit te fizetsz.
  • samukaxx
    Ha vkit botozásért kibannolnak akkor a bann csak arra a karakterre vagy acc-ra vagy IP-re szól? és mennyi időre bannolnak?
  • Sirch
    Arról nem olvastam még sehol, hogy a GM-eknek törvényszerűen farkason kell ülniük, karmásan. De arra több helyen is nyomatékosan felhívják a figyelmünket, hogy minden GM nevében szerepel a = jel.
    Arról se találtam sehol infót, hogy lenne Valyria nevű GM a csapatban.
  • VipJoco
    Tegnap drága GM barátunk Lunán is aprított nem csak Franz-on.
  • MeoH #77764
    Par honapja Lunan tunt fel GMValyria, ugyan ilyen karival. Nem vszinu hogy vki 2 szerveren ilyen nevvel pkz karikat.
  • voloume
    nem hinnem, hogy valaki felhuzna egy karit + pont lenne neki egy wolfja + pont karmás lenne + pont olyan kedve lenne, hogy ilyesztgesse az embereket GMxyz néven, de ha igen akkor sry
  • MadnessX
    You have been banned
  • Sirch
    All in-game GM character names adhere to the following formats: "=GM=Name" or "=Name=". If someone claims to be a representative of NCsoft and does not have these special symbols in their name, please petition immediately.
  • BaalKain
    Elrettentő képek:

• darkmenx
    lol... szinezett systemmsg mar kuldom is a levelet a [email protected] -ra. eletben is egy utolso bunozo vagy igaz? ha mar a jatekban ilyen merteku csalashoz folyamodsz? fasszopo sysmsg szinezo kocsogok ja es botterek!
  • TruBy
    Sorbon az előbb néztem, ketrákban aprított még a group nemrég ;)
    Igaz ma este már 2* borultak akarva, akaratlanul :P
  • BaalKain
    Steppeknight IOP-on volt ha vki nem olvasna blahot :)
  • daemonervosa
    lol nincs is befizetve a walkerem =/ nem is lesz :P
  • BaalKain
    Sztem ő már elment. Viszont nem lehet tudni hol bukkan fel legközelebb
  • Sorbon
    De jó hogy nem mentem el aludni)
  • BaalKain
    najó de meddig :)
  • MeoH #77752
    Time to logout...
  • Epszilon
    Hmm... Varka hirtelen hogy kiürült:) szinte az összes mob él. Csak egy csapat öl....valszeg ők se sokáig :P
  • Gumbo
    ki volt az?
  • BaalKain
    Spam tizedeli a népet franzon
  • Epszilon
    @ Franz
  • L2Goku
    Eksű mék Koreába élni :D
  • GAthersw
    Korean CT2.3 PTS 11/12 Patch (jobb fordítás)
  • GAthersw
    Nevetséges, hogy mit össze szenvednek a prophecy buffokkal...
  • Inferno
    "rossz emlékeim vannak róla (az a sok anyázás rontotta a lelki világomat)"
  • Chear
    Hehe, mire egy görögnek megfordul a fejében, hogy lepkzna, addig 3x körbefutom, a partyjukban mindegyikre rakok egy rec pontot és még el is soezok. :D

Lábjegyzetként említeném csak:
    Azért kicsit másként is alakulhatott volna az L2, ha már a legelején nem engedik a bothasználatot. Most már késő.
  • ooorrrsss
    The following skills can only be used to party members:
    Prophecy of Wind, Prophecy of Fire, Prophecy of Water.
  • Endaer
    Nov.12, Gracia Final PTS changes
  • Gordis2k
    elkerülte a figyelmed????

Wellcome Back, runs from Nov, 12 ~ Nov, 19.
    Bringing back the famous Pumpkin Event. Rewards include full D-S Grade Weapons and level 7-13 Soul Crystals.
  • L2Goku
    Jó hát a ku*va any*kat a koreai ferdeszem* k*csögöknek.....
    1st Mission, runs from Nov, 19 ~ Nov, 26.
    Special event Mobs will drop full S80 Dynasty Armor Items.
  • TruBy
    Köszi :)
  • GAthersw
    Final Gracia info/movie
  • daemonervosa
    rossz vagy. ;<
  • Endaer
    Gratulalok minden leendo noblessenek is! Es ezuton is szeretnek megkesve gratulalni minden mar noblesse valt magyarnak is! Bocs hogy csak itt, csak most, ventrin sosem! :(
  • Endaer
    Valamint GRATULALOK LECLAIRNEK IS, SZINTEN A NOBLESSE CIMEHEZ! GZ GZ GZ! Vivat LeClair! Buszken halok meg, amiert egyszer kezet foghattam veled irl!
  • Endaer
    YEAH! GRATULALOK EPSZILONNAK A NOBLESSE CIMEHEZ! GZ GZ GZ! Nagy vagy Epszilon! Orulok hogy ismerlek es hogy neha ventrin szobaallsz velem! xD