88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #78095 Jó csak nemtom hogy kell petet botoltatni mert még sosem volt summonerem -
#78094 Te tényleg azt kérdezted Gokutól , hogy botolt-e?????????????????
Az a legjobb amit írt:) valszeg én tanácsoltam neki:) 44ig nuke(field of silence FTW) aztán a leirtakat követve Botbol pettel OWNolj.
U.I.: Iwory N alatt a Formorokat érti. -
BaalKain #78093 és botoltál-e, 55ig nukoltál-e vagy peteltél és ha igen botból ment-e? -
#78092 Huuuu lvl 40 ig Easy. Nuket Gear. lvl 40 tol 55 ig én szopta* a brét vele :D De én ivory alatt nyomtam vele lvl 40-46 ig, utána felvittem ivory eszaki részére 46-50 ig , utánnan basilisk. -
BaalKain #78091 lvl 55-ig szeretnék summonert lvlzni adjatok lécci tanácsot, fegyó, armor, support, spotok ilyesmi thx -
#78090 LF 70+ kraftos account @ franz -
#78089 Oh hát én sosem vettem olyan komolyan a PVPt hogy zavarna Akkor priviben köpesd a cimedet mert már nem tudom hova van leirva és postázom az anyagot hétfön -
#78088 Ez biztos csak a véletlen műve lehet. Mennyi 78-as maestro futkos 79-es SWS sub-ban? Najó kérdés, hogy kap-e rájuk ajánlatot. -
#78087 valahonnan ismerősek nekem ezek a karik....
-
#78086 Én szívesen megcsinálnám, de aztán jonne a sok fikazas...hogy miert nem tudok targetelni, meg hogy miert benazok pvp kozben :P -
#78085 köszi szépen!
Egyébként olyan 4-5000 ft-ot felajánlok annak aki el tudja adni jó áron. közvetítői szerepéért -
#78084 Nem kiirom 3 DVDre és elküldöm postán. Ezzel számolni is kell, hogy az adat tömöritett de tökéletes minőség. -
#78083 szia! :) minden rendben van veled/veletek? -
#78082 Sziasztok.. rég jártam itt :) -
#78081 en egy gorog sractol kaptam ajanlatot, ingame ismeretseg alapjan. Mikor BaalKain akarta eladni az SE-jet, neki a themondrated.com-ot javasoltam, esetleg meg a superman progi forumat, ami a gogygo.com - mindkettonek van adas/vetel topikja karaktereket illetoen is, probald meg szerintem azokon. Gogygon epp tegnap neztem, egy volt klantars is arulja epp a 82-es ijaszat, anno egyutt fejlodtunk. (O is full S80 szettben, de neki full boss ekszer szettje is van/volt, nekem meg nem.) -
#78080 Te hol adtad el az accountod? -
#78079 Valaki nem tudja hogy Franzon mikor ölik Kernon-t és Golkondát, tovább pénteken mikor fog éledni Baium? -
#78078 srácok,aki tud segiteni,hogy kell accountot,gamecardot aktiválni,kell venni dobozos játékot,hogy megy ez,azt nagyon kérem,irjon nekem erröl emil:[email protected] elörre is nagyon köszönöm,aki segit emilben! -
#78077 Helló mindenki!
Lenne felesleges 1 milliárd eladásra szánt adenám franzon occsóé :)
Akit érdekel dobjom rám pm-et :)
Pá -
#78076 +1 Sirch-nek, ha nagy mennyiségű, akkor mégis hova töltenéd fel? -
#78075 A mennyiségét ismerve úgy érheted el a leggyorsabb áttöltési sebességet, ha kiszereled a vinyót, és futárral átküldöd a delikvensnek. -
#78074 Keresem azt a válalkozó kedvű videoszerkesztőprót. Aki készitene nekem egy PVP videót az elcseszet menyiségű videomból...mert én úgy egy éve halogatommm....és úgy látom nem visz rá a lélek... -
ErrOrHUN #78073 majd még kitalálom, nekem már meg sincs sztem cata troli -
ErrOrHUN #78072 tökmind1, hogy mi van a pvp helyén, fikázva lesz :D -
#78071 Aion open betan megjelent az elso bot :D -
#78070 lol 2 NH-s nev is ott volt a TDvel, ez igy mar-mar olyan mintha tolokocsisokkal pvpznetek. Ha gondolod, felugrok Catalyst ventrire aztan valthatnank par szot. :) -
#78069 Sh-n anno azért akadtak olyan ijászok, akik ellen 1v1 az kb ugy nézett ki, hogy elöbb fogyott el az én manám mint az ő CP potija, és ha nem critelt vagy fogott a ló stunja akkor boritékolható volt a stack ijász győzelme, főleg 2 cronikával ezelött amikor minimum 200 pdeffel és 2k hpval kevesebb volt a 79-s summonoknak:) -
#78068 +1 MOAR -
bugike #78067 ha mar a pvpt nem szurod ki, akkor ne szurjal ki semmit, hameg statokat mutogatsz, akkor szurd melle a buffokat is kkthx ^^ -
ErrOrHUN #78066 weinerrel toltam eleget, hol ő hol én, de az magnus, egy teljesen más állatfaj :D -
#78065 azert megneznelek sanci summonere ellen :) de legalabbis azokkal a cuccokkal :) -
ErrOrHUN #78064 van sziluron mystic immunity, még mindig van esélye? :D anno kipróbáltam mit tud a feline king, iopon jött állandóan egy warlock, aztán merevvigyázban nézte a csillagokon át, hogy kinyiffan a macska. aztán meg forditva :D -
#78063 Johat egy support karit nem kell osszehasonlitani egy siege machine el.
1on1 pp buffba lehet esélye, de stacked partyba soha nem lesz erosebb kari a HEnel.. -
ErrOrHUN #78062 nézd meg inkább a videot, aztán találd ki, mitől lövök 4k fölött a fullbuffolt enemyre. mégcsak cicabuff sincs rajtam -
#78061 MucMuc:tegnapelőtt egy 80+-os sts (pow,empo,bd,sws buffban) több mint egy percig lőtt és visszacppotiztam meg healeltem, jó az a cov hidd el. Persze Gordinak 1 ütés vagyok ezzel a béna kalapáccsal ch buffban, de ez alap.
Error: neked meg 1400 az mdefed alapból, hogy egy pp buffal 1700 lesz? Hm és 120-al futsz? Hiszen csak egy ww2 van rajtad. Az attack speed is elég impresszív. Csak nem mind a 10 ujjadon van Baium?:D Crit rate nagyon érdekes. Bartzon egy nullával többet ad a focus3 úgy tűnik.
Minálunk - a Franzon - egy íjász pp és bd buffal nem ilyen erős és nem lő le 2 lövésből. Azt hiszem ez volt az alapfeltevésed. Ha maxos buffban herokent meg mittomén mivel megölnek egy lövésből azon nem csodálkozok, de nem hiszem hogy ebből kéne kiindulni. Hidd el hogyha rajtam is halhatatlanság van meg cov meg servitor barrier meg windstorm akkor éppen olyan eséllyel nyírlak ki mint te engem. -
#78060 valasz a #78056-os commentre -
ErrOrHUN #78059 [IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081126214600stat.JPG [/IMG] -
ErrOrHUN #78058 http://files.filefront.com/SVfightavi/;12307077;/fileinfo.html
tessék csemegézz, hogy mekkorákat kapnak egy 5ös bowtól :D
addig amig letöltöd, itt van egy jófajta stat szintén 5ös bowval, ma már ez nagyobb :P
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081126214600stat.JPG -
#78057 Izom szag van! Maradjunk csak az alaptemanal, gagyi ez a Final Servitor, pedig 2x annyiba kerul. Legalabb plusz hp-t adhatna -
#78056 Lol te gyáva, gyorsan áttranszfereltél, tudva hogy nekem most nincs 10k hufom erre. Ez van, gazdagoké a világ...
Nos, akkor nem derül ki kinek nagyobb a brokija, részemről ennyiben hagyom, gondoljatok amit akartok. Én ezzel a fostartállyal is jól elvagyok:)