Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha azt akarod mindig legyen manád EE+SE box egyszere és ölj olyan helyen ahol esik a mana herb😊. Az spsem 80on kérlek elövi 4!! recharger manajat minden erölködés nélkül!😛 "
Akkor most hogy is van ez?
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Be szeretnék nézni picit... de khm... erre tud valaki valami megoldást...??? <#confused>#confused>
Indítás után irja ki, aztán login oldal még bejön, de már ott díszeleg a gameguard error akármi -és csak kilépni enged...
gg-t már töröltem, klienst is újraraktam, direktbe Gracia klienst raktam fel... -de eddig nem sok siker...
FeketeVipera 77 SS
érdekelne ki tud olyan oldalakat ahol megveszik az accountokat és megbízhatóak is?
illetve árak is érdekelnének
meghirdettem a 79-es sword muse és a 79-es spectral dancer karijaimat 350 dollárért darabját
erre írták 180 dolcsiért már el is vitték ha érdekel
ámbár 77-78-as hasonló karik 400-700 dollárig vannak
van valakinek tapasztalata acc eladás ügyben?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
ui: ez a nem szerkeszthetek csak vip ként egy szar ötlet az sg-tõl
thx
81ig lehet menni ketraban aranylag kenyelmesen; FoGban 82 is megutheto. Nem az az optimalis, de meg aranylag kenyelmes hely; a profik Chromatic Highlandsen toljak 79tol 😊 Nekem szerencsem volt, mert a klanban 1 BD-t es 3 SE-t adtak kolcson boxra es csak egy EEvel kellett partyban lennem - igy volt mindig elegendo manam. (PoW, clarity, mana gain is sokat jelent) Chromatic meg IoP tenyleg jo de szinte mindig pvpzni kell ott; a nyugodt xpzesnek az nem tesz jot, ugyhogy ne aktiv pvps klan tagja legyel amig fejlodsz 😊 (carebearism)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
2-3 elég akkor is ha van BD, vagy ha nincs akkor sok is?
(csak azt nem ertem miert szamit hogy 80 feletti legyen)
Trolling is a art.
Szóval az érdekelne mennyi recharger kell ahhoz hogy 80+ on folyamatosan öljön a kari, és ugyanez BD-t beleszámolva.
köszi...
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azon golkozom, hogy újra elkezdek officialon nyomulni és lenne pár kérdésem, mivel már biztos nagyon sok minden változott stb.
Mivel suli van így nem legitkedésre gondoltam, hanem valami 3as party félére. Nem csak felhúzni akarom õket, hanem utána pvp-zni egy jobb klánba bekerülni és siegre járni stb. na de ez még messze van. Én amire gondoltam az egy bd+se+tõrös. Tõrösben viszont nem tom miben gondolkodjak... igazából th áll úgy közel hozzám. Mit gondoltok egy ilyen felállásról? Meg nem tom ha a bd-t is beleiktatom, akkor az gondolom a túlélési esélyein csak javít, xp szempontjából nem tom. Meg a másik kérdésem a hol. Teonon nem tudnék róla, hogy sok magyar van. Franzon kb úgy összesen 1 hónapot játszottam, és úgy láttam, hogy ott ellehet helyezkedni a nagyobb klánokban, ha skilles vagy és már meg van egy "alap szint". Arról viszont fogalmam sincs, hogy most ti gordiék hol játszottok, mert ahogy olvasgattam nektek már váratok is van. Most így a szerver összevonás után nem tom hol játszottok, meg hogy ott mennyien vannak. Na így most egyszerre ennyi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tényleg,mennyit érhet egy dynasty heavy set?Láttam ma is a piacon egy törpét aki orichalcumot vett 7M/db-ért,megnéztem mennyit is venne belõle...116db-ot.Kis utána számolással kiderül hogy nem kis pénz lehet lecraftolni.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Nem a srác a béna hanem ebben a videóban szereplõ karakterek.(Kivétel ez alól a DE tõrõs aki trükközik illetve a másik Pala,aki szintén szépet alkot).
Paladin nagyon jól harcol látszik rajta nem most kezdte!
btw learn to read!
Lol mégis mi másért maradt volna ott ? szerintem elég baium raidet látott már 😊
Trolling is a art.
-----
amugy tényleg durvan tolja
Trolling is a art.
Es nem, nem bena a srac, persze jo cuccai vannak 😊
Igazi jo ellenfel.
Es neha csinal olyan dolgokat, amit becsulok benne, mert talan egy heronak igy kell viselkednie.. pl: mi keszultuk olni baiumot egy-ket izmos pvp utan, erre o betelepotral, raugrik 2 party es meghal.. ez ok.
De az, hogy ottmarad, es a ki okos phonix knight felkel baium oles kozben, hogy felhealelje a bosst... na ez valami 😊
szoval respect.. hiaba enemy, attol meg joarc.
Tudna valaki segiteni hogy gracian most hogy tudok walkert mukodtetni?
kell hozza l2asrv, vagy hogy mukodik most?
Ha valakinek van esetleg mukodo verzioja, az letszi kuldje el nekem!
email: [email protected]
Elore is koszi!
Többi ellenfél az nagyon béna.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Mostanság szorakoztam azzal, hogy low lvl lifestoneokat vettem és a buffer fegyoimat nyomattam vele, hátha jön valami használható, eddig 1 wild magic jött rá, de általában olyan 30-40kövel kezdek el szorakozni és 5-6 skill mindig jön😊
Goddard Blacksmith A csajszi õ a sKill királynõ!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)