Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TuShEe
Hát ez nagyon érdekes, 3 hónapja ezt írtad pm-ben:
"Ha azt akarod mindig legyen manád EE+SE box egyszere és ölj olyan helyen ahol esik a mana herb😊. Az spsem 80on kérlek elövi 4!! recharger manajat minden erölködés nélkül!😛 "

Akkor most hogy is van ez?

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Ugyanilyet mar tapasztaltam en is, egyszer IT-ben, egyszer FOG-ban. Es a clan chaten mastol is lattam mar, hogy IT boss roomban felvettek az ls-t, es senkihez nem kerult...

Gordis2k
én 9,7millio xpt utök és nonstop full manan vagyok 1ee79 1se76 no bd no prophet.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco
Ilyet még nem látam, de hasonlót igen. Mégpedig: felveszek egy dropot amit én dobtam ki a földre és pick up után sehol nincs a party egyik tagjánál sem még system ablakban sincs a cucc. Hasonló mondon mint az 1 adena csak az meglett kihez estett ez meg nem.

daemonervosa
ez a durva ,hogy nem ! ismerem annyira az l2t ,hogy nem irok ide es kerdeznek hulyeseget ha az alap bugokkal nem lennek tisztaba. ;>

Trolling is a art.

Epszilon
Nyomd meg 2* a tabot! De az is lehet hogy csak behaluztad vagy valami egyéb tudatmódosító szer hatása alatt vetted fel azt a LifeStone-t

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

daemonervosa
Veletek elofordult mar olyan, hogy felvesztek egy itemet /esetembe ez egy lifestone/ és nincs az inventoryba csak restart utan ?! 😮

Trolling is a art.

VipJoco
Ha nem lesz elég mana akkor leülsz kicsit pihenni, Ennyi

TuShEe
Amúgy meg nem értem mért fáj neked ha kérdezek. Ha nem tetszik ne foglalkozz vele.

TuShEe
És ha elérem a 80at, akkor kedjem el húzni a buffert kicsihuszár?

Epszilon
Szerintem egyenlõre érd el a 80at aztán problémázz ezen, mert rossz nézni ahogy szenvedsz :>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TuShEe
és ha nem 4 recharger lett volna ott hanem 3 és bd, akkor elég a mana?

Sámán
Halihó!!! <#wave>

Be szeretnék nézni picit... de khm... erre tud valaki valami megoldást...??? <#confused>

Indítás után irja ki, aztán login oldal még bejön, de már ott díszeleg a gameguard error akármi -és csak kilépni enged...
gg-t már töröltem, klienst is újraraktam, direktbe Gracia klienst raktam fel... -de eddig nem sok siker...

FeketeVipera 77 SS

molnarpe80
üdv urak
érdekelne ki tud olyan oldalakat ahol megveszik az accountokat és megbízhatóak is?
illetve árak is érdekelnének
meghirdettem a 79-es sword muse és a 79-es spectral dancer karijaimat 350 dollárért darabját
erre írták 180 dolcsiért már el is vitték ha érdekel
ámbár 77-78-as hasonló karik 400-700 dollárig vannak

van valakinek tapasztalata acc eladás ügyben?

elgépeltem? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TuShEe
a 2 vagy 3 után vesszõ

ui: ez a nem szerkeszthetek csak vip ként egy szar ötlet az sg-tõl

TuShEe
1 bd, 1 se, 1 ee -nél lesz mana?
másik: simán 2 vagy 3 bd nélkül. ?

TuShEe
ugyhogy ne aktiv pvps klan tagja legyel amig fejlodsz ... ez egyértelmû
thx

Endaer
ha akarod elolvasod, ha nem akkor nem. (Azoknak szol akiknek mar a nevem lattan elokerul a szemellenzo.)

81ig lehet menni ketraban aranylag kenyelmesen; FoGban 82 is megutheto. Nem az az optimalis, de meg aranylag kenyelmes hely; a profik Chromatic Highlandsen toljak 79tol 😊 Nekem szerencsem volt, mert a klanban 1 BD-t es 3 SE-t adtak kolcson boxra es csak egy EEvel kellett partyban lennem - igy volt mindig elegendo manam. (PoW, clarity, mana gain is sokat jelent) Chromatic meg IoP tenyleg jo de szinte mindig pvpzni kell ott; a nyugodt xpzesnek az nem tesz jot, ugyhogy ne aktiv pvps klan tagja legyel amig fejlodsz 😊 (carebearism)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TuShEe
mert 80 felett már elég durva xp mennyiség kell a következõ szinthez, és nincs tapasztalatom hogy hol szokás olyan szinten xpzni. (majd csak késõbb, még nem akkor a kari)
2-3 elég akkor is ha van BD, vagy ha nincs akkor sok is?

daemonervosa
spotfüggõ, amugy 2-3 alltalaba, de minel tobb a recharger annal jobb 😊

(csak azt nem ertem miert szamit hogy 80 feletti legyen)

Trolling is a art.

TuShEe
meg wm2...de ezt kár is írni,
na sry a 3 postért

TuShEe
recharger : 1 elf, 1 delf mindenképp van benne, szoval clarity+emp 3 is így értem

TuShEe
mystic muse 80 felett hány recharger manáját lövi el, ha acu 2 vagy 3 + pow van rajta és S/s80 robe set? Mennyit akkor ha van BD is partyba és gyorsítja ?
Szóval az érdekelne mennyi recharger kell ahhoz hogy 80+ on folyamatosan öljön a kari, és ugyanez BD-t beleszámolva.

köszi...

nem akarok mainbe íjjászt, vagyis még offon nem volt szerencsém kipróbálni, hogy milyen is az. Elsõ subként szeretném majd felvenni a he-t és csak ezután keresni valami norm klánt.

TruBy
A party felállás jónak tûnik...nagyobb szinten simán olsz pl blazingben, vagy woa-ban, de van egy olyan hátulütõje, hogy nagyobb klánokban esélyed sincs tõrössel fejlõdni.Csak varázsló, és ijjász partyk vannak. Esetleg ha a tõröst kicserélnéd ijjászra, nagyobb esélyed lehet klánba kerülni, mivel nagyobb klánokba már kell a nobless...Vagy azt csinálod, hogy a tõrössel felhuzod a bandát, és sub HE leszel. A serverekkel kapcsolatban Gordiék Sayhan jatszodnak, de vannak Teonon is emberkek, meg Frazon is. Neked kell eldonteni hova mesz...

TruBy
Nemtudtam...Te voltál Orkor? O.o

Endaer
akik kerdeztek a free walkerrol: Amint megszerzem megosztom de egyelore en is csak azt a kepet lattam rola amit ide linkeltem. :/

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

darkmenx
gerike az orakulum.

és ki aza gerike? vagy most ezt hogy? meg amúgy egyébként sem érdekel senki véleménye ilyen irányban... fõleg ha egyáltalán nem is ismer

orkor legalább fél éve nem játszok, talán csak hébe-hóba. a konstans heroságát meg bukta több mint 1 éve

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

darkmenx
azt mondta gerike, hogy tokmindegy milyen karit kezdesz ugyse tudsz veluk jatszani.

sziasztok,
Azon golkozom, hogy újra elkezdek officialon nyomulni és lenne pár kérdésem, mivel már biztos nagyon sok minden változott stb.
Mivel suli van így nem legitkedésre gondoltam, hanem valami 3as party félére. Nem csak felhúzni akarom õket, hanem utána pvp-zni egy jobb klánba bekerülni és siegre járni stb. na de ez még messze van. Én amire gondoltam az egy bd+se+tõrös. Tõrösben viszont nem tom miben gondolkodjak... igazából th áll úgy közel hozzám. Mit gondoltok egy ilyen felállásról? Meg nem tom ha a bd-t is beleiktatom, akkor az gondolom a túlélési esélyein csak javít, xp szempontjából nem tom. Meg a másik kérdésem a hol. Teonon nem tudnék róla, hogy sok magyar van. Franzon kb úgy összesen 1 hónapot játszottam, és úgy láttam, hogy ott ellehet helyezkedni a nagyobb klánokban, ha skilles vagy és már meg van egy "alap szint". Arról viszont fogalmam sincs, hogy most ti gordiék hol játszottok, mert ahogy olvasgattam nektek már váratok is van. Most így a szerver összevonás után nem tom hol játszottok, meg hogy ott mennyien vannak. Na így most egyszerre ennyi.

Nethyrrea
orkor még mindig destro hero? vagy már valaki elkente a száját végre? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

MadnessX
gz hozzá!

Tényleg,mennyit érhet egy dynasty heavy set?Láttam ma is a piacon egy törpét aki orichalcumot vett 7M/db-ért,megnéztem mennyit is venne belõle...116db-ot.Kis utána számolással kiderül hogy nem kis pénz lehet lecraftolni.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

MadnessX
Látom nem megy az olvasás 😞
Nem a srác a béna hanem ebben a videóban szereplõ karakterek.(Kivétel ez alól a DE tõrõs aki trükközik illetve a másik Pala,aki szintén szépet alkot).
Paladin nagyon jól harcol látszik rajta nem most kezdte!

btw learn to read!

daemonervosa
regen annyiban volt más a dolog ,hogy reselni kellett, nem magát reselte, miota van salvation meg soul of phoenix azota kicsit könnyebb lett ezt a mókát kivitelezni

Lol mégis mi másért maradt volna ott ? szerintem elég baium raidet látott már 😊

Trolling is a art.

tudom, hogy mirol beszelsz, mi is csinaltuk mar, nem egyszer, de o nem bishop, hanem pala... aki fel tudja kelteni magat es tud healelni. ki gondolna, hogy meg is csinalja, ha ott vagyunk 130an? 😊

daemonervosa
wow, nemsemmi teljesitmeny... btw ti voltatok buták,amit a srác csinált pedig nem ujdonsag, miota van restore life azota csinaljak 😊

-----
amugy tényleg durvan tolja

Trolling is a art.

Tobb mint tizszer volt mar hero, talan most 14... nemtom.
Es nem, nem bena a srac, persze jo cuccai vannak 😊
Igazi jo ellenfel.
Es neha csinal olyan dolgokat, amit becsulok benne, mert talan egy heronak igy kell viselkednie.. pl: mi keszultuk olni baiumot egy-ket izmos pvp utan, erre o betelepotral, raugrik 2 party es meghal.. ez ok.
De az, hogy ottmarad, es a ki okos phonix knight felkel baium oles kozben, hogy felhealelje a bosst... na ez valami 😊
szoval respect.. hiaba enemy, attol meg joarc.

Epszilon
Ez mindig így szokott lenni a gyereknek béna ellenfelei vannak és véletlenül mindig hero lesz! Akik teonon játszanak azok gondolom ismerik mivel 1X(nem, nem egyszeres) akárhányszoros hero.....biztos béna egyébként.

daemonervosa
ha kicsit visszaolvasol rájössz ,hogy nincs free walker, csak fizetos

Trolling is a art.

Hi all
Tudna valaki segiteni hogy gracian most hogy tudok walkert mukodtetni?
kell hozza l2asrv, vagy hogy mukodik most?
Ha valakinek van esetleg mukodo verzioja, az letszi kuldje el nekem!
email: [email protected]
Elore is koszi!
MadnessX
Egyedüli figyelemre méltó benne DE tõrös illetve az ellene mérkõzõ PK...
Többi ellenfél az nagyon béna.

nlaci86
Eszmeletlen jo! De mennek ellene egy kort...

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

solyomb
Anno véletlenül removeoltam a solar sparkomat a macemrõl, akkor beleöltem vagy 100-150misit mire ujra lett nuker augmentem, idõ közbe természetesen akadt jo pár skill, de egyik se volt használható számomra.
Mostanság szorakoztam azzal, hogy low lvl lifestoneokat vettem és a buffer fegyoimat nyomattam vele, hátha jön valami használható, eddig 1 wild magic jött rá, de általában olyan 30-40kövel kezdek el szorakozni és 5-6 skill mindig jön😊
Gordis2k
Én öszintén megmondom 100-150 követ használtam eddig el kb. 70%ka drop és kb 30-40 skillt kaptam eddig. Irtozatosan mákos vagyok ilyen szempontból. A töbiek csak néznek mikor 20 könél 7-8 skillt linkelek...

Goddard Blacksmith A csajszi õ a sKill királynõ!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

phalanx
az egy PK nem pedig DA én szerintem nem is volt annyira jó :/

TuShEe
én 30ból kb 1 chance-set de használhatatlant 😊

TruBy
idiota augment? XD Kérdezz meg bármelyik ismerõsömet, nekem milyen augmentjeim voltak...az egész játék során tobb mint 50 kovet beprobaltam, és 1 active, passive, chance skillt nem kaptam. 1-et sem!