Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Elvileg ezekben a házakban vannak a fegyver, rakéta gyárak/raktárak és direkt van tele civilekkel a Hamasz vagy hogyan hívják õket kifejezetten ilyen épületek be/alá települ, hogy aztán lehessen mutogatni a civil áldozatokat. Egyébként az Izraeliek is próbálnak kampányolni.

azért nem ilyen fekete-fehér a kép. a legutóbbi háborújuk után, õk lettek a mumusok. az sem segít rajtuk, hogy nagyon veszélyes a szélsõjobbjuk. vannak beteg dolgaik, kötelezõ katonaság fiúknak-lányoknak, palesztinoknak nincs szavazati joguk, õket tovább lehet elõzetesbe tartani, kevert házasság nem megengedett. ilyesmiket EU-ban a nácik csináltak utoljára. vagy nézd meg ezt (klikk) biztos nem reprezentatív, de ha csak minden 10. kiscsillag ilyen az nem jó. Nyilván a környezõ országok fanatikusaival is van baj, de ugye rájuk a terrorista szót kell használni. ráadásul megint forrong az egész arab világ, nem jó ez így sehogy sem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerintem ez egy végtelen történet. Izraelt nem hagyják elpusztulni, de azt sem hogy õ tegyen rendet a környéken erõszakkal. Mondjuk az egy érdekes gondolat kísérlet, hogy a hadsereg hagyná-e/érdeke lenne-e az arab fegyverletétel. Vagy hogy arabék mit csinálnának az után ha elfoglalnák Izraelt. Mennének Szíriába, Líbiába, Irakba?
Szerinted ez mekkora vas volt ami így össze csukta az épületet? Én ezt az épület bombázást sem értem mire jó. Ezzel nem érnek el katonai sikert, max a lelküknek jó, hogy vissza ütöttek.
Nem értem miért a zsidók a szemetek, mert õk jobban/hatékonyabban/ügyesebben ölik a másikat. Vagy mert õk ügyesebben tüntetik el bunkerben a civileket, hogy ne haljanak meg a rakétáktól.
Nem értem a "szuper modern über talpraesett" zsidó állam miért nem csinálja jobban a propagandát. Miért nem õk mutogatnak halott zsidó gyerekeket.

Az meg végképpen gyanús, hogy valaki pont három épületet kamerázgat, amibõl az egyiket véletlenül pont bombáznak.
Jeffjohnson
Ebben az egész Palesztin-Izraeli válságnak vajon mi fog véget vetni? Vagy akarják ezek egyáltalán, hogy vége legyen mert, amit én látok belõle, hogy mindkét fél mutogat a másikra, hogy azért lõlek téged mert te lõttél. Vagy ez lenne Izrael vietnami háborúja, amit sohasem akarnak befejezni? Végül is nagy pénz van a háborúban...

De ezt miért csinálják? Kilakoltatásként nem lenne olcsóbb odamenni egy tankkal meg egy szakasz katonával és a tank szépen ledózerolná az épületet?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ki tudja hány olyat hajigáltak csak pont amiatt nem maradt rólafelvétel 😊
Molnibalage
Ennyi idõ alatt egy fiatal egészséges ember talán 3 emelet magasságból kijut, de senki más. Õ sem fogja megkösszin azt, amit hall és a szétrepülõ törmelék is lazán megölheti. Ez több mint a semmi, de azért nagyon sokan ottmaradnak még ilyen módszerek mellett is. Az viszont látszott a videón, hogy legalább elmebeteg módon nem 2000 fontos bombákat hajigáltak, mert akkor ezt a videót most nem látnák és a szomszédos épület sem maradt volna állva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az 1 perc bõven elég arra hogy a közelben tartókodók vegyék a bátorságot és egyáltalán feleszméljenek, "Hoppá segíteni kéne!" Uccu neki és boom, még 10 halott vagy sérült hever a romok alatt.

qtab986
This is a bombing technique employed by the IDF. The technique involves a "warning shot" which gives civilians the opportunity to evacuate the building. The following missile arrives shortly after, in this case a little over one minute, destroying the entire building. Courtesy of RT.

A kérdés, hány ember kell egy AN-94-es hiba harctéri elhárításához? =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

qtab986

www.sg.hu/cikkek/87437/kezifegyverekhez-keszul-oniranyito-lovedek

Link

hátha

Molnibalage
Nem jön be semmi a linken...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Izé "plusz"

ximix
Lassan nem vicc a vicc amikor is a sarkon beveszi a kanyart a lövedék😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem haditechnika, de érdekes fõleg, hogy az irányítok szerint ez náluk így szokás. Amíg mind a ketten figyelnek a pilóta és az irányító nincs gond csak ha ép rózsaszín báránykák ugrálnak a szemük elõtt akkor hamar le lehet sütni kb 500 állampolgárt ropogósra.

repvez
qtab986
Hogyan kényszerítik a lövedéket a pályamódosításra? 1x a tv-ben láttam egy lövedéket, ami lényegében 2 darabból állt és egy csukló kötötte össze õket, ami azt talán végtelen síkban tudta a lövedék két darabját 180°-tól eltérõ szögbe állítani, vagy véges számban. Nem tudom.

Köszönöm!

Semmi. 1-2e Ft-ért lehet kapni szûrõvel.
Üdv!

Nincs nagyon más topik ahova ez tartozna, ezért írok ide.

Találtam egy ilyet, 1977-es. Van ennek valamilyen minimális értéke?

qtab986

<#worship>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mit bénázok?
Így: https://www.youtube.com/watch?v=dvP0VsmWCAk
qtab986
Ebben is.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Á értem! Tényleg, mintha egy másik topicban is láttam volna ezt a szakállas mukit...

Molnibalage
Sokan azt hiszik, hogy a copyzott linkja automatiusan be van másolva, mikor az sg-n ez van betéve defultba...

Master91
nem
Ez a link csak nálam hoz le zenét?

Mondjuk ez már sejthetõ volt egy ideje.
Molnibalage

z0ty4
pedig hogy várta mindenki.
azért egy nappal elõtte bejelenteni elég gáz.

Molnibalage
Micsoda mázli, hogy nem mentem ki.

z0ty4

hát valamiért nem akarja videónak betenni, így marad az url

railgun reklám

qtab986
Mit lehet elmondani a kakasos és a strikeres fegyverekrõl a különbözõ fegyverkategóriákban? Melyiknek mi az elõnye vagy hátránya? Mikor melyik célszerû?

BRAT
+1
jav:92FS

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

BRAT

Az bizony nem túl jó(?)
Lol...a jópofát értettem😛

Qtab

Francia filmekben állandó szereplõ volt, Belmondo Le marginal- A kivülálló pld, a végén ezzel keni le, úgy emlékszem, Henry Silvát.
Nem tudom, vajon a francik rendszeresitették, vagy csak volt a filmgyárnak ?

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

qtab986
93-asból R-es van.

BRAT
Ez de jópofa. Anno a Beretta 93 FS-t én is elkezdtem modellezni, de az akkori Invrentoromban búgosak voltak a kényszerezések.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Más, egy érdekes poszt a combat medic tanfolyamról FT. Braggben:
Klikk

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Nekem ez jobban tetszik,a táblától, az nyilván igaz, hogy a legjobb a fegyver.De egyébbként erre is mutogathatsz kivetitõn, meg egy tableten kiviheted szabadba😛

De látok benne lehetõséget, mármint a 3D-s (a 2D-s 3D-re gondolok😊oktatóanyagokban, az anatómiától az atomreaktorokig.
Itt ennél a proginál jó a mûködés bemutatása,ezt legfeljebb kimetszett eszközökkel lehetne.

Én elég nagy szimo fan vagyok, ez nemcsak a repülõ szimulátorokra vonatkozik, de mindenféle katonai/rendvédelmi szimulátort hasznosnak tartok.

SZUsszan

Lehet hogy a teljes változatban ezt tudod állitani.
Ott ugy láttam a röntgen kép is jobban skálázható.

Szerintem (újonc)oktatásra jobb ha magát a fegyverét szedi szét rakja össze, látja a mûködését. Bár ez utóbbira talán jók ezek a röntgen videók. Lehet, hogy én voltam mindig egy picit ólszkúl, de mindig jobban szerettem mezei táblával és valami rajzeszközzel (kréta, majd késõbb porfilc(?)) oktatni, meg perszemagával a fegyverrel. Nem utolsósorban azért is mert ezekkel ki lehettett ülni valami füves részre is ha jó idõ volt és nem a tanteremben kellett rothadni.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mondjuk annyi könnyítés van benne, -ahogy nézem- hogy neked csak sorrendben kell rákattintanod a részekre, azt hogy hova szereli vissza, az automatikus.