Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem értem miért a zsidók a szemetek, mert õk jobban/hatékonyabban/ügyesebben ölik a másikat. Vagy mert õk ügyesebben tüntetik el bunkerben a civileket, hogy ne haljanak meg a rakétáktól.
Nem értem a "szuper modern über talpraesett" zsidó állam miért nem csinálja jobban a propagandát. Miért nem õk mutogatnak halott zsidó gyerekeket.
Az meg végképpen gyanús, hogy valaki pont három épületet kamerázgat, amibõl az egyiket véletlenül pont bombáznak.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem haditechnika, de érdekes fõleg, hogy az irányítok szerint ez náluk így szokás. Amíg mind a ketten figyelnek a pilóta és az irányító nincs gond csak ha ép rózsaszín báránykák ugrálnak a szemük elõtt akkor hamar le lehet sütni kb 500 állampolgárt ropogósra.
Nincs nagyon más topik ahova ez tartozna, ezért írok ide.
Találtam egy ilyet, 1977-es. Van ennek valamilyen minimális értéke?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Így: https://www.youtube.com/watch?v=dvP0VsmWCAk
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
azért egy nappal elõtte bejelenteni elég gáz.
jav:92FS
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Az bizony nem túl jó(?)
Lol...a jópofát értettem😛
Qtab
Francia filmekben állandó szereplõ volt, Belmondo Le marginal- A kivülálló pld, a végén ezzel keni le, úgy emlékszem, Henry Silvát.
Nem tudom, vajon a francik rendszeresitették, vagy csak volt a filmgyárnak ?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Klikk
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
De látok benne lehetõséget, mármint a 3D-s (a 2D-s 3D-re gondolok😊oktatóanyagokban, az anatómiától az atomreaktorokig.
Itt ennél a proginál jó a mûködés bemutatása,ezt legfeljebb kimetszett eszközökkel lehetne.
Én elég nagy szimo fan vagyok, ez nemcsak a repülõ szimulátorokra vonatkozik, de mindenféle katonai/rendvédelmi szimulátort hasznosnak tartok.
SZUsszan
Lehet hogy a teljes változatban ezt tudod állitani.
Ott ugy láttam a röntgen kép is jobban skálázható.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás