Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Lehet tudni valamit azoknak a rakétáknak a pontosságáról, amikkel az Izraeliek lövik a földi célpontokat?

qtab986

qtab986
Armored UAZ vehicle for frontier guards

englishrussia.com

komment? XD

qtab986
X–32 jobban tetszett. De a F–8 Crusader is valahogy jobban megragadott a korszakának gépei közül. Ez csak a külcsín alapján.

z0ty4
komment? XD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

qtab986
Ez ugye pontosan modellezi a Glock alakját. Akkor egy ilyen bármilyen Glock carbine kit-tel is mûködik.

@Molni: Köszi.

@fade: Azt tudom, hogy a BUK le tudná szedni, azt nem tudtam, hogy egy indító jármû elég-e erre. Molni linkje szerint jó eséllyel igen.
tavoron ilyen városi hadviselés elött csõt cserélnek? Mert így röviddel baromi ideálisnak tünik adott feladatra.

Janáj: A BUk elõdje a KUB egy szállítógépnél jóval komolyabb manõverezõképességgel rendelkezõ szuperszonikus F-4ekre is halálos veszély volt, nemhogy egy utasszállítóra.

Mondjuk itt a ki volt nem kérdés... Ugyanaz jelentette be elsõként aki az Ukrán Su-25 és An-26 lelövését is bejelentette. Csak õ még úgy hitte, hogy egy újabb AN-26ot löttek le.
http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5222

A dolgot amúgy jól tükrözi mennyire hatalom által kézivezérelt az Orosz média... lassan már nem lehet tagadni, de majd átírják a tegnapi újságokat.

OVERWERK-Daybreak

Boconadi
Megtudna valaki mondani nekem a zene cimet?
qtab986
H&K G36 used by Czech Police

Ez pofon a CZ-nek. Vagy úgy is tekinthetõ, hogy ott nem olyan nagy a korrupció, mint máshol?

qtab986
Eközben a közel-keleten

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy jármûvel (BUK) leszedhetõ volt a civil gép? Nem értem mi kell a minimum mûködéshez. Ami rajta van 4 rakéta, azt gondolom el tudja engedni és valami radar is van rajta. Ahogy nézem van még töltõ jármû, meg plusz radar.
Kérdés ki mondhatja azt, hogy lezárja a légteret. Gondolom az adott állam légi irányítói.
Boconadi
Nem nagyon erezhettek fajdalmat
z0ty4
pár kép facebookról

!!! 18+ !!!

z0ty4

Tikal
idén a második... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem a legújabban elõkerült állítólagos felvétel legvége a legtalálóbb : "Fasznak kell röpködni, háború van" : ))
Boconadi
Penz, sporolas. Mert toth jozsi bevallalja azt a kockazatot hogy egy 777-es 280 utassal es 15 fös legenyseggel haborus öbezet felett repüljön, mivel ö otthon ül a kerekes szekeben vagy a Bentley-ben, vagy akarhol. Az mas kerdes hogy a Malaj legitarsasaggal mi lesz. Bar ez csak az en velemenyem
Nem tudom, egy háborús zóna felett, ahol már több repülõt lelõttek, miért engedik az utasszállítókat átrepülni? 😞
Master91
igaz, origo, de:

Anton Gerasenko, az ukrán belügyminiszter egyik tanácsadója azt írta a Facebookon, hogy a gépet egy Buk típusú légvédelmi rakéta találta el. Az Associated Press hírügynökség munkatársai láttak is ilyen rakétakilövõt csütörtökön a kelet-ukrajnai Sniznyében.

Kelet-Ukrajnában hónapok óta zajlanak harcok az oroszbarát szakadárok és az ukrán hadsereg között. A szakadárok önhatalmúlag saját népköztársaságot kiáltottak ki, és feltehetõen orosz támogatással küzdenek az ukrán biztonsági erõkkel. Korábban az ENSZ és az USA is azzal vádolta meg Oroszországot, hogy tankokat és rakétakilövõket küldenek a szakadároknak.

És most akkor megy a mutogatás hogy ki is lõtte le?
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

benőmenő
<#wow1>
Molnibalage
A jelek szerint lelõttek egy utasszállítót Ukrajna felett. Nem semmi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Persze csak Abszurdisztánban, ahol egy vízipisztoly miatt is bevihetnek, adott esetben...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ahogy elnézem nem sorolható lõfegyver kategóriába szóval nem, a szép színes szán ellenére viszont simán rá lehet húzni a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt szóval én közterületem nem venném elõ.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

qtab986
Vagy engedély kellhet hozzá

qtab986

Ez legális lehet Magyarországon?

BRAT
T-72 egyenértékû a Leo 1A4-el, a Konkurs meg jobb lenne, mint a Milan?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Molnibalage

Molnibalage

Fenrir
Kár, hogy vágott a videó, így képtelenség megmondani, hogy mennyi idõ tellik el a figyelmeztetõ lövés és a bombatalálat között.

A halál csupán a kezdet...

qtab986

qtab986

Azért tegyük hozzá, hogy 360km2 / 1.7 mill lakos, és nemigen van lehetõségük máshová tenni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Amikor én oda benézek mindig seggel jövök ki, mert megy a zsidózás. :-(

Tudom pénz nem számít, de az elsõ üres bumm többe kerülhetett mint az a ház.
A figyelmeztetõ meg szvsz nem arra van, hogy ki tudj menni a házból, hanem hogy a házon kívül levõ gyalogok el tudjanak seperni onnan, vagy legalább fedezékbe.
Molnibalage
Van Közel-Kelet topik...

A fene tudja, hogy mi innen mennyire látjuk jól a dolgokat. Én már lassan azt sem tudom, hogy a sztorikat/híreket hogyan kezeljem. Nyilván lassú lángon kéne puhára fõzni mindenkit aki kicsavarja a Koránt és rávesz pár megkeseredett/lánglelkû embert, hogy robbantsd fel magad, mert az milyen jó. Mondjuk az az izraeli sem normális, aki betû szerint értelmezi a saját szent könyvét, és határokat figyelmen kívül hagyva igyekszik benépesíteni egy területet, mert az vagyon írva. Mondjuk én sem lennék boldog, ha egy tetszõleges szomszéd állam lakosa elkezdene házat építeni a kertemben, mert a Úr azt mondta. 😊

Mondjuk az rohadt nagy nonszensz, hogy egymás gyerekeit lopkodják, gyilkolják, valami magasztosnak gondolt eszme miatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jeffjohnson
Itt még szerintem a palesztin oktatás hiánya/minõsége is eléggé hozzájárul a dologhoz. Egy tudatlan, buta népet könnyû irányítani és azt mondani neki, hogy mindenért a másik a felelõs, éppen ezért a vezetõiknek ez tökéletes helyzet, ezért is nem akarnak változtatni ezen, hogy Izraelnek ebben mi a jó ebben az egész konfliktusban azt nem tudom. Terrorizmus ellen nem is tudom, hogy lehetne az Arab országokban hatékonyan harcolni. Mert ezek nem demokratikus országok nincs tisztességes oktatás. Vallás nevében meg ugye mindent lehet.

Molnibalage
Minden társadalomban vannak idióták, itt a krémjét láthatod most.

Molnibalage
Sanszosan igen.

Köszi. És az elsõ is csak "üresen"?
A videóra mondtam, hogy véletlen pont ott volt a kamera. Gondolom innen indítottak pár rakétát, majd letették a kamerát, hogy legyen felvétel a gonosz válaszcsapásról.
Hát szerintem elég fekete-fehér, csak nem zsidó/arab módon. Megint a 90-99% élne kusban, békében. A többi meg lövöldöz össze vissza. Tökre megértem a zsidó tiniket, hogy utálják az arabokat. Ezt nyomja a media, tuti meghalt pár ismerõsük és ugyan ez van a túloldalon is. A II. VH-ban is démonizálták az ellenfelet, kellett a társadalom támogatása a háborúhoz, mert ez kvázi az.
Molnibalage
Szeritnem 250 kilós lehetett legfeljebb. Nem randomra bombáztak épületet, abban az épületben volt vagy történt valami, pl onnan indult rakéta.

De ezt miért csinálják? Kilakoltatásként nem lenne olcsóbb odamenni egy tankkal meg egy szakasz katonával és a tank szépen ledózerolná az épületet?

Lásd fent. Ellenséges területre meg nem mész be csak úgy harckocsival. Sztálingrád mond valamit? A világ egyik lesűrűbben lakott városias területéről van szó. Oda csak nagyon végszükség esetén megy valaki harcolni. Egy légicsapással összevete a kockázat végtelenszer nagyobb, mert légvédelemmel gyak. nem kell számolni...

Jeffjohnson
Elvileg ezekben a házakban vannak a fegyver, rakéta gyárak/raktárak és direkt van tele civilekkel a Hamasz vagy hogyan hívják õket kifejezetten ilyen épületek be/alá települ, hogy aztán lehessen mutogatni a civil áldozatokat. Egyébként az Izraeliek is próbálnak kampányolni.

azért nem ilyen fekete-fehér a kép. a legutóbbi háborújuk után, õk lettek a mumusok. az sem segít rajtuk, hogy nagyon veszélyes a szélsõjobbjuk. vannak beteg dolgaik, kötelezõ katonaság fiúknak-lányoknak, palesztinoknak nincs szavazati joguk, õket tovább lehet elõzetesbe tartani, kevert házasság nem megengedett. ilyesmiket EU-ban a nácik csináltak utoljára. vagy nézd meg ezt (klikk) biztos nem reprezentatív, de ha csak minden 10. kiscsillag ilyen az nem jó. Nyilván a környezõ országok fanatikusaival is van baj, de ugye rájuk a terrorista szót kell használni. ráadásul megint forrong az egész arab világ, nem jó ez így sehogy sem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerintem ez egy végtelen történet. Izraelt nem hagyják elpusztulni, de azt sem hogy õ tegyen rendet a környéken erõszakkal. Mondjuk az egy érdekes gondolat kísérlet, hogy a hadsereg hagyná-e/érdeke lenne-e az arab fegyverletétel. Vagy hogy arabék mit csinálnának az után ha elfoglalnák Izraelt. Mennének Szíriába, Líbiába, Irakba?
Szerinted ez mekkora vas volt ami így össze csukta az épületet? Én ezt az épület bombázást sem értem mire jó. Ezzel nem érnek el katonai sikert, max a lelküknek jó, hogy vissza ütöttek.
Nem értem miért a zsidók a szemetek, mert õk jobban/hatékonyabban/ügyesebben ölik a másikat. Vagy mert õk ügyesebben tüntetik el bunkerben a civileket, hogy ne haljanak meg a rakétáktól.
Nem értem a "szuper modern über talpraesett" zsidó állam miért nem csinálja jobban a propagandát. Miért nem õk mutogatnak halott zsidó gyerekeket.

Az meg végképpen gyanús, hogy valaki pont három épületet kamerázgat, amibõl az egyiket véletlenül pont bombáznak.