Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Vagy kattint.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ennél sokkal többre is...
ez jelentéktelennél is kevesebb...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mi van akkor, ha egy fékezõhorgos gépnek nem nyílik ki az orrfutója? Vele mit csinálnak?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gondolj bele, hogy az átlagember mennyire hülye. Na, és a fele még az átlagnál is hülyébb...
Az meg külön elszomoritó, hogy az átlagember ennyire tájékozatlan, és nem csak ilyen téren.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
www.smart-bus.hu
Mondjuk nekem a chemtrail hívõk még azt nem tudták többek között megmagyarázni hogy miért nem a vízkészletet szennyezik be egy vödör ilyennel, minek ez a permetezés. Ha már kiirtanak minket. De kik? Az ûrnácik vagy a gyíkok? Vagy ezek ugyan azok?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem tudom, hogy ez mûveletlenség vagy intelligencia hiány, de igazából mindegy is :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Spintires
Katonai jármûvek másod élete az orosz tajgán :)
http://store.steampowered.com/app/263280/?l=hungarian
Kíváncsi vagyok hogy ezek tervezett dolgok, vagy beütemeztek pár gyakorlatot az ukrajnai válság (?) miatt. Ez, a pápai eje dobás amikkal, a gyõri griffes "alájátszás".
:) ez is valami, ugyan már. Tegnap amikor ház takarásából megérkezett az AN-2 szúnyogot irtani és láttam a pilóta fogtömését arra mit írtak volna.
Vagy amikor a MIG-29 3x elhúzott a falu felett permetezõ stílusban az volt a móka.
----------------------------------------
© gyalogstuka
Kösz, majd rákeresgélek.
Nyilván elolvastam párat és az alapján írtam azt amit. Én arra reagáltam ezt, hogy olvassam el még egyszer.
Az, hogy ilyen ostobaságokat következtetnek, szerintem a mûveletlenségük miatt van. Ennyi információval rendelkeznek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont az érdekelne, hogy mibõl is derül ki, hogy valaki nem intelligens? Merthogy ha valaki nem tud írni rendesen, az mondjuk nálam a mûveletlenség jele. Hogy milyenek a logikai készségei, milyen jó a memóriája, s a többi, arról már azért sokkal kevesebb derül ki egy kommentbõl.
Szerintem.
Ugy tesznek, mintha a cesnák meg más gépek amik a pgányi reptérre szálnak,nem a házuk felett menne el.
Meg mikor megvették a házat tudták, hogy reptér van a közelbe akkor ne csodálkozzanak, ha néha le is száll egy.
Gyanitom a reptér elõbb ott volt mint a házak.
Meg ugy általában a '80as években egyiknek sem volt zavaró, hogy napjába többször röpködtek magyar és szovjet gépek a feje felett,de mostanába meg ha évente egyszer odatéved, akkor nemhogy aztmondaná, hogy dejó ,hogy végre látom élõbe is meg, hogy van légierõnk aki vigyáz, nehogy megint olyan helyzet álljon elõ mint barcsnál, nem inkább rinyálnak arra a fél orára mig ott van a légtérbe.
Kerozingõzõs oldal irta

Valaki emlékszik a film címére, vagy tudja milyen fegyver lehetett ?
A védelem 3.lépcsõje pedig az Arrow ez pedig már ABM kategória.
www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2007/1/2007_1_8.pdf