Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha úgy érzed, hogy ez egy reprezentatív minta, és ez alapján ilyen drasztikus végkövetkeztetést le lehet vonni, akkor én kérek elnézést.

www.smart-bus.hu

repvez
Ha vana közelbe szövetséges reptér akkor elküldik oda, ha nem akkor szerintem ezt:
http://www.youtube.com/v/DRURB7FdsII&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Vagy kattint.
Molnibalage
Lehet, hogy az adott gépek manualjában van erre vonatkozó adat. Az F-16-nál és asszem a 21-es kézikönyvében láttam olyat, ahol meg van határozva, hogy milyen helyzetekben ne is próbálkozzanak a leszállásal, mert úgyis felborulna csak a gép nagy valószínûséggel és a pilóta akkor majdnem biztosan meghal...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

modellmaker
Én se, de mivel te jobban képben vagy, gondoltam hátha. Köszi az utánajárást elõre is!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Molnibalage
Bevallom fogalmam sincs... Megkérdem egy kinti fórumon. Soha nem láttam még ilyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy amatõr itt azt szokta volt mondani hogy "az csak kerekítési érték az excellben"

ennél sokkal többre is...
ez jelentéktelennél is kevesebb...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

modellmaker
Komoly. :)

Mi van akkor, ha egy fékezõhorgos gépnek nem nyílik ki az orrfutója? Vele mit csinálnak?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Molnibalage
Bátyustól kaptam ezt a képet és nagyon üt.

Gondolj bele, hogy az átlagember mennyire hülye. Na, és a fele még az átlagnál is hülyébb...

repvez
Azért ha 200 hozzászólóból csak 10 ember képes a korának megfelelõen kezelni egy ilyen szituációt, hogy egy reptér közelében repülö száll le, az eléggé reprezentativ eredmény.

Az meg külön elszomoritó, hogy az átlagember ennyire tájékozatlan, és nem csak ilyen téren.
Molnibalage
Minek ide orrfutó? :)

http://www.youtube.com/v/x9tvdjDAr1U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Azért ez erõs túlzás,fõleg hogy a gyíkemberek még igaz is <#ravasz1>

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Pár hülyétõl, hogy jutunk el a döntõ hányadig?

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Na mostan én még azttat nem tom, hogy a kemtrélt azt hordóban vagy zsákban viszik a fedélzetre? Mert aztat mán tudom hogy a kondenzcsíkot a kondenzvíbõl álliccsák elõ. Ebbe meg belekeverik a bauxitot és kész a kemtrél. Asszem. De lehet hogy nem bauxit, de akkor meg hogy lesz belõle nehézvíz, ami szerintem a kemtrél alapanyaga. (nehéz érted, leesik, mert nehéz, és szennyezi a fõdet. )

Mondjuk nekem a chemtrail hívõk még azt nem tudták többek között megmagyarázni hogy miért nem a vízkészletet szennyezik be egy vödör ilyennel, minek ez a permetezés. Ha már kiirtanak minket. De kik? Az ûrnácik vagy a gyíkok? Vagy ezek ugyan azok?

Boconadi
Hofi azt mondta: az esz magyarorszagon van a legjobban szetosztva. Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsivel tobb jutott :D
Bazz magamra öntöttem a kávét :D
Pluskast
Most mit vagytok ezen meglepõdve? A magyar internetes "társadalom" (már ha van ilyen egyáltalán) nagy része szentül meg van gyõzõdve a gyíkemberek meg különféle háttérhatalmi rendszerek létezésérõl. Az idézett cikk kommentelõinek nagy része olyan mint valami középkori falu jobbágyai akik azt hiszik, hogy boszorkát találtak és most máglyára kell vetni. Mély sötétség lakozik a magyarok döntõ hányadának a fejében.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuti itt tankolják a chem trail gépeket. <#banplz>
Tikal
az egyik hozzászóló ezt írta: minek kell gyakorolni a leszállást, hát nem tudják kiszámolni, hogy mekkora a gép meg a kifutópálya és akkor látnák hogy elfér e rajta vagy sem :DD

Nem tudom, hogy ez mûveletlenség vagy intelligencia hiány, de igazából mindegy is :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BRAT
Grippen? <#idiota>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

ximix
OFF

Spintires

Katonai jármûvek másod élete az orosz tajgán :)

http://store.steampowered.com/app/263280/?l=hungarian
Én azt nem értem, hogy háborús veszélyben kussolni szoktak az emberek az alacsonyan szálló vasaknál. Amekkora hiszti volt a szerb-horvát balhénál, most annyira nyugis mindenki. Akkor valahogy nem sírtak, hogy a NATO repked felettünk.
Kíváncsi vagyok hogy ezek tervezett dolgok, vagy beütemeztek pár gyakorlatot az ukrajnai válság (?) miatt. Ez, a pápai eje dobás amikkal, a gyõri griffes "alájátszás".
qtab986
Hotchkiss Universal SMG
http://www.youtube.com/v/pRrFWQXl-RE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ximix
© repvez

:) ez is valami, ugyan már. Tegnap amikor ház takarásából megérkezett az AN-2 szúnyogot irtani és láttam a pilóta fogtömését arra mit írtak volna.

Vagy amikor a MIG-29 3x elhúzott a falu felett permetezõ stílusban az volt a móka.
----------------------------------------

© gyalogstuka

Kösz, majd rákeresgélek.
Jaj de örülök, hogy minden egyes mondatot meg kell magyarázni.
Nyilván elolvastam párat és az alapján írtam azt amit. Én arra reagáltam ezt, hogy olvassam el még egyszer.
Az, hogy ilyen ostobaságokat következtetnek, szerintem a mûveletlenségük miatt van. Ennyi információval rendelkeznek.

Merthogy ha valaki nem tud írni rendesen, az mondjuk nálam a mûveletlenség jele. Nem folytattam a mondatot, de mondjuk szerintem egyértelmûen kiderül a hozzászólásból: pontosan azt állítottam, hogy nem intelligencia kérdése...

Tikal
számomra abból, hogy egy ilyen eseménybõl milyen ostoba következtetéseket tudnak levonni.. persze ha el sem olvastad a kommenteket akkor mirõl is beszélgetünk :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Molnibalage
Bocs, de ez olyan vicces, hogy röhögnöm kell. A helyesírás kurvára nem az intelligencia fokmérõje...

Boconadi
Az a szomoru hogy ez magyarorszagon nagyon divat. Nezzuk meg mit is csinaltak budakeszivel, meg a tobb tucat magyar repterrel. A helyukben orulnek hogy ilyen van.

rohadtul feltudom idegesiteni magam a sok nyomorult, tudatlan, kinjaban nemtudja mit csinaljon faszkalapon. Marellnezest!
Van jobb dolgom is minthogy ezeket a kommenteket olvasgassam.
Viszont az érdekelne, hogy mibõl is derül ki, hogy valaki nem intelligens? Merthogy ha valaki nem tud írni rendesen, az mondjuk nálam a mûveletlenség jele. Hogy milyenek a logikai készségei, milyen jó a memóriája, s a többi, arról már azért sokkal kevesebb derül ki egy kommentbõl.
Szerintem.

Tikal
szerintem inkább inteligencia... olvasd el a kommenteket még egyszer...

Szerintem ez inkább a mûveletlenséggel van összefüggésben, mint sem az intelligenciával.

Agyhalottak, már bocsánat. Komolyan IQ teszthez kéne kötni az internet használatát lassan...
Erre a sátánista C-17 szerkezetre miért nem véste fel a titkosszolgálat, hogy "vigyázz"? xD

repvez
Csak azt nem értem, hogy miért olyan félelmetes és extrém ha egy reptérre egy repülõ száll le.
Ugy tesznek, mintha a cesnák meg más gépek amik a pgányi reptérre szálnak,nem a házuk felett menne el.
Meg mikor megvették a házat tudták, hogy reptér van a közelbe akkor ne csodálkozzanak, ha néha le is száll egy.

Gyanitom a reptér elõbb ott volt mint a házak.

Meg ugy általában a '80as években egyiknek sem volt zavaró, hogy napjába többször röpködtek magyar és szovjet gépek a feje felett,de mostanába meg ha évente egyszer odatéved, akkor nemhogy aztmondaná, hogy dejó ,hogy végre látom élõbe is meg, hogy van légierõnk aki vigyáz, nehogy megint olyan helyzet álljon elõ mint barcsnál, nem inkább rinyálnak arra a fél orára mig ott van a légtérbe.
Tikal
hihetetlen a szellemi színvonal a kommentekben :DD

modellmaker
Sose fogom megérteni ezt miért tartják ördögtõl valónak...

repvez
Kiképzési repülést hajtottak ma végre a kecskeméti Gripen-ek Gyõr légterében - az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáinak munkáját segítve.

Kerozingõzõs oldal irta
qtab986
Ma délelõtt Gripenek repkedtek? Mit dolgoztak?

Molnibalage
Nem valószínû, csak nagyon hasonlót. Modellezési szinten bõven megfelel.

Jeffjohnson
magyarán, errõl akkor blueprintet, ami alapján a 3d-s modellt meg tudnám csinálni nem fogok találni...

Molnibalage
Ez sem egészen igaz. JAS-39 EBS HU. A gép ugyanis hibrod, mert C/D törzse, de használt A/B szárnyakkal bír és szanszosan van pár más kisebb eltérés is.

Jeffjohnson
Közben meglett a típusszám (JAS-39 Gripen)

Jeffjohnson
A magyar Grippeneknek mi a tipusjelzése? 3d-s modellt akarok csinálni és ahhoz keresek blueprint-eket meg fotókat, ezért kellene.

A tippem az Attack Force Z cimu film 1982-bol, Mel Gibson fõszereplésével.

ximix
Régen volt egy film, amiben ha jól emlékszem ausztrál katonák "szambáztak" az õserdõben és egy számomra érdekes hangtompítós automata fegyverrel masíroztak aminek az oldalán volt egy kis zsák az üres töltényhüvelyknek.
Valaki emlékszik a film címére, vagy tudja milyen fegyver lehetett ?
A HB féle támadások nagyjának elhárítása is az Iron Dome felségterülete. A kissebb része közepes hatótávolság, jellemzõen Iráni eredetû rakéták ellen a David Sling védi Izraelt.
A védelem 3.lépcsõje pedig az Arrow ez pedig már ABM kategória.

modellmaker
Teljesen jó, köszönöm!

Szia,ezen a linken van egy szakszerû összefoglaló a 2006-os libanoni harcokról,és a hatodik oldalon fel vannak sorolva Hezbollah rakétafegyverei:
www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2007/1/2007_1_8.pdf