FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gr nincs kedvem 8* elmondani ezért ujra bemásolom bár már irtam róla:
<Breki> nah akkor láttok ilyesmiket
<Breki> DEMO_MAX_HALVES = 2
<Breki> DEMO_ONE_GAME_ONLY = 1 *
<Breki> RESOLUTION = 1024x768x32
<Breki> ugye?
<Breki> najo tényleg csak egyszer mondom el
<Breki> RENDER_QUALITY = 3 *
<Breki> a csillagosokat irjátok át
<Breki> elotte persze mentsaétek el a régit
Ez nem azt jelenti hogy a csilagot be kell irni
GYengébbek kedvééért ......
<Breki> nah akkor láttok ilyesmiket
<Breki> DEMO_MAX_HALVES = 2
<Breki> ugye?
<Breki> najo tényleg csak egyszer mondom el
<Breki> RENDER_QUALITY = 3 *
<Breki> a csillagosokat irjátok át
<Breki> elotte persze mentsaétek el a régit
Ez nem azt jelenti hogy a csilagot be kell irni
GYengébbek kedvééért ......
Hmmm.....asszem hülyén fogalmaztam meg a kérdést. Na szóval a csapatok formációjára gondoltam,mondjuk én a fifa sorozatban mindig 4-4-2 játszottam,és most olyan progit keresek amivel ezt be lehet állítani.
Van ilyen progi?? A fifa 2003-hoz volt.
Van ilyen progi?? A fifa 2003-hoz volt.
Breki látod amit icqn írok?
nem...azt még nem sikerült, de eccer berajzolta, amikor ki passzolgattam a kapust...rávittem lepasszoltam és és vissza ezt berajztola ilyen körökkel!
De hogy (mármint a háromszögelést)?
én már lõttem Kétszer 😛
"és szerintem jól használható az Y, amivel akár ki lehet háromszögezni az ellent"
Hogy lehet kiháromszögelni(ez olyan mitn a wallpass)? Ha az y-t lenyomod cska bejön az OTB... Ja és én nem tudok igazán szép akciókat vezetni. Minden passzom utána a kiválasztott játékos háttal veszi át a labdát... Ti már lõttetek olyan szép akciógólt, hogy utána rajzolt nyilakat a gép(én csak 1szer szögletbõl)?
Hogy lehet kiháromszögelni(ez olyan mitn a wallpass)? Ha az y-t lenyomod cska bejön az OTB... Ja és én nem tudok igazán szép akciókat vezetni. Minden passzom utána a kiválasztott játékos háttal veszi át a labdát... Ti már lõttetek olyan szép akciógólt, hogy utána rajzolt nyilakat a gép(én csak 1szer szögletbõl)?
1. meg kell akadályozni hogy a kör felé fusson
2. elõbb kell odaérni és kivágni kirugni kifejelni
de ne a saját kapu felé P
Amúgy érdekes módon amatörön a gép jobban lövi a szabadokat mint profin :-)
2. elõbb kell odaérni és kivágni kirugni kifejelni
de ne a saját kapu felé P
Amúgy érdekes módon amatörön a gép jobban lövi a szabadokat mint profin :-)
Hali!
Hogy lehet a szögletrúgásnál megakadájozni hogy az ellenfél gólt lõjjõn?? Profon mindig gólt kapok szögletrúgásnál.Pls segítsen valaki!!!
Thx
Hogy lehet a szögletrúgásnál megakadájozni hogy az ellenfél gólt lõjjõn?? Profon mindig gólt kapok szögletrúgásnál.Pls segítsen valaki!!!
Thx
Nah megcsináltam az én beállitásaimat íme:
--------------------------------------------------------------------------------
Köszi ToMmY-nak a segitséget
Ez annyiban különbözik az alapfelállástól, hogy az 5,8 fel lett cserélve.
A SHIFT C cserén gondolkozom még mivel a SHIFT-et így kicsit nehéz kezelni pedig marha jól lehet cselezni vele.
DE várom a javaslataitokat, hogy hogy lenne a legjobb elrendezés
--------------------------------------------------------------------------------
Köszi ToMmY-nak a segitséget
Ez annyiban különbözik az alapfelállástól, hogy az 5,8 fel lett cserélve.
A SHIFT C cserén gondolkozom még mivel a SHIFT-et így kicsit nehéz kezelni pedig marha jól lehet cselezni vele.
DE várom a javaslataitokat, hogy hogy lenne a legjobb elrendezés
ja egy tipp
ezeket érdemes és lehet átirni a locale.ini-ben
DEMO_MAX_HALVES = 2
DEMO_ONE_GAME_ONLY = 1 *
RESOLUTION = 1024x768x32
RENDER_QUALITY = 3 *
WINDOWED = 0
AUDIO = 1
SFX = 1
VSYNC_MODE =3
OFFSIDES = 1
BOOKINGS = 1
INJURIES = 1
FATIGUE = 1
HALF_LENGTH = 10
DIFFICULTY_LEVEL = 0
CAMERA = 5
CAMERA_ZOOM = 1
CAMERA_HEIGHT = 10
GAME_SPEED = 1
Fõleg a csilaggal jelölteket érdemes ilyenre a végén meg bárki belõheti magának a kamerát sztem
ezeket érdemes és lehet átirni a locale.ini-ben
DEMO_MAX_HALVES = 2
DEMO_ONE_GAME_ONLY = 1 *
RESOLUTION = 1024x768x32
RENDER_QUALITY = 3 *
WINDOWED = 0
AUDIO = 1
SFX = 1
VSYNC_MODE =3
OFFSIDES = 1
BOOKINGS = 1
INJURIES = 1
FATIGUE = 1
HALF_LENGTH = 10
DIFFICULTY_LEVEL = 0
CAMERA = 5
CAMERA_ZOOM = 1
CAMERA_HEIGHT = 10
GAME_SPEED = 1
Fõleg a csilaggal jelölteket érdemes ilyenre a végén meg bárki belõheti magának a kamerát sztem
jó neked :-)
én most még amatörön is kikapok igaz keresem a beállítást és egynap alatt nemis lehet áttálni.
Viszont kényszerítõ és off the Ball kezd menni itt inkább a védekezéssel vannak gondok.
én most még amatörön is kikapok igaz keresem a beállítást és egynap alatt nemis lehet áttálni.
Viszont kényszerítõ és off the Ball kezd menni itt inkább a védekezéssel vannak gondok.
a fenébe bocsi nem direkt
akkor ujra:
persze csak most a billentyuket állítgatom be + szokni kell
a Shiftel afféle Gera-s cseleket csinál amiket a Dánok elleno gól elõtt csinált es ha a jobb kart mozgatom akkor is variál + a c vel és iránnyal is szorakozik
(talpalhuzos cselpl)
Csak még ki kell találnom a Shift gombot melyik billre rakjam mert igy az irányitohoz van tul kozel, de ha felcserélem a nenuvel akkor az off the Ball-oshoz
A kicsike naon akar játszani mert alig hagyja, hogy a forumba irjak P
akkor ujra:
a Shiftel afféle Gera-s cseleket csinál amiket a Dánok elleno gól elõtt csinált es ha a jobb kart mozgatom akkor is variál + a c vel és iránnyal is szorakozik
(talpalhuzos cselpl)
Csak még ki kell találnom a Shift gombot melyik billre rakjam mert igy az irányitohoz van tul kozel, de ha felcserélem a nenuvel akkor az off the Ball-oshoz
(talpalhuzos cselpl)
jobb vagyok.általában szoros meccsek vannak,de ritkán vesztek😊
mos nyomtunk fifa2004et, 4:2es összesítésben nyertem a juvéval.
Breki33, sikerült már elvinned vki mellett a lasztit a gamepad cseleivel?
mos nyomtunk fifa2004et, 4:2es összesítésben nyertem a juvéval.
Breki33, sikerült már elvinned vki mellett a lasztit a gamepad cseleivel?
1. Nem ez van nekem ez csak a Contlorer Xtender konfiguráló képe
Az enyim ilyen:
6500 Ft itt
Mostnézem olcsóbban vettem mint pesten :-)
Depó árak
3. Nem a Shift az ATB gomb hanem az az egyik csel gomb
De a jobb kis kutyuvel is õrületesen lehet keverni
Az enyim ilyen:
6500 Ft itt
Mostnézem olcsóbban vettem mint pesten :-)
Depó árak
3. Nem a Shift az ATB gomb hanem az az egyik csel gomb
De a jobb kis kutyuvel is õrületesen lehet keverni
1, Én nyugodt vagyok
általában
najó nõvel nem :-)
2. Ennis bill-es voltam de ebben gamepaddal olyan cselek vannak, csak néztem
3. controller Expander
általában
najó nõvel nem :-)
2. Ennis bill-es voltam de ebben gamepaddal olyan cselek vannak, csak néztem
3. controller Expander
és ki a jobb a tesó vagy te?😊
nálunk az öcsi rendszeresen megver engem...mondjuk pro evoban nem
nálunk az öcsi rendszeresen megver engem...mondjuk pro evoban nem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ha egy a játékhoz ajánlott(játékosok által) géppel nyomod a fifát "ricegés" mentes,az tuti. és nem is "telik be". de én is megpróbálom letesztelni az evot majd,biztos jó az is.
én billentyûn is,gamepadon is szívesen játszom,ugyanis testvéremmel napi egy rangadót játszunk visszavágóval(eddig a fifa2002vel,de most áttérünk a FIFA2004!!re). az játszik idengenben,aki gamepaddal van...
én billentyûn is,gamepadon is szívesen játszom,ugyanis testvéremmel napi egy rangadót játszunk visszavágóval(eddig a fifa2002vel,de most áttérünk a FIFA2004!!re). az játszik idengenben,aki gamepaddal van...
En ilyen szaggatassal meg nem talalkoztam egyik Fifaban sem, de en se birnam elviselni.
Profi nem vagyok, esetleg rutinos fifas, akinek nem gond, ha polipkent kell kuzdenie egy jatekkal 😊
Profi nem vagyok, esetleg rutinos fifas, akinek nem gond, ha polipkent kell kuzdenie egy jatekkal 😊
Letoltesz egy demo patch-elo progit, aztan abban.
Peldaul Demo Factory 3.0
Peldaul Demo Factory 3.0
"Szerencsere mar sok-sok eve edzek a fifaval, szoval johet a kihivas, johet a tobb gomb!! 😄"
az abszolut profi...😊ennyit en azert sosem játszottam, hogy billrol tudjam iranyitani
ha én elmegyek valakihez és nincs gémpadja...bele sem fogok😊
ha van gémpadja ,de õ 1600*1200-ban probál villogni, de holt szaggatva, ricegve ...egybol leveszem 640*480-ra..inkább legyen ronda, de ricegésmentes...nincs annál zavarobb ha bericeg netán szaggat ugy nem lehet rendesen cselezni, iranyitani
emlékszem mennyit NHL-eztunk régen PC-n..aztán kb 1 ora utan mintha megtelt volna a "gép" holtra szaggatni kezdett😊 ilyenkor leguritva némi frissitot ujrainditottuk...de nagy gémek voltak
az abszolut profi...😊ennyit en azert sosem játszottam, hogy billrol tudjam iranyitani
ha én elmegyek valakihez és nincs gémpadja...bele sem fogok😊
ha van gémpadja ,de õ 1600*1200-ban probál villogni, de holt szaggatva, ricegve ...egybol leveszem 640*480-ra..inkább legyen ronda, de ricegésmentes...nincs annál zavarobb ha bericeg netán szaggat ugy nem lehet rendesen cselezni, iranyitani
emlékszem mennyit NHL-eztunk régen PC-n..aztán kb 1 ora utan mintha megtelt volna a "gép" holtra szaggatni kezdett😊 ilyenkor leguritva némi frissitot ujrainditottuk...de nagy gémek voltak
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nyugi...24-en +-1 nap😊 a FIFA 2004-et is letsztelem...
de ahhoz is kell gémpad az tuti...mármint a magamfajtának.
de ahhoz is kell gémpad az tuti...mármint a magamfajtának.

Hat en valahogy nem birok egy gamepadot se megszokni, szamomra borzasztoak. Inkabb novesztek meg 2 ujjat. Eddig is elboldogultam, tovabbra is megoldom majd. Polipkent pufolom majd a billentyuket es extra gyorsak lesznek a (bal) ujjaim 😊 Szerencsere mar sok-sok eve edzek a fifaval, szoval johet a kihivas, johet a tobb gomb!! 😄
sztem õis ugyanazt mondta amit te :-)
na majd mégegyszer átrágom a német fórumon, de nekem legyen igazam :-)
na majd mégegyszer átrágom a német fórumon, de nekem legyen igazam :-)
erre van külön fórum !
miis várjuk a másik focit de addig a Fifa a király és ez Fifa fórum
Szivesen olvasom a másikban amit irsz. :-)
Amúgy ma vettem egy Logitech Dual-t tényleg sokkal jobb vele a cselezés
miis várjuk a másik focit de addig a Fifa a király és ez Fifa fórum
Szivesen olvasom a másikban amit irsz. :-)
Amúgy ma vettem egy Logitech Dual-t tényleg sokkal jobb vele a cselezés
"Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Pontosan mikor jön ki a game? Mert sok idõpontról hallottam, de konkrétan szeretném tudni, mert novembertõl már nem lesz netem, így nemfogom tudni letölteni. Elõre is thx!"
ez nagyon aranyos volt😊majd írunk az EA-nak petíciót, hogy igyekezzenek...
ez nagyon aranyos volt😊majd írunk az EA-nak petíciót, hogy igyekezzenek...
😊
a PC-seknek novemberig adtak haladékot hogy, szerezzenek be egy gémpadot
mert ehhez elkél majd....
a trónkövetelõ és sztem a trónon csücsülõ fociszimulátor control list-je
a PC-seknek novemberig adtak haladékot hogy, szerezzenek be egy gémpadot
mert ehhez elkél majd....
a trónkövetelõ és sztem a trónon csücsülõ fociszimulátor control list-je
A hivatalos EA honlapon az szerepel, hogy:
"Not long to wait. The 24th is coming.
FIFA Football 2004 will be in the shops from 24th October on all Consoles, and 7th November for PC CD and GameBoy Advnanced. See the TV advert and more at http://www.24october.co.uk."
Itt a forras link.
"Not long to wait. The 24th is coming.
FIFA Football 2004 will be in the shops from 24th October on all Consoles, and 7th November for PC CD and GameBoy Advnanced. See the TV advert and more at http://www.24october.co.uk."
Itt a forras link.
hát pedig a németeknél minden nap beirják hány nap van még és ott ma 4 volt
Ez az egyik legnagyobb Fifa-s lap a segítségek is javarészt innen vannak
Ez az egyik legnagyobb Fifa-s lap a segítségek is javarészt innen vannak
mos vertem meg 2-0ra a pro-t! 2*6perc játékidõben...
a szabadrúgást már jól lövöm,kapura megy,de megfogja Dida mindig. Kéne Robi Carlos😊
a szabadrúgást már jól lövöm,kapura megy,de megfogja Dida mindig. Kéne Robi Carlos😊
négy nap emberet!!!!
Már nagyon várom