FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá emberkék! honnan tölthetném ale a demot? eddig szar 5k-val tudtam szedni. ti honnan szedtétek?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
a NAV se
Szerencsére más van uj Final Adidas
Mondtam, hogy el az off the ball kicsit bonyolult.....
Szabadrugásgólt már lõttetek?

Szerencsére más van uj Final Adidas
Mondtam, hogy el az off the ball kicsit bonyolult.....
Szabadrugásgólt már lõttetek?

Nem hiszem, hogy virus lenne :)
De mar van egy masik patch is:
Demo Patcher 2004 by Alex
Es par percen belul letoltheto lesz a tavalyi demoknal mar hiresse valt Demo Raptor is. Azt innen tolthetitek majd le:
SoccerAccess
De mar van egy masik patch is:
Demo Patcher 2004 by Alex
Es par percen belul letoltheto lesz a tavalyi demoknal mar hiresse valt Demo Raptor is. Azt innen tolthetitek majd le:
SoccerAccess
Na talaltam leirast az Off The Ballrol:
"it's too simple....all u have to do is to press the (Z) button then u'll find the numbers from 1 to 3 upon 3 players, u can switch between the 3 players by pressing the (Z) button again.
when u choose a specific player between the 3 , hold the (shift) button and move the player with the movement keys. if u want a lob pass, so press the (a) button, if u want a through pass, so press the (w) button (((not the (s) button)))."
Vagyis a titok nyitja a SHIFT-ben van!! :)
Megnyomod az Y-t, kivalasztod azt az embert, amelyiket akarod (megnyomod megegyszer az Y-t), majd ha sikerult kivalasztanod, nyomva tartod a SHIFT-et es elfutsz a kiszemelt jatekossal valamerre. Ezutan A-val odaiveled, vagy W-vel odapasszolod a lasztit.
"it's too simple....all u have to do is to press the (Z) button then u'll find the numbers from 1 to 3 upon 3 players, u can switch between the 3 players by pressing the (Z) button again.
when u choose a specific player between the 3 , hold the (shift) button and move the player with the movement keys. if u want a lob pass, so press the (a) button, if u want a through pass, so press the (w) button (((not the (s) button)))."
Vagyis a titok nyitja a SHIFT-ben van!! :)
Megnyomod az Y-t, kivalasztod azt az embert, amelyiket akarod (megnyomod megegyszer az Y-t), majd ha sikerult kivalasztanod, nyomva tartod a SHIFT-et es elfutsz a kiszemelt jatekossal valamerre. Ezutan A-val odaiveled, vagy W-vel odapasszolod a lasztit.
Demo Factory:
Nos, a Mcafee VirusScan nekem jelzett , hogy ez a kis program szerinte veszélyes scripteket akar futtatni
"Interface Name: IWshShell3
Interface Documentation: Shell Object Interface
Method Name: RegRead
Method Documentation:
The script is attempting to call the RegRead method which retrieves a value of a key or a value
Mivel még soha más program ilyet nem akart, inkább nem futtattam.
--
A játék:
Amikor az ellenfél lõtt gólt, nem is örültek a játékosai :)
Nos, a Mcafee VirusScan nekem jelzett , hogy ez a kis program szerinte veszélyes scripteket akar futtatni
"Interface Name: IWshShell3
Interface Documentation: Shell Object Interface
Method Name: RegRead
Method Documentation:
The script is attempting to call the RegRead method which retrieves a value of a key or a value
Mivel még soha más program ilyet nem akart, inkább nem futtattam.
--
A játék:
Amikor az ellenfél lõtt gólt, nem is örültek a játékosai :)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hmmm, az elõzõ 3-3 úgy tûnik, hogy kezdõk szerencséje volt. A második meccset 5-1-re buktam...
PenDrv: Koszi, mindjart kiprobalom ezt a trukkot :))
Breki33: Neked sikerult cselezned??? Nekem nagyon kezre esik a SHIFT kisujjal, en mindig erre allitottam a cselezest :)
Nekem a SHIFT-re semmit nem cselez, csak megtolja a labdat, de lassabban, mint E-vel...
OFB (Off The Ball): en amikor megnyomom az Y-t, majd megjelenik a harom szam, akkor ha megnyomom az A-t, akkor odaiveli az ebben kijelolt jatekosnak. Valtani ugy tudok embert, hogy megnyomom ujra az Y-t.
Iranyitani nem sikerult meg labda nelkuli embert ilyenkor.
Breki33: Neked sikerult cselezned??? Nekem nagyon kezre esik a SHIFT kisujjal, en mindig erre allitottam a cselezest :)
Nekem a SHIFT-re semmit nem cselez, csak megtolja a labdat, de lassabban, mint E-vel...
OFB (Off The Ball): en amikor megnyomom az Y-t, majd megjelenik a harom szam, akkor ha megnyomom az A-t, akkor odaiveli az ebben kijelolt jatekosnak. Valtani ugy tudok embert, hogy megnyomom ujra az Y-t.
Iranyitani nem sikerult meg labda nelkuli embert ilyenkor.
Megvolt az elsõ bug is. Inzaghi lövése után a lassításnál kimerevedett a kép, aztán úgy nézett ki, mintha lassan folyna lefelé...
Egyébként nem igazán vagyok elégedett a passzolással. Hiába nyomom balra, akkor is jobbra adja, és fordítva. Így elég nehéz normális támadást vezetni.
A védekezéssel is gondom van. Rendre nem azt a játékost irányíthatom, akit kellene, és így állandóan olyan gólokat kapok, mint Király Gabi tegnapelõtt.
Érdekes, hogy az AI vezérelte játékosok mennyire bénák a kapu elõtt semi-pro-ban. Irdatlan nagy helyzeteket hagytak ki, csak ezért lett 3-3 a meccsem.
Egyébként nem igazán vagyok elégedett a passzolással. Hiába nyomom balra, akkor is jobbra adja, és fordítva. Így elég nehéz normális támadást vezetni.
A védekezéssel is gondom van. Rendre nem azt a játékost irányíthatom, akit kellene, és így állandóan olyan gólokat kapok, mint Király Gabi tegnapelõtt.
Érdekes, hogy az AI vezérelte játékosok mennyire bénák a kapu elõtt semi-pro-ban. Irdatlan nagy helyzeteket hagytak ki, csak ezért lett 3-3 a meccsem.
Sziasztok
Énis hozzászolnék ha megengedidek.
A Fifa.hu multicsatin nagy várakozás elõzte meg a demo jövetelének hírét talán még sosem volt akkora nyüzsgés ott.
Mindenki küldözgette és segítõkész emberek raták fel, mivel az eredeti hely természetesen bedugult :-)
Na de a játékról:
Elsõre többeknek csalódást kelltett, de aztán a patch.el és több játékkal kiderült, hogy egész jó.
Én 1280*1024-ben teszteltem Sideline és Panoramic kameraállásokkal.
Érdekes módon itt mintha a Sideline lenne jobb Tower-t nem láttam.
Off The Ballrol: Kicsit megbonyolítja a játékot, sztem egy gyors meccsen fõleg multin nincs idõ ilyesmire.
Amúgy úgy mûködik, hogy az Y-t lenyomva egy masik játékosunkat, játékosainkat irányithatjuk.
Ezek fölött számok jelennek meg: 1:A 2:S 3:D
Igazából ez nem billentyûzetre való hanem az ajánlott kétkaros gamepad-re.
Namost sztem ezért nem érdemes Gamepadot venni külön.
Egy kicsit olyan mint az emlitett wallpass (SPACE) s kényszerítõ volt annó
MIndenki mondta, hogy húdeszupi ötlet aztán egyre kevésbé használta.
Szerintem ez helyettesíthetõ a q-s beindulással amit ugyan most nem jeleznek pöttyök, de mûködik.
Cselezni a shift-el lehet, ezt kicsit hülyeségnek tartom (EGy fél év elmúlt míg speciel én rászoktam a kisujjas cselezérõl, most szokhatok vissza (ha nem lehet konfigurálni)
A lÖvések egész jók lassitások kameraállásai nagyon bejönnek.
Negativum.
Ronda labda (SZtem) Ronda reklámizû reklámtáblák PPPP
Kicsit konzolos beütés.
Pontos irányitás azt hiszem a sossergaming-os fórumban megtalálható angolul.
Énis hozzászolnék ha megengedidek.
A Fifa.hu multicsatin nagy várakozás elõzte meg a demo jövetelének hírét talán még sosem volt akkora nyüzsgés ott.
Mindenki küldözgette és segítõkész emberek raták fel, mivel az eredeti hely természetesen bedugult :-)
Na de a játékról:
Elsõre többeknek csalódást kelltett, de aztán a patch.el és több játékkal kiderült, hogy egész jó.
Én 1280*1024-ben teszteltem Sideline és Panoramic kameraállásokkal.
Érdekes módon itt mintha a Sideline lenne jobb Tower-t nem láttam.
Off The Ballrol: Kicsit megbonyolítja a játékot, sztem egy gyors meccsen fõleg multin nincs idõ ilyesmire.
Amúgy úgy mûködik, hogy az Y-t lenyomva egy masik játékosunkat, játékosainkat irányithatjuk.
Ezek fölött számok jelennek meg: 1:A 2:S 3:D
Igazából ez nem billentyûzetre való hanem az ajánlott kétkaros gamepad-re.
Namost sztem ezért nem érdemes Gamepadot venni külön.
Egy kicsit olyan mint az emlitett wallpass (SPACE) s kényszerítõ volt annó
MIndenki mondta, hogy húdeszupi ötlet aztán egyre kevésbé használta.
Szerintem ez helyettesíthetõ a q-s beindulással amit ugyan most nem jeleznek pöttyök, de mûködik.
Cselezni a shift-el lehet, ezt kicsit hülyeségnek tartom (EGy fél év elmúlt míg speciel én rászoktam a kisujjas cselezérõl, most szokhatok vissza (ha nem lehet konfigurálni)
A lÖvések egész jók lassitások kameraállásai nagyon bejönnek.
Negativum.
Ronda labda (SZtem) Ronda reklámizû reklámtáblák PPPP
Kicsit konzolos beütés.
Pontos irányitás azt hiszem a sossergaming-os fórumban megtalálható angolul.
Egyre jobban tetszik a jatek.
A szogleteknel mar nagyjabol erzem mit kell csinalni. Ha tamadok ki kell kerulnom a tamadot es ugy odafutni a kis fekete pontra, ha meg vedekezem el kell talalnom merrol akar kikerulni a csatar, aztan D-t nyomva tartva fol kell tartani.
Azt hittem a Q nem csinal semmit, de sokszori nyomogatas utan rajottem, az a szoktetes, vagyis egy ember elindul elore, akinek lehet passzolni. A baj csak az, hogy altalaban rossz embert valaszt ki a gep a futasra.
Sikerult 1x-2x beadnom is. Valahogy elfutottam a szelen, megnyomtam az Y-t, majd a Q-t, aztan beiveltem es fejeltem. A baj csak, hogy nagyon-nagyon ritkan tudtam elfutni a szelen.
A nagy problemam meg, hogy nem tudok tamadni. Altalaban csak a ket csatarom van elol es nem zarkoznak fel a kozeppalyasok, hatvedek. Igy tul sok tamadast sem sikerul vezetnem. Max 1-2 passz, majd tavoli loves.
Bezzeg a gep elorejon sok-sok emberrel, letamad, siman egy testcsellel elsprintel mellettem. En ilyet nem tudok, mert egyszeruen (szereles nelkul) keresztezi villamgyorsan az utamat a jatekosa.
Cselezni nem tudok, pedig a readme szerint a SHIFT-tel lehet.
A kapussal valo kifutas (W) sokkal jobb lett, mint a 2003-ban, egy jo idozitessel remekul kivetodik a portas.
Hogyan kell kenyszeritozni (wallpass)??
Olyan erzesem van, mintha nem mukodne egy rakas gomb billentyuzetes iranyitassal. Lehet csak a demo miatt, de ez szerintem kevesebb gomb, mint korabban.
Q,W,E,A,S,D,Y ennyi.
Korabbi fifaban meg Q,W,E,A,S,D,CTRL,ALT,Space (wallpass). Meg ugye volt a letamadasos vedekezes es a lesreallitas.
Erdekesseg: A Fifa94-et idezi, hogy ENTER-rel is lehet loni :))
A szogleteknel mar nagyjabol erzem mit kell csinalni. Ha tamadok ki kell kerulnom a tamadot es ugy odafutni a kis fekete pontra, ha meg vedekezem el kell talalnom merrol akar kikerulni a csatar, aztan D-t nyomva tartva fol kell tartani.
Azt hittem a Q nem csinal semmit, de sokszori nyomogatas utan rajottem, az a szoktetes, vagyis egy ember elindul elore, akinek lehet passzolni. A baj csak az, hogy altalaban rossz embert valaszt ki a gep a futasra.
Sikerult 1x-2x beadnom is. Valahogy elfutottam a szelen, megnyomtam az Y-t, majd a Q-t, aztan beiveltem es fejeltem. A baj csak, hogy nagyon-nagyon ritkan tudtam elfutni a szelen.
A nagy problemam meg, hogy nem tudok tamadni. Altalaban csak a ket csatarom van elol es nem zarkoznak fel a kozeppalyasok, hatvedek. Igy tul sok tamadast sem sikerul vezetnem. Max 1-2 passz, majd tavoli loves.
Bezzeg a gep elorejon sok-sok emberrel, letamad, siman egy testcsellel elsprintel mellettem. En ilyet nem tudok, mert egyszeruen (szereles nelkul) keresztezi villamgyorsan az utamat a jatekosa.
Cselezni nem tudok, pedig a readme szerint a SHIFT-tel lehet.
A kapussal valo kifutas (W) sokkal jobb lett, mint a 2003-ban, egy jo idozitessel remekul kivetodik a portas.
Hogyan kell kenyszeritozni (wallpass)??
Olyan erzesem van, mintha nem mukodne egy rakas gomb billentyuzetes iranyitassal. Lehet csak a demo miatt, de ez szerintem kevesebb gomb, mint korabban.
Q,W,E,A,S,D,Y ennyi.
Korabbi fifaban meg Q,W,E,A,S,D,CTRL,ALT,Space (wallpass). Meg ugye volt a letamadasos vedekezes es a lesreallitas.
Erdekesseg: A Fifa94-et idezi, hogy ENTER-rel is lehet loni :))
Grafika hajszállal szebb, mint a tavalyi, játék irányítása még rejtélyes, de biztos belerázódunk majd!
Neked mukodik? En billentyurol kuldom, de ezzel kulon iranyitani nem tudtam az embereket, csak kivalasztatom, hogy melyik embernek akarom ivelni.
De peldaul mivel tudom szoktetni az emberemet?
De peldaul mivel tudom szoktetni az emberemet?
Jaja, nagyon jó, mûxik is!! Az egyetlen probléma vele, hogy szinte lehetetlen 2 emberre figyelni 1szerre. Persze lehet csak elsõre bonyolult, majd pár óra game után biztos könnyebb lesz
Valamelyik videon ugy lattam ezt, hogy adva volt egy gamepad, amin ket joy kapott helyet. Az ipse megnyomta az Off the ball gombot, majd a jobb oldali joy-jal iranyititani kezdte az elfuto jatekost. Vagyis egyszerre ket joy-jal kuldte! :)
of=off
of the ball? Y gomb?
ezt kipróbálom! :)
ezt kipróbálom! :)
én sem tok cselezni :( nem olyan mint a 2003
Na 1-1 lett. Az elso felido vegen leserult a csatarom, cserelni nem lehetett, igy gyakorlatilag 10 emberrel jatszottam vegig a masodik felidot. Egy kontra tamadasbol, egy jo passz utan 18-rol belottem a hosszuba. A golt (jogtalan) 11-esbol kaptam a meccs vege fele. Meg volt egy kapufam is :P
Majdnem kaptam egy lesgolt is, de szerencsere melle rugta az ellen. Szerintem slowban sokkal jobb a jatek.
Volt egy lovesem, ami megpattant az ellenfel vedo laban, igy lett majdnem golt a dologbol. Nagy vetodessel vedte a kapus. Ez baromira tetszett.
Az iranyitasban meg vannak szurke foltok. Cselezni hogy lehet? Elvileg a SHIFT-tel, de gyakorlatban??
Majdnem kaptam egy lesgolt is, de szerencsere melle rugta az ellen. Szerintem slowban sokkal jobb a jatek.
Volt egy lovesem, ami megpattant az ellenfel vedo laban, igy lett majdnem golt a dologbol. Nagy vetodessel vedte a kapus. Ez baromira tetszett.
Az iranyitasban meg vannak szurke foltok. Cselezni hogy lehet? Elvileg a SHIFT-tel, de gyakorlatban??
Ilyen kurzorhibam meg nem volt.
Most nyomok egy 2x6-os meccset wc-n, slow-n. Majd tudositok :)
Most nyomok egy 2x6-os meccset wc-n, slow-n. Majd tudositok :)
Amatõrön szinte minden labdát bekap a kapus :)
remélem a nehezebb szinteken azért jobban hárít
remélem a nehezebb szinteken azért jobban hárít
ok, már rájöttem :)
nektek még nem volt olyan problem, hogy az egér kurzor xar volt
pl mint itt a fifában villog meg kis kockát húz maga után :(
de ue a probléma volt nálam a Sim City 3-nál, úgyhogy valszeg itt van a gond..
Mi lehet a hiba?
nektek még nem volt olyan problem, hogy az egér kurzor xar volt
pl mint itt a fifában villog meg kis kockát húz maga után :(
de ue a probléma volt nálam a Sim City 3-nál, úgyhogy valszeg itt van a gond..
Mi lehet a hiba?
Jah, a kamerallast kell atallitani (slideline-ra).
Most nyomtam egy 2x10 perces felidot amatoron. 5-3-ra nyertem, mind az 5 golt a 16-oson kivulrol szereztem.
Most nyomtam egy 2x10 perces felidot amatoron. 5-3-ra nyertem, mind az 5 golt a 16-oson kivulrol szereztem.
melyik kameraállás jó még? melyik az amelyik szinte ua mint az alap?
amióta feltettem az expandert, nem megy a játék :(
azt még mutatja amikor bejönnek a játékosok, de amikor a meccs kezdõdne 2 szinre bomlik a képernyõ (zöld és fekete) és nem látom semmit csak az idõjelzõt meg a logót felül :(
azt még mutatja amikor bejönnek a játékosok, de amikor a meccs kezdõdne 2 szinre bomlik a képernyõ (zöld és fekete) és nem látom semmit csak az idõjelzõt meg a logót felül :(
thnx-thnx-thnx!!!!!!
az elöbb támadott a milan a csatár 1 az 1be futott a kapumra, én sprintelek hátra izomból a védõvel, megnyomom a D-t. erre mit csinál? megfogja hátulról és lerántja :))) és még lapot sem kaptam érte :)
az elöbb támadott a milan a csatár 1 az 1be futott a kapumra, én sprintelek hátra izomból a védõvel, megnyomom a D-t. erre mit csinál? megfogja hátulról és lerántja :))) és még lapot sem kaptam érte :)
Megvan a Demo Expander!
Foltoltottem ide: Fifa 2004 Demo Factory
Allithato:
-felbontas
-felido ideje
-lesek
-szabalytalansagok
-nehezsegi szint
-kamera mod
Foltoltottem ide: Fifa 2004 Demo Factory
Allithato:
-felbontas
-felido ideje
-lesek
-szabalytalansagok
-nehezsegi szint
-kamera mod
én minden fifa elõtt letöltöttem a demókat is és meg vagyok róla gyõzõdve, hogy ilyen jó fifa demót még nem adtak ki!
huh... milyen gólt lõttem...
szöglet beadom, a fejesrõl lemarad a csatárom, de a hosszúnál áll egy játékosom, aki egybõl visszafejeli középre, ahol a csatárom kapásból bevágja... :)
ilyet a 2003-ban elképzelni sem tudtam volna!!
szöglet beadom, a fejesrõl lemarad a csatárom, de a hosszúnál áll egy játékosom, aki egybõl visszafejeli középre, ahol a csatárom kapásból bevágja... :)
ilyet a 2003-ban elképzelni sem tudtam volna!!
na, megvolt a teszt :))
és szerintem is nagyon jó!!!
a zene ismét ütõs lesz a játkban (mint pl junior senior - rythm bandits)
ami a legelõször feltûnt, hogy a becsûszások utáni esések sokkal jobban meg vannak csinálva
és szerintem is nagyon jó!!!
a zene ismét ütõs lesz a játkban (mint pl junior senior - rythm bandits)
ami a legelõször feltûnt, hogy a becsûszások utáni esések sokkal jobban meg vannak csinálva
FIFA 2004 demo/data/cmn/fifa.db
Ennek a fájlnak a végén látni játékban szereplõ feliratokat! Átírhatjátok! Ezek.:pl. játékosok, csapatok stb.
Ennek a fájlnak a végén látni játékban szereplõ feliratokat! Átírhatjátok! Ezek.:pl. játékosok, csapatok stb.
Szerintem is nagyon jó lesz a game, eleinte nekem lassúnak tûnt a 2003-hoz képest, de 1-2 játék után már észre sem vettem. Nagyon tetszik, hogy szögleteknél Te választhatod ki, hova, melyik környékre ívelje a labdát, ráadásul tudsz helyezkedni, nem állsz 1helyben és várod a fejest illetve a lövést.
Maris modositottam a demo ini.bigjet :)) Sajnos az opciokat nem talaltam meg, de egy ket dolgot azert beallitottam. (Lassabra vettem a powerupot, a jatekot, stb.)
Azt hiszem az idomerot es az options-menut lekodoltak a fileokban, hogy ne lehessen csak siman atirni az ertekeket :/
Azt hiszem az idomerot es az options-menut lekodoltak a fileokban, hogy ne lehessen csak siman atirni az ertekeket :/
Ht igen... A játékidõ hosszán kívül minden tökéletes!!! ; - )
játékidõ mindig 4 perc volt minden FIFA demonál max adtak hozzá ki egy kiegészítõ peccset amiben akár 45 perc is lehet. Ez nem a demo-t minõsíti. Mellesleg a grafika 100%, hogy nem MAXON van. Ez maximum medium grafika. És még így is nagyon szépen néz ki. Még teccik a LIVE felirat a jobb felsõ sarokban is... Így kicsit valósághûbb a cucc.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Bakker!!! Mit ne mondjak jó szar lett ez a demo!!! Túl kevésnek találom a játékidõt!!!
az utóbbi 30 percben szinte több hozzászólás érkezett, mint eddig összesen volt :))
Feltettem de indításnál ezt írja:
FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration.
azaz
hardveres videógyordítást kér
Ezt hol tom beállítani? PLZ help
FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration.
azaz
hardveres videógyordítást kér
Ezt hol tom beállítani? PLZ help