10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• renato
    ugye ez most nem komoly???!!!

tényleg nem lehet visszanézni a "lementett mentést", visszajátszást???!!!
    ez elég szomorú lenne...

ja és MÉG SENKI NEM ÍRTA BE: végre kapunk pontokat a meccsek után???
    azaz kijavították a törést???

ja és én csak most töltögetem a patchet... (3,6kb/sec... :(((
  • ceas
    ja, most olvastam vissza, márhogy a némethez kéne a patch, azt viszont nem tudom, bocs nem szóltam semmit:)
  • ceas
    full installt csináltál? Mert csak akkor megy fel a patch
  • Breki33
    biztos van német patch és akkor gondolom crack is
  • Breki33
    figyi ne terjesz már tévinformációkat

a cd-key az EA serveres dologhoz kéne az ip-s multihoz nem
  • Monkis
    Én úg ytudom nem jó a német fifához sajna :(((
  • donpedro
    Nálam sem lehet betölteni a replay-ket!!!!!!!

Elkezdi ugyan, de utána kilép a windowsba, vagy csak simán visszalép a menübe.

Mostmár tele van a tököm az EA Sports-os szeméttel, nekem nem ér meg annyit, hogy folyton fáj a fejem a hülye játékaik miatt.

Nálam ebben a pillanatban telt be a pohár. már nyomom is az uninstall-t.
  • Monkis
    És ha a kód belül van ??
  • bodesz
    de 1 szerü bemész boltba pl a medi markt ba ott leírod a doboz hátuljáról a kódot azt kész így csináltam a c&c Generals al is :D
  • bodesz
    a cd-key a lényeg ha az nem eredeti akkor basztad aszem mint én is
  • Taranov
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogyha nem eredetiben van meg a game valahogy játszhatok neten másokkal?
  • fm
    MEGNYERTEM PRO-N A REAL MADRIDDAL A SPANYOL LIGÁT! még hátra van 3 meccs,de már nem érhetnek utol. a kupában is bennvagyok még,az elődöntőben..szuper jó ez a játék!!

a replay-eket nálam el lehet menteni, DE betölteni nem :( pedig elmentettem egy magyarokkal szerzett csukafejes góólt..
  • bodesz
    bocs hogy kérdezem de le vagyok maradva.
    hol vagy hogyan lehet akkor direct ip -z ni vagy valahogy neten gamelni lehet?
    mert amikor ligiolok akko rosz neki a cd-key :(
  • Rudee
    pbp_eng.evt
  • donpedro
    Pedig ez a gond. Nekem is ugyanez volt a hiba minimum installnál, aztán felraktam a full-t, és ment tökéletesen.
  • Breki33
    Eztnemtudom azóta multizok PPPPP
  • Breki33
    és a multi sem lesz jo
    hát egye fene rakd fel fullban
  • Monkis
    Na srácok mi hir a carrier módban a pontokkal kapunk már végre vagy nem ?????
  • Breki33
    Szia Termi :-)))))

Ja nemis mondtad a multkor miért kerestél.

Nekem az emlitett szöveget akkor irta ki mikor naivul azt hittem a sima exe-re rárakhatom a patch-et

De az origit rámásolva megoldotta
  • Breki33
    bocsi az offért de gondolom másokat is érdekel
    Két beszólást idéznék egy másik itteni fórumból:

"Felraktam a legujabb detonatort (52.16). Ebben ELVILEG van 1 hipi szupi refresh rate overrider ami szuksegtelenne teszi [tenne] a fentebb emlitett programot. Nos, az tudomasul is veszi, kozli velem hogy "ha ocskos engem man ne probajja meg hasznalni mer ott a franko megoldas". A baj az, hogy ez egyaltalan nem mukodik, minden jatek "poppol" 60Hz-be amint belepek, idegesito :/."

"Én is powerstrippet használok.
    De nem az új driver miatt. Az újjal főleg az a problem, hogy lassít, nem műxik benne a costum refresh rate, és vagy 60MB. Akko meg minek tegyem fel?"
  • Breki33
    Termi pedig ez a megoldás az origi exe-t bermásolni és ugy futtatni
  • Breki33
    ebben tévedsz :-)

mindjárt idézem a fórumot
  • rage
    A legújabb Detonátorhoz nem kell refresh lock, ugyanis a detonator tudja magától a képfrissítés hozzárendelését.
  • Emery
    Van egy ilyen konyvtar a zip fileba hogy Orig-Exe
    az ott levo fifa2004.ezet masold oda ahova telepitetted a fifa2004et es utana probald inditani a dev-rtp_fifa.exe-t
  • Breki33
    Bocsi hogy ebbe is beleszólok de a refresh lock pl az új detonator driverrel nemjól működik. Van erről itt egy külön topic ha valakit részletesebben érdekel.

Én inkább ezt a progit ajánlanám:

Powerstrip

Ez a legjobb a fix rate beállitására (akár herczenként) akkár a videókari beállítására, tuningolására.
    Ja crackelt és magyar nyelvű :-)

Ja és a multi kvajó aki tud jöjjön a mirc-re
  • nutiform
    A tournamentnél én csak kupák közül tudok választani?Máshol meg nem találom.Biztos én vagyok a süsü,de segítsetek.
    szóval hol lehet,rendes szezont kezdeni,menedzselés stb nélkül?
  • Cracker-kölyök
    De azért már letöltöttem a patchcracket!
  • bodesz
    a hsp fifa 2004 demo hoz a magyarosítás azaz ami benne van az mivel lett lemegyarítva mert a full fifa 2004 hez akarok csinálni és szinte már kész csak nem indul el a game
  • Cracker-kölyök
    Jó nektek hogy már fifázhattok , nekem sajna csak vasárnap hozzák!
  • rage
    "Az XP alatt mindig 60Hz képfrissítés alatt akar menni nekem a FIFA2004 ( - sok más játékhoz hasonlóan). Erre van -e megoldás?"

Igen, pl a refresh lock nevű kis programmal, ott beállíthatod kézzel, hogy adott felbontás alatt milyen képfrissítést szeretnél.
    Nagyon hasznos, jól működő kis program, ami mindenféle kártya alatt működik.
  • ommega
    Hi all
    Lenne 1 kerdesem.Van 1 logitech wingman rumblepadom.Nos a bill konfiguralasnal az a bibi, hogy a 7-es gombot nem engedi beallitani.Nem reagal ra a game.Igy hianyzik a gomb funkcioja. Tapasztalt valaki ilyet akinek ilyen vagy hasonlo padja van?
  • ommega
    Hi
    Szoval ha meg nem lett volna. A patch csak full installon megy!
  • OPM
    nekem még nincs meg a game, de valószínű, hogy ez a probléma!
    mert akkor a minimum installnál nem tette fel azt a file-t, amit felül akar írni a patch
  • fm
    lehet hogy nem ugyanarra gondolunk ám,de nem bizti. én arról beszélek,hogy ha előrerúgom a lasztit,a kamera oldal irányban halad a pálya mellett(követi a lasztit) a játékosok a pályán meg nehezen kivehetőek,mintha akadna a játék. kimaradna minden második képkocka,nem folyamatos. de mindenki,nem csak aki mozog.
    (mindenki mozog,mer a kamera mozog oldalirányban)
  • mohus
    "főként a játékosokon láccik,nem élesek,hanem "ugrálva" haladnak,ahogy mozog a kép"

ezt én is észrevettem, szoval a mozgó játékos "részletesen mozog" de a többiek mintha "darálva" mennének...kis szépséghiba
  • mohus
    "ja csak digitálisnál vagy nyomsz gázt vagy nem nyomsz gázt

de nem mehetsz halfon P"

persze ez csak a te kis dual logitechedre igaz:)))

a PS2 dual shock gombjai is "analógok", nyomásérzékenyek szóval a gáznál maradva egy autos játékban, ezzel a gémpaddal tudsz ugy menni hogy a fordulatszámot azonosan tartod....persze erre a célra kormányt tartok...

de nekem már az is kész csoda hogy egy ilyen dual analóg gémpad már a piacon van PC-re (PS gémpad meg már jópár éve kinn van)...már csak a nyomásérzékeny gombok kellenek...
  • fm
    sztem nem lehet sima szezont játszani,csak karrier móddal. de azzal is nagyon jó,nem muszáj a clubmanage-val foglalkozni..
  • fm
    1 probléma:

játék közben pl. egy előrelövésnél,ahogy halad a kamera nem folyamatos a mozgás. olyan mintha szaggatna,de nem,mert az fps mindig 30 felett van. főként a játékosokon láccik,nem élesek,hanem "ugrálva" haladnak,ahogy mozog a kép. ha replay-t nézek,vagy összefoglalót,full folyamatos,szép a kép.
    mi lehet ez?
  • Marcell
    Nah ha valaki meg nem tudja, hogy hogyan kell multizni a 2004-gyel, vagyis hogyan kell feltepiteni az 1.1-es patch-et, az toltse le ezt a .zip file-t. Remelem a kitomorites azert menni fog! :))

(Persze ez kizarolag az angol deviance ISO-hoz jo!)

Szoval a DEVIANCE 1.1-es PATCH (leirassal egyutt) letoltheto 19:15-tol INNEN.
  • gyandor
    Sziasztok!
    A "FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration" - hibának mi a megoldása? A #2184-ben írt javaslat nem oldotta meg.

AthlonXP2000+,512MB,GF4Ti4200 128MB,WinXP