10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
ezmár kezd uncsi lenni
-
Hát énis onnan szedtem
De aki kipróbálta milyen írja már le milyen én most nem vagyok olyan helyzetben :-) -
2808 update1
figyelmesebben kéne olvasni :-) -
Ja, én is töltenék, de nem lehet:
Your file is being prepared
Our free download servers are temporarily offline for upgrades and will be back online again at around 5AM PST. We're sorry for the inconvenience.
Anyjukat!!!
-
Lehet, hogy vak vagyok, de én egyik képen sem látom Braziliát...:(
Török zászló HUN melett is rulz :)) -
Monkis #2811 Az F csoportban érdekes a HUN felirat török zászlóval 
-
-
Én már leszedtem :-)
Fifa World CUp Creator 2004 -
FIFA 2004: FIFA World Cup Creator
This download replicates the FIFA World Cup in a simple program that allows the user to create a World Cup and play through as if it was actually put into the game. Below are the features:
-Play multiple tournaments at one time
-Play or simulate all 64 games based on team ratings given in the game
-Add new teams when patches come out
-Select any of the 32 teams to participate and the computer will fill in the rest
-Fully customize which team goes into what group before the tournament begins
-Edit Custom Team ratings and create custom flags for your favorite team and import them in (18 x 12 pixels)
-Includes suggestion sheet showing 204 National team names and abbreviations
How to install the download: Extract the FWCCSetup.exe form the zip file and install as any other program.
Size of download: 340 kb
Only real requirement is 1024 x 768 screen resolution
Update #1
-November 8, 2003 (Added Hungary to list of initial teams)
-
A kommentár-csúszásra még nincs semmilyen megoldás? Vmi patch esetleg ami kijavítja. Nem akarom leszeni az olasz kommentárt! -
ennek még nem néztem utánna, de sztem megoldhato -
Ezt nézzétek meg World CUp 2004 :-)
-
Jony te mindig csak követelődzől és sosem vagy képes visszaolvasni.
Kb háromszor már biztos leirtam, hogy kell.
Neked ugyanannyi visszakeresni.
A fifaisola Szilcsi lapján megtalálható
azis már többször be volt linkelve
-
Hupsz ezt nem ide akartam :))) -
Hi!
FIFA 2004 topicban, a #2795 -s hozzászólást törölni, mert nem odaillő, és zavarja a nyugodt fórumozást. THX! -
Sztem meg nem is olyan nehéz! Beállítod a keresztet vmi jó helyre, hogy hova rúgja. Aztán shiftel beállítod, hogy hogyan csavarja. Azután D ---> csík megy felfelé, ez az erősséget jelenti. Nyomj D-t, ha már úgy gondolod, hogy elég erős lesz. Ekkor elkezd visszafelé jönni a csík, és nyomj D-t úgy, hogy a zöld sávban álljon meg. Ha minden jó, akkor be kell mennie. Sok sikert! -
Jony #2798 Az hagyján hogy ideirta de ez überel egy bármilyen reklámplakátot ezekkel a rikitó hatalmas kék betükkel. Szóval nem kispályás az emberünk, ez a kép meg inkább valami ürfórumba kéne. Hiába aki pofátlanabb a mai életben az tud érvényesülni, és ez sajnos ide a játékok közé is befurakodott úgy néz ki. -
Jony #2797 Köszi majd betesztelem, de azt hiszem értem. Szóval egyébként is rohadtul nehéz berugni. Hát igen egyre valósághübb. -
és ezt miért ide kelllll?!!!!!! -
Jony #2793 Nem én vagyok a láma mert rajtam kivül még három vendégem nem találta ki eddig. Csak addig jutottam, hogy két másik gombot kell egymás után nyomnom és akkor nem csúszik ki a jelölésből. De sajna igy is mindig felé megy úgyhogy nagyon szépen kérek valakit irja már le. -
Jony #2792 A fifaiskola az pedig hol van? Na de tényleg leesne a kezetek ha valaki beirná ide a fifa fórumba faszán, hogy hogyan kell szabadrúgást végezni? -
Beepee #2790 Én a szabályokra tettem javaslatokat, te a kiegészítőkre. Mindenki úgy díszíti a fifáját ahogy akarja, de az egyenlő esélyekhez ezek a tényezők úgy gondolom elmaradhatatlanok. Ha valakinek ezekkel kapcsolatban van még 5lete, jelezze... -
:))) -
hi all! hát kegyetlen, én most itthon ülök, mert beteg vagyok. valaki fifa? :) -
természetesen ez nem a Raptor -
Sokan kerestek rajtam KIT Raptor-t

Soccer Gamez Kit Tools -
Ja kiderült a spanyol kommentár itt van
Spanish commanteries for 2003
DE EZ A 2003-as!!!!! -
a kisbrekit lehet :-)
engem korábban keljél fel :-) -
Ehhez még hozzátenném, hogy a reklámtáblák, labda, kommentár
nem befolyásolja a multit.
Ezek nálam fent vannak és szuper hangulatot nyújtanak.
Én szeretem a gameplay-t is azt viszont csak akkor lehet használni ha a másik felrakja.....
Tudom valaski azt terjeszti rólam, hogy azért akarom használni mert nélküle félek, de hát ez akkora hülyeség....
Gameplay-tól nem én javulok fel hanem a játék és eltűnik pár bosszantó hiba.
De hogy kipróbáljam a csoportellenfelemmel játszottam két meccset egyet origi gameplay egyet az 1.1-essel.
Hát asszem mindkét eredményt elfogadnám a bajnokságban (Hisz a srác nagyon jó), de az eredetivel jobb eredmény értem el. És sztem mások is bizonyíthatják, hogy nem vagyok jobb vagy roszabb egy gameplay-től. -
Nem szerencsére, de tegnap meglógtálk a meccs elől. P -
Beepee #2778 Követnivaló szabályok multihoz a javaslatom szerint (ajánlom minden induló bajnokságba):
-WC szint mert sokan semi-ben nyomják így a hostolónak sokkal könnyebb dolga van(esetleg Pro a játék újkelete miatt...)
-Hostolo nem állithat a csapatán a menedzsmentbe,mert a connectáló ezt nem teheti meg(fagy). Csak a cseréket bonyolíthatja le mindkét csapat a meccs előtt(Hostolónak kötelező megvárnia a connectálót). Természetesen ez csak addig amíg napvilágra nem jön egy javítás... -
Felek, hogy nalam az a nagy budos helyzet, hogy, amikor frissen uninstallalom a fifat, majd felrakom, es ugyebar ra deviance peccset (a leirasoknak megfeleloen), akkor utana kivaloan tudok multizni, tobb emberrel, tobb meccset is... VISZONT, ha restartolok egyet, akkor altalaban nem is csatlakozik es nem tudok multizni... Telepithetek mindent ujra.
Letezhet ez, vagy csak veletlen egybeeses? Mas tapasztalt ilyet???
-
Amúgy a srác szerintem szimplán elkezdte hasogatni a szőrt, és kritizálta Kenny-t, mert rajta kívül senkitől nem olvastam még negatív kritikát, sőt van egy tök poén topic is itt:
A címe a lényeg -
Tulajdonképpen ami fel van sorolva, hogy mit módosít Kenny, abba mindegyikbe belekötött, hogy kb olyan szinten, hogy "hol van én nem látok változást". A lényege ennyi, és a válasz Kenny-től, hogy ne gondolja senki, hogy fejből egy komplett beállítást csinál az EA helyett, mindig csak apróbb dolgokat módosít benne, hogy élvezetesebb legyen a játék. És nem szórakozásból írja oda azt, hogy mit változtat, hanem azért mert ott valóban belenyúlt a játékba.
A passz és egyéb asszisztokról meg azt írja, hogy ha az nem lenne akkor az összes passz és lővés elzúgna a játékos/kapu mellett. Ezért kell legalább egy minimális segítség a CPU-tól. -
igen arra mert érdekelne mi tetszik benne másnak és mi nem
amugy igazábol diegocam-ra gondoltam ezekben a muforditásokban ő a profi
Ja aki szerkeszteni akarta ez nem olyan, hogy modositod és egybol látod, ghogy más. Ezért is szálltam ki belőle csak ha pl ini és aicpu volt külön azokat variáltam
de ez 2003..... -
A német kevésbé megy, de azért értem nagyjából. A fenti hosszú hozzászólásra gondoltál? Mert az így átolvasva leginkább amolyan kritizálásnak tűnik. Érdekesebb Kenny válasza ennek a srácnak kicsivel lejjebb. -
Nembajaz. Legalább elhiszik, hogy érted, szóval jól csinálod ezek szerint. 
Az összehasonlítás nekem sem fekszik, de egyelőre azért mert még nincs full verzió abból a bizonyosból. Utána azért egy összehasonlítást megér, de addig sztem felesleges, pláne nem napokon át. -
Nemtudom kérhetnék-e német fordítást
Fifa 2004 fórum
-
sztem fm-től be kéne szereznünk oktatófilmeket :-)
-
jó csak úgy veszem két tábor kezd kialakulni
es aki az egyiket szereti másikat nem
persze lehet csak én látom így
Engem érdekel a PES-is csak az nem tetszik hogy folyton hasonlitgatunk, bezzeg ebben bezzeg abban
Tiszta UT Quke.......
Amúgy tévednek csak úgy teszek mintha értenék PPPPPP