10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• fm
    messze NEM ugyanazzal a taktikával/csapatfelállással játszanak a különböző csapatok,és ha gyengébb az egyik csapat,azt bizony NEM csak azon veszed észre,hogy lassabban futnak(ami ráadásul messze NEM csak a fizikális felépítéstől függ a valóságban sem) A klasszis csapatokkal a gép hihetetlen dolgokra képes,kreatív,szép játékkal szarrá szívathatnak PRO-n,vagy WORLD CLASS-on.

hogy észrevedd miről is beszélek játsz egy meccset brazilokkal a magyarok ellen,majd még egyet a magyarokkal a világbajnok ellen...
  • Breki33
    Hát próbáld ki a heverét
  • OPM
    ok, kössz
  • OPM
    Én nem netről töltöttem le, hanem egyik haverom hozta cd-n és lementettem 2 nrg fileba nero-val. Deviance féle verzió van meg.
    fifacd1.nrg = 653 975 600
    fifacd2.nrg = 578 402 352

Nektek is ilyen mértűek a fileok?
  • Breki33
    hm erre is vártam

fifa4fans download
  • Breki33
    nemtudom megoldotta-e
    irtam neki icq-n
  • OPM
    nem emléxel már, "Termi" hogyan oldotta meg?
  • donpedro
    Illetve, ha akarsz, akkor fizethetsz havidíjat, és akkor leszedheted azonnal... :)
  • donpedro
    Azt írja, hogy a szerverek tele vannak, próbáld később.
  • donpedro
    A távoli lövések tényleg el voltak túlozva a 2003-ban, de az nem megoldás, hogy akkor teljesen kiveszik az egészet a 2004-ből. Sajnos ez az EA, ha valami nem működik, azt nem próbálják megjavítani, hanem inkább kihagyják, úgy ahogy van. Ez minden programjukra igaz, lásd NHL, NBA...
  • donpedro
    Írtad, hogy neked fontos a grafika, és a PES fórum alapján a hang is. (különös tekintettel a labdáéra... :) csak viccelek, fel ne húzd magad.) Ezzel nincs semmi baj, talán ezért tartod jobbnak a Fifát, mint a PES-t, ha az lenne szebb, akkor lehet, hogy arról áradoznál. Nekem talán azért nem olyan fontos, mert kb. 15 évvel ezelőtt volt egy Microprose Soccer C64-re, aminek szenzációs volt a játékmenete (kb. 2 évig nyomtuk egy haverral minden délután), de grafikailag ugyebár nem volt nagy szám. Ahhoz képest meg a FIFA 98 is egy vizuális orgazmus. Én úgy gondolom, hogy a fociprogramok grafikailag már eljutottak arra a szintre, hogy én már mindet szépnek találom.
  • donpedro
    Nem akarlak én meggyőzni, szeresd nyugodtan, eszem ágában sincs téged lebeszélni erről. (nem is sikerülne, de mondom, nem is ez a célom.) Én csak véleményt nyilvánítok, mondhatni kidumálom magamból a bosszúságomat.

Korábban írtam: "Ha a 2005 olyan játék lesz, mint amilyen potenciál a 2004-ben rejlik, akkor elismerően fogok bólogatni, és gratulálok a csapatnak."

Az idézetből kiderül, hogy mi a konkrét véleményem: a Fifa 2004 egy lehetőség, amelyből megfelelő AI módosítással remek programot lehetne csinálni. Ha ezt egy új gameplay valósítja meg, akkor a készítőinek fogok hálálkodni, bár ez nem igazán a felhasználok dolga, én speciel nem is értek hozzá. Továbbra is maradnának persze hibák. A roster siralmas, és nincs Creation Center. AdaKiller írta, hogy a gameplay jó, mert az olasz meccsen a védők betömörülnek a saját 16-osukra, igen ám, csakhogy ezt nemcsak az olaszok csinálják, ha lenne benne albán csapat, az is ugyanazzal a taktikával futballozna, mint a Milan, ugyanolyan pontosan passzolná fel a labdát a középpályára, az egyetlen látható különbség az lenne, hogy a játékosok lassabban futnak, ami egy marhaság, elvégre fizikálisan lehet jó akár egy izlandi, vagy feröer-szigeteki csapat is.
  • Breki33
    persze már rég hisz írtam

a filefronrol kell leszedni es a sima downloaddal
    és nem használtam letöltésvezérlőt
  • Breki33
    [email protected]

én mindig a módosított dolgokkal játszom
    megpróbálom mindig fejleszgetni
    de ezt nem mindenki érti meg
  • Breki33
    három file-t kell letölteni
    két kicsi és egy nagyméretű
  • Breki33
    Te ezt bang már kb egy másfél hete leírta nekem.
    Elolvas elfelejtettem, én nem akarok bugokra játszani.

Azajó, hogy az inibe teis belenyulhatsz ha valami nem tetszib.
    Bár mostanában annyi van, hogy megeléxek a kipróbálással javítással.

Aztnemértem a multisok miért nem képesek felrakni és használni.
    Úgy kell könyörögni nekik, hogy úgy játszunk mert élvezetesebb.

Most könyörögtem egy srácnak, hogy a labdát rakjuk be :-)

• Breki33
    nem
    bmeg ma mindenki félrért

nekem daemonnal megy
  • AdaKiller
    Breki, ha adsz email címet, küldök 3vagy 4 replayt,amikről beszéltem.
    "Na mindegy azt nem értem azt irod most nem tudsz multizni, majd ha jobb vonalad lesz.

Aztán azt irod 70%-an multiztál eddig :-)"
    Multit játszok igen, mert már írtam, hogy itthon LAN van, és a tesómmal lanon játszunk

Bang, köszi látom te vágod miről papolok már tegnap óta. Ma csupán négy gólt lőttem ebből 1 meccsen, és 3at a kapusba lőttem(Szél+OTB+"A"+leveszem+kicsi D+gól).2*6 percest játszok.

Viszont, felraktam azt a másik init, ezzel, sokkal élvezetesebb a játék, már számomra is megüti a "játszható" szintet, mostmár 1-2 dologgal 1et értek veled Breki, gondolom te is a módosított inivel játszol, nem az alappal, mert én tegnap végig arról írtam. De azért ebben is maradt néhányfaszság, idővel remélem majd vmennyit kijavítják.

YWLU-TJNL-W4YY-QUYU-UDEV
  • OPM
    nem :) úgy már jó lenne?
    CDDaemon-nal próbáltam
  • Breki33
    ja ha jól emléxem Terminél pont ez volt.

Kiirtad CD-re?
  • Breki33
    Köszi akkor nemtudom Buddy honnan vette de ha valaki lát spanyol kommentárt nagyon érdekelne.

Sztem mezeket csak beinprortálni tudod igy manuálisan gondolom a mezek mellett van readme és ott le van írva.
  • OPM
    végre megvan a game, installálnám föl, de amikor kéri a 2. cd-t és beteszem, rányomok az OKra, 51%-nál és a pbp_eng.evt fájlnál megáll az install :(
    Mi lehet a probléma?? volt valakinél ilyen?
  • LezLee
    Breki: a link nem működik: Az oldal nem található.
    Egy kérdés: ha nincs még Kit raptor a 2004-hez, hogyan tudom berakni az új mezeket???? (Bocsi, ha láma a kérdés :))
  • Breki33
    Was hat sich in Version 1.1 geändert

- Multiplayer (Direct IP und Local Area Network) wurden zu Spielmodi hinzugefügt
    - Controller-Einstellungen wurden zu Optionen hinzugefügt
    - Detail-Level wurde zu den fortgeschrittenen Einstellungen hinzugefügt
    - Wiederholung speichern wurde zur Wiederholung hinzugefügt
    - Kontrolle über Maus im Pause-Menü (Training) wurde wiederhergestellt
    - Fehler in der EASO-Lokalisierung in der brasilianisch-portugiesischen Build behoben

Hinweis:
    - Direct IP unterstützt 2 PCs, maximal 4 Benutzer pro PC
    - LAN unterstützt bis zu 4 PCs, maximal 2 Benutzer pro PC
    - Um einen Controller im Bildschirm Controller-Einstellungen neu einzurichten, klicke mit der Maus auf die Tasten, die du ändern möchtest.
    - Mit der Option Detail-Level kannst du Feineinstellungen an der Leistung des Spiels auf deinem PC vornehmen - ein niedrigerer Level erhöht die Geschwindigkeit, ein höherer Level verbessert die Qualität der Grafik.
    - Gespeicherte Wiederholungen können vom Bildschirm Speichern/Laden geladen werden.

• Breki33
    részben egyetértek

de haragszom azokra pl a szobábol akiknek tudom, hogy tetszik a játék de nem képesek leírni ide a véleményüket.
    Igy lassan úgynéz ki mintha nekem tetszene csak holott nem így van.

De nézd meg a linket please
  • Breki33
    www.socceraccess.com/commentaries

nézze már meg valaki
  • bang
    Hi
    mostanában nem írtam, mert még nincs meg a full :(, de olvasni szoktam a topicot :))
    "ha arról a "bug"-ról beszélsz amit elküldtél" igen arról van szó és OK nem terjesztem. Írtam, hogy én sem használom és még azt hozzáteszem, hogy a "bug" ismeretében elvesztette a játék azt a varázsát, amit az új kiadások általi kihívások, napról-napra történő fejlődésünk és egyáltalán az egésznek a "felfedezése" jelentenének.
    "mondjuk a demo óta változott a gameplay és az alaphoz is van javítás......."
    OK remélhetőleg a jövőhéten már én is megtapasztalom :)) Minden esetre, amit itt olvasok azok eléggé elkeserítőek, mert nekem úgy tűnik, hogy ez egy 80 %-os készültségi fokozatban lévő kiadás és toldozgatásokkal-foltozgatásokkal nem lesz az igazi soha. Én naívan valami olyasmiben reménykedem (álmodozom), hogy egy szép nap azt mondja az EA, hogy bocs, de most készültünk el a végleges (!teljes!) verzióval, aki netán megvette a már kiadott kvázi prototípust az becserélheti erre, amúgy meg mindenkitől elnézést akinek ezzel a fércmunkával bosszankodást okoztunk, ígérjük, hogy legközelebb csak olyan munkát adunk ki a kezünkből, ami méltó hozzánk (de legalább kész van), még akkor is ha egyéb érdekek (pl. meg kell előzni a PES3 kiadását, stb) mást diktálnak :)) (és felébredtem...)
    A játékra nem haragszom, elszórakozgatom vele, de azokra akik ilyen stádiumban kiadták azokra igen.

• Breki33
    volt hangkártyás dologra valami tipp a fifaiskolában az sokak ilyen gondját megoldotta
    vmi új dríver kellett azt hiszem.

De tényleg nem válaszolok többet mig valaki meg nem nézi a linket bejön-e neki.
    Nemhiszem olyan nagy kérés lenne
  • Breki33
    jajj ne

félreértettél

azt te ne buheráld :-)))))))
  • LSG
    Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy feltelepíti a programot és nincs hangja? Erre mi a megoldás?
    Audigy hangkártya, egyébként minden másnak tökéletes szól, de ez meg sem nyikkan.
  • Bercy #2590
    Kösz Breki! Szal a locale.ini-ből.THX
  • Breki33
    Hát megmondom öszíntén nem látom át a rendszered :-)

Vannak idézetek, de nincsenek jelölve hogy azok pl.

Na mindegy azt nem értem azt irod most nem tudsz multizni, majd ha jobb vonalad lesz.

Aztán azt irod 70%-an multiztál eddig :-)
  • Breki33
    tudtommal lehet detailst állítani a patch korrekt felrakása után.

Vagy volt erre egy ugynevezett raptor vagy expander.

Igazság szerint nem néztem mert én a locale.ini-ből állítottam, ha kellett.

DE ezentúl csak akkor válaszolok ha végre nekem is megnézi valaki a címet működik-e
  • Breki33
    Sztem így úgysem tudjuk egymást meggyőzni csak parrtalan vita ezért inkább csak reagálnék pár dologra.

TCM és Fifa sosem lesz egyben.
    Akkor nem lehetne ké pénzt elkérni érte.
    Igazából nekem a Fifából nemis hiányzik.
    Én inkább olyat igényelnék hogy pl Roster Update mint pl a NAV 2003-ban. Rákattintanék és mindig frissitené pillanatok alatt. Mert a Roster a magyar vállogatottnál tényleg kritikán aluli elismerem.

Amúgy ezért irtam annó, hogy kéne europai fejlesztőcsapat is aztán választanánk melyik tetszik.

Az ai-ról.
    MIvel régen Hedge ai mágusnak nevezett és sokat buheráltam talán kicsit értek hozzá.

Már amennyit a Fuzzy logikás MI-hez érteni lehet :-))))
    Na mindegy az a lényeg hogy az, hogy távolról lőjön a gép könnyen megoldható, biztos lesz ilyen patch, a 2003-hoz is volt hasonló ott kissé átisesett a ló úgymond túloldalára.

JA a grafikáról.
    Nekem fontos a grafika is (Gondolom ezt a PES topicban elkövetett írásaimbó leszűrted) imádom felspécizni a Fifa-t.
    PL a 2002-esből olyat csináltam, hogy az egyik barátomnak anno beadtam, hogy kijött a 2003 :-)

Na mindegy ez nem érdekes annyi a lényeg, hogy számit a grafika, de aláírom, hogy nem az a leglényegesebb.

A többire nem azért irok mert nem tudnék csak azokról úgy érzem itt a neten úgysem tudjuk meggyőzni egymást csak ismételnénk magunkat.

Azért én örülök, hogy azok közé tartozom akiknek tetszik a játék az EA nagy baklövései ellenére.

Amúgy érdekes, hogyha a FIfa 99-2002-es részeiről beszélnénk az ellenkező oldalon állnék. P
  • Bercy #2586
    Hi all. Most szereztem csak meg a fifa-t ugyhogy bocs a lamer kérdésért de hol lehet állitani a grafika részletességét, ha lehet 1átalán(2003 lehetett egy csúszkán). Vagy a vgakártya szerint configolja be magát amit én nem tudok állítani? Pllíz help. Előre is kössz.
  • Breki33
    szia bang
    rég láttalak :-)

ha arról a "bug"-ról beszélsz amit elküldtél nekem, sztem nem kéne terjeszteni a multi miatt.

Vannak emberek akik arra mennek és így nyernek.
    Meghmondom őszintén én direkt emiatt nemis próbáltam ki így erről nemtudok véleményt mondani.

Nekem így élvezetes nem úgy, hogy begyakorlom.

Amúgy neked elhiszem, hogy van ilyen akkor ez tényleg hiba, de mondjuk a demo óta változott a gameplay és az alaphoz is van javítás.......

Mondjuk azis érdekes, hogy hallom vissza, hogy multiban én azért szeretnék javitott ai-val játszani mert gyáva vagyok és béna vagyok nélküle :-)))))

Holott ha az ai-t javítják attól nem én leszek jobb hanem a játék.........
  • Breki33
    Ezacim nem él :((((((((

Tudtommal a socceracces com -os címe nem működik már
    én ezt ismerem:
    http://www.socceraccess.net/
    de itt csak olasz kommentárt látok:

Spanish Commentaries for FIFA 2003
    Author : EA Sports
    Spanish Commentaries: Fifa World Cup 2002
    Author : EA Sports Spain
    » Spanish Commentaries for Fifa 2001: Installer File
    Author : EA SPORTS Spain
    » Spanish Commentaries for Fifa 2002: Installer File

Itt csak ezek vannak.

Mondanál egy pontos letöltési linket ha tényleg van?

Ja és legyenszíves nézze meg más is neki műxik-e

• bang
    Én tudom, hogy valós dolgot állítasz a w.c veréssel kapcsolatban. Megerősítem, hogy ha valaki Q-val elmegy a szélen (én a bal hátvéddel teszem ezt) és amikor üresen van passzol neki, majd OTB + A, akkor a fogadó csatár egy az egyben (16-oson belül) szemben lesz a kapussal és akkor csak egy pöccintés a D-re és általában gól. (A lényeg, hogy a beívelő szélső legalább az ellenfél térfelének felénél, vagy előrébb legyen, de a 16-os vonalának magasságáig már nem kell eljutni.) Semmi W, semmi cselezés, semmi C, semmi jobbanalógos különirányítás az OTB alatt. Eddig hallgattam, mert én még mindig csak a demo-t nyomom, a full még nincs meg :((, de demon (2*10 perc, patcher +) w.c-on is 6-8 gólt rúgok így, de nem tudtam, hogy a fullban is így működik, vagy ez csak a demo hibája. Én is egy átlagos szintű játékosnak tartom magam és a fenti teljesítmény nem az én kiváltságom, hanem a progi "hibája". Olyan ez, mint a 2001-esnél az elfutokszélenbeívelekbeollózom eset. Mellesleg így dög unalmas is játszani. Én inkább visszamegyek pro-ra és ott nagyon jót játszok OTB nélkül. Ha valakit érdekel a módszer lépésről-lépésre történő leírása, szivesen megosztom vele (de agyonvágja a játékot).
  • AdaKiller
    Brekinek 2532-re:
    -----------------
    Egyáltalán nem vagyok jó játékos, mert nálam nagyon fontos a győzelem, így sokszor a program hibáira játszok. ez a szélről be OTB-zett dolog is ilyen.

>
    >"2 emberem tök üresen az ellenfél 16osa előtt, közte volt 1 >ember az ellentől, hát persze, hogy annak passzolta, nem tudom, hogy a klavim ennyire szar, vagy a progi nem képes normálisan passzolni.

Elmondtam párszor OTB kijelolölöd elfutsz vele szabadra akár es passz. Amúgy egyszer az a bajotok, hogy mindig jól passzol egyszer meg az hogy nem P"

De én NEM akarok otb-zni csak simán "S"-sel passzolni, azzal miért nem lehet megvalósítani, előző fifában ez jó volt többnyire.

>
    "Példáúl miért kellett kiszedni a 99-ben megtalálható >letámadás, és lesreállítás gombokat? Szerintem az nagyon >jó lenne ebbe a progiba.

Elmondtam hogy van benne taktika váltás pl pressing Wind play, long play attack stb.
    Ja amúgy a 99-es Fifa tényleg xar volt :-)"

Én nem a taktikaváltásról beszélek, hanem ami volt lesreállítás, meg letámadásról(Alt+Ctrl gombokkal lehetett előhozni) írok. Támadott az ellen benyomtal a lesreállítást, és MINDENKI elkezdett kifutni, ám ezt a 2004ben hogy valósítod meg? Csak akkor van les, ha a gép lesre fut, de ÉN nem tudok lesreállítani.

donpedro 2536:

Szöglet szitu maximálisan 1et értek veled, minden meccsen 1 gólt minimum ebből kapok.

Breki 2538:

Menteni nekem is enged, visszatölteni nem, patchet meg én is felraktam 2 gépre is, ahogy leírtá(to)k, be a főkönyvtárba, origi e
    exe, patch(successful), 1.1es crack, multi megy controller menü is van, csak a replay visszatöltésére vagy menüba rak vagy winbe(XP PRo+sp1).
    q+w, q+s az nekem is jó.
    Szabadrúgás számomra tökéletes, az benne a legjobb szerintem.

Breki 2547:
    "Élőben azért én kiállnék azzal a sráccal aki World Classon négyet ver.

DE könyörgöm, ne keljem mindig ujra ugyanezeket a kifogásokat hallgatnom amik fele nemis igaz."
    Nem tudom ,hogy arra célzol finoman, hogy hazudok? Számomra semmi sem ér annyit, hogya a számból segget csináljak, pláne nem egy játék. Elhiszed vagy sem így volt legközelebb fraps+sel elmentem.
    Szívesen játszanék ellened neten is, meg live-ba is, de szerintem 2 perc után felmenne a pumpa nálam, idénre ígértek kábelnetet+meg adsl-t is, amint lesz még aznap játszhatunk részemről. Megígérem, addig remélem kijavítják a maradék hibákat.

Joke 2572:

Passzok: ne is legyen 100%os passz, de könyörgöm, azért bizonyos alappasszok sikerüljenek már egy sztárjátékosnak, szerintem a legtöbb profi focista 4-5 méter távolságba elég nagy %ba sikeresen passzol. Távolabbiakat elbassza az benne van, azért egy szót se szólok.
    Ok, köszi a meccs előtti cserére adó választ, Igazad van, kipróbáltam működik.

Joke 2574:
    Vicces de a készítök nem tudnak játszható Ini-t csinálni, bezzeg egy otthoni User játszjatóbbat tud csinálni. ha megnézzed az iniket, akkor láthatod, hogy a 70-80-90%a ugyanaz mint a tavalyi, 1 év alatt 10-20-30%-nyit tudtak hozzátenni.

Breki 2574:
    Előbb is írtam, Igazatok van a csere ügybe, de én mindig menübe intézem el a kezdő 11et, multiba meg úgyis az alap adatbázist használja, alap taktikával, és a fullt 70%ba multiba nyomtam, 30at meg singlebe.

2575:
    100%ban igazad van .

Donpedro 2578:
    Igaza van, mert tényleg egy empoli, modena is kihozza a 16osa elől 1érintőben, hibátlanul 10ből 10xer.
    Távoli lövések nekem is hiányoznak.

Emelett én is sokat küzdöttem vele, mert én is időmilliomos vagyok, napi 4-5 órát minimum, és én is amatőrön kezdtem, tehán nem egyből WC.
    Demóba a milánnal voltam és a juvét rendszresen 5-6 góllal vertem, abból 4-5 mindig távoli volt, maradék szöglet, vagy szabadr., és erre több tanum is van, tehát nem HAZUDOK.

Tudom nagyon hosszú lett, de nagyon szeretnék egy normális focival játszani, és hátha tudtok vmi megoldást minden "hibára" amit én vetettem fel, és akkor újra fifázhatok; élvezettel.
    Ja a játékmenettel semmi gondom nincs, mert a gép is betömörül a kapuja elé,mint pl az olasz foci valóságban(ami a kedvencem), és tényleg küzdeni, harcolni kell a labdákért.
  • renato
    hi én még fönn vagyok! de már nem sokáig... :)
    no kérdem: karrier módban nem eredeti verzióval (fifa) a meccsek után kéne pontot kapnom???!!! vagy a szezon végén.
    mert a győztes meccsek után egy fityinget sem kapok... :(

mikor lesz ez megoldva???
    persze ha direkt van így, és tényleg csak a szezon végén kapok pontot, akkor az más... :)
    na jó (lassan) reggelt!
    császtok