10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Namégegyet. Látom te leglább megérted mire gondoltam. Ilyesmik voltak a fejemben amikor írtam a 2-es pontot. Levágódó lövés és passz.
A C+A kombó eddig nekem beadásos szituknál ugyananazt csinálja mint a sima A, szóvel ezen nem segít. Bár tulajdonképpen átadásoknál is hasonlóan veszi le a célzott ember, szóval ha tényleg sok különbség van a kettő között akkor még van mit gyakorolnom.
-
A másik kérdés. Nekem is tetszik a FIFA. A másikról a képeken kívül semmit nem tudok, de amig nincs kész verzió nem is erőltetem. Ha megjelenik kipróbálom és alkotok véleményt is az tuti.
-
Azért kérdez mindenki téged, mert tudják mennyire benne vagy a témában, ezért felnéznek rád és úgy gondolják, hogy te biztos tudsz válaszolni a kérdésekre. 
(Persze lehet, hogy tévedek
)
-
nemtudom átmegy-e de az nagyon tetszik ahogy pl levágódott a lövésem, és hogy már világklasszison is tudok gólokat lni.
Nekem ez nagy szó mivel két hete fogtam először gamepadot a kezembe.
Mondjuk a beadás még mindig nem megy mármint ezt az a+c ki akarom még próbálni csak nem áll rá a kezem.
Ja és engem érdekel és tetszik is mindakét foci ezzel egyedül vagyok?
Amúgy miért tőlem kérdez mindenki mindent? P
Nemazhogynemlehet, de sztem vannak itt nálam profibbak, különösen patch témában :-) -
nem multis volt -
donpedro #2761 Uninstall előtt egymás után játszottam a Regensburg (kupa), illetve a Bayern München (bajnoki) ellen (azért nem egy súlycsoport a kettő), és nem vagyok se vak, se hülye, láttam, amit láttam, és két gólt kaptam a Regensburg ellen olyan letámadásból, ami a Regensburg saját 16-osától indult, egyérintős passzokkal fel a középpályára, aztán 30 méter sprint, majd egy kiugratás, és gól. Ezután hajszálpontosan ugyanilyen gólt kaptam a Bayern ellen is. (És hogy lásd, nem én vagyok béna, mindkét meccset megnyertem végül.)
Érthető? -
Ez eddig csak akkor jött elő, ha valaki rosszul rakta fel a patch-et. -
sanyagee #2759 Hali tömeg! Van/volt másnak is problémája a controller setuppal? Mert nekem van :( Beasja az ablakot, de nem tudok állítani semmit. -
Wow
. Ha tudom, hogy ilyen sokféle reakciót vált ki, akkor tényleg kihagytam volna azt a bizonyos 2-est a listából. Részemről nem vitázom ezen, mert tudom, hogy előfordul bőven olyan szitu, amikor nem pontosak a számítások és bizonyos "dolgok" ott vannak, ahol nem kéne lenniük.
Annyit még hozzátennék, hogy én nem "szőrszálhasogatni" akartam, szimplán arra gondoltam, hogy a passzolásnál sokszor elakad a labda és ezután nem az ellenfél játékoshoz "tapad" amitől kezdve ő már rögtön el is indul vele, hanem valamerre elpattan felfelé, vagy jobbra balra, attól függően, hogy éppen hol találta el az embert. -
"de a Weather-t még mindig nem lehet állítani- vagycsak nem látom..."
azt én sem láttam :((((
Brekiiii segíts -
"Csak restartolni kellett! Hát azért így sokkal élvezhetőbb a dolog"
naugye:) ez a génterápia -
senkit.... -
"Patch nélkül minden jól ment!"
ez a peccs átka....amit elcseszett a tetves EA azt kijavítja, közben meg belebarmol valami másba...
olyan ez mint a gyógyszer és az egyének közti kapcsolat valakinél bejön valakinél nem...génterápiát javaslok:) -
kit érdekel? -
"ne húzzuk ki a kettest! egyszer egy induló játékos felemelte a kezét,jelezvén szándékát,de az ívelés elakadta kezébe"
ehhez csak annyit, hogy a rivális "másik" gammában lefújja a bíró a kezezést.... -
"2. "élő" játékosok (nem rúgom át rajtuk a labdát, nagyon sokszor meg/felpattan rajtuk a laszti)
ez nem igaz megcsavartam multkor a labdát és gól lett és viszajátszásban az 1 ik játékosnak átment a kezén a labda :D"
nekem meg egy "meg nem állt" csatár átrohant a hálón.... -
"PES-ben van? (Ezt lehet bebukom :-)"
teremfocis kérdés volt...de nem buktad be:) nincs benne
viszont Puskás benne van:)
-
Nem, nem lehet. Remélem azért a következő patchben kapunk még beállítási lehetőségeket. Ez most gyorsan és muszályból ki kellett adniuk.
Amúgy a futásnál a W-E csere nekem sem feküdt igazán. Szóval nagyon kellett az állítás lehetősége. -
#2275 Original .exe + patch v1.1 + cracked 1.1-es .exe -
Ezzel nem segítettem valami sokat, de azért próbálkozz pár dologgal, szerintem menni fog rendesen előbb utóbb. -
Nem. Az kizárt, hogy azzal van a gond. Könnyedén elmegy egy GF4-essel. Ha patch előtt ment rendesen, akkor tényleg nem tudom miért lassult le. A patchelésen kívül más változás gondolom nem volt a gépeden azóta? -
Szerintem ez attól is függ azért elég jelentősen, hogy mit állítottál el. -
Ezt nem tudom, mivel nem tudok semmit a gépedről, de próbálkozz esetleg a felbontás csökkentésével, vagy a detail lejjebb vételével, hátha segít valamit. -
Rudee #2736 Jövő héten lesz KitRaptor, ugyan péntekre volt beharangozva, de Ariel gépével vmi nem stimmelt, így később kezdte el a újabb remekművet
-
bang #2734 Breki
Köszönöm az igazán megtisztelő invitálásodat, ha összeáll a csapat, akkor rám is számíthatsz (nem leszek semmi rossznak az elrontója :))
A multizás velem nehézkes (modem), de eszmecsere és társai OK. (mail vagy mittudomén) -
Szívesen.
-
1.1 az verzió és nincs jobb. Egyelőre nem is lesz. Max pár nap/hét múlva. -
Bár nem Breki vagyok, de azért talán nem baj ha válaszolok. Abban megtalálsz mindent ami kell ahhoz, hogy 1.1-es FIFA-d legyen. -
Na lenne egy nagy kérdésem (nem költői :))):
Letöltöttem pár mezt, ami bmp formátumú, és nincs hozzá semmi readme fájl. Na most ezt hogy tudom berakni a játékba, mert ugye Kit Raptor még nincs??? -
samurai #2723 mitol van az , hogy connectalok és neha megy neha megszakad a kapcsolatt ?
ha hostolok ua van aki lat van aki nem nektek voltmar ilyen gondotok ? -
Mirc
qukenet random server
#fifa-hungary szoba -
Akkor tényleg nagy vagy. Én lemaradtam egy kicsit.
-
ja 187 -
Ó, igazán nem kellett volna...
-
Akkor már te is nagy vagy ezek szerint.
-
csak hogy még nagyobbak legyetek: "asszem engem is idéztek már P" Breki33
"Épp téged idéztelek. Azt mondják ezt csak az igazán nagyokkal teszik meg" GmorpH
:D -

-
asszem engem is idéztek már P -
Épp téged idéztelek. Azt mondják ezt csak az igazán nagyokkal teszik meg.
-
lehet menni BL-t,csak be kell jutni carrier módban..