10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Na meg is történt az utánanézés.
    Ha jól sejtem a játék a CD-n, és telepítés után is a "..\data\locale\dat_eng.big" fileban tárolja a kommentárokat. Mivel ebből csak az angol van fent a CD-n szerintem csak úgy tudsz más nyelvű kommentárt, ha az adott országból származó FIFA CD-jéről ezt valahogy megszerzed.
  • GmorpH
    Ez válasz egy előző kérdésre:
    Nos először is kipróbáltam német és spanyol nyelven is a meccset de azon kívül hogy nem tudtam melyik menüpont mit jelent a kommentár továbbra is a megszokott két fazon volt, és persze angolul. Aztán az lehet hogyha telepítésnél választasz másik nyelvet akkor azzal fog kommentálni is, de szerintem ez nem valószínű mert a 7-8 nyelvű kommentár igencsak sok helyet foglalna el a CD-ken és szerintem minden országban csak az adott nyelvűt tették bele. Persze lehet hogy tévedek majd utánanézek.

Ezt pedig Brekinek:

Régebbi FIFA-knál nem volt netem ezért nem multiztam, ebben pedig mivel elég régen játszottam a 2003-al is, igen magas szinten tudok bénázni egyelőre. Így sok ellenállást nem tudok tanúsítani a profik ellen.
  • Breki33
    őis megosztotta a DC-n :-)

Csak kicsit bealudt
  • Breki33
    oks értem nem akarok álszerény lenni csak eszembe jutott, hogy szegény Beepe-t kifelejtettem.
    Pedig őis a csapatunk tagja.

Tényleg te nemszoktál multizni?
  • Pityuka Fővezér
    Nem baj azért naon szivesen!
  • Breki33
    most itt nem tudom megnézni, de ha jol emléxem a locale könyvtárban lévő három file amiben a ger rész megtalálható
    akkor vagy jó helyen ha az egyik file egész nagy

Gyakorlatban még nem próbáltam ki.

Valamelyik német fórumon olvastam, hogy egy spanyol kérdezte angolul, hogy hogy lehet a spanyol kommentárt hallgatni. Neki azt válaszolták, hogy simán kapcsolja át a nyelvet spanyolra.
    De elég rossz az angoljuk az enyém meg még horreible úgyhogy lehet nemjól értettem :-)
  • GmorpH
    Az NHL ehhez képest még kis túlzással jónak mondható. Sokat játszom azzal is és azért ott a Carrier mód elég jól átlátható. De ez az irtó alacsony felbontás igazából engem a 286-osokra emlékeztet és azt pedig nem kéne már visszahozni 2003 végén. Volt ennél már sokkal jobb menü is a FIFA-ban szóval tényleg érthetetlen miért kell ilyen szinten lebutítani.

Megnéztem az EA ftp-t és ott az a patch van amit mi is használunk szerintem, legalábbis a dátuma 2003-11-05. Ha azóta adtak is ki újabbat azt jól eldugták előlünk egyelőre.
  • Monkis
    Breki!

Légyszives nézd meg pontosan melyik feli-ok kellenek a német kommentár lementéséhez.
    Köszi
  • GmorpH
    Oké-oké , ezért volt ott az "és aki még közreműködött".
  • Breki33
    Igazából nem nekem kell megköszönni

Rudee találta Bepee áttolta nekem éncsak beszéltem Hedgevel hogy lenne-e helye P

Azért ez a második patch dolog érdekel mert a srácnak eredeti CD-je van és azt mondta a 2. patch-al korrekt.

Illetve aztis mundta hogy fuck vagy sux :-)))
  • GmorpH
    Bent van a 2-es CD? Mert ez nem NO-CD "csak" tört .exe.
  • GmorpH
    Szerintem ha van lehetőségetek töltsétek le a #2275-ben lévő linkről azt a .rar file-t és akkor simán fel tudjátok rakni a patchet. Abban bent van az origi .exe a tört 1.1-es .exe és maga a patch is ami hiba nélkül felmegy.
  • GmorpH
    Breki és aki még közreműködött: köszi a patch-et. Simán felment, bár valami hatodik érzék azt súgja, hogy nem ez volt az utolsó és ha az EA így folytatja meg sem állunk a 2.0 verzióig.

Mondjuk egy elég látványos dolog van - és sajnos tuti marad is - a játékban ami azért elég bosszantó. Mégpedig a menü. Nem a menüpontok mert azt még meg lehet szokni, de nekem valahogy nem igazán fekszik ez a 640x480-as felbontás a "görgessünk fél percet hogy mindent megtudjunk" módszerrel. Remélem a következő játékhoz beszereznek egy igazán jószemű emberkét, aki nem fél átváltani legalább 800x600-ba vagy ne adj Isten abba a felbontásba amiben a játék is fut az adott gépen. Végülis ez "csak" egy pár sima állókép, ami még gépigény csökkentés szempontjából sem indokolható szerintem. (aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató, ezesetben sorry az EA-nak és annak akit nem zavar a dolog.)

Ettől függetlenül kezd egész jó formát ölteni a játék.
  • pluhi
    Ez igazolni látszik, hogy már több patchverzió is van. Nekem az első patch van meg és a másodikhoz tartozó ori exe. Ezzel a patcher nem tud mit kezdeni. Viszont az EA látja, hogy a többi file-om régebbi, ezért akar letölteni.
  • pluhi
    Kifejtem. Szal balga módon feltételezem, hogy az EA autoupdate oldala leellenőrzi, hogy milyen verzióm van. Én két napja megcsináltam az update-et. Most beraktam a könyvtárba az ori exe-t, és megpróbáltam megint felnyomni a patchet. Szépen ki is irta, hogy a többi file már patchelt, de az exe igy sem tetszett neki. Felmentem újra az update sitera és megint le akarja tölteni a patchet.
  • CzKaresz22
    Letöltöttam a cracket!!!1.1!Kell még valami ehhez vagy csak be kell másolni???Patch nincs?Ha igen honnan lehet leszedni ???
  • pluhi
    A weboldalon mondja. Check for update és yesss patch tölthető. És az a patch, amit a temp könyvtárból halásztam ki. Később lett hozzá gui is, itt linkelte be valaki.
  • Breki33
    k jó és csakazért is lesz bajnokság ez lemaradt
  • Breki33
    hasonlo a véleményem de maga a játé
  • Breki33
    hol mondja?
    és milyen ori patch?
  • Breki33
    mivel még nem raktam fel ezért tippelek P

Rendben lesz
  • pluhi
    Leszedtem az előző oldalon szereplő ori exet. Ez nemtom milyen exe, mert a patcher azt mondja nem jó. Ha 1.0-ás lenne, megpatchelné, ha 1.1 lenne, azt mondaná, hogy már ok. Az ea oldala is azt mondja, hogy új patch elérhető. Kész vagyok teljesen.
  • Pityuka Fővezér
    Gyors vagy vazze
  • Pityuka Fővezér
    Mármint a control setupra gondolsz? Az 1.1 azt is hozzáteszi többek között.
  • Breki33
    2275
  • Breki33
    erre nemtudok mit mondani
    szedd le az exe-t ésa próbáld ki
    vagy kérdezd meg a mircen azokat akik kiprószálták

nemlátok semmi 2. patchra utaló jelet de este majd kiderül
  • Breki33
    nemtudom lehet, hogy nemjólértem
    azt irta este átküldi

most kérdés amit kilinkeltünk melyikhez van
  • pluhi
    Tehát mindenképp le kell szednem ezt a 21 megát, mert ami két nappal korábbról van rtp (az ea siteról) az fos?
  • Pityuka Fővezér
    Na mivan meghülyültek ott az eanál? Az haggyán, hogy szarul adnak ki egy gamét, de a peccset is?
  • Breki33
    na szóval este küldi a linket az első patch nem működik korrekten
    "its the 2nd Patch, which offert EA

the first didnt worked exaktly"

39 EU-ért vette
  • Breki33
    én nemtudom Beepee linkelte
  • pluhi
    Itt elvesztem a fonalat
  • Breki33
    ha ez nekem szólt és nő vagy köszike

különben menj a :-)))))))))))))
  • pluhi
    Tedd fel csak az exe-ket tömöritve lécciléccilécci.
  • Breki33
    most beszélek egy sráccal aki eléggé elöl van az esl-en és azt mondja az EA két patchet adott ki
  • pluhi
    Modemesek nevében pusszantalak
  • Breki33
    cseréld ki és nézd meg van-e mentés és megy-e korrekten a munlti
  • Pityuka Fővezér
    Nem. Kell az eredeti exe, mert már alapból crackeltet tesz vel a setup. Tehát eredeti exe bemásol, peccs setup, majd crackelt exe.
  • The Hedgehog
    Szerintem nem zavar be a dologba ha ezt felrakod!
  • pluhi
    Nem csak egy patchelt-crackelt 1.1 exe kéne, ha már fenn van a patch?