10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#16 hmmmm a tegnapi multik jók voltak -
Gismo #14 Mit tudtok a menedzser-módról? Mibe szólhatok bele, mit kell irányítanom? A játékosok skill-jei változnak majd? -
#13 INGAME VIDEÓ a FIFA 2004-ből! :)
-
#12 a 99 elég xar volt
de ezt már megbeszeszéltuk a másik topicban -
#11 Hat nemtudom...
A kepek tenyleg remekbeszabottak, de mint ahogy mar irtak is elottem, itt mar reg nem a grafikaval van a gond, hanem valami massal...
Nekem jatszhatosag, jatekelmeny szempontjabbol a csucs a FIFA 99 volt, azota szerintem meg sem kozelitik a kesobbi reszek annak jatek-szinvonalat. -
#9 Hedge leforditotta az SG tutorialt de errol volt szo a forumban.......... -
#8 Ezt tudnád egy kicsit részletezni? -
#7 van tutorial
külön -
#6 Én nem sokat játszotam eddig a FIFA sorozattal (inkább az NHL-t nyomom), mert nagyon hiányzik nekem belőle a training. Szerintem Backhem sem rúgná így a szabadrugásokat, ha sosem gyakorolna. Jó lenne a kezdő játékosoknak valami tutoriál féle is, ahhol megmutatnák a cseleket trükköket stb. -
#5 végre lesz benne karrier, ez egy jó újitás szerintem! -
skristof #4 hi!
a képek jok! remélem tényleg lesz training mod! az nagyon kéne bele.... megaztán a játékosok intelligenciáján is van mit javítani..... -
#3 Szörnyen néz ki az EA labda és a stoplisok is toplákok! Végre az NHL arc technológiát kezdik használni. Megjegyzem, hogy az NHL készítő team már jópár éve képes volt ezen a szinten alkotni. -
#1 Megjelentek a játékból az első képek, melyeket az FIFA HUNGARY-n (vagyis annak fórumában) meg lehet tekinteni. Várom az észrevételeket és véleményeket...
Szerintetek...?