10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
tenemértesz pont azt a sracot vertem meg aki OTB-t nem nagyon használ viszont 2003-ban egyik legjobb volt. -
>kellett egy peccs(ami nem is mukodik nekem, visszajatszast >meg menteni se enged).
Rosszul rakdtad fel hapsikám PPPPPPP
Simán lehet menteni.
>Az s-sel valo passzolas szar. Az OTB szinten bonyolult es >csak azert talaltak ki mert a q+w illetve q+s szar(ami >regen jo volt). A szabadrugas szar. Tavaly jo volt.
MIért lenne xar? OTB és utánna mehet a passz tök 1*ű
q+w és Q+s is jó volt sőt mostis jó :-)
Szabadrúgás nagyon jó lett végre nem tök egyszerű belöni.
>A replaynel a kapu sarkaban levo kameras megoldast >kivettek pedig jo volt.
Az utolsó ismétlés pont ilyen szupi hátsó kamera, jó nem a sarokból.
>Ollozni egyaltalan nem lehet.
EZ azt hiszem igaz, nem sikerült még, de nemis szeretném úra a 99 minden második ollózásos gólját.
>Nem de dontod el,h fejeljen-e es neha 20-rol rafejeli az >5osrol meg loni probalja.
Hát amikor én játszok én döntöm el, söt lehet c-vel is variálna kapu előtt.
>Szar. A 2003 is sokkal jobb volt, pedig mar abban is ez a >lovesi technika volt ami szinten szar. Csak a kapu >iranyaba lohetem. Miert nem donthetem el,h melyik sarokba >akarom loni?(remelem emlekeztek meg,h regen igy volt...).
Nálam ezzel sincs gond de a Kenny gameplay patch pont eztis javítja többek között ha valakinek nem menne
>Teremfoci miert nincs?
2003-ban volt? :-)
PES-ben van? (Ezt lehet bebukom :-)
Nekem nem hiányzik amúgy elég régen volt benne tényleg.
>Meg ezer dolgot tudnek mondani, de inkabb nem folytatom.
Eddig egy olyat se mondtál amit nem lehetne cáfolni.
Énis tudnám szidni a fifa-t de amiket itt felsoroltal khm.....
Egyszer olvasnátok el a fifaiskolát vagy a practice-t -
donpedro #2537 Még egy apróság, te főleg multit játszol, úgy nyilván nem olyan zavaró az AI, de egy 13 ezer forintba kerülő játékban nehogy már csak a multi legyen élvezetes!! -
donpedro #2536 Nem érted öregem, arról beszélek, hogy OTB nélkül is meg fognak tudnak verni, akármennyire profin használod te az OTB-t, ezért nincs tényleges haszna.
Az OTB-től nem lesz jobb az AI! Azt kellett volna fejleszteni, mert lehet, hogy te nem látod, de az AI hibák akkor is benne vannak. Gyere el hozzám, és nézd meg, hogy hogy verem szarrá a gépet Pro-n, miközben folyamatosan anyázok az AI hülyeségei miatt. (Pl. szögletnél a kapus kifut a labdára, aztán megáll és mozdulatlanul nézi, ahogy a labda 10 centivel elszáll a feje fölött, és a kapus mögött álló csatár a hálóba fejel, erről mentésem is van, bár megnézni nem tudom. De nem írok több példát, hiszen már írtam eleget, majd egyszer összegyűjtöm őket.)
A lényeg, hogy azt kell tisztán látni, hogy ez a játék semmiképpen nem érdemli meg, hogy k***a jónak nevezzem, inkább jó közepes, ha jóindulatú vagyok.
És ne írd folyton azt, hogy hülyeségeket, meg nem valós dolgokat ír az, aki kritizál, én mindig konkrét példákat hozok fel, amit nem lehet megcáfolni, hiszen a két szememmel láttam a hibát. Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy direkt hazudok, csakhogy lealázzam a progit. Mi a francnak hazudnék, mi érdekem fűződne hozzá?
Azért nem értünk egyet, mert különbözőek az igényeink, én jobbat vártam, és lehetett volna sokkal jobb is, ebben szerintem te is egyetértesz, viszont neked így is megfelel, ahogy van, nekem meg nem. -
Hexa editorra gondolt
Da amugy a 16-os számrendszer P -
be lehet asszem ha felraktad a patch-et
de nekem nemvolt szukségem még rá megoldottam magam így csak a többiek elmondásából tudom. -
>Elkezdek OTB-zni,Internek 4gólt basztam egymás után 4 >támadásból, ki szélre végigfutok, "Y","A" leveszem, gól. >No Comment, ja és World Classon.
Hát akkor te nagyon tehetséges vagy itt a profi multisok nem lőnnek World Classon 4 golt.
Lassan kiváncsi lennék veled egy meccsre énis :-)))))))
>2 emberem tök üresen az ellenfél 16osa előtt, közte volt 1 >ember az ellentől, hát persze, hogy annak passzolta, nem tudom, hogy a klavim ennyire szar, vagy a progi nem képes normálisan passzolni.
Elmondtam párszor OTB kijelolölöd elfutsz vele szabadra akár es passz. Amúgy egyszer az a bajotok, hogy mindig jól passzol egyszer meg az hogy nem P
>Példáúl miért kellett kiszedni a 99-ben megtalálható >letámadás, és lesreállítás gombokat? Szerintem az nagyon >jó lenne ebbe a progiba.
Elmondtam hogy van benne taktika váltás pl pressing Wind play, long play attack stb.
Ja amúgy a 99-es Fifa tényleg xar volt :-)
>Na további jó szórakozást mindenkinek, remélem nem vettem >el senkinek sem a kedvét, mert biztos vannak , lesznek >olyanok akik nagyon jó szórakoznak vele.
Köszi a mai meccsek után nemis tudnád.
Ja és örülök hogy megnevettetlek :-))))))) -
oks P -
>Más kérdés, hogy lényeges haszna eddig egyik játékban >sincs, és fájó, hogy ennek a fejlesztésére (már elnézést) >b***ták el az időt
Miért ne lenne haszna?
Ha láttad volna az előbb milyen támadásokat vezettünk a segítségével nem mondanál ilyet.
Nekem ált minden második passzom OTM-s és egyre szebb dolgokat tudok.
Sztem nagyon jó ez az újitás fantasztikus meccseket lehet vivni multiban.
Csakhát meg kéne tanulni nem egyból kritizálni :-)
-
helyes akkor majd játszunk és ha OTB-zel le OTB-zlek
mert aztis lehet :-) -
Erről csak az jut eszembe hogy idén az EB-s Fifa mégjobb lesz mint ez.
Ez volt annó az előző VB-nél is és az EB-nél is
Sőt emlékezzünk a klasszikus World Cup 98-ra egyik kedvenc játékomra.
Előtte volt a Road To World Cup...
Amúgy egyetértek ezzel is -
nem tudom melyik a jobb, de sztem én maradok a Dual Action-nál :) -
Pityuka Fővezér #2524 Nyilván nincs tökéletes játék, de azért az nehogymá okés legyen, hogy mindig elbasznak valamit. Nem hiszem el, hogy nem direkt csinálják. Végülis a profit a lényeg náluk is, nem az, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Azt sem hiszem, hogy egy adatbázis frissítés miatt vennél komplett gamét, bár nem látok bele a pénztárcába. -
szia
egyezzek bele? :-)))))))
Sokan Rumble-t vesznek amúgy nézd meg hátha jobban tetszik
Persze nem lebeszélni akarlak erről nekem nagyon bejön.
Má kézreáll :-))))))) -
egyetértek -
najó úgylátom megint válaszolnom kell pár dologra
páran elég fura, hogy aztnemondjam nem teljesen valós dolgokat írnak.
1. Nem küszködök hanem életemben kb két hete vettem egy gamepadot amit még nem szoktam meg. Eddig világéletemben billentyűvel nyomtam.
Illetve a mai meccseim alapján ugy néz egész jó uton haladok. :-)
Ma olyanokat vertem akik vagy egálban voltak velem vagy eddig nyertek.
Amúgyse úgy kell kezdeni egy játékot, hogy világklasszis.
Megvettem a gamepadot és nem szégyeltem elkezdeni amatörön és nem siránkozni, hogy nem megy az OTB.
Így jóhogy nem megy az ember megtanulja kezelni aztán játszik nem írja a hülyeségeket :-)
Én elég jó multisokat ismerek de olyat pl egyikse mond, hogy Worls Class-on 7 góllal verné a gépet.
-
kell minden évben egy fifa. én ezen a véleményen vagyok már 97 óta. mindig várom az újat,mivel minden részt kb háromnegyed év alatt unok meg,sok-sok játék után..és sztem igenis van kihívás az EA-nek,hiszen ahogy Ti is írtátok,nem veszitek meg,vagy nem jáccotok vele ha szar. a mostani rész viszont nem szar,a következők miatt(szvsz):
-sokkal élethűbb játékmenet
-küzdés a pályán 1000L
-összetett,sokrétű irányítás
-szép grafika
-nehéz meccsek
minden évben újítanak,pont ez a szép,és sztem egyre jobb lesz. a 2003as résszel kezdődött teljesen új fajta játékmenet a fifa2005re forrja ki magát,ez tuti :) -
Az még "rendben" is lenne, hogy nem csinálnak tökéletes progit, de ha szerintem lenne egy alap, akkor minden évben ráfejlesztenének egy picit, és eladható is lenne, meg a népnek is jó lenne; kecske káposzta esete. ugye ott van a Championship Manager,ami a kedvenc progim, nincs benne sok újítás évente, de nem basszák,és egyre jobb lesz, igaz a 4 "enyhén bugosra sikeredett", de pár patchel rendbe rakták. -
Hi Breki!
jövő héten veszek olyan gamepad-ot ami neked is van :P -
Egyébként szerintem sem igaz az, hogy azért nem csinálnak egy igazán ütős FIFA-t az EA-nál mert akkor következő évben nem lenne mit eladni. Egyszerűen szerintem nincs igazán motiváció mivel alig van konkurens akivel fel kéne venni a versenyt. Továbbá szerintem az sem szentírás, hogy évente kell kiadni egy játékot. Ha kiadnának egy játékélményben, játszhatóságban, és vizuális dolgokban (kb. ez a fontossági sorrend nálam) is szinvonalas játékot, akkor szerintem nevetve meg lehetne oldani egy két éves fejlesztési ciklust roster update-ekkel és esetleges hibajavításokkal ha szükséges.
Az meg szerintem szó szerint röhejes, hogy a legkönnyebben megoldható dolgokat rontják el úgy rendesen.
De ez szigorúan magánvélemény, senkit nem akarok bosszantani ezzel. -
Töltsd le az összes file-t egy mappába, ami még azon a címen van az .rtp mellett és ha megvan akkor a home2.htm-re kattintva elvileg felmegy a patch. Utána ha bemásolod a #2511-ben lévő .exe-t a játék könyvtárába szerinem menni fog. -
http://www.socceraccess.net/
van
itt hol a spanyol kommentár?
Amúgy akiknek nemtetszik azok ha látták volna az előbbi meccset amit itt helyben ketten vivtunk
MÉg nézőközönségünk is volt P -
savafan #2512 Nekem gamepadom van, majd próbálkozom a dologgal. Ha rájövök melyik gombokkal megy:) -
Nem sima link, de ezt írtam is. eDonkey kell hozzá és azzal le tudod tölteni.
De ha a #2445-ben lévő linkről is leszedheted a német patchet és itt találsz hozzá 1.1-es tört exe-t amiben már a NO-CD is benne van.
FIFA 2004 1.1 fixed exe/no-cd -
donpedro #2510 Az OTB az Off The Ball rövidítése, az EA találmánya, amelynek lényege, hogy passz közben egyidejűleg irányíthatod azt aki rúgja, és azt aki kapja a labdát.
Szerintem egyébként az off the ball hátterében a konzolok állnak. A konzolokhoz profi gamepadot adnak, és az EA ki akarta használni ezt a lehetőséget. Ez nemcsak a Fifára, hanem az NHL-re, és a hírek szerint az NBA-re is igaz. Mindegyik játékba bekerült ugyanis valami olyan "forradalmi" újítás, amelyet a két analógkarra találtak ki. Más kérdés, hogy lényeges haszna eddig egyik játékban sincs, és fájó, hogy ennek a fejlesztésére (már elnézést) b***ták el az időt, és ezért adtak ki egy félkész játékot. Illetve nem egyet, hanem eddig kettőt, majd kiderül, hogy az NBA milyen lesz. -
donpedro #2508 Szerintem ez nem törvényszerű, egyrészt tökéletes játék eleve nincs, mivel nem mindenki ugyanazt igényli.
Másrészt a demo után én tuti nem vettem volna meg a 2004-et, akkor se, ha van pénzem bőven, és a 2005-el is hasonló lenne a helyzet. Ha viszont a 2004 olyan lett volna, amilyenre várok, akkor a 2005 is érdekelne, megvenném azt is, az adatbázis-frissítés, a grafikai-fejlesztés, stb. miatt, mert tudnám, hogy a játékmenet rendben lesz.
Breki, neked meg azt tudom mondani, hogy te az OTB-re esküszöl, amit gamepaddal viszonylag könnyű megoldani, de nézd meg a saját eredményeidet: Te semi-pro-n küszködsz az OTB-vel, mások meg pro-n, illetve world classon verik a gépet nélküle. De akkor minek az OTB??? -
savafan #2507 Mi az az OTB? Lehet, hogy nagyon hülye vagyok vagy máshogy hívom ugyanazt. Illetve mi az okosság abban amikor az egyik gombra két játékos fölött is szám jelenik meg? Olyankor mit lehet választani? A szögletek és szabadok változatossága viszont jópofa dolog. Csak be kell gyakorolni. -
amióta fifa van én az irányítást lekorlátozom a-s-d-re...bőven elég, és van kihívás.....futás meg ilyen baromságok nem kellenek....cselezni meg tudsz a kurzorbillentyűkkel is
én mondjuk még nem tudom milyen ez a 2004-es, de hamarosan csak meglesz, és akkor én is lehordhatom :)) (úgyis mindig oda jutunk, hogy kuka, talán jövőre :)) -
Pityuka Fővezér #2505 Ez azér van így, hogy minden évben el lehessen adni egy adag fifát. Képzeld, ha 2000-ben megcsinálják a tökéletes focit vége az aranytojást tojó tyúknak. Mindegy amennyibe vót annyit megért. A zusában meg vegyék meg évről évre marad még dollár akkor is hambira meg kólára. -
Jól van megnyugodtam, azt hittem csak én látom így a dolgokat, de látom más is vágja, hogy ez a fifa sem úgy sikerült, ahogy kellett volna.
Csel van, csak nem ajánlott használni, ha egyáltalán sikerülne.Régi cselek(alt+q....), még volt is vmi progi, amivel be lehetett állítani melyik kombinációra milyen cselt csináljon. Az nagyon fasza volt.
Példáúl mire jó mikor kiválasztom a 2 csapatot, mezeket, és kiírja a kezdőcsapatot,ami 9ember, és ott DONE-t kell nyomni, nem jövök rá azóta se, hogy az mire jó.
Init én hexával szerkesztem, azzal nem fagy ki a "játék".
Kb 2-3 éve úgy avgyok, hogy majd jövőre, lófaszt az EA 3 év múlva sem fog színvonalasabb foci játékot kiadni, mert nem képesek rá. Vmiért nem tudja senkise megcsinálni PC-re. 2000ben vagy 2001ben a MicroSoft is kiadott egy focit, de az is szar volt, meg volt a bajnokok ligájának is vmi focija, voltak benne jó dolgok, de az se ütötte meg a mércét. Én már azon gondolkodtam, hogy megszerzem a fifa99et, arról van a legtöbb jó élményem. Abba még multiba sszem bajnokságot is lehetett nyomni. Mondjuk abba is volt faszság. Szándékos fault, és csak kb a 30%át fújta, lapot meg nagy ritkám adott, de játékélményben nagyon jó volt.
Tényleg ha vkinek megvan a fifa99, és a fifa 2000 akkor elcserékhetnénk a fifa 2004re, ha vkinek kell ezekután.
Na én már nem nagyon szeretnék foglalkozni a játék szidalmazásával, mert a mai napra kijutott bőven. És még ennyit sem ér nálam.
-
van spanyol kommentátor, a socceraccess.com-ról letölthető
nekem német kellene...csak mivel lassú a netem, nem tudom, hogy oldjam meg -
Breki33, téged csíplek itt a legjobban, egyrészt sokat segítettél már nekem, másrészt megnevettetsz. Amíg ilyen állapotba van a játék addig én bajnokságot játszak? Előbb fogom eladni a gépemet.
1xerű sima direct ip-s játékra gondoltam még akkor. mostmár teljesen elment tőle a kedvem, nem fizetek olyanért ami még fel is idegesít. nemsokára remélem még idén lesz kábelnetem majd akkor szeretnék veled játszani.
Bratyommal napi pár meccset lenyomok, az bőven elég, ahhoz, hogy ne éljek 100 évig. -
Kész vagyok., DonPedronak volt igaza(remélem jól írtam a nevét), uninstall ennek a szarnak.
Elkezdek OTB-zni,Internek 4gólt basztam egymás után 4 támadásból, ki szélre végigfutok, "Y","A" leveszem, gól. No Comment, ja és World Classon.
Asszem fifa2001be volt, az hogy a szélről beadtad és beollóztad, és szinte mindig gól volt. Hát nekem semmi kedvem, ilyen szarral játszani.
2 emberem tök üresen az ellenfél 16osa előtt, közte volt 1 ember az ellentől, hát persze, hogy annak passzolta, nem tudom, hogy a klavim ennyire szar, vagy a progi nem képes normálisan passzolni.
Nálatok is csak másodszor megy be a instant replaybe? ha már itt tartok, lerúgom a gépet 11es, na mondom magamba megnézem még1xer, mert nagyot esett a játékosa, hát persze hogy nem lehetett megnézni, csak azt mutatta, hogy ott áll a gép játékosa a 11es pont előtt(ez volt az előző fifákba is). Mezőnybe rendesen vissza lehet játszani kb 10-15 másodpercet is.
Én megmondom(leírom) őszintén, ahogy beharangozták, ahhoz képest egy nagy kaka, többet vártam tőle, valószínűleg nekem túl nagyok az elvárásaim. 6-8 év kevés ahhoz, hogy kifejlesszenek egy normális foci progit.
Példáúl miért kellett kiszedni a 99-ben megtalálható letámadás, és lesreállítás gombokat? Szerintem az nagyon jó lenne ebbe a progiba.
Na további jó szórakozást mindenkinek, remélem nem vettem el senkinek sem a kedvét, mert biztos vannak , lesznek olyanok akik nagyon jó szórakoznak vele. -
Meg lehet buherálni. Rostereket felrakni.
Amugy a PES-eseknek üzenem nagyón jól jártetok azzal, hogy Hedge úrfi PES-es részleget is nyit.
Ezt mi fifasok csak tudjuk :-) -
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Bellisima
Tactikóóóóóóóóóóó
Granda góóóla
Nemtudom lehet, hogy szurkolói hangokat is cserél, de fantasztikus mi hangulata lett -
pinturicchio #2492 Én is vissza tudom nézni a mentéseket. -
pinturicchio #2491 Így van, Camo mellett egyébként Miccoli sem volt a 2003-ban, legalábbis a Perugiában nem, hanem a másodosztályú Terniben, onnan viszont nem lehetett leigazolni. Így visszagondolva az EA sports évről évre rendszeresen elkövetett gyermeteg hibákat. Azt tudom tanácsolni az elégedetlenkedőknek, hogynem idegeskedni kell hanem csodálkozni. -
Nah örömmel jelenthetem, hogy bár valaki azt mondta hogy nemjó de gól mentést simán vissza lehet nézni.
Pont most néztem meg egy DEl PIero szabadrugásgólt.
És az olasz kommentár is szupi és nem kell hozzá nyelvet váltani.
Tehát így már három kommentárt lehet használni.
Ha lenne spanyol is már azt mondanám tök szupi
Köszi fifaonline profik vagytok -
ezeket nemtudom miért kell mindig írni? :-)
Mindenki tudja már ki mit szeret.
Énseírok a fifa-ról a PES topicban P
Nemazhogy nem lehet a Fifa-t szidni énis szidom, ha kell, de ezek a beszólások :-)))))))))
mohus legalább beirja a miért gondol valamit véleményt nyílvánit.
Amit ha nemis egyezik meg az enyémmel tiszteletben tartok.
DE ez a fórum ne arról szóljon már hogy ki utálja és ki szereti a Fifa-t
Elnézést ez csak szubjektív vélemény. -
teljesen egyetértek
szívemből szóltál barátom.:-)
Camoranesi sajna a 2003-ban alapból bent sem volt P
Szabics is érdekes..........