FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-1-re kikaptam profin 😞
mellesleg még én sem tudtam elmenni az ellenfél mellett, csak passzokkal, ívelgetésekkel jutok elõre...
feltettem a real - mu kiegészítést, de ez csak a mezeket változtatta meg. Vagy ez direkt ilyen?
mellesleg még én sem tudtam elmenni az ellenfél mellett, csak passzokkal, ívelgetésekkel jutok elõre...
feltettem a real - mu kiegészítést, de ez csak a mezeket változtatta meg. Vagy ez direkt ilyen?
szia
gyere a qukanet serverre a fifa.hu csatira es megtárgyaljuk
amugy pl tudtommal hol is indít
de sztem lesz stopli is.
és esl is
A csel lásd lejebb de nekem megmondom õszintén nem igazán jön be
gyere a qukanet serverre a fifa.hu csatira es megtárgyaljuk
amugy pl tudtommal hol is indít
de sztem lesz stopli is.
és esl is
A csel lásd lejebb de nekem megmondom õszintén nem igazán jön be
Hali!
Lenne 2 kérdésem.
Elsõ:Hol indul Fifa 2004 bajnokság? A szilcsio-n kívûl,mert ott már tele van az a bajnokság ahova akartam jelentkezni,most próbálnám elõször ki az online fifát,de ott már csak a német bajnokségra lehetne nevezni,de azt nem szeretem
Második:Hogy lehet a fifa 2004-ben cselezni??
Elõre is köszike!
Lenne 2 kérdésem.
Elsõ:Hol indul Fifa 2004 bajnokság? A szilcsio-n kívûl,mert ott már tele van az a bajnokság ahova akartam jelentkezni,most próbálnám elõször ki az online fifát,de ott már csak a német bajnokségra lehetne nevezni,de azt nem szeretem
Második:Hogy lehet a fifa 2004-ben cselezni??
Elõre is köszike!
Irányítás billentyûzetrõl:
Támadásban:
Nyílbillentyûk – játékos irányítása
Shift + nyílbillentyûk - cselezés/szabadrúgás csavarás/lökés/passz fogadójának irányítása
A – emelés/ívelés
S - passz (rövid passz),(nyomva tartva ívelés fejre)
D - lövés (nyomva tartva ívelés fejre)
D + C – lapos lövés
W - indítás
Q – játékos futtatása
E - sprint (NYOMVA TARTVA)
Y – passzfogadó irányításának aktiválása/váltás a fogadók között
C – lassú futás
Védekezésben:
A – agresszív szerelés
S - játékosváltás
D – normál szerelés
W – kifutás a kapussal
C – újabb védõ hívása
Y + X+ C – gyors taktikaváltás
Hogyan mûködik az OTB?
Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Hogyan kell szögletet rúgni?
Szögletrúgás elõtt megjelenik egy menü, melybõl kiválasztható, hogy a labda hová érkezzen, de a demó esetében ez nem mûködik. Ehelyett a menü egy idõ után eltûnik és ki kell választani egy játékost:
Billentyûzetrõl:
D = 1. játékos
A = 2. játékos
W = 3. játékos
Így megadható, hová szálljon a labda. Az 1. játékos kiválasztása esetén a rövid sarokhoz, a 2. játékos esetén középre, a 3. játékos esetén pedig a hosszú sarok felé.
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Csavarás szabadrúgásnál:
Csavart szabadrúgáshoz le kell nyomni és nyomva is kell tartani a Shiftet, majd a nyílgombokkal megjelölni, hol akarjuk megrúgni a labdát. Ezután engedjük el a Shiftet és a többi ugyanúgy megy, mint egyébként.
Csavart lövés:
Ha ellõttük a labdát a kívánt irányba, kameraállástól függõen nyomjuk le a LEFELÉ nyilat (belsõ rüszt) vagy a FELFELÉ nyilat (külsõ rüszt). Ez minden oldalsó kameraállásra érvényes. Ha a kameraállás hosszában mutatja a pályát, akkor a BALRA és a JOBBRA nyilíkkal érhetjük el ugyanezt.
Cselek:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba
Gyors taktikaváltás:
Billentyûzet:
Y,X és C nyomva tartása (ha nem nálunk van a labda), majd beállítás a nyílbillentyûkkel. A Z + C kombinációval is beállítható a taktika.
IGM-taktikák:
V-védekezés:
1- semleged
2- hátravont
3- letámadás (pressing)
S-középpálya:
1- támadó
2- semleges
3- ívelések
A-támadás:
1- hosszú indítások
2- ívelések
3- labdatartás
Radar:
A radar be- és kikapcsolásához nyomjuk meg a 9 billentyût.
Kamerabeállítás:
A kamera átállítása a 2, 6 vagy 8 gombbal történik.
Technikai problémák
1. Színhibák, textúravillódzás:
Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -
2. A „Csapatválasztás” menübe való belépéskor a billentyûzetet és gamepadet ábrázoló kép villódzik és folyton eltûnik. Mit lehet tenni?
Megoldás: várjunk egy kicsit, majd nyomjuk le a jobbra vagy balra gombot a billentyûzeten, Egy idõ után helyreáll a normál állapot. Néha tovább tart (30 mp.), máskor viszonylag gyorsan. Gõzöm sincs, min múlik.
3. Az Expanderben megadott beállítások egy idõ után nem mûködnek a játékban – mi a megoldás?
El kell távolítani az összes többi Expandert, amit korábban telepítettünk a Fifához. Ezután hibátlanul kell mûködnie mindennek.
4. Túl kevés lemezterület:
A játék telepítése után az alábbi üzenet jelenik meg:
A FIFA 2004 legalább 280 MB lemezterületet igényel a kicsomagoláshoz. Szabadítsa fel a szükséges lemezterületet és indítsa el újra a játékot. Pedig van elegendõ hely.
Ez esetben a következõt tehetjük:
Vezérlõpult -> Rendszer -> Speciális -> Teljesítménybeállítások -> Virtuális memória módosítása
A fájlnak 768 MB méretûnek kell lennie.
5. A játék betöltéskor vagy röviddel azután összeomlik:
Ha ez történik, kicsit lejjebb kell állítani a felbontást.
6. Átlátszó mezek:
Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg.
7. A képernyõ a betöltés után bezöldül:
Ha ez történne, állítsuk át a kameraállást Broadcast-ra az Expanderben. Ezután a játékban a 3, 6 és a 8 gombokkal válthatunk kamerát.
7. Nincs hang:
Ekkor le kell tölteni az illesztõprogramot az alábbi webhelyrõl (csak Creative hangkártyákra vonatkozik):
http://de.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
Kösii Zelhead :-)
Támadásban:
Shift + nyílbillentyûk - cselezés/szabadrúgás csavarás/lökés/passz fogadójának irányítása
A – emelés/ívelés
S - passz (rövid passz),(nyomva tartva ívelés fejre)
D - lövés (nyomva tartva ívelés fejre)
D + C – lapos lövés
W - indítás
Q – játékos futtatása
Y – passzfogadó irányításának aktiválása/váltás a fogadók között
C – lassú futás
Védekezésben:
A – agresszív szerelés
S - játékosváltás
D – normál szerelés
W – kifutás a kapussal
C – újabb védõ hívása
Y + X+ C – gyors taktikaváltás
Hogyan mûködik az OTB?
Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Hogyan kell szögletet rúgni?
Szögletrúgás elõtt megjelenik egy menü, melybõl kiválasztható, hogy a labda hová érkezzen, de a demó esetében ez nem mûködik. Ehelyett a menü egy idõ után eltûnik és ki kell választani egy játékost:
Billentyûzetrõl:
D = 1. játékos
A = 2. játékos
W = 3. játékos
Így megadható, hová szálljon a labda. Az 1. játékos kiválasztása esetén a rövid sarokhoz, a 2. játékos esetén középre, a 3. játékos esetén pedig a hosszú sarok felé.
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Csavarás szabadrúgásnál:
Csavart szabadrúgáshoz le kell nyomni és nyomva is kell tartani a Shiftet, majd a nyílgombokkal megjelölni, hol akarjuk megrúgni a labdát. Ezután engedjük el a Shiftet és a többi ugyanúgy megy, mint egyébként.
Csavart lövés:
Ha ellõttük a labdát a kívánt irányba, kameraállástól függõen nyomjuk le a LEFELÉ nyilat (belsõ rüszt) vagy a FELFELÉ nyilat (külsõ rüszt). Ez minden oldalsó kameraállásra érvényes. Ha a kameraállás hosszában mutatja a pályát, akkor a BALRA és a JOBBRA nyilíkkal érhetjük el ugyanezt.
Cselek:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba
Gyors taktikaváltás:
Billentyûzet:
Y,X és C nyomva tartása (ha nem nálunk van a labda), majd beállítás a nyílbillentyûkkel. A Z + C kombinációval is beállítható a taktika.
IGM-taktikák:
V-védekezés:
1- semleged
2- hátravont
3- letámadás (pressing)
S-középpálya:
1- támadó
2- semleges
3- ívelések
A-támadás:
1- hosszú indítások
2- ívelések
3- labdatartás
Radar:
A radar be- és kikapcsolásához nyomjuk meg a 9 billentyût.
Kamerabeállítás:
A kamera átállítása a 2, 6 vagy 8 gombbal történik.
Technikai problémák
1. Színhibák, textúravillódzás:
Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -
2. A „Csapatválasztás” menübe való belépéskor a billentyûzetet és gamepadet ábrázoló kép villódzik és folyton eltûnik. Mit lehet tenni?
Megoldás: várjunk egy kicsit, majd nyomjuk le a jobbra vagy balra gombot a billentyûzeten, Egy idõ után helyreáll a normál állapot. Néha tovább tart (30 mp.), máskor viszonylag gyorsan. Gõzöm sincs, min múlik.
3. Az Expanderben megadott beállítások egy idõ után nem mûködnek a játékban – mi a megoldás?
El kell távolítani az összes többi Expandert, amit korábban telepítettünk a Fifához. Ezután hibátlanul kell mûködnie mindennek.
4. Túl kevés lemezterület:
A játék telepítése után az alábbi üzenet jelenik meg:
A FIFA 2004 legalább 280 MB lemezterületet igényel a kicsomagoláshoz. Szabadítsa fel a szükséges lemezterületet és indítsa el újra a játékot. Pedig van elegendõ hely.
Ez esetben a következõt tehetjük:
Vezérlõpult -> Rendszer -> Speciális -> Teljesítménybeállítások -> Virtuális memória módosítása
A fájlnak 768 MB méretûnek kell lennie.
5. A játék betöltéskor vagy röviddel azután összeomlik:
Ha ez történik, kicsit lejjebb kell állítani a felbontást.
6. Átlátszó mezek:
Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg.
7. A képernyõ a betöltés után bezöldül:
Ha ez történne, állítsuk át a kameraállást Broadcast-ra az Expanderben. Ezután a játékban a 3, 6 és a 8 gombokkal válthatunk kamerát.
7. Nincs hang:
Ekkor le kell tölteni az illesztõprogramot az alábbi webhelyrõl (csak Creative hangkártyákra vonatkozik):
http://de.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
Kösii Zelhead :-)
amint felívelted a lasztit,rögtön folyamatosan nyomni kell a d-t,meg az irányt,amíg el nem lövi. elvileg kapásból fogja kapura küldeni(olló még nekem se volt,csak félfordulat)
Nieuwe gameplay patch
Fifa Mexico heeft een gameplay patch gemaakt voor de demo, met de volgende features: - Ball eigenschappen gebaseerd op real life - Realistische schietkracht - Keeper skills verbeterd - Realistische lobjes - Betere passing - CPU Gamestyle is nu realistisch en meer variabel - AI van de CPU verbeterd Lees verder
Fifa Mexico heeft een gameplay patch gemaakt voor de demo, met de volgende features: - Ball eigenschappen gebaseerd op real life - Realistische schietkracht - Keeper skills verbeterd - Realistische lobjes - Betere passing - CPU Gamestyle is nu realistisch en meer variabel - AI van de CPU verbeterd Lees verder
c simán P
Ja akkor te voltál aki lenagyképüzött P
ha billenytûzetátállitó patch lenne nem szenvednénk az editorral
Enge inkább a csel gomb helye zavar
Ja akkor te voltál aki lenagyképüzött P
ha billenytûzetátállitó patch lenne nem szenvednénk az editorral
Enge inkább a csel gomb helye zavar
Na kipróbáltam a beívelésnél a d+c variációt, de nálam erre a kominációra is csak fejel a játékos. Szóval élne továbbra is a kérdésem: beívelt (tehát magas) labdánál hogyan lehet ollózni, levegõben kapásból, vagy fél fordulattal lõni?
A demohoz en nem tudok billentyuatallito patch-et, szerintem ilyen nem is lesz. Majd csak a fullban.
Szerencsere en a 2003-nal atalltam a sprintelessel az E-re 😊
Szerencsere en a 2003-nal atalltam a sprintelessel az E-re 😊
Dedede:-)))
Szöglet laposan szintén d+c?
Szöglet laposan szintén d+c?
igen a c gombot javasolják erre a célra mint korábban beirtam
a fejelés nálam s
egyszer
A lessre állitás a taktikában kell kiválasztani
y+c vel elõjön egy kis dugi menü :-)
Kriszi te nemaz vagy akivel régebben olyan jókat vitáztunk az indek Fifa fórumán? :-)
a fejelés nálam s
egyszer
A lessre állitás a taktikában kell kiválasztani
y+c vel elõjön egy kis dugi menü :-)
Kriszi te nemaz vagy akivel régebben olyan jókat vitáztunk az indek Fifa fórumán? :-)
Engem az érdekelne, hogy beívelésnél levegõben lévõ labdát hogyan, melyik gombbal lehet meglõni? Én csak fejelni tudok ezekben a helyzetekben. Apropo, fejelés. Úgy látom, hogy az "s" 2x, de volt, amikor "d"-re is fejelt.
Lesre állítás van-e, mert az egyik internetes lap játékelõzetesében említik ezt a lehetõséget is. Az "off the ball" használatához pedig igen gyors ujjak kellenek, legalábbis, hogy érjen is valamit.
Lesre állítás van-e, mert az egyik internetes lap játékelõzetesében említik ezt a lehetõséget is. Az "off the ball" használatához pedig igen gyors ujjak kellenek, legalábbis, hogy érjen is valamit.
köszi szépen.fifahungary-n már néztem de akkor biztos vak vagyok mert nem találtam....
errõl már volt szó és a fifahungary-n részletesen is le van irva de akkor ujra
1. Az "Off the ball control" használata:
Mikor megnyomod az "Y" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "Y" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "Y"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, tartsd lenyomva a "SHIFT" gombot és mozogj a kiválasztott játékossal a nyilak segítségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "A" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "W" gombot (ne az "S" gombot).
Ugye inditsd el a off the ball(y), aztán a shift-et csak nyomd meg, add meg az irányt és engedd el, viszont maradj Y-al of the ballban.
E ttõl a srác magától kezd el futni, te meg tudod a másik faszit irányítani.
N yomod a shift-et megadod merre fusson a nyilakkal és ha elkezdett futni akkor engedd el.
Ettõl õ folyamatosan fog menni abba az irányba.
Ezek a tippek fent vannak Szilcsióféle Fifa 2004 iskolá-ban
1. Az "Off the ball control" használata:
Mikor megnyomod az "Y" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "Y" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "Y"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, tartsd lenyomva a "SHIFT" gombot és mozogj a kiválasztott játékossal a nyilak segítségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "A" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "W" gombot (ne az "S" gombot).
Ugye inditsd el a off the ball(y), aztán a shift-et csak nyomd meg, add meg az irányt és engedd el, viszont maradj Y-al of the ballban.
E ttõl a srác magától kezd el futni, te meg tudod a másik faszit irányítani.
N yomod a shift-et megadod merre fusson a nyilakkal és ha elkezdett futni akkor engedd el.
Ettõl õ folyamatosan fog menni abba az irányba.
Ezek a tippek fent vannak Szilcsióféle Fifa 2004 iskolá-ban
nekem ssem világos még....
Hali skacok!
Hogyan lehet az OTB-t használni a game-ben?? Billentyûzeten nyomom,és fogalmam sincs hogy milyen gommbal lehet végrehajtani.
Köszike!
Hogyan lehet az OTB-t használni a game-ben?? Billentyûzeten nyomom,és fogalmam sincs hogy milyen gommbal lehet végrehajtani.
Köszike!
sideline az hánas én állitottam a zoom-on
amugy ajánlom a taktikaváltást
long playben nagyon jo
ja es van egy uj gameplay a fifamexico-n
amugy ajánlom a taktikaváltást
long playben nagyon jo
ja es van egy uj gameplay a fifamexico-n
lenyomtam a milant 1-0ra pro-n! jövök fel mint a talajvíz..(ahogy volt tesitanárom mondta két vodka között)
06-90-555-556😊
amúgy kamerát váltottam,és rájöttem,hogy eddig hülye voltam,mert nem a sideline-t nyomtam. így sokkal jobban irányítható.
a kapussal hogy kell kijönni? én nem tudok a q-val se.
2bõl egyszer mikor replay után visszaváltana a kép megáll,elkezd szétfolyni. miért van ez? már próbáltam driver cserét. semmi.
amúgy kamerát váltottam,és rájöttem,hogy eddig hülye voltam,mert nem a sideline-t nyomtam. így sokkal jobban irányítható.
a kapussal hogy kell kijönni? én nem tudok a q-val se.
2bõl egyszer mikor replay után visszaváltana a kép megáll,elkezd szétfolyni. miért van ez? már próbáltam driver cserét. semmi.
én még sajna hallani sem hallottam róla. de ha találkozol egy ilyen jedivel,légyszi feltétlenül add meg neki a számom😊)
Nincs olyan weboldal, aminek fifaitaly lenne a neve, csak olyan van, hogy www.fifaonline.it. Én innen szedtem le a patcher-t. És van egy fifamania, ami szintén olasz oldal
Ezért nem ártott volna, hogy ha egy url-t is beírsz...
Ugyanis a google a fifaitaly szóra keresve nem talált semmit.
Ezért nem ártott volna, hogy ha egy url-t is beírsz...
Ugyanis a google a fifaitaly szóra keresve nem talált semmit.
proevo2 irányítása
itt
itt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"nem,mert az ellen lestaktikája 100%osan mûködik. vagy ha egy becsúszva szerelek egy játékost a saját 16osomnál,a laszti odapattan az ellenhez,azmeg rögtön kiugratja azt akit az elõbb szereltem,persze a védõm már sehol..."
erre az evoban egy kítûnõ megoldást találtak ki...akit épp irányítasz annak megmondhatod meccs kozben egy 5 skalas vonalon, hogy mennyire tamadjon es huzodjon vissza...ergo felfutasra nagyon meg lehet valakit jatszani
de az is az evo egyik erénye és a FIFAban néha izzasztó,hogy az automata játkosváltást is 5 fokozatban állíthatod be...tehát a gép mennyire nézze a legközelebbit vagy sem...cool
de a legccolabb az, bár Knézy sajnos már nem él (õ volt ilyen drukkolós riporter), hogy a kommentátort is be lehett állítani hogy kinek szurkoljon😊)))
erre az evoban egy kítûnõ megoldást találtak ki...akit épp irányítasz annak megmondhatod meccs kozben egy 5 skalas vonalon, hogy mennyire tamadjon es huzodjon vissza...ergo felfutasra nagyon meg lehet valakit jatszani
de az is az evo egyik erénye és a FIFAban néha izzasztó,hogy az automata játkosváltást is 5 fokozatban állíthatod be...tehát a gép mennyire nézze a legközelebbit vagy sem...cool
de a legccolabb az, bár Knézy sajnos már nem él (õ volt ilyen drukkolós riporter), hogy a kommentátort is be lehett állítani hogy kinek szurkoljon😊)))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"lehet várni kell még 1 évet a fifára!? hol lehet letölteni a pro evo-t??"
mivel a pro evo magasra tette a mércét érthetõek a felhozott dolgaid....DE
en a fifa 2003-at nyomtam, PS2-n gémpadon és isteni volt vele cselezni az analóg kar kombinációival...bal kar finom irányítás...jobb kar a freestyle kontroll remekül el lehetett fektetni a kapust. Te billrõl játszod?
pro evo nov 26-tol lesz PC-re
mivel a pro evo magasra tette a mércét érthetõek a felhozott dolgaid....DE
en a fifa 2003-at nyomtam, PS2-n gémpadon és isteni volt vele cselezni az analóg kar kombinációival...bal kar finom irányítás...jobb kar a freestyle kontroll remekül el lehetett fektetni a kapust. Te billrõl játszod?
pro evo nov 26-tol lesz PC-re
minél többet játszom a demóval,annál jobban felidegesítem magam a hibáin.
pl. vkinek sikerült már elmenni az ellenfél játékosa mellett egy testcsellel,vagy akárhogy?? nekem nem. vagy sikerült kiugratni vkit úgy,hogy az 1 az 1be vezesse a kapusra? nem,mert az ellen lestaktikája 100%osan mûködik. vagy ha egy becsúszva szerelek egy játékost a saját 16osomnál,a laszti odapattan az ellenhez,azmeg rögtön kiugratja azt akit az elõbb szereltem,persze a védõm már sehol...
a bosszantó,hogy semi-pron nyomom és már ittsem tudok kicselezni senkit sem. a lövéseket meg mintha nem is én irányítanám néha. a kapus meg nemtud vetõdve ugran csak eldõl és mellényúl a labdának.
lehet várni kell még 1 évet a fifára!? hol lehet letölteni a pro evo-t??
pl. vkinek sikerült már elmenni az ellenfél játékosa mellett egy testcsellel,vagy akárhogy?? nekem nem. vagy sikerült kiugratni vkit úgy,hogy az 1 az 1be vezesse a kapusra? nem,mert az ellen lestaktikája 100%osan mûködik. vagy ha egy becsúszva szerelek egy játékost a saját 16osomnál,a laszti odapattan az ellenhez,azmeg rögtön kiugratja azt akit az elõbb szereltem,persze a védõm már sehol...
a bosszantó,hogy semi-pron nyomom és már ittsem tudok kicselezni senkit sem. a lövéseket meg mintha nem is én irányítanám néha. a kapus meg nemtud vetõdve ugran csak eldõl és mellényúl a labdának.
lehet várni kell még 1 évet a fifára!? hol lehet letölteni a pro evo-t??
Ja a cím meg lemaradt
Fifazone
Még 14 nap a teljesig JEAAAH :-)
Na és hogy tetszik ez a stadion? :-)

Fifazone
Még 14 nap a teljesig JEAAAH :-)
Na és hogy tetszik ez a stadion? :-)

Egypár újdonság:
Adidas Bootpatch!
Új labdák
Champions League Ball Black
Champions League Ball Grey
Champions League Ball Yellow
Klassik Ball
Nike Black Ball
Nike Silver Ball
Adidas Bootpatch!
Új labdák
Champions League Ball Black
Champions League Ball Grey
Champions League Ball Yellow
Klassik Ball
Nike Black Ball
Nike Silver Ball
A fifaitaly-st természetesen a fifaitaly-rol lehet lesdzedni :-)
Nemtudom és az uj gameplay-el pro legutóbb egy góllal nyertem és nem nagyon jelentkeznek az általad leirt hibák.
De énis várom az EVO-t de eléférnek majd egymás mellett
Nemtudom és az uj gameplay-el pro legutóbb egy góllal nyertem és nem nagyon jelentkeznek az általad leirt hibák.
De énis várom az EVO-t de eléférnek majd egymás mellett
Leszedtem az olasz patcher-t, és játszottam egyt pro-n.
Nyertem 7-2-re, 10 perces félidõkkel, szóval most tényleg gõzöm sincs, hogy melyik fokozat milyen.
Nyertem 7-2-re, 10 perces félidõkkel, szóval most tényleg gõzöm sincs, hogy melyik fokozat milyen.