18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2420 Ja és gumiszoba rulz, de ott nem bűn szpemmelni, csak itt... (és csak neked) :D -
#2419 De hozzám képest mégis 2x-es szpemmer... :D
Kár magyarázkodni, mentegetőzni, semmi értelme. :D
Szpemmer vagy, és a napi 100-200 chat-üzeneted a topikban a tökéletes bizonyíték... :D -
[Walaki]D`Lair #2418 Ok...akkor mit szólsz egy kellemes kis atombombához? -
#2417 Ez a rozsda fajod fixa ideája ! Túl sok "B" osztályú sci-fi filmet nézettek veled gyermekkorodban ! Jó lenne valami újat is produkálni ennyi idős korodra... -
#2416 Tévedés, a szpemmer az csak úgy magától szpemmelget hozzászólás-szaporítás céljából, alkalmas operatív területe a gumi. ÉN azonban a témákhoz is hozzászólok és szívesen beszélgetek bármilyen felmerülő témáról ! NEM GUMIZOM ! AZ pedig már régen kitárgyalt dolog, hogy az SG inkább chat-szerű fórum, azonban annál jobb, mert itt mindennek nyoma marad (a moderátorok akarat persze szent) ! (nem szeretem a chat-proggyk semmilyen formáját)
Szal. az ÉN definícióm szerint az itt élő "30k+"-os szpemmerekhez képest én nem hogy nem vagyok szpemmer, hanem a követendő jó példa lennék !
ÉN az SG egyik régi és mégis üde színfoltja vagyok ! :DDD -
[Walaki]D`Lair #2415 Akkor rádteszek egy vagon gombaölőt, attól berozsdásodsz... -
#2414 Hahh, csakhogy magicproof gyártmány vagyok, HpÁttör MKIV-es altípus ! -
#2413 Hátő, vannak kétségeim efelől, vagy a szpemelést a robotok máshogy nevezik ? :D -
[Walaki]D`Lair #2412 Mágikus hatalmamnél fogva kitiprom belőled a szuszt te elfuserált konzervdoboz! :DDDD -
#2411 Nem ! Ő béka, te meg ember ! Arra programoztak, hogy kiírtsam a fajtádat, mégis hogyan hódolhatnék be ilyen kondíciók mellett ! -
[Walaki]D`Lair #2410 Ilyen alapon hódolj be nekem, robot! -
#2409 Én is GYŰLÖLÖM ŐKET ! Még jó, hogy én nem vagyok az ! -
#2408 Dehogy irigykedek, ki nem állhatom a szpemmereket ! :DDD -
#2407 BAZDMEG ! Neked majdnem annyi hozzászólásod van, mint nekem ! Asszem vátoztatnom kell a relationshipünkön ! :DDD -
#2406 ja nemte voltál aza ferráris? P
akkor a helyedben meggondolnám -
#2405 Mostan irígykedsz vulkáni ?!!! Csak mert ez nem megy az apatikus nemkíváncsi fajtádnak ?! :DDD -
#2404 Ahol SQJ van ott szpem van. :DD -
#2403 Ja tényleg ! Küldj neki privit, vagy emailt ! -
#2402 Szia Mindenki. Archot nem láttátok errefelé...állítólag a héten mennénk autókázni. -
#2401 békaperspektívából P
sztem az ember tanulhat a hibáiból és jólesik, hogy meghallgatják -
Yoz #2400 Breki te hogy látod ezt a dolgot? -
#2399 fajunknál
nanu nanuúúúú -
#2398 Úgyvalahogy. Kizárólag úgy működik a dolog, ha az egyik enged a másiknak. Ilyen az emberi természet. A kölcsönös és pozitív kompromisszum érzelmi kérdésekben közel a lehetetlennel egyenlő a fajotoknál. -
Yoz #2397 Tehát ha két fél egója többszöri összecsapás után is veszekedésbe torkollik akkor nem tudnak kompromitálni? -
#2396 Nincs, az emberek vagy képesek maguktól rá, vagy felesleges is erőlködni vele ! -
#2395 A kompromisszum pedig általában mindössze arról szól, hogy aze erőssebb leegózza a gyengébbiket és az behódol, enged a saját igazából ! -
Yoz #2394 Akkor hogyan lehet megoldani vagy kezelni a problémákat?
Vagy más módszer van rá? -
Yoz #2393 Hát igen, és ha senki nem enged akkor lesz káosz, minden problémamegoldási kísérletnél... -
#2392 Azaz ami nem megy ! Uyganis másképp akarják, hogy megoldódjon ! -
Yoz #2391 Nem az elkövetés a legfontosabb, hanem a kezelni tudás!
Mert ügye nem lehet minden bajt megelőzni, ha valaki megpróbálja csak még rosszabb lesz.
A problémák kezelését meg ott látom ha mindkét fél ugyanúgy akrja hogy megoldódjon! -
#2390 Én pedig azt tapszatltam rövidke létem során (mióta legördültem a gyártósorról), hogy az emberek még a saját kárukon sem tanulnak ! Az alapjellemek nem változnak, csak ideig-óráig képesek magukat féken tartani ! -
#2389 na ez nem teljesen igaz
ha rájönnek más hibákat követnek el
igaz legjkobban mindenki a saját kárán tanul -
Yoz #2388 The force be with you! -
#2387 Áhhh, az embereknek adhatsz jótanácsokat, vetíthetsz nekik oktatófilmet, vagy eljátszhatod élőben nekik, akkor is elkövetik ugyanazokat a hibákat, mert belülről minden másképp fest... -
Yoz #2386 Szerintem meg problémátlan kapcsolat nincsen, csak van ahol jól kezelik a gondokat, van ahol kevésbé jól.
És szuerintem meg kell az embereknek osztani a tapasztalataikat, mert lehet hogy a segítséggel megmentenek egy többéves kapcsolatot! -
#2385 GIGA vagyok, MINDENKIT ismerek ! -
#2384 lehet ismeri :-)
reménykedj hogy ne -
pilboy #2383 ááááááááááááááhh
ha ismernéd a bnőmet, nem mondanál ilyet :P -
#2382 Kapsz te majd még meglepit, ne aggódj... -
pilboy #2381 adni nekem, vagy kapni? :P