18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #2420
    Ja és gumiszoba rulz, de ott nem bűn szpemmelni, csak itt... (és csak neked) :D
  • Tuvok #2419
    De hozzám képest mégis 2x-es szpemmer... :D
    Kár magyarázkodni, mentegetőzni, semmi értelme. :D
    Szpemmer vagy, és a napi 100-200 chat-üzeneted a topikban a tökéletes bizonyíték... :D
  • [Walaki]D`Lair
    Ok...akkor mit szólsz egy kellemes kis atombombához?
  • Sir Quno Jedi
    Ez a rozsda fajod fixa ideája ! Túl sok "B" osztályú sci-fi filmet nézettek veled gyermekkorodban ! Jó lenne valami újat is produkálni ennyi idős korodra...
  • Sir Quno Jedi
    Tévedés, a szpemmer az csak úgy magától szpemmelget hozzászólás-szaporítás céljából, alkalmas operatív területe a gumi. ÉN azonban a témákhoz is hozzászólok és szívesen beszélgetek bármilyen felmerülő témáról ! NEM GUMIZOM ! AZ pedig már régen kitárgyalt dolog, hogy az SG inkább chat-szerű fórum, azonban annál jobb, mert itt mindennek nyoma marad (a moderátorok akarat persze szent) ! (nem szeretem a chat-proggyk semmilyen formáját)

Szal. az ÉN definícióm szerint az itt élő "30k+"-os szpemmerekhez képest én nem hogy nem vagyok szpemmer, hanem a követendő jó példa lennék !

ÉN az SG egyik régi és mégis üde színfoltja vagyok ! :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor rádteszek egy vagon gombaölőt, attól berozsdásodsz...
  • Sir Quno Jedi
    Hahh, csakhogy magicproof gyártmány vagyok, HpÁttör MKIV-es altípus !
  • Tuvok #2413
    Hátő, vannak kétségeim efelől, vagy a szpemelést a robotok máshogy nevezik ? :D
  • [Walaki]D`Lair
    Mágikus hatalmamnél fogva kitiprom belőled a szuszt te elfuserált konzervdoboz! :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem ! Ő béka, te meg ember ! Arra programoztak, hogy kiírtsam a fajtádat, mégis hogyan hódolhatnék be ilyen kondíciók mellett !
  • [Walaki]D`Lair
    Ilyen alapon hódolj be nekem, robot!
  • Sir Quno Jedi
    Én is GYŰLÖLÖM ŐKET ! Még jó, hogy én nem vagyok az !
  • Tuvok #2408
    Dehogy irigykedek, ki nem állhatom a szpemmereket ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    BAZDMEG ! Neked majdnem annyi hozzászólásod van, mint nekem ! Asszem vátoztatnom kell a relationshipünkön ! :DDD
  • Breki33
    ja nemte voltál aza ferráris? P

akkor a helyedben meggondolnám
  • Sir Quno Jedi
    Mostan irígykedsz vulkáni ?!!! Csak mert ez nem megy az apatikus nemkíváncsi fajtádnak ?! :DDD
  • Tuvok #2404
    Ahol SQJ van ott szpem van. :DD
  • Sir Quno Jedi
    Ja tényleg ! Küldj neki privit, vagy emailt !
  • Csacsi
    Szia Mindenki. Archot nem láttátok errefelé...állítólag a héten mennénk autókázni.
  • Breki33
    békaperspektívából P

sztem az ember tanulhat a hibáiból és jólesik, hogy meghallgatják
  • Yoz
    Breki te hogy látod ezt a dolgot?
  • Breki33
    fajunknál

nanu nanuúúúú
  • Sir Quno Jedi
    Úgyvalahogy. Kizárólag úgy működik a dolog, ha az egyik enged a másiknak. Ilyen az emberi természet. A kölcsönös és pozitív kompromisszum érzelmi kérdésekben közel a lehetetlennel egyenlő a fajotoknál.
  • Yoz
    Tehát ha két fél egója többszöri összecsapás után is veszekedésbe torkollik akkor nem tudnak kompromitálni?
  • Sir Quno Jedi
    Nincs, az emberek vagy képesek maguktól rá, vagy felesleges is erőlködni vele !
  • Sir Quno Jedi
    A kompromisszum pedig általában mindössze arról szól, hogy aze erőssebb leegózza a gyengébbiket és az behódol, enged a saját igazából !
  • Yoz
    Akkor hogyan lehet megoldani vagy kezelni a problémákat?
    Vagy más módszer van rá?
  • Yoz
    Hát igen, és ha senki nem enged akkor lesz káosz, minden problémamegoldási kísérletnél...
  • Sir Quno Jedi
    Azaz ami nem megy ! Uyganis másképp akarják, hogy megoldódjon !
  • Yoz
    Nem az elkövetés a legfontosabb, hanem a kezelni tudás!
    Mert ügye nem lehet minden bajt megelőzni, ha valaki megpróbálja csak még rosszabb lesz.
    A problémák kezelését meg ott látom ha mindkét fél ugyanúgy akrja hogy megoldódjon!
  • Sir Quno Jedi
    Én pedig azt tapszatltam rövidke létem során (mióta legördültem a gyártósorról), hogy az emberek még a saját kárukon sem tanulnak ! Az alapjellemek nem változnak, csak ideig-óráig képesek magukat féken tartani !
  • Breki33
    na ez nem teljesen igaz
    ha rájönnek más hibákat követnek el
    igaz legjkobban mindenki a saját kárán tanul
  • Yoz
    The force be with you!
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, az embereknek adhatsz jótanácsokat, vetíthetsz nekik oktatófilmet, vagy eljátszhatod élőben nekik, akkor is elkövetik ugyanazokat a hibákat, mert belülről minden másképp fest...
  • Yoz
    Szerintem meg problémátlan kapcsolat nincsen, csak van ahol jól kezelik a gondokat, van ahol kevésbé jól.
    És szuerintem meg kell az embereknek osztani a tapasztalataikat, mert lehet hogy a segítséggel megmentenek egy többéves kapcsolatot!
  • Sir Quno Jedi
    GIGA vagyok, MINDENKIT ismerek !
  • Breki33
    lehet ismeri :-)
    reménykedj hogy ne
  • pilboy
    ááááááááááááááhh
    ha ismernéd a bnőmet, nem mondanál ilyet :P
  • Sir Quno Jedi
    Kapsz te majd még meglepit, ne aggódj...
  • pilboy
    adni nekem, vagy kapni? :P