Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
kuvvara nem volt kedvem/hangulatom vegigolvasni az egeszet, de igy toszavakbol itelve tulajdonkeppen hasonlo dolgokon mehetsz keresztul, amiken most en fel even at :D
szar dolog, es hat mint irtam (lustasagbol kifolyolag) nem ismerem a dolgok valodi hatteret. Amit tudnek javasolni, ne tukmald ra magad, ne igergess, hanem tegyel, es probalj ugy tenni, mintha nem erdekelne annyira, ugy nagyobb sikerrel jarhatsz, mert ha fontos vagy neki, o fog utanadmenni, ha meg nem megy, akkor valszeg nem o volt az, akire szukseged van/volt, es te se neki. Ez pedig hosszutavon nem eppen nyero dolog. Gondold el, mi lenne, ha hasonlo dolog tortenne monnyuk 10 ev mulva, amikor egyutt eltek, gyerek, satobbi.
A masik tema, a pali, hogy allitolag szakitottak. Nalunk kb 6szor szakitott a csaj a sraccal, de mindig visszacsapodott. Az ilyenek, hogy "mar telleg vege", meg "nem beszelunk" nekem a vegen mar csak ilyen nemistudom...mintha mar sajat maganak is hazudna, az mas kerdes, hogy direkt, vagy onkenytelenul.
en monnyuk ezekkel elegeltem be, es olyan szinten ellenszenves lett, hogy most 3 hete nem beszeltunk, es kurvara ugy erzem, hogy nem az a valaki hianyzik, aki utan fel even at futottam, hanem az, aki 5 evig mellettem volt. Olyan szeker utan futni meg nem erdemes, amelyik nem vesz fel hosszu idon keresztul.
Ha menni akar, engedd el, es ha fontos vagy neki, o fog visszamenni, onnantol csak rajtad mulik, akarod-e meg, visszafogadod-e, vagy sem, es hogy bansz vele utana.
Nalam speciel ugy mukodott, hogy nem tudtam elfogadni azt az 5 honapot, es azt, hogy az igeretei ellenere ket hetnyi "ujraprobalkozas" utan is kepes volt "atbaszni", es most ugy erzem, hogy honapokig nem akarok vele beszelni, es ha lehetne is ujra barmi kozottunk, majd csak nehany ev mulva talan, amikor mindketten kieltuk magunkat, es akkor is ugy erezzuk majd, hogy mindketten az "igazi"-ak vagyunk a masiknak.
ja, a beszelgetes kozbeni vidamsag nalunk is megvolt, ezzel csak az volt a baj, hogy o mar baratkent probalt volna kozeledni, es onzo modon a sajat erzeseire figyelt. Hianyoztam neki, es jo volt neki a kozelsegem (hozzateszem, beszelgetni, satobbi, se csok, se szex, se semmi), de kozben nem figyelt arra, hogy en meg mindig szerelmes vagyok, es nekem jobban faj igy talalkozni vele, mint az, hogy egyaltalan nem beszelunk (tipikus maga mellett tartogatas szovegei : "te vagy az igazi, de most nem mukodik", "szeretlek nagyon, imadlak, de nem vagyok szerelmes", "nagyon fontos vagy nekem"...az effelekkel vigyazz). Most beragtam, es mint irtam, 3 hete nem beszelunk.
Mindenesetre sztem kezdj valamilyen szinten uj eletet, es ne remenykedj, igy kisebbet zuhanhatsz. En a fel ev (ami tulajdonkeppen 1 ev) alatt nagyon sok dolgot magam moge utasitottam miatta/erte, amiket nem lett volna szabad. Rajottem, senki nem erdemel meg ennyi aldozatot, aki meg megerdemli, az ugyse teszi meg veled az ezekhez hasonlo cirkuszokat.
Az utolso 1-2 honapban en mar tudtam, mire szamithatok a reszerol, es ez mind be is valt, nem okozott csalodast.
A legbantobb az, hogy 5 evnyi 110%-os egymas iranti bizalom utan mostanra egy jottanyit sem tudnek megbizni benne, mert annak ellenere, hogy azt mondogatta/akarta, hogy engem akar, mindvegig az ellentetjet cselekedte.
Kisse sok lett...