3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#631 de jo a final:) nyomtam két multit egy sraccal az uj mapokon,egy darab utanpotlást sem kaptunk:) -
antijedi #630 nem nézlek hülyének, de enyiről van szo, azokon a bonusokon kivül tudtomal nem ad mást max tapasztalatot :DDD -
#629 Azért hülyének nem kell nézni. :) eddig senki sem értette meg, hogy mit kérdeek, no mindegy. :) -
antijedi #628 sorry én most nem, talán majd holnap... -
antijedi #627 frisiti...
ugyen fent kiirja mi az adot randomért a bonus, lejeb görgetsz, és ha ott több etséget mutat akor változik, ha megnyered az aktuálist ako a köv ugyanolyan szintű ranbdomért már a következőt fogod kapni... -
#626 Nekem nem "sűrűn" frissítette, de én főleg a tapasztalati pontok, a rangok miatt nyomattam a randomot ... :( -
#625 vkit tud cimet adni ahonnet le tudnam tolteni koszi -
#623 Ja és a Warehouse mire jó? Csak Resoruces-t tudok belőle nyerni, vagy jó másra is? -
#622 Azt vágom, de mindig ugyanazokat a bonusokat fogja adni, vgay egy időután frissíti a bonus"listát"?
Nekem sem az elején volt, Moszkvánál viszont már voltak ezek az tuti, lehet, hogy még elöbb is. -
#621 Kéne 2 emberke BK mutihoz!!!!!!!!!!!!! -
#620 3? Sokkal több! Annyi van, amennyit akarsz, és főleg amennyit kedved van megcsinálni. Általában nincs vége addig, míg túl nem lépteted a fejezeteket ... (Legalábbis egyszer elég sokáig kisérleteztem - Afrika -, mert mondtátok az orosz frontra erős "gépek" kellenek, de PZ IV G-t ott sem nem kaptam.) A ruszki frontig sem voltam túlfejlesztve:
76-os páncéltörő
Stug A
PZ IV D
PZ III J
155-ös ágyúk
stb. (már nem emlékszem).
DE(!!!), én hardon kezdtem el - azért nem suicide-on, mert csak annyiban különbözik a a hardtól, hogy nem tudsz menteni. Mazohista meg nem vagyok, így maradt a hard. De ott sokkal fukarabb volt a fejlesztésekkel,. mármint az "adogatással". Nem tudom miért, de így nehezebb volt kiérdemelni pl. egy Panthert. :) Viszont max. volt minden egységem ...
Harkov után jött pár random map, ahol a tigriseket szerváltam össze, + az 5-csöves rakétavetőket, a 105mm-es légvédelmet és pár Jagdtigert, majd úgy indultam el a max. fejlesztéses haderőmmel (+ egy kicsit elegem lett és már be akartam fejezni) az Ardennekbe.
A #608. (hűha, 608. :) ) hozzászólásnál az "itthoz"=itthon.
I.C. Ram: T-34? Nem valami kisebb T, vagy BT? Az első - igazi - orosz pályán T-34? :( Nekem nem volt ...
T-76 (?), meg KV-1+ kV-2 volt.
A nehézség főleg a választott oldaltól függ. PZ IV D vs. KV-2 egységek harca ... Istenem, hány ilyen volt ... De aztán meg lehetett oldani: lövészárok, beásni a gyalogságot, aknásítani, majd harcképtelenné tenni a kávét. Aztán otthagyni - kikerülni a "roncsot" -, majd odacipelni pl. egy 88-ast, vagy 155-öst és kilőni, vagy egy gyalogos szakasszal rámenni. pl. A vége felé túl sok volt az egység és azok a hip-hopp támadások - néha még át se lehetett látni a helyzetet - is idegesítőek voltak. A Combat Missionban, Steel Panthersben azért ha egy 88-asssal, vagy Pantherrel bevédtem egy dombos részt alul, az ellen megszopta. Itt azért az álcázás és rejtegetés sem ment mindig simán. Az igazi sikereket a hide opcióval lehetett elérni. Ha még beásva is voltak az volt ám a szép. (Egyetlne gond az volt, ha lőttek és automatikusan rárontottak. De ezt a p1.2 kijavította ...)
-
#619 Ugye 3 Random pálya van mindig egy-egy chapterben? Mindig ugyanazokat a bonusokat kapom, amiket már az elején kiír, vagy ez változik? Szóval ha van 3 random küldi, egyik egy tankot, másik egy tüzérséget, harmadik egy légvédelmit ad, akkor ez marad végig, vagy lesz valami változás, ha pl. megcsinálok 3 ugyanolyan bonusosat, akkor változhat esetleg? -
#618 Mivel már a szövetségeseket végigvittem Normalon, elkezdtem Easy-n mókából az oroszokat is, olyan primitív egyszerű, hogy az egész pályát végigszantom 4db T-34-gyel +2 KV-1-gyel, és meg se kottyan nekik. Kicsit sajnálom, hogy ilyen primkó. :( Nem érdemes Easyn kipróbálni, mert átalakul Red Alertbe az egész, teát, csak vinni kell pár izmos tankot, és ennyi.
Kéne egy olyan nehézség szabályzó ebbe a játékba, mint az IL-2 Sturmovikban volt, tehát mindent lehetne állítani, és akkor nem lenne gond, hogy vagy túl nehéz, vagy nagyon könnyű.
Valószínüleg újra fogom kezdeni a German kampányt normálon, mert azt elbasztam sajnos. Jobban örülnék, ha a random küldik nem lennének ilyen rohadt uncsik. :( Mindig ugyanaz. :( -
antijedi #617 np :D -
#616 Pedig szar volt a kicsike (Elefánt) igaziból ... :) A Jagdtiger a legjobb tank. Nem lehet kilőni!!! Meg se sérül, szinte.
Nem lesz rá elég időd. Két történelmi mission volt az Ardennekben, utána vége ... :(
Sorry a rosszhírekért! :( -
#615 Na ez most egyszerre két lehangoló hír volt.
Először is nekem a random küldetésekben is csak 6 tankot ad.
Második, hogy hamarosan vége.
Nekem egyébként a hatból csak 3 tigris, 1 párduc (bár azt tapasztaltam a tigriseket sokkal jobban tudom használni, 1 medve, amit tudok tüzérségként is használni, na meg tankelhárító üzemmódban is remekül muzsikál, 1 elefánt ami örök kedvenc, a tankgyílkos becenevet kaptam tőlle, gyakorlatilag nincs az az ellenséges páncélos hadoszlop amit egyedül is simán ne tudna feltartóztatni. Bár géppuska hiányában gyalogság ellen nem túl hatásos, nem szívesen cserélném le...... eddig, ugyanis most megjelent a Jg Tiger és a Jg Panter ami már lehet, hogy elgondolkoztat, a panter talán még nem is annyira (bár annak már van géppuskája is), hanem a Tiger. A Tigriseim viszont mindenképpen le lesznek cserélve a királyra. -
#614 A Historical missionok előre gyártottak. Nekem 12 volt, és én is csak 6-ot tudtam használni ... :(
A randomnál tudod a többit. De a 6 simán elég. 6 tigris :)
Nem lesz időd rá! Nálam ott lett vége :(
Az ardennek után nincs tovább ... :( -
#613 Éppen ma fejeztem be a 2. Harkovi küldetést.
Gyerekjáték volt az elsőhöz képest.
Még a Karl ágyút is tudtam használni a bunkerek ellen, ott tényleg hatásos. Az is nagyon tetszett, hogy amikor lő, akkor beleremeg a föld.
Most átrakott 1944 végére a szövetségesek ellen. A bombázóik brutálisak, de a vadászok simán leszedik.
Éppen egy királytigris a random küldetés nyereménye, kíváncsi vagyok a hatására.
-
#612 Egyszer már feltettem a problémás kérdésem, hátha tud valaki azóta válaszolni rá. A rangemelkedésem miatt már 9 állandó tankom van a listában. De játszani továbbra is csak 6-al tudok, egyszerűen nem teszi le a másik hármat. -
#611 Az 1.2-es verzió kompatibilis marad az 1.0-ással. Konkrétabban tud-e multizni egy 1.0-ás user egy 1.2-esre patc-elt Blitzkrieget használó gamerrel.
-
#610 Megoldottam az előbbi problémám!
Egy egész jó Blitzkrieg oldal
-
#609 Ez nem mükszik!
Adjatok pls egy linket az 1.2höz! Volt 1.1 is? -
#608 Antijedi!
nem voltam itthoz, azért nem tudtam jönni hétfőn multizni :( -
#607 Szerintem ezt szeretnétek
---|Blitzkrieg 1.2 patch + crack|---<(20,31 MB)
-
#606 Szerintem ezt szeretnétek
a href="http://www.tar.hu/blitzk/BK_1.2_patch.rar">---|Blitzkrieg 1.2 patch + crack|---(20,31 MB)
-
aiguo #605 A www.GameCopyWorld.com-rol:
dev-blv1.2(NoCD.crack).rar -
#604 Jöhet nekem is pls. :) -
#603 kosz szépen,sajna nem tudom felrekni:( -
waccoo #602 Na elküldtem,ha tudod rakd fel valami tárhelyre
hogy mindenki elérje ! -
#601 én orulnék ha elkuldenéd:) -
waccoo #600 Kijött az 1.2-es patch !!!
==========================================================================
Changes in Version 1.2
======================
Fixed: Windows 98 USB devices bug
Fixed: ATI Radeon slowdowns
(see new option "high-end optimization" in video settings)
Fixed: mission does not start - endless wait for additional
players (multiplayer)
Fixed: possible sync loss after one player leaves mission (multiplayer)
Fixed: could not connect to server while playing from
LAN with NAT (multiplayer)
Fixed: endless “connect” to server (multiplayer)
Fixed: Multiplayer sync losses reduced. On some PC configurations,
sync losses may occur with the maps Tobruk, Normandy, Battle Path,
Railroad Wars and Last Chance. We'll fix the problem in another patch
as soon as possible. Sorry for the inconvenience.
Fixed: GameSpy games list can contain duplicate entries (multiplayer)
Fixed: GameSpy staging room stays open after host leaves (multiplayer)
Fixed: player is dropped while connecting to host at the same time
another player leaves (multiplayer)
Fixed: infantry leaving buildings could crash the game
Fixed: tanks sometimes shake off their entrenchment without
direct command from the player
Fixed: incorrect processing of single space in chat (multiplayer)
Fixed: exit to main menu puts the player in the multiplayer section –
at least once after showing ESRB notice (multiplayer)
Fixed: possible crash in object properties (map editor)
Fixed: crash after creation of a random map with the
wrong season (map editor)
Fixed: wrong encyclopedia statistics for "IL-2" weapons
Fixed: several text errors
Added: two new multiplayer maps (multiplayer)
Added: automatic download of maps
Added: team/all marker in mission chat (multiplayer)
Added: GameSpy games list can be sorted by “server status” (multiplayer)
Added: players list in GameSpy chat can be sorted by
any of the upper columns (multiplayer)
Changed: new network protocol
Changed: after player disconnects, his units are given to the
teammate with the most frags (multiplayer)
Changed: new option "high-end optimization" can dramatically raise
FPS for latest videocards (Radeon, GF3+)
==================================================
Ha kell valakinek a crack az szóljon
és elküldöm mailban !
-
#599 nha lejott a final,nyomhatnank egy multit vmikor! -
#598 Talán jobban jársz ha újrakezded az egész küldetést.
Mindig érdemes megcsinálni egy csomó (talán az összes) random küldetést. Egyrészt kapsz néhány prototípus egységet, ami már sikerrel veszi fel a harcot az ellenség egységeivel, másrészt egy idő után rangot lépsz ahol, egyre több állandó (core) egységet kapsz amit folyamatosan vihetsz magaddal.
A mentés pedig erősen ajánlott. Én álltalában 7-8 lépcsős mentést használok. A van egy axon0 nevű ami a küldetés elején még a térképnél elmentem. Ez arra jó, hogy újra tudj kezdeni egy küldetést úgy, hogy még tudj változtatni az eszközökben, esetleg több légvédelmi ágyút vinni a nehéztüzérség helyet vagy fordítva. A küldetések elején álltalában a páncéltörő ágyúk hatásosabbak a tankok ágyúinál, így érdemes azt vinni, nehéztüzérség és légvédelem helyett. Később már nincs rá szükség, így lehet több tüzérség vagy légvédelmi ágyú.
A többi mentést pedig beszámozom 1 től 7 -ig és lépcsőzetesen mentek így ha gond van elő tudom venni a későbbi állásokat is. -
radical@work #597 -
#596 Nem nagyon van, mert én csak Quick Savet, és Auto Savet szoktam használni. :( -
#593 De csak az olasz random missionök vannak, ahol szinte már csak Pantherek, meg tigrisek vannak. -
#591 Már a Demoban sem ért sokat. :) Szerintem túl gyengére csinálták. -
#588 Ja és nem is beszélve arról a krandom küldiről, ahol egy teherautót kell min. a célba jutattni. Van 3 db tankom, ezek mind 3. rankosok, meg 3 könnyű tüzérségem, de ezek nem is a feltápoltak, hanem csak erre a páylára kaptam őket.
Valaki tudja, hogy mire jó a rang? Tehát Major, Liuetenant stb? -
#586 Kész csődbe jutottam, az angolokkal az Olasz kampánynál. Ellenségnek (németek) már Tigriseik is vannak, nekem még csak Churchill MKIV Infantry tankom, meg Shermanom, ezek mind nullát érnek Tigris ellen. 3 Tankot vihetek magammal összvissz, ami szintén szopacs. Hiába van 6 db 3. szintű Q25 Pounderem, szart sem érnek, mert nem találják el a távolban soha sem. Elcsalni nemtom, őket mivel ragaszkodnak a megadott őrhelyükhöz. :( -
#585 A német küldetésben rangot ugrottam és már 9 tankom van. Eufólikus öröm.... aztán pofáraesés. Mivel a küldetésekben továbbra is 6 tankot ad. Küldetés végén a listában megint ott a 9 tankom, upgradelni is tudom őket, de aztán a küldetésekben sosem kapom meg, csak az eddigi hatot.
Miért? Találkoztatok már hasonlóval?
Most kezdtem bele a 2. Harkovi historical offenzívába. Itt már csak full elit páncélosaim vannak (elefánt, medve, párduc, 3 tigris) de baromira jól jönne még az a maradék 3 amit nem ad (2 tigris, elefánt).
A rohamait könnyen visszavertem. Az egyik helyen az elefántom egymaga visszavert vagy 8 orosz páncélost (a kis drága, pedig csak a csövét tudta mozgatni szörnyű nagy igyeketzetében, de nem volt beásva egyik egységem sem).
Aztán egy sokkoló erejű tüzérségi támadás, ahol 1 szerelőautó, 3 teherautó, két légvédelmi löveg, meg egy rakás gyalogos pusztult el másodpercek alatt. Mi a fene? Odaküldtem egyetlen rettenthetetlen tigrisemet. Hát keletre a hídon túl ott feszít 2 katyusa....vazzz. Na de semmi védelem úgyhogy könnyű préda volt. Majd 2 szakasznyi katonát is odaküldtem a tigrincs mellé és megtisztították az észak-keleti területeket a folyó vonaláig.
Az összes támadás visszaverve és deffenzívából most indultam meg offenzívába, de hatalmas ellenállásba ütköztem, hatalmas tüzérségi támogatással.... na meg már hajnali kettő volt és inkább abbahagytam.
Most kaptam először azt a böhöm nagy 600 mm-es ágyút, ami már a demo-ban is benne volt Karl -löveg vagy miapöcs a neve. Na azt a böhöm jószágot igazán semmire sem lehet használni. A lőtávja baromira kicsi. Közel kell menni vele mindenhez, pedig hihetetlenül lassú. Akkor már inkább egy tigrissel tisztogatok. Ha pedig lövök vele rögtön beméri az ellen tüzérsége és odapörkölnek a kicsikének, ha pedig elpusztul, rögtön vége a küldetésnek.