3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Rafia
    Szívesen néznék multi replayeket, de még sehol nem láttam letölthető fileokat. Pl. egy jó verseny döntőinek eredményeit. Láttatok valahol ilyesmiket?
  • Lacc
    Nem értem, én a 7warz-ről simán le tudtam szedni Flashgettel... De ja, DC-n is fent van elég sok embernek, és szerintem nem olyan jellemz hogy mindig kilépnének.
  • a.carkey
    DC próbálkozzatok! Fent van. Keressetek egy T1-es vagy T3-as kapcsolatot és ugyanúgy - balphaszságok nélkül - le fog jönni! Onnan is tudod folytatni.
  • Ombika
    Ja a tar cim ezt irja ki Szervereink túlterheltség miatt nem tudták teljesíteni a kérésedet.
    Várj egy percet és töltsd újra az oldalt (CTRL+R vagy ALT+R).

A kiesésért elnézésedet kérjük

Es a 7wrz-n vmit elbaszatok mert mindeggyik gamet tmlkent menteni es par kbyt-os miert van ez?
  • Ombika
    Egyre jobban idegesit hogy 3 hete szenvedek jatekkal http://7wrz.uw.hu/ innen html-kent menti a fajlokat ami 2 kb szoval fos a taros cim meg nem jon be help dc++ meg mindenki geci mert mindig kilepnek stb!! Ahhhh pedig mar ugy jatszanek vele! Help please THX
  • Rafia
    Ha valakinek van kedve multit osszehozni, ICQ# 73757596 megtalalhato vagyok.
  • Lacc
    Hmm nekem simán leszedte, nem értem... Elküldeném icq-n, de már csak az image fileok vannak meg nekem is :( DC-ről nem tudod leszedni?
  • justin
    Érdekes nekem bejön.
  • Lacc
    Ez a www.tar.hu/blitzkrieg oldal nem jön be nekem...
  • a.carkey
    Fiúk! Van egy fél órám. Vki nem akar egy két személyes 1.2-es szervert indítani, akinek jó a nete? Ha ADSL, akkor majd inkább én csinálom!
  • a.carkey
    Mármint nyomulni ...
  • a.carkey
    Lehet!!!!
  • Lacc
    Szerintem is IP alapján kéne, az a biztos, mert nem hiszem hogy crackelt gaméval lehetne gamespy-on vagy ASE-n nyomulni... A patchet leszedem.
  • justin
    Talán az utóbbit érdemesebb, de remélem este felé benéz valaki, aki annak idején ezt lebonyolította, mert neki már tapasztalata van ebbe. Addig is: remélem mindenki a deviance féle verzióval próbálkozik és 1.2-es patchel. Crack + patch itt www.tar.hu/blitzkrieg (remélem még működik)
  • Rafia
    Próbáljuk meg. Gamespy-t érdemes? Vagy előre megbeszélt ip-n inkább?
  • justin
    Ha jól emlékszem itt régen nagy multik mentek. Csak aztán megszűntek mert kevés ember volt. Most megint meg kéne próbálni.
  • Lacc
    Valakinek nincs kedve multizni? Ki kéne próbálni.
  • Ombika
    Hm acimrol nem jon le a game mert html-kent akarja menteni es 2 kb osszes fajlt!
    vitez neked mizu?
  • Rafia
    A singleplay tényleg unalmas. Én általában csak a random missönöket szeretem, ahol nem kell feladatokat megoldani, csak a gépet gyúrni.
    (Mission generator)

A BK random missönjei nem ilyenek, mert lusták voltak igazi "random" AI-t írni. Ez a game csak multiban az igazi.
  • Lacc
    Hát ja, kár hogy nem ilyen a multi :( Pedig ez a játék igazán jó lett volna ilyen pontos rendszerrel multiba szvsz...
  • a.carkey
    Hát a random küldetések - amiket csak azért csinált az ember, hogy összeszedje a cuccost - tényleg unalmasak voltak, de amíg az nincs, nem fejlődnek, nincs technika, aztán olyan küldetéseknél, mint Harkov, kiírtanak minket. Ezért ez is kell. A multi rész tényleg hülyeség így, nem a Suddenes sohasem volt vonalat kellett volna követniük, hanem a Combat Mission vagy a Steel Panthers félét. Ott lehetett saját magadnak pontokból összerakni a szerinted jó haderőt. De legalább tovább lehet vinni őket a Suddenhoz képest a singli gaméban ...
  • I.C.ram
    Ez az egy hátránya a játéknak, hogy néha baszottúl unalmas. :(
  • Lacc
    Én innen szedtem le.
  • Lacc
    Nemrég szedtem le én is, és eddig nagyon bejött a game! Csak mostmár a 3. epizódban már kezdem kicsit unni a missionöket. Mindegyik csak arról szól, hogy van 4-5 falu/város/támaszpont, x számú enemy, ezeket kell likvidálni és elfoglalni a pontokat. Artrillery-tűzzel meg kell szórni a területet, aztán az adott időszak legfejelettebb tankjaival benyomulni oda, és tisztogatni, ez egy 100% nyerő stratégia... Volt néhány igazán jó küzdelem, mikor tényleg kellett taktikázni, de sajna nem sok, nektek ez nem tűnt fel?
    A másik dolog a multi, amit nagyon kipróbálnék, de sajnálom hogy nem úgy van, hogy adott pontból gazdálkodva kell egységeket venni, és egymásnak esni... Ez a zászló foglalós dolog nem tudom mennyire élvezetés, ki kéne próbálni.
  • Rafia
    Privát ftp?
    deviance-final-t érdemes szvsz
  • Ombika
    jah nekem is ez kene!
  • Rafia
    Hi all,
    udvozlet a pancelos brigadnak.
    Ha szerveztek multikat, en is szivesen beszallok.
    GameSpy-on probalkoztam eddig (nem sok sikerrel).
  • a.carkey
    Szerintem még nem jött ki, de van neki hely az bizti. Valaki vsz fog csinálni, meg jön ugye egy kiegészítő is ...
  • Axon
    Nem tudjátok, hogy készült már valamilyen mod a Blitzkrieghez.
    Egy haverommal készítettünk egy gyönyörű magyar stukát. Eredeti fotórol szedtük le a festést, természetesen piros-fehér-zöld színekben pompázik. Viszont ebből még nem tudtunk egy mod-ot készíteni.
    Csak az eddigi járműveket tudtuk átszerkeszteni. Új járművet nem tudtunk készíteni, mivel annak a 3d-s rácsszerkezetét valamilyen 3d-s szerkesztővel (pl. 3dstudiomax) kell elkészíteni, az meg hát....
    Ezért inkább megvárom a mások által elkészített modokat.
  • a.carkey
    Ja, az SP WatW-ban is van Maus! :)
  • a.carkey
    Az is yoo! Már van időm :)
  • antijedi
    köci most nicns több okbol is: 1 nem hiszem hogy itthonlezsek
    2. még nem ismerem anyira azt a gamet
    :de egy bk party mehetne valamikor majd...
  • a.carkey
    Antijedi! Nincs kedved egy Steel Panther partyhoz holnap délután? :)
    Sima battle!
  • a.carkey
    Valaki alant meg arról beszélt, hogy nehéz a ruszki fokozat ... :)
    Én voltam aki két Ardenneket írtam, de azt 2 NYEurópai missziónak gondoltam ... Bocs, de ua. hadjárat volt.
  • Axon
    Végre megcsináltam az Ardeneki pályát
    Kicsit csalódott volta. Valaki alant 2 Ardenneket emlegetett. Végigrombolok nagynehezen és vége.
    Azóta újrakezdem az oroszokkal hard fokozaton.
    Első igazi fin pálya...hoppá mit látok? Egy kv1 és egy kv2 :)
    Sétagalop volt....
  • a.carkey
    U-995:

:)
  • zoli80
    jon a blitzkrieg kiegészito lemez,hamarosan.sok uj map meg miegymas,asszem total challenge néven.
  • antijedi
    khm, már megint csuszunk visszafelé... :D
  • antijedi
    én szeritnem a legjobbak a street slops vagy milyen nevű, meg a battlepaths, nekem legalábis azok jönnek be :D
    ha játszunk gamespyon általában itt meg szoktuk előre beszélni, és ha megy már egy szerver véletlen akkor a nevében tuti benevan hogy hun vagy hu és a jelszó (legalábbis nálam) mindig hun
    :DD
  • antijedi
    még nicsn tudtomal sajna :((