3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#714 Ez lófasz a P1000-eshez képest! :D -
#713 Milyen híd birta volna el? Mert a heavy tankokkal főleg ez volt a probléma .... (Brumbear, Maus, Tiger II, Jagdtiger) -
#712 OBJECT 279 (orosz)
Т-28 (orosz)
PZ VII. Löwe
-
#711 Na itt van!
P1000/P1500
Valahogy így nézett volna ki!
...és a sokkoló adatok!
Weight: 900000-1000000kg
Crew: - men
Engine: 2 x MAN V12Z32/44 Diesel / 24-cylinder / 2 x 8500hp
8 x Daimler-Benz MB501 Diesel / 20-cylinder / 8 x 2000hp
Speed: Road: 40km/h
Cross-Country: --km/h
Range: Road: ---km
Cross-Country: ---km
Fuel Capacity: --- litres
Lenght: 35.00m
Width: 14.00m
Height: 11.00m
Armament: 2 x 280mm SK.C/34 L/54.4
1 x 128mm Kanone
8 x 20mm Flak 38
2 x 15mm Mauser MG 151/15
Ammo: -- rounds
Armor (mm/angle): Turret Front: 360mm / ?
Turret Side: 220mm / ?
Turret Rear: ? / ?
Turret Top: 150mm / ?
Megabrutál tank! Ez a tank új kategóriát nyított volna: Self-Propelled >>>Coastal Gun<<<, tehát két olyan agyú van rajta, ami a csatahajókon is volt akkoriban! Nagyonis mobilnak mondható a 40km/h sebbességének köszönhetően! Érdemes a fegyverzetetét is megnézni! Mérete meg akkora, mint egy kisebb csatahajó! csak a lánctalpa 4m széles. :D
-
#710 Ez nem ott állt, az bizti. Én arra tippelek, hogy teljesen az úton volt.
_O_ pl. így
jött a buldózer:
_>>O és ide tolta.
Akkor marad így valami. Dolgoztam régészeti ásatáson kisgéppel és az is megemelte a cuccost, tolta, majd amikor lerakta, úgymaradt. Próbáld ki. Ha elvontatni nem lehet vmit, mert nehéz, akkor csak arrébb kell - lehet - tolni. A tigris lánctalpa ráadásul elég méretes, tehát nem borult fel, mikor arrébb került ... Szerintem. -
#709 Ha jók lesztek mutatók egy sokkal durvább tank projectet. :) -
#708 Ezt ezért nem hinném, mert ha megnézed, akkor is elfértek volna, ha a rendesen vízszintesen lenne, max par centi lógott volna az útra. -
#707 A 105-öst sűrgősen cseréld le a kevésbé jó tűzgyorsaságú ágyúra és szerválj be a legjobb egységeidnek PZ IV D-t. Hidd el kell majd. Az ágyút azért írom, mert elvileg a 155-öst kaphatod. Ez ugyan lassab, de pusztításban és TÁVOLSÁGBAN nagyon jól gyilkol. Leteszed valahol - pl. egy hegy mögött - és onnan el sem kell mozdítanod. Vmi miatt képtelenek normálisan belőni a gépi egységek az ágyúdat, mégha felderítője kint is van.
Durva, ha egy tankot csak úgy lehet megsemmítsíteni, hogy kiéheztetik a legénységet ... :)
Ez a félrefordított tigris nem máshogy került ilyen pozícióba, mint hogy egy dózerrel alányultak és elborították az árokba. Aztán úgy maradt. Mivel semmi sérülés sincs rajta, nyilván elromlott, vagy mozgásképtelenné vált (bal oldali - itt jobb - lánctalp mintha hiányozna) nem volt vontató és ott hagyták.
Az Ardennekben is volt olyan, hogy egy elromlott Tigris II. napokig állt az egyetlen járható úton. Az amerikaiak mikor odaértek nem tudták sem elvontatni, sem felrobbantani - 1 teljes hadosztály - így kivágták a körülötte lévő fákat és kikerülték ... :) -
#706 Na kicsit késve bekapcsolódok a beszélgetésbe:
A japánok is venni akartak tigriseket. Van is egy képem, ahol két sárga boldogan feszít egy vadi új tigrisben. Mivel nem tudták az előre eltervezett mennyiséget legyártani, ezért a japánok már nem kaptak. Bár abban sem vagyok bisztos, hogy el tudták volna nekik szállítani.
A maus adatok viszont számomra is újak.
Amikor én olvastam róla, ott azt írták, hogy mindkét maus-t megsemmisítették a gyárudvaron.
Nehézkesek voltak alíg mozogtak, az oroszok meg már nagyon közel voltak és ezért berobbantották őket. Mondjuk attól még az oroszok elszállíthatták az egyiket Kubinkába a tankmúzeumukba :) -
#705 Lolka!
-
#704 Megvan az első 4. szintű egységem!!!!!! :D
A csapatom:
2db Stug Ausf D 3. szintűek
4db Pz III Ausf J 2. szintű mind (kettő mindjárt szintet lép)
3db LeFH 105mm Heavy Gun (egy 4. szintű és kettő 3., akik mindjárt szintet lépnek, kb fél milliméter csík van még nekik (1280*1024-ben :)))
De már semmi bonus nincs, ami hasznos lenne. :( Érdemes így belevágni a historical pályába, vagy még várjak, és ha várjak, akkor mire? (xp, szintlépés stb) -
#703 Persze, mire elfogy a lőszer, megdöglik 1000 gylogos, 32 pancélos, 24 tűzér, stb. :) -
antijedi #702 rossz kondiban is egy átlagember birja 1 hétig tuti... :D
amugy ez akkoris hülyeség..., csak azt kell megvárni hogy elfogyon lőszer, azt onétol ha még tényleg anyira törhetetlen és szétlőhetetlen is , max leöntik benzinel, azt meggyujtják, és igy a bent lévő katonák élve megfőnek a saját levükben :D -
#701 Nem voltak jó kondiban :) Ez az orosz kampány elég gázos. :( Semmi értelmes Bonust nem kapok. :((
Light AA gun
Ausf D Stug
és egy agyú, ami szintén szar, mert 2/min a tűzgyorsassága. :( Tovább meg nem akarok lépni, amíg nem lépek szintet. :( -
antijedi #700 nem inkább ki szomjaztatták?? :DD mert pia nélkül max 3 napig birod, mig ha jo kondiban vagy kaja nélkül akár 2 hétig is lehetésges :D -
#699 Ezt mondom, hogy a gyár területén harcolt, és kiéheztették a legénységet. -
Ren #698 A Magyar Királyi Honvedség Fegyverzete c. könyv szerint '44-ben kaptunk 12 db Tigrist és késöbb még párat (~1-3db)
Mausból 2 prototipus keszult el. A V1-esnek nem volt tornya (csak fabol keszult utanzat) a V2-es nagyjabol teljes volt. Egyes forrasok szerint V2-es harcolt mikor a szovjetek elertek a gyarat, mas forrasok szerint felrobbantotta a legenysege. A Kubinkaban lathato peldany a V1-es teste + V2-es tornyabol all. Allitolaga szovjetek meg talaltak legalabb egy felkesz testet es a V1-es majdnem elkeszult tornyat. -
#697 Építsünk egyet IFA motorral!!! Toldi III-as prototípusl ezs a neve :) -
antijedi #696 nem biztos hogy megelőzték mert más ha egy amatőr brigád csinálja és más ha egy cég megbizásból :DDD -
#695 Egyszer a Matchbox cég készített 1:1-es modellt ajándékba Legolandbe, Dániába. (Passz milyen tank volt.) Ha jól emlékszem 1994-re, a normandiai partraszállás évfordulójára, mert megkérték rá őket, fizettek a modellért. Nem legóból, hanem előregyártott lemezekből, amit erre a célra készítettek. Úgy rakták össze. Egy japán modell magazinban volt róla egy cikk. Kb. 25 ember rakta össze. Kívül belül profi volt, csak menni nem ment. Szóval megelőztek titeket. De ha meghajtottat tudtok építeni az über fasza lenne ... :) -
#694 Kéne építenünk egy kis pancélozott Light tankot poénból! Szerzünk hozzá motort, fém lemezeket, stb! Mekkora poén lenne már! :) -
antijedi #693 ök jók ezek a képek :D
amugy 30usd-t télleg megér bőven :D
szvsz még dupla anyit is :D -
antijedi #692 szvsz ez kurvára nem kéne ide, és amugyis kurva pofátlan dolog máshonét lopni a cuccot, legalább az apollo design-jét alakicsad má át te nyomi... :D -
#691 Discoveryn volt róla egy film! De olyan későn volt, hogy elaludtam alatta. :( Akkora a csöve, hogy egy 200 kilós embert lazán kilehetne lőni vele. :) -
#690 De a PZ IV-et be tudod ásni + hide mód, míg a Sutgot is, de célozni vele? Hát? Nem tudom! Mondjuk a Karlt és a Tiger II tankot én is megnézném. :)
Szerintem max. az orosz tankok esetében van műkídés:
T-34, IS3. Ezek az ítvenes években modernek voltak.
A Karlt meg kár, hogy úgy elbaszták a játékban. Itt normálisnak tűnik mind a mérete, mind a súlya. Akkora, mint a Maus! :) -
#689 Ott az a kép az IS3-asról, hogy füstöl! Az nagyon izgágának tünik. :)
PZ IV D helyett, akkor inkább a Stug, mert annak ugyaolyan agyúja van, de legalább a pancélja sokkal jobb! -
#688 Meglepődnék :) Ezek már nem mozognak! Vagy mire gondolsz? :( -
#687 Én tuti elmennék! ide 30 dolcsiért megéri. Ahogy látom interaktív a dolog, tehát akcióban is láthatom őket! -
#686 Kubinka tank Museum
Ide max. akkor jutok majd el, ha az oroszok is EU tagok lesznek és minket sem zárnak ki. :)
Itt a "Maus"-od Kubinkában: :)
Itt a "Karl" nevű - a játékban használhatatlan löveg:
Nekem ez az amerikai tank jött be a legjobban: :)
De ez se rossz: :)
Van itt első VH-s tank is jópár, meg szinte az összes nemzettől. Régen alakult a múzeum:
IS3: :)
Elég állatul néz ki!
Végül egy ruszki "Maus" szintű tank, az eredeti nevű "Object 279": :)
A múzeum 30 USD-be kerül, de mivel manapság szarul áll a dollár, lehet, hogy emelnek ... :)
-
#685 Deutsches múzeumban én is jártam, de kimaradt a 2. VH-s rész :(( Viszont beültem a szimulátorba 2* is! :D -
Tam@s_(HSF) #684 Http://feikt.uw.hu Nézzétek meg!
Warez a legjobb játékok, és a legújabbak letölthetők! -
#683 Lehet. Csak nagyapám járt a Szovjetunióban, de visszaverték ... :) -
#682 Bastogne
München, Deutsches Museum
-
#681 De az egyetlen meglévő Maus Kubinkában van! Mivel ott fogták el. -
#680 PZ IV D - legalább kettő db - pedig kell. Ha a kávékra támadsz rá, ki fogja neked írni a PZ III J-re, hogy nem képes átlőni a páncélzatát. Sorry! Ez így is volt. Hányas szintű a legénységed?
Jobb ágyú is van, mint a 105-ös, pontosabban lehet kapni. 105mm-es légvédelmet és egy szar 20-ast is lehet szerválni, legalábbis én tudtam, de az nem light, tehát teherautó kell a mozgatásához.
Nekem az Ardennekben volt Mausom, az tuti!
Úgy értettem.
Ha tankmúzeum, 2. VH-s cuccos, akkor nem kell Moszkváig menni.
Bastogne. Ruszki tankok is vannak!!! Bár csak a külön részben. Illetve a müncheni Deutsches Museum. Ott V1, V2, tengeralattjárók - ide be is lehet menni -, Mustangok és szinte az összes német tank + amerikaiak stb. vannak. Ezek kinti részébe be is lehet ülni, menni. (Ott ültem először 109-esben 1987-ben (!) ) Régi szép idők. -
#679 Én most az orosz frontra ezekkel indultam!
5db Panzer IV Ausf J
1db Sturmgeschutz Ausf A
3db LeFH 105 v. 125mm Heavy Howitzer
Ugye ezek megfelelnek, mert Afrika kampányból nem nagyon tudtam jobbakat szerezni, illetve volt még a Panzer IV Ausf D, de annak a pancélzata nulla, egyedül az agyúja jó csak. -
#678 Nem tudom, hogy lötték át a 20 centis pancált, de grátulálok nekik. :) -
#677 Mondom, hogy félrefordítottam!!! 1944 Júliusra gondoltam, de kössél bele mindenbe! :D Egyébként ja, ez a Maus. De Ardennekbe asszem nem volt. Egy volt az orosz fronton, egyet meg beolvasztottak. Aki megakarja nézni, utazzon el Kubinkába (nem messze Moszkvától), mert ott van az egyetlen megmaradt Maus kiállítva! -
#676 1941 májusában? :)
Szerintem 3 volt és további 12 tankra képeztek ki legénységet. Ha megnézed az utolsó "Tigris :) 4" lineket, akkor ott is vmi hasonló van.
Ez nem a MAUS? Ez van a játékban is, pl. az ardenneki pályán. :(
Kilőhetetlen? :) Vsz nem volt rakétákkal felszerelt P-51 a közelben. Ebből sem épült túl sok. A játékban írnak is róla, csak tudnám minek tették be a játékba?! :(
-
#675 -and a small number