3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
antijedi #404 20perc vagy 30 , má nemtom -
antijedi #403 ezt a mapot szegye le mindenki:
http://216.239.37.120/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.bk-maps.de/include.php%3Fpath%3Dcontent/download.php%26contentid%3D70%26download%3Dgo%26PHPKITSID%3D258a974f2e98295c4dedd2a8947abe87&prev=/language_tools -
#402 juhe:) mennyi idore volt allitva? -
antijedi #401 gyertek kesz a szerver
battlepathson megyunk ... -
#400 bevillogott -
#399 icq ki kellett kapcsolnom mert nem láttam tole semmit a jatekbol -
#398 battlepath? -
#397 ez jo volt:) -
antijedi #396 pass nálam mindig hun másnál is azlegyen... :D -
#395 na ki indit?passwordot rá! -
#394 szegény srac:)
-
antijedi #393 rush gyere van magyar server, zoli inditott! -
antijedi #392 innét lehet jó kis mapokat leszedni -
#391 ok! -
antijedi #390 steepslopes nekem jobban bejön -
#389 178490518 asszem. -
antijedi #388 mickrofon nekem passz kölcsö van adva viszont ako dobj pls egy icq számot -
#387 battlepath vagy steep slopes? -
antijedi #386 nekem 8 hogy milyenmap de min 4 fős és ha lehet flagcontrol (találtam egy jo kis 6főset, majd game után megkeresem hoz linket hogy mindenkinek meglegyen) -
#385 nem ismerem nagyon. -
#384 mar van fent!microfonnal? -
antijedi #383 pill, én minyá jövök, temeg tegyél fel icukát :D -
#382 mehet,itt vagyok!melyik map legyen?
-
antijedi #381 ki az a balfasz aki elinditott egy 2on2HUn nevű hgamét és egyedül jácik (game in progress) ?? :DDDD -
antijedi #380 icukád kapcs be :D
most énis benelennék egymenetben, zoli is valami olyat emlegetett hogy jön kaja után -
#379 Mármint veletek, kiváncsi lennék milyen multiban -
#378 Hello, ha nem baj én is kiprobálnám multiban....Carkey, anti már ismerös más játékból -
antijedi #377 amikor 3 pantherem is volt ako nekemis, de az csak egyszer volt, volt hogy 20 perces game alat kb 2szer kaptam erősitést aztis 2osztag gyalogos +1 light tank formájában :D -
#376 Nekem szinte egy percen belül adta az egységeket, amint kilőttek néhányat. -
antijedi #375 lol :D -
#374 Na én mára visszavonulok nyalogatni a sebeimet.
Kibontom a stratégia térképeimet, és tervezgetem a megtorló akciót. -
antijedi #373 nemhiszem, mert amikor én nem kaptam utánpotlást enemynek öszesen volt 2 zászloja, nekünk 3 és aból 2-t is én tartotam, szal nekem volt elvileg a legtöbb zászlóm :D -
#372 Talán a brumbar volt a leghatékonyabb, csak iszonyúan lomha volt -
#371 Volt amikor 3 párducom volt. Azok az idióták meg észnélkül nekirontottak 5 beásott orosz tanknak -
#370 Lehet, hogy összefüggésben van az elfoglalt zászlókkal. -
#369 Nem bírtunk a piszok muszkákkal. Amit nagy nehezen elfoglaltam, azt a tetves nagy böhöm ruszki tankjaival visszarohamozta.
Talán az elején sikerülhetett volna győznünk.
Már majdnem megvolt a legtávolabbi zászlója. Csak nem tudtam, hogy a mocsár miatt nem tudnak bemenni a tankjaim, akkor jobban vigyázok a gyalogságra.
Akkor már csak a jobboldali ellenfelet, amivel te hadakoztál, kellett volna hátbatámadnom.
Meg persze negy egyetlen PzIII-as tankkal kellett volna feltartóztatnom az utánpótlás vonalát. -
antijedi #368 full véletlenszerűen, nekem is volt már iylen.. :Dű
volt hogy kb pantherem volt, meg volt olyan is hogy a kezdő egységel harcoltam szinte végig az egészet... :D -
#367 nekem nem jott az utánpotlás baeg,axonnak meg annyi tankja volt hogy csak na!mennyi orosz tank jott basszus?mi alapján nyomja az utánpotlást? -
#366 Szép volt...:) -
#365 kajálok egyett aztán nyomhatnánk még!