3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Nekem nem sikerült egyesével kijelölni az embereket. Bármelyikre kattintok kijelöli az egész csoportot és boldogan szaladnak bele mind a géppuskatűzbe.
    Hogyan érted azt, hogy kiiktatom a nehéztüzérséget. Mintha az olyan egyszerű lenne. Ott lövöldöz a hátországban, vidáman. Nekem meg ad egy nagy lomha monstrum ágyút 60 centi átmérőjű bombákkal amely minimális távolságra lő csak. Ráadásul amint lőttem vele rögtön spuriznom kell mert megszórja a területet rendesen. Egyáltalán honnan tudja, hogy én honnan lőttem, amikor jócskán kívül vagyok a látótávolságán?
    Másrészt szétlőttem egy bunkert, de a benne levő embereknek semmi baja, ugyan úgy nem lehet őket kilőni, mintha még felettük lenne a bunker.
    A tankok mintha vizipisztollyal lennének felszerelve. Szemből meg sem karcolják az orosz tankokat, századik lövésre sem.
    Az egységeknek hol jelzi a lőszer készletét?
    Az info ablakban mik azok az értékek sorban, van ott vagy 6-7 is. Egyik sem a lőszer készlet az biztos.
  • Anee
    "Panasz volt a sud-ra, hogy éppen csak megpillant az ellen és már oda is pörköl a nehéztüzérség. Itt nem lesz olyan problémája, mivel a nehéztüzérség megállás nélkül lő, így akadályozva meg mindenféle előrenyomulást.
    "
    Ez ok hogy panasz mert nehéz...amiatt ezt a háborúban is alkalmazták előszeretettel
  • Axon
    Na kipróbáltam....
    Nem szokásom lehúzni a programokat. Megpróbálom elfogadni őket olyannak amilyennek a készítők megálmodták. Ha nem tetszik legfeljebb nem játszom vele.
    Sajna a Blitzkrieghez nagy reményeket fűztem, nagy Suddenstrike rajongó vagyok, minden kiegészítő mod és többszáz pálya büszke bírtokosa.
    A véleményem egybesűrítve.
    A Blitzkrieg a Sudden Strike lebutított változata.
    És még abban sem reménykedem, hogy az eredeti majd jobb lesz a demohoz képest. Nem hiszem, hogy a márciusi megjelenésig sokminden változni fog.
    Megpróbálok összeszedni néhány észrevételt.
    1. Sokan panaszkodtak a sud-ra, hogy még meg sem tudták látni az ellenséget és már fel is aprították az egész páncélos hadosztályukat. Na ezután mégjobban fognak panaszkodni.
    2. Panasz volt a sud-ra, hogy éppen csak megpillant az ellen és már oda is pörköl a nehéztüzérség. Itt nem lesz olyan problémája, mivel a nehéztüzérség megállás nélkül lő, így akadályozva meg mindenféle előrenyomulást.
    3. Embereket nem lehet egyesével kijelölni, hanem kis csoportokra vannak osztva... hallelúja...
    4. Scrollozás! Szörnyű. miért kellett elrontani a sud remek mozgási (vagy legalább is nem rossz) rendszerét. Itt lépkednek a katonák a levegőben és a háttér mozog mögöttük, legalább is ezt az érzetet kelti. Mintha nem is a terepen lépkedne, hanem mozog a lábuk és valamennyivel eltolja a katonát a program a terepen, egyáltalán nem szinkronizálva a lépéshoszt az elmozdult távolsággal.
    4. a tankok mozgása közben azt az érzetet kelti montha papírból lennének. Nincs meg a tehetetlenségi erőből adódó lomhasága, hanem mintha könnyőszerrel fujdogálná őket a szél mozgás közben.

Nos számomra az egész játék legjobban a warcommanderre emlékeztet. Ha valaki ismeri, akkor tudja miről beszélek, ha pedig valaki nem ismeri, akkor nézze meg a Blitzkrieg demóját és rögtön tudni fogja milyen is lehet a warcommander
  • M@TriX
    Ez azért van, mert a német oldalon a német nyelvű demó van. Az angol demót ígérik február 14-ére.
  • a.carkey
    .hu
    :)
  • a.carkey
    hardwired
  • Axon
    Hamarabb járt a szám.... akarom mondani a kezem, mint az agyam. Megtaláltam és már töltöm is. Eszembe sem jutott - egy darabig -, hogy a német nyelvű oldalon keressem a demo-t. Az angol nyelvű oldalon egy szót sem ejtenek róla.
  • Axon
    Honnan szerezted meg a demo-t?
    A hivatalos Blizkrieg oldalon azt írják - persze szörnyen lelkesen -, hogy a demo február 14-én fog megjelenni.
  • Anee
    a maga 12 missziójával.............nevetséges
  • Kis Szabó [PT]
    Engem talán majd a teljes után érdekel egy két vélemény, SS se volt egy hűha, inkább várom a Panzers-t!!!!
  • a.carkey
    Sokan érdeklődtek a demo után ...
    :(
  • a.carkey
    Szép ez a demo. Elég nehéz volt első pillanatban lekezelni a németek helyzetét, de azért sikerült és szerintem jó kis game ez. Nagyobbaknak tűnnek az egységek, mint a Sudden Strikeban és ez szerintem jobb. Szinte ua a gmae, de mégis valamivel másabb. Van benne egy hatalmas baromság, hogy az Elefantot nem tudták kilőni. A legjobb tank. Megse sérült, míg lőtték. A gyalogság rendszere is idiótábnak tűnt a SS-tól. Sokkal kevesebb lehetőséget tudtam kihozni belőlük. Az orosz tűzérség hatósugara atom jó, de a németek által pl. Sevastopolnál használt ágyú miért ennyire vacak, azt nem tudom. Az, hogy miért volt képes az Elefant, vagy a többi harckocsi fedezőtüzet adni, ha kértem, nem tudom. Arra sem jöttem rá, hogy mi a szarnak nem tudom egy ágyú hatósugarát lekérni. De lehet, hogy én bénázok itt össze-vissza. Nem rossz maga a demo, de én kevesebb lehetőséget éreztem benne, mint a SS-ban. A gyalogosok mérete picivel megnőtt, de a realitással gondok lesznek, ha ez így marad. Az ai sem tűnt géniusznak ...