3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
antijedi #447 tudom ezért háritom rád a feladatot :DDD -
#446 :(
lehetetlent kívánsz :D -
antijedi #445 ha öszeszedsz még két embert akkor ok :D -
#444 ejj kicsit elmerültem szingliben, azt nem néztem időt :(
szóval, akkor most mi van? :) -
antijedi #443 törölve :D -
antijedi #442 ja és ne félj a bk serverek nem hányatnak... :D -
antijedi #441 na megy a server...
az elobb megadott paraméterekkel... -
antijedi #440 HUNgame lesz a neve, a pass: hun
ha beférsz akor jöhetsz bármikor ha épp megy :D -
#439 én jönnék, úgyhogy ha kell ember, akkor szólni ide, és további infót, mit merre hányat meg minden! -
antijedi #438 Figyelem!
8körültől elvileg game!
figyelem!
gyülekező!
figyelem!
aki tud jöni szoljon icukán vagy itt vagy valahogy :D -
antijedi #437 zoli! icq bekapcs! -
#436 irjatok ha multi van!!!!Axon honnan szedted le azt a sok mapot?amit jedi mondott leszedtem,beraktam és csatlakozni tudok olyan serverhez de inditani azt a mapot nem.otlet? -
antijedi #434 ez a mythféle patch honét szedhető le és hány meg?? (remélem nem azt hivod te patchnek hogy leszedem az uj verziot :DD) -
#432 Na majd meglátom melyiket fogom használni. Éppen most tölti a 2 cd-t, az első már lejött.
Most szedtem le a netről 13 db új multiplayer pályát, meg 13 db single pályát. Bár csak akkor érnek valamit a multik, ha mindenkinek megvannak. -
#431 Győztem!
Egy kétszeméjes csatát vívtam valami amerikaji sráccal. Büszkén feszített az usa hadseregével. Simán porig aláztam. Az 5 kontrolpontból csak kettőt szerzett meg és csak egyet védett. Könnyű győzelem volt. Az egyetlen startégiája az volt, hogy a zászló körül beásta a tankjait, a gyalogságával pedig megpróbált leskelődni és az egyetlen tüzérségével hátulról lövöldözött. -
Ren #430 Nem, sajnos nem kompatibilis :( Akiknek a Strike valtozata van, esetleg megfontolhatnak a Myth-fele patch felrakasat, mert pl. van benne jopar uj multi palya. -
#429 Természetesen Axon néven vagyok bent és AxonWar_HUN a szerver neve. Pontos időpontot nem tudok mondani, de úgy 11.45 és 12.00 között elindítom a szervert, ha a főnökeim nem találnak ki addig valamit....... -
#428 Éppen most töltöm lefele az új Blitzkrieg-et, amit már a deviance tört fel. Remélem kompatibilis lesz az eddigiekkel.
Bár multiban eddig is kiírta néhány szerverre, hogy wrong version. Nem tudtam másra gondolni mint, hogy valami demo verzióval multiznak. -
#426 Este a single-ben megindultam Harkov ellen.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy a 4. szintű egységek már nem fejlődnek tovább. Bónusz küldetésekkel lehet szerezni Hummel-t, Nashorn-t, Wespe-t, és rakétavetőt. Wespe-m még nincs a többi már van. Nem tudok kitörő örömmel nyilatkozni róluk. A Hummelt páncélosnak adja, pedig az önjáró nehéztüzérség volt, annak megfelelő baromivékony páncélzattal. Viszont itt is működik nehéztüzérségként, minimális (18 db) lőszerrel. A Nashorn már egész jó kis tűzerővel rendelkezik a 88 mm-es ágyújának köszönhetően, viszont szintén papírvékony páncélzata van. Úgyhogy talán érdemesebb megtartani mindkettő helyett egy Stug-ot vagy egy Panzert. A rakétavető viszont nem rossz, és nagyon látványos, bár bosszantó, hogy ha kijelölök egy célpontot, akkor kilövi a 6 lőszerét és megáll. Mindig újra ki kell neki jelölni a területet, vagy a célt.
A Harkov elleni invázióban nem olyan jelentősek a prototípus egységek mint az eddigi küldetésekben voltak. Míg ott létfontosságú volt egy egy nagy tűzerejű stug vagy panzer az orosz tankok ellen, addig itt inkább csak érdekesség kipróbálni az új egységeket. -
#425 Az ebédszünetemben indítok egy szervert, kb 12 óra körül, aki ráér - vagy szintén ebédel :) - az jöjjön. -
antijedi #424 én már nem sorry de a többiek hátha... -
#423 Most értem haza, van még valaki? :( -
antijedi #422 én jobban szeretem a csapatjátékot valahogy mindenben... :D
amugy egyszer meg kéne probálni assaultot is :D -
#421 hu de lezuztam egy fritzet steepen.dejo volt!!!!!!1vs1 ugy is izgi! -
antijedi #420 én perpill nem... -
#419 nyomjatok valahol?fagyott a gépem egy nagyot. -
antijedi #418 na megy alap mapon, gyertek -
antijedi #417 ako sima map lesz mert ezigy nemfog müködni... -
#416 pass beiras utan nem torténik semmi! -
antijedi #415 remélem akik még bentvoltak elöb azokis olvasnak forumot mert ha nem ujra kel inditani a servert alap mapal :( -
#414 na megvagyok -
antijedi #413 ja az a 2on2 nemtom kié de elég érdekes server
most nekem pl azt irja rá hoyg 5/4 ...
meg volt amikor egyedül jácot meg ilyenek :D -
antijedi #412 ki inditott? -
antijedi #411 ide kell rakni a mapkat mindig (ha nincs multyplayerkonyvtár akor létre kell hozni):
blitzkrieg\data\maps\multiplayer -
antijedi #410 minyá modnom hova kell rakni -
#409 valaki inditott -
antijedi #408 na siesetek, nem nagymap pár kb... -
#407 hova kell rakni? -
antijedi #406 szegyétek le mert ezlesz a kövi map... :D -
antijedi #405 bocs a "ronda" linkért csak lusta vagyok rendesen megcsinálni :D