3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • antijedi
    tudom ezért háritom rád a feladatot :DDD
  • Lynx_TWL
    :(
    lehetetlent kívánsz :D
  • antijedi
    ha öszeszedsz még két embert akkor ok :D
  • Lynx_TWL
    ejj kicsit elmerültem szingliben, azt nem néztem időt :(
    szóval, akkor most mi van? :)
  • antijedi
    törölve :D
  • antijedi
    ja és ne félj a bk serverek nem hányatnak... :D
  • antijedi
    na megy a server...
    az elobb megadott paraméterekkel...
  • antijedi
    HUNgame lesz a neve, a pass: hun
    ha beférsz akor jöhetsz bármikor ha épp megy :D
  • Lynx_TWL
    én jönnék, úgyhogy ha kell ember, akkor szólni ide, és további infót, mit merre hányat meg minden!
  • antijedi
    Figyelem!
    8körültől elvileg game!
    figyelem!
    gyülekező!
    figyelem!
    aki tud jöni szoljon icukán vagy itt vagy valahogy :D
  • antijedi
    zoli! icq bekapcs!
  • zoli80
    irjatok ha multi van!!!!Axon honnan szedted le azt a sok mapot?amit jedi mondott leszedtem,beraktam és csatlakozni tudok olyan serverhez de inditani azt a mapot nem.otlet?
  • antijedi
    ez a mythféle patch honét szedhető le és hány meg?? (remélem nem azt hivod te patchnek hogy leszedem az uj verziot :DD)
  • Axon
    Na majd meglátom melyiket fogom használni. Éppen most tölti a 2 cd-t, az első már lejött.
    Most szedtem le a netről 13 db új multiplayer pályát, meg 13 db single pályát. Bár csak akkor érnek valamit a multik, ha mindenkinek megvannak.
  • Axon
    Győztem!
    Egy kétszeméjes csatát vívtam valami amerikaji sráccal. Büszkén feszített az usa hadseregével. Simán porig aláztam. Az 5 kontrolpontból csak kettőt szerzett meg és csak egyet védett. Könnyű győzelem volt. Az egyetlen startégiája az volt, hogy a zászló körül beásta a tankjait, a gyalogságával pedig megpróbált leskelődni és az egyetlen tüzérségével hátulról lövöldözött.
  • Ren
    Nem, sajnos nem kompatibilis :( Akiknek a Strike valtozata van, esetleg megfontolhatnak a Myth-fele patch felrakasat, mert pl. van benne jopar uj multi palya.
  • Axon
    Természetesen Axon néven vagyok bent és AxonWar_HUN a szerver neve. Pontos időpontot nem tudok mondani, de úgy 11.45 és 12.00 között elindítom a szervert, ha a főnökeim nem találnak ki addig valamit.......
  • Axon
    Éppen most töltöm lefele az új Blitzkrieg-et, amit már a deviance tört fel. Remélem kompatibilis lesz az eddigiekkel.
    Bár multiban eddig is kiírta néhány szerverre, hogy wrong version. Nem tudtam másra gondolni mint, hogy valami demo verzióval multiznak.
  • Axon
    Este a single-ben megindultam Harkov ellen.
    Szomorúan vettem tudomásul, hogy a 4. szintű egységek már nem fejlődnek tovább. Bónusz küldetésekkel lehet szerezni Hummel-t, Nashorn-t, Wespe-t, és rakétavetőt. Wespe-m még nincs a többi már van. Nem tudok kitörő örömmel nyilatkozni róluk. A Hummelt páncélosnak adja, pedig az önjáró nehéztüzérség volt, annak megfelelő baromivékony páncélzattal. Viszont itt is működik nehéztüzérségként, minimális (18 db) lőszerrel. A Nashorn már egész jó kis tűzerővel rendelkezik a 88 mm-es ágyújának köszönhetően, viszont szintén papírvékony páncélzata van. Úgyhogy talán érdemesebb megtartani mindkettő helyett egy Stug-ot vagy egy Panzert. A rakétavető viszont nem rossz, és nagyon látványos, bár bosszantó, hogy ha kijelölök egy célpontot, akkor kilövi a 6 lőszerét és megáll. Mindig újra ki kell neki jelölni a területet, vagy a célt.
    A Harkov elleni invázióban nem olyan jelentősek a prototípus egységek mint az eddigi küldetésekben voltak. Míg ott létfontosságú volt egy egy nagy tűzerejű stug vagy panzer az orosz tankok ellen, addig itt inkább csak érdekesség kipróbálni az új egységeket.
  • Axon
    Az ebédszünetemben indítok egy szervert, kb 12 óra körül, aki ráér - vagy szintén ebédel :) - az jöjjön.
  • antijedi
    én már nem sorry de a többiek hátha...
  • [Rush]
    Most értem haza, van még valaki? :(
  • antijedi
    én jobban szeretem a csapatjátékot valahogy mindenben... :D
    amugy egyszer meg kéne probálni assaultot is :D
  • zoli80
    hu de lezuztam egy fritzet steepen.dejo volt!!!!!!1vs1 ugy is izgi!
  • antijedi
    én perpill nem...
  • zoli80
    nyomjatok valahol?fagyott a gépem egy nagyot.
  • antijedi
    na megy alap mapon, gyertek
  • antijedi
    ako sima map lesz mert ezigy nemfog müködni...
  • zoli80
    pass beiras utan nem torténik semmi!
  • antijedi
    remélem akik még bentvoltak elöb azokis olvasnak forumot mert ha nem ujra kel inditani a servert alap mapal :(
  • zoli80
    na megvagyok
  • antijedi
    ja az a 2on2 nemtom kié de elég érdekes server
    most nekem pl azt irja rá hoyg 5/4 ...
    meg volt amikor egyedül jácot meg ilyenek :D
  • antijedi
    ki inditott?
  • antijedi
    ide kell rakni a mapkat mindig (ha nincs multyplayerkonyvtár akor létre kell hozni):

blitzkrieg\data\maps\multiplayer
  • antijedi
    minyá modnom hova kell rakni
  • zoli80
    valaki inditott
  • antijedi
    na siesetek, nem nagymap pár kb...
  • zoli80
    hova kell rakni?
  • antijedi
    szegyétek le mert ezlesz a kövi map... :D
  • antijedi