A Sudden Strike kop-kop ...
-
A német küldetésben rangot ugrottam és már 9 tankom van. Eufólikus öröm.... aztán pofáraesés. Mivel a küldetésekben továbbra is 6 tankot ad. Küldetés végén a listában megint ott a 9 tankom, upgradelni is tudom őket, de aztán a küldetésekben sosem kapom meg, csak az eddigi hatot.
Miért? Találkoztatok már hasonlóval?
Most kezdtem bele a 2. Harkovi historical offenzívába. Itt már csak full elit páncélosaim vannak (elefánt, medve, párduc, 3 tigris) de baromira jól jönne még az a maradék 3 amit nem ad (2 tigris, elefánt).
A rohamait könnyen visszavertem. Az egyik helyen az elefántom egymaga visszavert vagy 8 orosz páncélost (a kis drága, pedig csak a csövét tudta mozgatni szörnyű nagy igyeketzetében, de nem volt beásva egyik egységem sem).
Aztán egy sokkoló erejű tüzérségi támadás, ahol 1 szerelőautó, 3 teherautó, két légvédelmi löveg, meg egy rakás gyalogos pusztult el másodpercek alatt. Mi a fene? Odaküldtem egyetlen rettenthetetlen tigrisemet. Hát keletre a hídon túl ott feszít 2 katyusa....vazzz. Na de semmi védelem úgyhogy könnyű préda volt. Majd 2 szakasznyi katonát is odaküldtem a tigrincs mellé és megtisztították az észak-keleti területeket a folyó vonaláig.
Az összes támadás visszaverve és deffenzívából most indultam meg offenzívába, de hatalmas ellenállásba ütköztem, hatalmas tüzérségi támogatással.... na meg már hajnali kettő volt és inkább abbahagytam.
Most kaptam először azt a böhöm nagy 600 mm-es ágyút, ami már a demo-ban is benne volt Karl -löveg vagy miapöcs a neve. Na azt a böhöm jószágot igazán semmire sem lehet használni. A lőtávja baromira kicsi. Közel kell menni vele mindenhez, pedig hihetetlenül lassú. Akkor már inkább egy tigrissel tisztogatok. Ha pedig lövök vele rögtön beméri az ellen tüzérsége és odapörkölnek a kicsikének, ha pedig elpusztul, rögtön vége a küldetésnek.