3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • SZEG007
    Ez nagyoön jo game. Van hozá demo?
  • SZEG007
    Az a legszarabb pálya az öszes közül, ott mindig cak németek nyernek, mert hozák a tankokat, és a tengerparton kacsavadászatott tartanak:(
  • zoli80
    na itt vagyok:)))) kicsit elcsusztam.
  • antijedi
    picit?? na ebből se lesz semi ahogy elnézem, 1v1hez meg hogy öszinte legyek nem sok kedvem :D
  • zoli80
    hulye raven:) picit még nyomjuk:D
  • antijedi
    khm, zoli..., elmult 17.00 ... :DDD
  • antijedi
    nálam az eset az kb ugy alakul hogy sotantol vagyok (és figyelek ircukára is ha épp nem jáccok mást), ugy kb 12ig tuti, de szeritnem még utána is elég sokáig...
  • a.carkey
    Este az nálatok hány óra? Még mással szenvedek - tanulok -, de majd igazán estefelé kéne ezt nyomni. Mondjuk 9 után ...
    Ok? :(
  • zoli80
    jelenleg ravenezek,5korul felmaszkalok icukára:) 1.2 crack meg sfv megvan mar csak a peccst kéne lekapnom.
  • antijedi
    énis bene vagyok egy multyban, az érintetket kérem mászkáljanak fel icukára :DDD
    ja és jolene az uj patchel probálni (az elöbb irt letöltési helyen ha kicsomizod bene van a crack is)
  • a.carkey
    Mondtam. Elefant sucks :)
    Este? Pl., kell fent lennie az új patchnek? Crack is van hozzá?
  • zoli80
    nem multizunk egy jot valamikor?
  • zoli80
    nem olyan vészes,én alig vesztettem egy két tankot.persze 5-6. probálkozásra:) a jadgtiger nagyon brutál,egyedul elintézte a fél mapot.
  • Axon
    Már egy hete nem volt időm bekapcsolni a gépemet, úgyhogy egységeim még mindig ott rostokolnak az Ardennekben.
    Éppen 3 fronton indítottam támadást.
    Északon a Maus karöltve néhány párduccal próbál előre rombolni. A 2 Hummelt gyakorlatilag az első másodpercekben szanaszét lőtték, a párducok sem valami lövésállók, egyedül a Maus jutott messzire, éppen belerohanva 4 páncéltörő ágyúba. A szó-szoros értelmében belerohanva, mivel összeérnek és így nem is tudja kilőni az ágyú. Szóval északon az offenzíva összeomlott. Pedig már majdnem elértem azokat a fránya tüzérségi ütegeket.
    Középen két királlyal nyomultam be az ellenség közzé. A tankokat hamar elintézték, de a gyalogság folyamatosan ömlik és ami a legrosszabb ezt a két tankomat megállás nélkül lövi az összes tüzérség, így nem is tudok nekik erősítést vinni. Egy pumát indítottam el, de rögtön kilőtték, pedi az éppen jó lett volna a gyalogság ellen. A királytigrisek viszont elég jól tűrik a tüzérséget, gyakorlatilag csak telitalálat esetén semmisülnek meg, azt meg eddig megúszták.
    Összesítve a középső hadtest jelentős ellenállásba ötközött, de a harci morál tökéletes.
    A legnagyobb sikereket délen értem el. Itt két király és két JagTiger karöltve menetel előre, gyakorlatilag elsöpörve minden ellenállást. Ezt annak is köszönhetik, hogy a tüzérséget leköti a középső hadsereg csoport.
    Szóval nyugaton a helyzet változatlan....
  • a.carkey
    Nem. Van még Ardennek is :)
  • a.carkey
    Tényleg "phaszság". De mivel most tudtam meg, eddig nem annyira használtam ... :)
  • Tikal #780
    mondjuk ekkora bugot hogy ujratöltöm a szakaszt egy kocsibol :)))
  • I.C.ram
    Arról nem is beszélve, hogy tűzérség ellen a gylogság a leghtaásosabb fegyver! két perc alatt kiszedik a személyzetét az agyúnak, és max 1-2 embert vesztesz, amit újratölthetsz újra.
  • antijedi
    lol :DDD
  • a.carkey
    Én kérem olasz vagyok. Egy olasz szakács. Nem a Waffen SS-é és nem is a Wermachté. A mi szervezettségünk a legjobb. Az olasz hadseregé. Most is itt vagyunk Angliában. Igen, Angliában! Megszálltuk azt! Sőt, brit gépeken jöttünk ide. Úgy 250-300 ezren. Skóciáig jutottunk el.
    Szívünk szerint Londonig menetelnénk, ha engednének. De nem engednek, mert a fogolytábor parancsnoka szereti az olasz konyhát ... :)
  • antijedi
    eheh, mieza élezserség???? micsináltok ti kéremszépen?? már majdnem a 2. oldalra csusztunk...,, se a waffen SS-ben, se a wermachtban nem megengedett az ilyen szintű lezserség tábornokok!!! ez nem türhető ebben a formában! most lelépni, de legközelebb ne legyen ilyen!!! :DDD
  • Wanted
    justin: Én is kipróbálom.
    Kösz.
  • antijedi
    köcike
  • a.carkey
    Azért ment fel, mert szép! :) (Különösen a búvárhajó!)
  • justin
    Kész van: www.tar.hu/blitzkrieg
    Ha van rá igény megvan a 16 multiplayer map is, azt is feltehetem. Illetve ha valakinek van hozzá kedve megcsinálhatja az egész lapot igényes kis magyar blitzkrieg oldallá.
  • justin
    Hmm privát ftp-ről van, de megpróbálom még ma feltenni egy tárhelyre. Ha kész megírom ide.
  • antijedi
    nekem az is jo, az a lényeg hogy 1.2re patcheljen
    tudsz mondani egy linket?
  • justin
    Az az igazság, hogy én a deviance féle patch-et raktam fel (szerintem ugyanaz mint az official egy crack-el kiegészítve). Az infóban csak ennyi van:
    "This patch for the english, french and german version increases stability of multiplayer-games and fixes some bugs.
  • antijedi
    szal ako hivatalos oldalon lévő (német?) patchet dev-full-ra felnyomva angol marad?
    s mik bernne az ujitások?
  • kampfi
    Ezek mar baromi regi kepek(kb 6 honaposak) Azote se lattam semmi ujat sajna.
  • a.carkey
    OFF:

OFF OVER! :)
  • Wanted
    :(((((
    I need BK final ISO!

• justin
    Nos nálam deviace final ISO-t felpetchelve angolok a feliratok.
  • waccoo
    Deviance Final verzio ?
  • justin
    Akkor megnézem, hogy nálam mit csinál.
  • Wanted
    Justin:
    patch-elés után rendesen elindul, csak minden szöveg német lesz.
  • justin
    Még nem, de az is lehet, hogy RIP-et nem lehet patchelni.
  • Wanted
    Justin:
    Ezt írják. Viszont ha elindítom, kiírja, hogy 1.2 patch, német verzió.

Neked sikerült feltenni?
  • justin
    Szerintem az ott lévő 1.2-es patch jó az angol a francia és a német verzióhoz is.
  • Wanted
    waccoo: német :(