3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
antijedi #496 amcsik téleg sux de németek azé nem roszak ... :D -
#495 Hát végül is ha már öldöklés, legalább legyen hangulata.... -
#494 De minden esetre a leghangulatosabbak HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁ :) rohat hangulatosak nem ugy mint az uncsi amcsik meg a németek :) -
antijedi #493 multyban télleg az oroszok a legtáposabbak :D -
#492 Nem jók a németek :)
CCCP rulz :D nagyon bejön ahogy éneklelgetnek a munkások :D -
#491 A Führer szétfogja rugni a hátsómat.
Lassan egy hete szarakodom Harkovban és az istennek sem tudom bevenni a várost.
Éppen ötszázszor kezdtem már újra a pályát.
Jaj, jaj... félek előbb utóbb Berlinbe rendelnek és ott már nem lesz elég ha jópofán vigyorgok -
Ren #489 A Mappack az a nemet verziohoz van, neked az van? -
antijedi #487 singlebe jok multyba szarok, maragyunk enyiben, vagyis a légierő ugy általában tul tápos inkább... :D -
#486 Most már döntsd el, hogy jók-e a németek vagy sem ... :DDD
(...)
:) -
antijedi #485 viszont itt megint tul könyü let
bejötek a német sugárhajtású földitámadó (nem nehézbombázó) gépek, elenfél gépeit lemosák, légvédelem meg nem tudja őket eltalálni... :D -
antijedi #484 jaja pont msot kerültem át anyugati frontra (itt már alapfelszereltség az edig übernek számito panther :DD) -
#483 Aknamező lerakásával el lehet kerülni az ellentámadásokat ... Én legalábbis ezt szoktam tenni. Az elején még van időd. A páncélosaim kis csoportjával önállóan mozgok, a tűzérségem beásom és 88-asokkal bevédem, elé lövészárok, bele a gyalogság. Ha oldalba kap, akkor légierő esetleg még segíthet.
Tart már vki a németekkel ott, hogy vége a ruszki hadjáratnak és jönnek az amerikaiak? Vagy azok nem lesznek?
-
#482 Singleplayer-ben eljutottam Harkovba.
Rula!
Az eddigi legjobb pálya. Egy rakás csapatom van, ennyit még összesen nem adott idáig. Azt hittem sétagalop lesz. Egyszerre 5 helyen indult támadás ellenem. Na most aztán igazán nagy hasznát veszem a pause funkciónak. Már kétszer is újra kellett kezdenem, mert idióta egységeim maguktól megindultak az ellenfél sürűjébe. Amikor meg már úgy látszott minden fronton visszaverem a támadásokat több-kevesebb veszteséggel, akkor az orosz nehéztüzérség lemosta majdnem az összes továbbvihető elit egységemet.
Nálam idáig a Harkov térkép a sztár. -
antijedi #480 szeirntem hülyék :D -
#479 Mindenesetre ha legközelebb lesz Blitzkrieg multi akkor szóljatok, szívesen mennék (mindkét változatom van). -
#478 akkor ezek hulek,vagy ez egy uj torés:)? -
antijedi #477 nem olyan régi csak olyan másfél éves :D -
antijedi #476 ww2 frontline commandot nem ajánlom senkinek nagyon gyenge darab, én szeretem a stratokat a ww2eseket meg méginkább de ez nagyon ratyi...
az earth2ezerakárhány motorjára épül, de (vagy épp ezért?) borzasztó... -
#475 pedig az ftpkre most kerult fel!vajon miert? -
#472 ww2 frontline commandot probalta mar valaki?képek alapjan jonak tunik! -
#471 Tudom, hisz játszottunk együtt. :)
Más. Látom megkaptad az emilt. :) -
antijedi #470 a történelmi hűség a zászlók terén egyetlen gameban se stimm szinte (lásd pl horogkereszt nincs sehol) azt ugyan nem tom mért ha a történelem könyvekben már szabad de mind1...
multyban azért nem jön ki mert ott elvileg kiegyenlitett feltételeknek kéne lenniük (ami lásuk be még igy sem az...) -
Ren #469 Amennyire en eszrevettem a Random kuldeteseknel valahogy igy mukodik a dolog:
Easy: hk-k, tuzerseg, scout, +1 jobb hk.
Normal: hk-k, tuzerseg, scout +1 gyengebb hk
Hard: hk-k, tuzerseg _nincs_, officer, +1 valami konnyu hk vagy pancelauto
Persze van olyan kuldetes, amikor nem bazisrol kezdesz, ott se szokott tuzerseg lenni altalaban.
-
#468 Kiváncsi lennék, hogy milyen a suicide fokozat? Próbálta már vki?
Más. A német campaign kezdő introja - szerintem - történelmileg nem helyes. Nem fehér kereszt volt a német tankokon a lengyel hadjárat kezdetén? -
#467 Mikor hétfőn elmentem egyetemre, akkor majdnem szétvertem a monitort. Ha nem indul a vonatom, szét is verem.
Ilyen még nem volt velem a ruszki hadjárat során. Nem engedett tűzérséget vinni egy mapen. Csak PZ IV és Stug tankokat és rohamlövegeket, két PZ III J-t vihettem magammal + az apró ...
Eleinte sima volt a mapen minden, de egyszercsak megjelent három KV-1. Azt hittem akkor befosok rajtuk. Semmivel nem tudtam kárt tenni bennük, pedig szinte minden tankom profi személyzettel rendelkezett. PZ III-at csak a könnyűharckocsik-páncélautók és gyalogosok ellen vetem be. KV-1 ellen viszont ezek szart se értek. Szóval ilyet előtte még nem pipáltam. PZ IV-ből, csak "D"-m van - ez van -> van több fajta nehéztűzérségem stb., tankból eddig a max a PZ IV D -, az meg tudjátok, hogy mire jó ... :(
Afrikában - nem Mathildák ellen - szuperek voltak, de amit a KV-1-ek csináltak velük ... Mikor megjelentek hármat beástam a Panzerekből, négy tankkal körbe körbe kerülgettem a "kávékat", PZ III páncélosokkal, meg magukra vontam a tüzet, hiszen a PAUSE funkció RULEZ :) . Két Stuggal - sajnos azok is csak "A" - oldalból kaptam el őket. Semmi hatása nem volt. A négy tank közül kettővel - a két kedvenc Weiss és Steiner :) - külön-külön hátulról támadtam meg őket. MEG SE SEBEZTÉK a "kávékat". Én nem tudom, hogy a hard miatt nem adja a jobb tankokat sűrűbben - min. egy PZ IV G (pl.) pls. ! :( - vagy mit tudom én, de a négy legjobb tankomat simán elintézték, vesztettem el és végül csak a Stukákkal tudtam semlegesíteni kettőt - bár elvesztettem a teljes légierőm -, mert pont még volt ideje a vadászait hívni - egy meg mozgásképtelen lett, de lőszere már nem sok volt, végül az is kifogyott. Na ezt a "kávét" ott hagytam a harctéren - de körbevettem gyalogsággal négy irányból egy-egy hosszú lövészárokrendszerrel :). Ha jött szervízteherautóval, azt kilőttem a gyalogsággal. Ezt addig csinálta, amíg el nem fogyott neki :) az autója 5 db-ot lőttem ki ... Ezután nem messze ettől elfoglaltam a light "nehéztűzérségét", odacipeltem a sérült "kávé" mellé, majd lazán egy lövéssel hátulról kilőttem :).
De ma úgy döntöttem - a négy jó veszteség miatt -újra kezdem a mapet, de más taktikkal, mert sok jó egységem bánta. :)
De pont ezért mondom, hogy qurva reális játék!
A SS-ban ezek azért nem teljesen így voltak, de itt nagyon "háborúhű" képet ad. Multiban ez a fajta különbség - H.I. - nem jön ki. De singliben át lehet élni, hogy mit szólhattak a ruszki blitz szeptemberi hónapjaiban - 1941-ben - a Panzerek legénysdégei a T-34-esek és a KV-1-ek megjelenésekor ...
Ebben a küldetésben is főleg a 88-asok hiánya jelentett problémát ... Azokkal semmi sem ellenfél. SP korábbi végigjátszása előny a 88-ast cipelni és letenni taktikához ...
Nagyon jó ez a game. A Raven után most érzaem azt újból, hogy vsz megveszem eredetiben is! Szerintem érdemes. -
#466 klánt -
#465 alapitsuk meg a kukluxkán-t!!!!!!!:))) -
antijedi #464 magyarul neked nem a final van hanem az előző :D
nekemis, lusta vagyok ujabbat leszedni :D -
Petko #461 en latom a szervert de nem tudok bemenni mer mas verzio.. az enyimet nem tudom pontosan melyik, de a legutolso deviance relase van nyersen fenn... aztmondtak hogy ez az 1.1 es ujabb -
antijedi #460 finalos verzio vagy az előző? ezt mostantol mindenki irja oda :DD
amugy nemleult csak bekavart a final és adig nem lehet normálisan multyzni :D -
Petko #459 én ott leszek!:) -
Petko #457 mikor lessz game? mer en is akaok nyomulni -
antijedi #456 nekem még az egycsilagos lighttankom se csinál ilyet :DD -
#455 az en 4csillags tigrisem ilyet nem csinal:) -
#453 mér a stirke verzó nem fér össze a finállaL??:(( -
antijedi #452 sokaknak az van pl rush-nak is, én meg majd beszerzem de egyelore lusta vagyok :D -
#451 final ja
de akkor ez így nem jó :)
szerezzétek be finalt! :D -
antijedi #450 a final? ako puf mert nekem még a régi, ako törölve az egész :D -
#449 :DD -
#448 egyébként meg nekem deviances változatom van,
nincs vmi patch, vagy mod ami úgy jó lenne ha lenne?