3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#584 Én szombat délután érek rá, ha jó valakinek.
12-ig melózom, azután felnézek egy kicsit multizni.
Remélem lesz magyar szerver.
Úgy vettem észre ha én indítok szervert az senki nem látja, de én bármelyik szerverre tudok kapcsolódni.
Na de ez még a strike féle verzióval volt. Szombaton felrakom a munkahelyi gépemre is a stabil verziót és próbálok indítani egy szervert.
A név a szokásos AxonWar_hun
jelszó: hun -
antijedi #583 nem mind1 mi van kiirva?? :D -
#582 Talán igy 1xerübb :D
Blietzkrieg Maps -
antijedi #581 na ezt nem igy akartam :D
szal:
http://www.bk-maps.de/include.php?path=content/overview.php&catid=5&type=4&PHPKITSID=4d88070454099aa3d19527cefdb5aede -
antijedi #580 uj mapokat innét lehet leszedni:
href="http://www.bk-maps.de/include.php?path=content/overview.php&catid=5&type=4&PHPKITSID=4d88070454099aa3d19527cefdb5aede">http://www.bk-maps.de/include.php?path=content/overview.php&catid=5&type=4&PHPKITSID=4d88070454099aa3d19527cefdb5aede
érdemes mindet leszedni hogy ne legyen kavarodás :D -
antijedi #579 dehogynem :D -
Ren #578 En itt figyelek, de nem latok senkit az icq-n
-
antijedi #577 na emberek!!!
ma estére vagyunk eddig 3an, min 1 ember kéne még!!! szal tessék soraokzni !!! :D (ren te meg kapcs be icukádat ha ráésrsz vagy teis zoli... :DD) -
antijedi #576 dc++ :D
amugy tessék gyülekezni multyra!!! :D -
#575 honnan lehet lekapni a finalt?
leszedem én is:) -
antijedi #574 szvsz a cd-n..., ha nem tudod a cd-n lévőt leszedni akkor neked nem a final van meg, szal nem érdemes vele bajlodni ha mutlyzni is akarsz vele...
érdemesebb multy miatt leszedni a finalt (és azon jo a crack is) -
antijedi #572 okk :D -
antijedi #570 jajj már... :D
ráér az késöbb is, meg ugysee 2.vh szal nem olyan jo game :D -
#569 én jönnék de most szedem a moto gp 2 őt és nem akarom hogy lelassuljon:)
csöppet később -
antijedi #568 na mi van emberek senki?? gyüljetek emberek!!! kéne egyet jáccani... :DD -
antijedi #567 4?? hmm az egy dolog hogy te skizo vagy esetleg de attól még nem hiszem hogy egyszere 3 gépen jáccol a 3 éneddel :DDD
magyarul még csak 2en vagyunk, kéne még 2 embör
anulu? kunigiunda? oneal? axon? buddy??
gyüljenek a jó munkásemberek kéremszépen jelentkezni multyra de hirtelen ! :DD -
Ren #566 En is jonnek :) 4 emberrel mar egesz jol lehet jatsznai :) -
antijedi #565 na végre leszedegettem a final-t, nincs kedve valakinek multyzni egyet kettőt mostanában?? :DD -
#563 Nem. Ha a sima bunkerre gondolsz - nem a fa, a beton -, akkor abban 75-0s0k vagy 76-osok voltak a valóságban is. Ritkábban volt bennük 88-as is.
Én is kb. ezt írtam, ha visszaolvasol. De németként PZ IV D tankokkal feltupírozni magad a kávék és a mathildák ellen kicsit nehéz. Miért a vége felé könnyebb. Harkov után nincs is komoly küldetés. Ha van, ott is bedob pár extra tankot - Maus, Macika stb. De egy tigrisért, vagy PZ IV G-ért én kb. 40 körüli historical és random missiont csináltam meg. Minimum. Oroszként meg már a Finnek elllen kapsz egy kávét, sőt ha jól emlékszem egy KV-2-est is. Tigris meg mikor is jött??? Harkov? (Kb.) Elephant meg Jagdtiger viszont csak az orosz hadjárat vége felé került hozzám. (A vége felé már hanyagoltam én is a random missionokat. kicsit leült a játék a tigrisekkel ... :) )
Én is a szövikkel kezdtem, mert nálam a németek a korai törtben vmi miatt lefagytak a 2. küldetésnél. Az oroszokkal is végignyomtam, mire a németekkel belekezdtem. De végül is a sirálmak pont emiatt jöttek elő németként. Szóval nálam ez volt.
A német légierővel meg nem értek egyet. Szerintem az orosz a legjobb - nem véletlenül, hisz orosz a design -, az utolsó német küldetésekben a Stukák szerintem kisfejezetten szarok voltak. A vadászok jobbak voltak, de a stukák szarabbak.
IS3: az alapból is csak papiron volt jó tank. Akkora monstrum volt, hogy simán harcképtelenné tudta magát tenni (öngyulladó motor, mint a Párducoknál, kevés lőszer, lomhaság stb.). Kevés is volt belőlük. Az oroszok főleg tömegtermeltek. Olcsón és gyorsan. Fejlesztettek is, de főleg a T-34 gördült a gárda és páncéloshadosztályokban. Volt asszem két "elite" szupernehéztankokkal felszerelt páncéloshadtestük is, de szinte nem is harcolt. A vége felé a németek szinte - balticum kivételével - csak visszavonultak. Ellenük a csürhe is jó volt. -
#561 Megnéztem az editorját. Hát, nem vagyok elájulva tőle. Jobb, mint a Suddené, de nem egy Combat Mission ... -
antijedi #560 arról nem is beszélve hogy a németek propagandagépezete nem nagyon célozta meg az elenséget, inkább a saját befojását probálta növelni, a szövik sokkal inkább használták a röplapszorást, ellenség nyelvén szolo rádiók, stb... (szal megint elmondom a németeknél is volt ilyen de nem olyan mértékben mint a szöviknél, hogy volt olyan amikor egy ágyubol pl minden 10. lövés röplapokat szállitott robbanószer helyett :DD) -
antijedi #559 rosziul fogalmaztam akkor (bár én nem mondtam hogy a németek nem használtak propagandát), de a szövetségesek sokkal nagyobb mértékben használták minden téren..., szal ez nem azt jelentete amit irtam hogy a németek nem használtak, hanem azt hogy a szövik sokkal töbet , nagyobb mértékben, és jobban használták...) :DD -
aiguo #558 "főleg ők " ez igy nemigaz ! Goebbels "propaganda gepezete" mivolt!? HIR TV!? -
antijedi #557 nem értem félre :D
és nem a szövik "is" használták hanem főleg ők használták... (joval többet mint a németek... :D) -
aiguo #556 Nem tamadom,ne ertsd felre!;)Rommel az egyik legtehetsegesebb frontteri parancsnok volt,ragyogo 6 erzekkel megaldva!Es igen a szovetsegesek is hasznaltak a propagandat pl.: "Monty" a papa! -
antijedi #555 hát ha valaki a propagandáról hires az pont a szövetségesek... :DD
mellesleg lehet hogy szerette magakörül de ő legalább felmutatott valamit amire büszke lehetett nem ugy mint a csóri szövik :DD -
aiguo #554 Pontosan!De a riportereket is szerette magakorul!-Tudod a nemet propaganda!;)) -
antijedi #553 tudom, én csak belekötöttem mert épp unatkoztam :DDD -
#552 Ez tény. Képletes volt. Sima poén volt - célzás - Antijedi üzenetére. -
antijedi #551 igen de az sem rommelen mutl, főleg hogy mivel ott se lehetett mivel egy ciánkapszula megártott az egészségének :DD -
#550 Az utolsó kép Berlin eleste ... -
#549 Szalcsi Sándor rulez........ -
antijedi #548 pont ez a lényeg hogy nem papiron magyarázta... :DDD (tudniilik rommel nem csak "iroasztalhuszár" volt :DDD) -
Rommel papíron magyarázza egyik emberének a menet közbeni lövést ...
A legénység ezt - sajnos - hibásan sajátította el ...
Ennek meg is lett az eredménye ...
:):)
-
antijedi #546 meg azis hasznos ha valaki 2.vh buzi :DDD
pl azt tudtátok hogy a menetközben lövést először rommel alkalmazta (akkor még nem főparancsnok volt csak valami kis por parancsonok :DD) és ő tanitota be először az embereinek? :DD -
#545 Apukám és anyukám a "Tudósklubbot" nézte mikor csinált ... :)
Szart, csak ha az embernek korlátlan a nete, mindent megtalál, ha tudja hol keresse .. -
#544 A ctrl gomb használatával azt a területet lövik porrá, amit kijelölsz nekik. Ez a legjobb funkciójuk. Az ágyúkat vedd körbe lövészárokkal. Bele két szakasz katona és ágyúk beásva. Jöhet páncélos, gyalogság, stb., ezek amíg lőszer van mindent lőnek.
Kár, hogy annyira nem reális, hogy ilyenkor ha a saját katona fejére esik a bomba az is kipurcan ... :)
Az Alt gomb segítségével tudsz ki-be szállni házakba, autókba stb., elfoglalni bunkereket. Elvileg így lehetne tankot is elfoglalni, de a játékban ez vmi miatt nem mükszik. (Egy német site írt erről: benne van a lehetőség a játékban, de a fiúk elfelejtették megoldani a véglegesben. Kb. olyan lett, mint a GP2-ben is benne volt alapban a rádiózás, de a véglegesbe nem került bele, kimaradt. Itt is talán egy patch majd segít ...)
Smokot lőni pazarlás, mert szarul van megoldva. Minimális idejig van füst, és az sem ér semmit sem. Nem egy Steel Panthers ezen a téren a game ... -
#543 köszönöm a kielégítő, teljes, tudományos magyarázatot /nem szótárakból és lexikonokból lakmároztál ifjonckorodban :))?/ :)) -
#542 Addig lőnek, míg van skuló. Utántöltés funkció rulez ilyenkor! :)
A nehéztűzérségnek min. két ÁLLANDÓ (!) ellátókocsi kell, mert gyorsan fogy a lőszer. A gyalogságot simán le lehet gyilkolni még az elején vele ... -
#541 Ja. Mint az életben. Pontosabban is lőnek a Stukák, tűzérek, ha van a közelben sniper, officer, stb. ...