89387
PlayStation3
-
#3911 nem bujtam ki...
az, hogy te mondjuk a Csocsoval szemelyesited meg a "kozolos" tabort, a PC-set meg magaddal, eleg nagy butasag...
ezen a forumon barmikor mutatok otvarabbnal-otvarabb PCs legenyt... akkor mondjuk en is veluk szemelyesitsem meg az osszes PCst, magammal pedig az osszes konzolost?!
sztem mindenki csak a maga hozzaszolasaert felelos, es nem vetitem ki egy PCs "anyazasat" az osszes PCsre... -
#3910 ahha... ebben mi volt a "sertes"?! (ez egyenlo az anyazassal?!:) -
#3909 ""ahha, mert te azt hiszed, hogy amit TE mondasz, az teny?! erdekes elmelet..."
1. Nemcsak hiszem, tudom. Ha valaki meg tudja cafolni, akkor tegye, de tenyekkel, ne anyazassal!
2. Akinek hozzaertese 0, felmutathato tenyei meg annyi se, az meg maradjon kussban, ne pedig anyazni kezdjen, mert akkor csak ugyanazt kapja vissza. Ezen meg ne csodalkozzon."
"JAja, Pc-n ez a fajta texurazasi minoseg, amit a vudu1 tudott, mar regen volt divat, de ugy laccik konzolon meg mindig meno, lasd csocso rs2 gagyi kepei"
ahha, ez is egy tuti TENY?!
talan nem nekunk kene cafolnunk az ilyan marhasagokat, hanem neked kene bizonyitanod... :D
meg erveket (mondjuk legalabb kepek:) nem lattunk emelett...
jujj... ez anyazas?! :DDDDDD -
magyar ember 2 #3908 helyesen:
Miert bujsz ki a vilagos valasz elol? -
magyar ember 2 #3907 "ahha, ez sem vilagos...
szoval megis magaddal szemelyesited meg az atlag PCs eletkort es hozza allast ezen a forumon...?!"
1. Miert nem bujsz ki a vilagos valasz elol? Ezzel beismered hogy igazam van, akkor meg minek ragozod tovabb?
2. Ne sertegess te is, hacsak nem akarod hogy en is ugyanigy valaszoljak ezutan neked is! -
#3906 "En meg senkinek nem szoltam be, csak azert mert nem ertek vele 1et, kizarolag olyan parasztoknak, akik maguk kezdtek az anyazast. Azok meg megis mit varnak, nyalokat? Ezert hat a primitiveket nyugodtan keresd csak a sajat (konzolos) oldaladon, mert ott vannak."
ahha, ez sem vilagos...
szoval megis magaddal szemelyesited meg az atlag PCs eletkort es hozza allast ezen a forumon...?!
sztem sokkal nagyobb tabort dontoget a "PCs anyazok" tabora, mint a "konzolose"... csak megint magadra vetited a "minden PCs olyan, mint en" kepet... pedig ez nem vall a korultekinto emberre.. :D
-
magyar ember 2 #3905 "ez "anyazas"?! akkor ahogy te beszelsz a primitiv jelzonel is lealacsonyitobb meghatarozast igenyel..."
1. Ez az.
2. Az hogy masokkal hogy beszelek, neki semmi koze. Akit en anyazok, az ugyanugy sajat maga kezdte el az anyazast, mint a haverod, szal semmi kifogasa nem lehet meg igy se.
"latod, te beszelsz itt tenyekrol?!
kar volt ez a baromsagot megegyszer megismetelni... :D"
Az a kar, hogy meg se nezted a kepeket, amirol beszelunk, igy aztan olyasmirol akarsz meggyozni amirol fogalmad sincsen. Csodalkozol ha nem sikerul? -
magyar ember 2 #3904 "ha mar csak a ket emlitett jatekot ismerned, nem tennel be tobb NWN kepet az osszkepre hivatkozva... :D"
Ha mar csak az NWNt ismerned, kidobnad a 2 jatekodat az ablakon.
"eleg nagy gaz az, ha magaddal szemelyesited meg az atlag PCs eletkort ezen a forumon... (bar ha 15 alatt vagy, akkor megertem:)"
Nem magammal, hanem azokkal a konzolosokkal, akikre ez raillik. A 15-ot honnan vetted, magadbol indultal ki?
"ahha, mert te azt hiszed, hogy amit TE mondasz, az teny?! erdekes elmelet..."
1. Nemcsak hiszem, tudom. Ha valaki meg tudja cafolni, akkor tegye, de tenyekkel, ne anyazassal!
2. Akinek hozzaertese 0, felmutathato tenyei meg annyi se, az meg maradjon kussban, ne pedig anyazni kezdjen, mert akkor csak ugyanazt kapja vissza. Ezen meg ne csodalkozzon. -
#3903 ""es a Voodo1-essel igaza van... :) lattal te mar olyan mukodes kozben?! regen lehetett... :D"
JAja, Pc-n ez a fajta texurazasi minoseg, amit a vudu1 tudott, mar regen volt divat, de ugy laccik konzolon meg mindig meno, lasd csocso rs2 gagyi kepei."
latod, te beszelsz itt tenyekrol?!
kar volt ez a baromsagot megegyszer megismetelni... :D
""Ki ez a fingilingi Magyar Ember"
Ez neked mi, ha nem anyazas?"
1. tollem kerdezett valamit
2. ez "anyazas"?! akkor ahogy te beszelsz a primitiv jelzonel is lealacsonyitobb meghatarozast igenyel...
ja, ez is "anyazas"?! :D -
magyar ember 2 #3902 En meg senkinek nem szoltam be, csak azert mert nem ertek vele 1et, kizarolag olyan parasztoknak, akik maguk kezdtek az anyazast. Azok meg megis mit varnak, nyalokat? Ezert hat a primitiveket nyugodtan keresd csak a sajat (konzolos) oldaladon, mert ott vannak. -
#3901 ""a hon szeretett textura kerdesedhez meg annyit, ha egy jatekban az osszkephez megfelelo texturak vannak, a kutyat sem fogja erdekelni, hogy az miert nem nagyobb felbontasu... (pl R&C, ICO, stb.)"
Ugyanez igaz forditva a poligonokra is. Akkor meg?"
ha mar csak a ket emlitett jatekot ismerned, nem tennel be tobb NWN kepet az osszkepre hivatkozva... :D
""eleve mi az, hogy "konzolos enje"?!"
Az a tipikus, 13 eves elvakult, mindenkit leanyazo konzolos tipus, amit kepvisel."
eleg nagy gaz az, ha magaddal szemelyesited meg az atlag PCs eletkort ezen a forumon... (bar ha 15 alatt vagy, akkor megertem:)
""erdekes, nem en 'beszelek' igy:"
Ezt mondogatja a csocso fele elvakult banda is, de a tenyeket azzal se tudjak meghamisitani."
ahha, mert te azt hiszed, hogy amit TE mondasz, az teny?! erdekes elmelet...
-
magyar ember 2 #3900 "Ki ez a fingilingi Magyar Ember"
Ez neked mi, ha nem anyazas?
"huhhh... tenyleg, mennyi anyazas van benne, nem ugy mint a te primo valaszodban..."
Nem volt benne tobb. De meg ha tlett volna, akkor se en kezdtem. A haverod primitivseget miert nem akarod eszrevenni?
"es a Voodo1-essel igaza van... :) lattal te mar olyan mukodes kozben?! regen lehetett... :D"
JAja, Pc-n ez a fajta texurazasi minoseg, amit a vudu1 tudott, mar regen volt divat, de ugy laccik konzolon meg mindig meno, lasd csocso rs2 gagyi kepei. -
#3899 "O kezdte az anyazast, rogton az 1. hozzaszolasaval"
tessek, ez volt Soniq "1." hozzaszolasa ebben a temaban:
"Szevasz Laza! Ki ez a fingilingi Magyar Ember, aki beszél itt össze-vissza minden baromságot? Hihetetlen, hogy vannak ilyen figurák, akiknek ennyire fingjuk sincs a témáról. Meg kéne néznie, egy voodo1 működés közben! Erre mondják azt, hogy az idő szépit. A c64-es játékok is szépek voltak egyszer."
huhhh... tenyleg, mennyi anyazas van benne, nem ugy mint a te primo valaszodban...
de sajnos a TE hozzaszolasodat kitoroltek.. ebbol lehet kovetkeztetest levonni a tartalmara...
es a Voodo1-essel igaza van... :) lattal te mar olyan mukodes kozben?! regen lehetett... :D -
magyar ember 2 #3898 "erdekes, nem en 'beszelek' igy:"
Ezt mondogatja a csocso fele elvakult banda is, de a tenyeket azzal se tudjak meghamisitani.
"magyarul te most mindenkit leanyaztal... ezekutan te csodalkozol...?!"
1. Nem mindenkit, csak aki oda valo (csocso, soniq, gunman, es a tobbi 13 eves pattanasos pubi), nem kell megint ram kenned olyat amit nem mondtam.
2. Ezek anyaztak le eloszor engem, en csak valaszoltam nekik. Akkor meg miert nem oket primitivezed le? Konzolosoktol mar dicsoseg ez a szinvonal? Elegge reszrehajlo vagy te is.
"eleve mi az, hogy "konzolos enje"?!"
Az a tipikus, 13 eves elvakult, mindenkit leanyazo konzolos tipus, amit kepvisel.
"eleve rengeteg olyan ember van (folleg itt a forumon), kiknek PCje is van a konzol melett, es PCn is jatszanak..."
Nekem is van tobb olyan ismerosom akinek mind2 van, megse mondanak ilyen baromsagokat mint csocso, version. Erdekes mod, egyikuk se kepzeli istencsaszarnak a videojatekat, nem probalja tenyek helyett anyazassal a masikra eroltetni a tudatlansagat. Ez ugy latom csak itt divat.
"a hon szeretett textura kerdesedhez meg annyit, ha egy jatekban az osszkephez megfelelo texturak vannak, a kutyat sem fogja erdekelni, hogy az miert nem nagyobb felbontasu... (pl R&C, ICO, stb.)"
Ugyanez igaz forditva a poligonokra is. Akkor meg? -
#3897 "Nem vagyok primitivebb nalad"
erdekes, nem en 'beszelek' igy:
"Kiveve az egymas faszat szopo konzolos anyazo bandat"
magyarul te most mindenkit leanyaztal... ezekutan te csodalkozol...?! -
#3896 eleve mi az, hogy "konzolos enje"?!
akkor neked milyen ened van?!
eleve rengeteg olyan ember van (folleg itt a forumon), kiknek PCje is van a konzol melett, es PCn is jatszanak...
es legtobbjuknek nem tudsz olyan PCs jatekcimet mondani MINDEN stilusban, amiert a PCt valasztanak jatekra, es nem a konzolt...
a hon szeretett textura kerdesedhez meg annyit, ha egy jatekban az osszkephez megfelelo texturak vannak, a kutyat sem fogja erdekelni, hogy az miert nem nagyobb felbontasu... (pl R&C, ICO, stb.) -
magyar ember 2 #3895 Dehogynem, mindenkinek. Kiveve az egymas faszat szopo konzolos anyazo bandat. A sajat primitivseguket megprobaljak letagadni, aztan ha valaki uagynugy valaszol nekik, akkor meg ra mutogatnak ujjal. Ettol meg nem lesznek kulturaltabbak, csak meg hulyenek is nezik oket az emberek ezert. -
magyar ember 2 #3894 Nem vagyok primitivebb nalad, vagy a tobbi konzolosnal. Aki csak anyazni tud, azzal en is ugyanolyan hangon beszelek. Csak az kapott tolem anyazast, aki maga kezdte, ezzel bizonyitva hogy mennyire primko. Igy aztan csak rohogni tudok a hozzad hasonlo probalkozasokon, akik ram probaljak kenni sajat primitivseguket.
Azert mert a soniq gyerek a haverod, meg nem lesz kulturaltabb ha o anyazik mintha barki mas. Ra is vonatkozik minden ami masokra. O kezdte az anyazast, rogton az 1. hozzaszolasaval, bemutatta milyen primitiv valojaban, igy ne is csodalkozzon ha ugyanilyet kap tolem viszonzasul. -
#3893 az eddigiekbol nem ez jott le sztem senkinek... :) -
#3892 forditva ertettem... te vagy az oltari primitiv... csak tartod a szintet magaddal... :)
marcsak azert is, mert Soniq fiu evek ota jo haverom...
-
magyar ember 2 #3891 Ja, a REGISZTRALT nevrol felismerhetsz, mint mindig. Ne probalj osszemosni masokkal, ugyse jon be! -
magyar ember 2 #3890 Dehogynem, ez az igazi konzolos enje. Nekem kellett lealacsonyodnom hozza, nem forditva. -
magyar ember 2 #3889 Ja, primitiv emberrel csak primitiv modon tudom megertetni magam. Ez csak ilyen nyelven ert. -
magyar ember 2 #3888 "Nem tudom milyen homály...? A konzolok alapban úgy lettek készítve, hogy TV-n játssza az ember, s ne monitoron."
Igy van, beleszamitjak a tv homalyos fokuszalasat, hogy az majd eltakarja a reszleteket (erre mondtam hogy tv-re kotve meg a Duke Nukem is istencsaszarul nez ki), igy ugy laccik mintha szebb lenne. De csak ugy laccik. Hogy valojaban mennyire nem az, azt akkor lehet eszrevenni, ha mind2 platformot monitorra kotjuk. Ekkor laccik meg iganzan, mennyire keves a PS2 ereje, es mennyire teves kep el 1es elvakult fanatikusokban a PS2 kepessegeirol.
"Nem tudom miért erőlteted ezt a "kösd rá a monitorra a konzolt és meglátod milyen ronda a kép..." dolgot."
Mert a latott kep alapjan jonnek elo mindig a konzolosok azzal hogy a videojatekuk veri a szamitogepeket. Ezert kell objektiv modon osszehasonlitani azokat, azt pedig ugy nem lehet hogy csalunk a konzol javara, homalyba burkoljuk a hianyzo reszletesseget. Mind2t monitorra kell kotni, akkor latszik meg a valos teljesitmeny, melyik mit kepes produkalni.
"menet közben" kell látni a PS2-s játékokat."
A PC-set is. Mind2n ugyanannyit "valtoztat" a kiragadott kepkocka. -
#3887 latom, a szinvonal kotelez... :DDDDD -
#3886 figyu mar Miska, ne alacsonyodj le olyan szintre, mint a me2... nem rad vall... :D
-
#3885 CVD..lesd meg az INF 2.9 es forumot és amugy mit zsolsz a gammához? -
magyar ember 2 #3884 Ja, a kis 13 eves anyazo konzolosoknak olyankor nincs kin kielniuk a gyerekszoba hianyat. Nelkuluk is pont ugyanolyan bekes a forum. -
magyar ember 2 #3883 A neveltetesed teszi, ennyi vagy csak. Egy igazi senki. -
magyar ember 2 #3882 Mi van bunkokam, megint elokerultel? Latom a szadat meg mindig nem tudtad kimosni. Amugy jo volt az onjellemzesed, tokeletesen illik rad. Ismet megmutattad hogy erveid nincsenek (persze, hiszen nem is ertesz hozzza), vitakulturad 0, mocskolodasi kepesseged 100%. Nalatok videken ez a divat? Legalabb levetted a gumicsizmad miutan megetetted a disznokat? Szanalmas kis szar alak vagy, talan 14 eves korodra csak megjon az eszed. -
#3881 hátso igy jó? -
#3880 :)))))Tudom!!! azé tettem be! -
#3879 ez olyan TSOTSO-s volt:)) -
#3878 pfff....undoritó nézzd meg azt a csávot hát ezt még egy vodoo1 is tudja...... -
#3877 hátcsó:) -
#3876 Mhhh bhb bhb nem olvastam a hátcso oldalt és nem tudtam ha elöfizetek kapok egy gamet :) Na mindegy most már?? Még nincsen egy medal of honor? Mert akkor szerintem előfizetek :) -
#3875 Es altalaban ezekbol az ingyenesnek, hobbynol keszult dolgokbol lesznek az igazan jo dolgok (Terep2, Insane, Screamer, LFS, GTR2002 stb).
Ugy tudom - de ez nem biztos - hogy a Vper es a GPL is valami tanulmany, teszt felesegnek indult. Ahoz kepest a GPL-t, a mai napig komolyan nyomjak, vilagbajnoksag szintjen.
Az LFS is hasonlo jovo ele nezhet, ha nem veszik meg, vagy akarmi...
-
#3874 khm azért nem randa ahhoz képest hogy a karakter ugyanolyan mint a bio1 vagy 0 ban és a háttér itt realtime!!!!
-
#3873 ezért a PC a szim otthona, és főleg az ingyenes modok, mert ott nem szempont az anyagi siker -
#3872 "hát...szerintem egy autós gammát,főleg a kanyarodást, billentyűzetről is faszán kell tudni irányítani, mert minden 15-dik embernek van talán otthon kormánya"
ooo azert ne csinaljanak szimulatort mert nincs kormanya?????? itt is ha hasznalod a F12002 segitsegeit lehet valahogy szenvedni egy kort, de ha kikapcsolos kb 15 darab az elso kanyart nem tudod bevenni es ez igy is van jol.
Szerencsere azert meg csinalnak szimeket pedig keves embernek van kormanya.