89387
PlayStation3
-
Jinchuu #3736 "Mert ugye az igazi mélységélességhez MÉLYSÉG is kell, vagyis nagy terek. Ebben meg nem igazán erős a PS2..."
Ugye még soha nem játszottál a WRCII, nyugodtam mond csak meg, mert az előbbi hozzászólásodból mást nem is nagyon lehet kivenni. -
#3735 Hiába minden
A flém dúl minden szinten
A topikcím se véletlen
Megy a zsidócigányozás
Oda-vissza anyázás
Nem egyszerű szinten
Egy a vége, vezetőség
Eskújé megmonta rég:
Hiába minden...
:)
hö. -
#3734 volt C64\SNES\SATURN\PS1\N64\PS2 486-tol PC
talan bele szolhatok vagy menjek a muteromba???en nem flamelek:) -
Gábor #3733 Engem is jól szórakoztat,de jóból is megárt a sok!
Egyébként még rímelt is:
"Hiába minden,
a flém dúl minden szinten!"
Nagyon költői:)))) -
#3732 Hiába minden, a flém dúl minden szinten ! -
Gábor #3731 Tisztelt betegeink!
Ez a vita kezd már nagyon unalmas lenni, úgyhogy módosítsuk a játékszabályokat! Az a pcs, aki legalább egy órát játszott már vmely újgen konzollal, tegye fel a kezét (a másikkal nyomja meg az "é" és a "n" billentyűt, majd katt a mehet! gombra). Aki nem felel meg ennek a kritériumnak az mostantól legyen szíves csak olvasni a topicban azok vitáját,akik rendelkeznek/próbálták a szükséges eszközzel/özt!
Köszönettel a szanatórium vezetősége! -
Cvd #3730 Ja valamit lefelejtettem, kedves szakértő PS2 kolléga:
MUhahahahahahahahaha:))))))))) -
#3729 Jo most csak kotoszkodom de ti is ezt csinaljatok allandoa:))))
Ugyanis ha leszakad egy gumi az autorol az nem igy nez ki am......a kaszni nem sertetlen...
:DDDDDDDD -
Cvd #3728 "Jacek tudjátok mit nézet thomálynak a wrc 2 képeken? A KAMERA MÉLYSÉGÉLESSÉG EFFEKTET! :))))) MErt ilyen nincs PC-n! :))))) MUhahahahahha" - Tessék mélységélesség PC-n:
Ez igazi mélységélesség, meg csak PS2 féle "az autó élse, minden más homályos", amire általában szükség is van, mert így rákényszerítik a szemet hogy csak az autóra figyeljen, és ne foglalkozzon azzal, hogy közben meg egy szűk helyen mozog az autó. Mert ugye az igazi mélységélességhez MÉLYSÉG is kell, vagyis nagy terek. Ebben meg nem igazán erős a PS2... -
#3727 Jo ez a WRC2 ,latom serules van vegre:)
Nem ertem most az a gond hogy PC-jobb mint Boxon??? mert ez 1280x1024 4x Anti 16X Aniso es jol megy most ez a baj?:))))
en nem azt mondom hogy jo a RalliSportChallenge mert nem jo mert sajnoz egy arcade fostomlo de jol nez ki:D -
Cvd #3726 "Cvd te aztán jól ismered a PS2 játék kinálatot fasz! :)))))) " - Felesleges álnéven anyázni, csak azt bizonyítod vele hogy nem mered vállalni a neved egy erősebb kijelentésnél, vagyis gyáva vagy még úgy is, hogy soha nem találkozunk....:)))))) Érvelj, ne anyázz ha tudsz...
"JACEK bazeg MILYEN FOS KOCKÁS HOMYÁLYOS a hegy a háttérben? Ha a WRC IIben ilyen lenne kibasznám a kukába!" - Bezzeg a GT3 környezete meg gyönyörű, holott közel sem ilyen kidolgozott... -
magyar ember 2 #3725 :) -
#3724 Mert jottek itt emberek tegnap az uttal autos jatekban hogy sarul nez ki "muanyag" nincs dinamikus feny.
Na itt van nesze:))))egybol ez konzolos game!!! miert X-Box kepet raktam be?????? nem itt shotoltam a gepemen ja hogy ez meg jobban nez ki mint a box sajnalom:DDDDDDD -
#3723 OK. Nyertél.
További jó mulatást.
(Én balra el) -
#3722 LOL ember az tudod mert van benne met nem birna a lato tavolsagot a gep, mert ha sut a nap akkor is kod van lol. -
#3720 Muterod a barom attol hogy X-Boxos a jatek nem PC fut????? erdekes a kovetkezo jateka a csapatnak PC-re jott:DDDDDDD -
#3718 Nekem PC-van te idióta.
Viszont nekem egyáltalán nem fáj, ha valaki konzolon játszik.
Viszont, ha valki hülye, nem cigányozni és zsidózni kezdek egyből.
Egyébként van havasalföldi haverom, de nem PS2 az. -
#3717 Szerintem ezt a Topicot meg lehetne szuntetni.
Teljesen ertelmetlen. -
magyar ember 2 #3715 roman2: a tiedet mar inkabb ne is szamoljuk, kiakadna a szamlalo. -
#3712 Gyorsan "fogy" a topic:))) -
#3710 #3701 -
#3709 Ismert a topic. Gyorsan moderalnak:)) -
#3707 Te elsőre átmentél az árja vizsgán ???? -
#3704 Szeretem az ilyen überszittyákat.
Végül is, ez egy technikai fórum, miért kell elkúrni ??
-
#3699 :((
Akor megkeresem a Coilin3 topic-ot... -
magyar ember 2 #3698 Tenyleg? Akkor nezz at a polforumra, ott a rendor zsidozik a legjobban. :) Ezt is beszoptad. :))) -
#3696 Csak anyázás van.... -
#3693 Colin-rol tud valaki valamit, vagy csak anyazas van? -
#3687 a zárt hardver miatt hasonló... -
magyar ember 2 #3685 Azokat meg Spektrumrol. De egyik se konzol. :) -
#3683 télleg...ennyi erővel a Pc-s autos gammákat C64-ről koppintották(Test Drive)...:) -
magyar ember 2 #3677 Ezt a temat inkabb ne feszegesd, mert hamar kiderul hogy nem sok olyan game van konzolra, amit ne PCrol koppintottak volna. -
#3675 ott sem homályos,csak folyamatos...lehet,hogy ez szokatlan... -
#3674 Tenyleg Colin3.
PS-en kijott, milyen lett? Nem a grafika erdekel. -
#3671 az WRC ha mar itt tartunk szimulatorhoz meg annyi koze lesz mint a Colin3-nak kb semmi arkade fun.
Ilyen van nekunk is:)))))
CSak itt nem olyan homalyos a dolog:DDDDD
-
#3666 de még egy olyan száguldozós Burnout 2 sincs Pc-n,amivel az ember sikongathatna...Egyébiránt,én úgy gondolom,hogy Pc-re hasonló kidolgozottságu/részletességű(itt most a belefektetett munkára gondolok),autos gamma nem is lesz(pl GT3),márcsak azért sem,mert valszeg a letöltő/firkáló userekből,nem igazán lehetne nyereséget termelni... -
Cvd #3665 Az igazsághoz hozzátartozik, hogy PS2-n sincs más autós program, ami hozná ugyanazt a szintet. Presztizskérdés volt a PS2 megjelenésekor, hogy legyen egy nagyon szép program, ami megmutatja a PS2 tudását. Csak épp nagyon sok pénz/munka megcsinálni egy ilyet, emiatt nincs még egy ilyen. Ugyanezen okokból nincs PC-n se ilyen szép, holott SZVSZ egy mai hardver simán képes lenne rá. -
#3664 "mondjuk sajnos nem kormánnyal nyomtam :("
kérj Martintól egy logitechffb-t megéri...egyből nem lesznek olyan jók az eredményeid, mint gamepaddal... -
#3663 "Nekem a GT3 pár nap alatt egyhangú, gépies előrenyomulás volt, görcsös hajsza a pénzért. A célomat (full tuningos CL600) 4 nap alatt elértem, utána már semmi újatt nem hozott a game. A Nascar viszont azóta is megy... :)"
hmm..ezt magyarázd meg az öcsémnek is...nyomja az Endurance-okat 3-4 órás versenyek...neked a CL600, neki az kevés:) ő azokat az autókat szereti amiket nem lehet boltban megvenni...
ha valami uncsi az pont a Nascar...egyforma autók, csak a festés más:)))
-
#3662 mit masoltal a data konyvtarba nem kell semmit?P)