89388
PlayStation3
-
"hát...szerintem egy autós gammát,főleg a kanyarodást, billentyűzetről is faszán kell tudni irányítani, mert minden 15-dik embernek van talán otthon kormánya"
ooo azert ne csinaljanak szimulatort mert nincs kormanya?????? itt is ha hasznalod a F12002 segitsegeit lehet valahogy szenvedni egy kort, de ha kikapcsolos kb 15 darab az elso kanyart nem tudod bevenni es ez igy is van jol.
Szerencsere azert meg csinalnak szimeket pedig keves embernek van kormanya. -
Aloha mindegykinek....lááátom megy azért a topic:)) -
figyelj, dagi, kezd elegem lenni belőled
sajnálom, hogy nincs nőd, és a PS2-n kívül csak én tudlak felizgatni, de lassan leállíthatnád magad
én azt fogadtam meg, hogy nem szállok be pc-konzol vitába, és nem azt, hogy nem írok többet konzolos topikba, és ezt be is tartottam, hiába próbálsz belerángatni a szaros flémedbe
vegyél vissza egy kicsit, attól hogy egyszer meghívtál fagyizni, nem lettél a köcsögöm, hogy állandóan baszogass
világos, mérnök úr? -
Koszi!
Engem olyan szinten erdekelne a dolog, hogy fizika, szimulacio van-e benne. Olyan szintu, mint pl. Insane, Screamer, GPL, LFS.
Csak azert erdekel, mert ugy hallottam, hogy kirugtak a Colin2 csapatat - atom gagyi lett - es teljesen uj, extra szim.-et akartak/-nak csnalni.
Eddig egy filmet latttam belole, abban ugy nezett ki, mintha jol mozogna a kocsi (razkodas, billeges, borulas, csuszas stb.).
De a Race Driver el-arkadositas utan, kezdek felni... -
Akkor marad az "akinek nem inge..." kezdetű okosság :) -
"hitman2, commandos2,morrowind"
ezeket a fosokat már konzolon is nyomhatod...
ja unreg vagy...vedd úgy hogy nem is írtam -
nem ugyanz a kettö
egyik matav masik valami nemtom mi :D az utobbi szerintem a hazikedvenc dialuposunk :D aki minig valaki neveben beugat -
a felsoroltak közül mind van konzolon is. ebbe beleszaladtál. -
"A GT2002 modot lefikaztak amikor egy ultra realistikus szimulator mondjuk egy konzolos oda ulne es azt mondana ez szar ezzel nem lehet menni:D
Eloben beulne egy ilyen autoba es az elso kanyarban meghalna:)"
hát...szerintem egy autós gammát,főleg a kanyarodást, billentyűzetről is faszán kell tudni irányítani, mert minden 15-dik embernek van talán otthon kormánya(Ez van a konzolon is ott "digitális" gamepad jobbra balra pont ugyanaz... ez van a gt3-ban a Colinban és a WRC2 ben is...)
de egészen más kormánnyal nyomni...és a GT3 esetén is így van...nem véletlen ,hogy kalibrálni kell a kormányt és hasonló nyalánkságok, mert az egész cucc máshogy viselkedik
és az sem véletlen ,hogy az öcsikéem nem tudott egy hibátlan kört lenyomni a Speedway-en, kormánnyal
-
Idejössz, segítséget kérsz, aztán hülyeségeket írogatsz. -
"megy a Getaway"
persze hogy megy...tegnap loptam el valami kütyüt a kínaiaktól a múzeum raktárából -
Martin..
nem tudsz adni Freak-nek egy Logitech kormányt és egy GT3-at? -
Előre is kösz! (Barátnőmnek mostanában a legnagyobb örömet azzal okoztam, hogy befejeztem a GTAIII-at. Hehe. Már látom magam előtt az arcát amikor... :))))) -
nekem megvan...
kormánnyal nagyon pepec, állíthatod hogy mennyire rázzon és mennyire legyen erős a force feedback..nekem logitech van
...gamepadról könnyebb nyomni, legalábbis sokkal jobbak az időeredményeim
nem szaggat...
bejövős...
a törésmodell a legjobb -
Péntek magasságában megy a Getaway... -
bár unreg vagy...
"én olyat várok mint a GT3 és concept animjai" - mohus
"NINCS anim a GT3 ban minden a játék enginével van." - ps2
akkor vagy vak vagy vagy nem láttad a játék intróját:) vagy szar rip cd-ről nyomod -
wow Ford...eszem faszom megáll:) -
le tudsz írni egy mondatot egy ronda szó nélkül? :))) -
Ez azért van, mert az az egyik legjobb, azt használjuk. Keress rá valamivel, hogy "végigjátszás" + a játék neve. Más nem jut eszembe. -
Talán azért, mert nincs magyar oldal? Eddig nem jutottak el a kicsike kis agysejtjeid?
-
szevasz magyarember, megismerünk ám... :))) -
Angol végigjátszások vannak. Az jó lesz?
www.gamefaqs.com
Ennél jobat nem tudok... -
Öööö. Hadd gondolkozzam kicsit..... [homlokát ráncolja, gondolkodó ember benyomását kelti] hogyapicsábanelennejó! -
ha ilyen kedvesen szólsz, akkor nem...:))) -
szvsz az vezetett meg, hogy kezdett normális lenni a topic.. :)))))))) -
Bazz el vagyok tévedve. Az a sok sör.... :) -
Még itt van nálam a szelvényed. Egy teljes Getaway jó lesz? -
csak azért írtam, mer még jön valaki, megmagyarázza, hogy nem úgy van, aztán stb... stb... -
Hétfő-kedd, mire mindenhova kiviszik... -
jóvanna... -
Úgy érted, akkor ki is hozzák? Még új vagyok az előfizetők sorában... -
mi az hogy odaát??? EZ ITT a ps3 topik :))) -
király! -
korpa közé keveredtél, gyorsan mássz ki, amíg nem késő :))) -
Pénteken újság! ;) -
Itt ez befejeződött. Odaát a PS3vsPC flémtenger, ott folytatódik... -
mikor? :))) -
Fórumozik... bántja az ártatlanokat... Nem kéne dolgozni? Kész van már a Primal teszt? :) -
Télleg'! Mit keresek én itt? -
mi bajod, ha nincs magyarember, egész normális itt mindenki :)))