89387
PlayStation3
-
#3871 Aloha mindegykinek....lááátom megy azért a topic:)) -
#3870 figyelj, dagi, kezd elegem lenni belőled
sajnálom, hogy nincs nőd, és a PS2-n kívül csak én tudlak felizgatni, de lassan leállíthatnád magad
én azt fogadtam meg, hogy nem szállok be pc-konzol vitába, és nem azt, hogy nem írok többet konzolos topikba, és ezt be is tartottam, hiába próbálsz belerángatni a szaros flémedbe
vegyél vissza egy kicsit, attól hogy egyszer meghívtál fagyizni, nem lettél a köcsögöm, hogy állandóan baszogass
világos, mérnök úr? -
#3869 Koszi!
Engem olyan szinten erdekelne a dolog, hogy fizika, szimulacio van-e benne. Olyan szintu, mint pl. Insane, Screamer, GPL, LFS.
Csak azert erdekel, mert ugy hallottam, hogy kirugtak a Colin2 csapatat - atom gagyi lett - es teljesen uj, extra szim.-et akartak/-nak csnalni.
Eddig egy filmet latttam belole, abban ugy nezett ki, mintha jol mozogna a kocsi (razkodas, billeges, borulas, csuszas stb.).
De a Race Driver el-arkadositas utan, kezdek felni... -
#3868 Akkor marad az "akinek nem inge..." kezdetű okosság :) -
#3867 "hitman2, commandos2,morrowind"
ezeket a fosokat már konzolon is nyomhatod...
ja unreg vagy...vedd úgy hogy nem is írtam -
#3866 nem ugyanz a kettö
egyik matav masik valami nemtom mi :D az utobbi szerintem a hazikedvenc dialuposunk :D aki minig valaki neveben beugat -
#3865 a felsoroltak közül mind van konzolon is. ebbe beleszaladtál. -
#3864 "A GT2002 modot lefikaztak amikor egy ultra realistikus szimulator mondjuk egy konzolos oda ulne es azt mondana ez szar ezzel nem lehet menni:D
Eloben beulne egy ilyen autoba es az elso kanyarban meghalna:)"
hát...szerintem egy autós gammát,főleg a kanyarodást, billentyűzetről is faszán kell tudni irányítani, mert minden 15-dik embernek van talán otthon kormánya(Ez van a konzolon is ott "digitális" gamepad jobbra balra pont ugyanaz... ez van a gt3-ban a Colinban és a WRC2 ben is...)
de egészen más kormánnyal nyomni...és a GT3 esetén is így van...nem véletlen ,hogy kalibrálni kell a kormányt és hasonló nyalánkságok, mert az egész cucc máshogy viselkedik
és az sem véletlen ,hogy az öcsikéem nem tudott egy hibátlan kört lenyomni a Speedway-en, kormánnyal
-
#3863 Idejössz, segítséget kérsz, aztán hülyeségeket írogatsz. -
#3861 "megy a Getaway"
persze hogy megy...tegnap loptam el valami kütyüt a kínaiaktól a múzeum raktárából -
#3860 Martin..
nem tudsz adni Freak-nek egy Logitech kormányt és egy GT3-at? -
#3859 Előre is kösz! (Barátnőmnek mostanában a legnagyobb örömet azzal okoztam, hogy befejeztem a GTAIII-at. Hehe. Már látom magam előtt az arcát amikor... :))))) -
#3857 nekem megvan...
kormánnyal nagyon pepec, állíthatod hogy mennyire rázzon és mennyire legyen erős a force feedback..nekem logitech van
...gamepadról könnyebb nyomni, legalábbis sokkal jobbak az időeredményeim
nem szaggat...
bejövős...
a törésmodell a legjobb -
#3856 Péntek magasságában megy a Getaway... -
#3855 bár unreg vagy...
"én olyat várok mint a GT3 és concept animjai" - mohus
"NINCS anim a GT3 ban minden a játék enginével van." - ps2
akkor vagy vak vagy vagy nem láttad a játék intróját:) vagy szar rip cd-ről nyomod -
#3854 wow Ford...eszem faszom megáll:) -
#3853 le tudsz írni egy mondatot egy ronda szó nélkül? :))) -
#3852 Ez azért van, mert az az egyik legjobb, azt használjuk. Keress rá valamivel, hogy "végigjátszás" + a játék neve. Más nem jut eszembe. -
#3851 Talán azért, mert nincs magyar oldal? Eddig nem jutottak el a kicsike kis agysejtjeid?
-
#3849 szevasz magyarember, megismerünk ám... :))) -
#3847 Angol végigjátszások vannak. Az jó lesz?
www.gamefaqs.com
Ennél jobat nem tudok... -
#3844 Öööö. Hadd gondolkozzam kicsit..... [homlokát ráncolja, gondolkodó ember benyomását kelti] hogyapicsábanelennejó! -
#3843 ha ilyen kedvesen szólsz, akkor nem...:))) -
#3842 szvsz az vezetett meg, hogy kezdett normális lenni a topic.. :)))))))) -
#3841 Bazz el vagyok tévedve. Az a sok sör.... :) -
#3840 Még itt van nálam a szelvényed. Egy teljes Getaway jó lesz? -
#3839 csak azért írtam, mer még jön valaki, megmagyarázza, hogy nem úgy van, aztán stb... stb... -
#3837 Hétfő-kedd, mire mindenhova kiviszik... -
#3836 jóvanna... -
#3835 Úgy érted, akkor ki is hozzák? Még új vagyok az előfizetők sorában... -
#3833 mi az hogy odaát??? EZ ITT a ps3 topik :))) -
#3832 király! -
#3831 korpa közé keveredtél, gyorsan mássz ki, amíg nem késő :))) -
#3830 Pénteken újság! ;) -
#3829 Itt ez befejeződött. Odaát a PS3vsPC flémtenger, ott folytatódik... -
#3828 mikor? :))) -
#3827 Fórumozik... bántja az ártatlanokat... Nem kéne dolgozni? Kész van már a Primal teszt? :) -
#3825 Télleg'! Mit keresek én itt? -
#3823 mi bajod, ha nincs magyarember, egész normális itt mindenki :))) -
#3822 Már Te is bejársz ide?!? Ide?!? 8^O