89387
PlayStation3
  • UNREG
    és még az ablakot sem lehet letekerni... egy shit!
  • mohus
    tök homály...lapfák..és a közönség miért nem pislog?...
  • mohus
    "wow.ennél élethűbben megcsinált RX-8-ast én még videó/számítógépes - játékban meg nem láttam..."-mohus

"Ez neked az elethu? Nezd meg akkor Jacek hasonlo kepeit! Ennel azert kilometerekkel jobbak."-magyarember

hasonló?jacek nem rakott be képeket RX-8-asról

• aabyssx
    OFF

Ninja Gaiden. ;)
  • aabyssx
    OFF

• aabyssx
    OFF

Az a baj, hogy csak nézni nem nagyon szeretem a remegő cicket, mer' az nekem kevés (abból több kell ;). A rusnya alien-eket pedig kizáróan csak maximum nézni akarom.

BTW mér' pont alien-ek? A Team Ninja-ról nekem repkedő kunai pengék és Hayabusa jut eszembe.
  • UNREG
    ha választhatnál a remegő cicik és rusnya alienek között, melyiket választanád? :))
  • aabyssx
    OFF

Amióta megjelentek nézegetem az egyre újabb shot-okat, de még mindíg nem bírtam felfogni, hogy a Team Ninja ütődött röplabda játékot képes készíteni csak azért, hogy remegő ciciket mutasson. Tiszta hülyék... ;)
  • magyar ember 2
    Na itt mar felbukkannak texturak, megse PC. A PS2 miert nem tud ilyet? A ferdeszemueknek nics ra szuksege, eleg az ures poligonhegy?
  • UNREG
    ha gyorsan benézel a ps2 emu topikba, talán még láthatod amint sqj a halálcsillagon csatázik...:))
  • duc
    Nem érkezett új release. Érdeklődők azért akadnak :)
  • magyar ember 2
    Ha csak anyazni tudsz, akkor tenyleg nem kell!
  • magyar ember 2
    Ez neked az elethu? Nezd meg akkor Jacek hasonlo kepeit! Ennel azert kilometerekkel jobbak.
  • UNREG
    mi van az emuval?
  • duc
    Meg minek is valakit meggyőzni? Nem vagyok hittérítő. Mindenki játsszon azzal, amije van... :)
  • duc
    Azért a krokodilokkal könnyebb... :)
  • duc
    Persze csak a Rettenetesen Nagy Túraautó 1 után, ami VTVJ-6 exclusive.
  • UNREG
    akkor neked már semmi magyarember meggyőzése..:)))
  • Jacek
    Ez kerlekszepen a legujabb Videoton TV jatek VTVJ-6 2004-ben fog megjelenni, Nagyon Nagy Turaauto 3 resze a gephez fogjak adni.
    Ja es toltes kozben jo kis falteniszt is lehet persze nyomni.
  • duc
    Két krokodilom van otthon. Nagyon kicsi a lakás, de megférünk.... csak a saláta tűnik el időnként... nem győzöm venni. :)
  • UNREG
    csak valami pc-s gammából lehet... :))
  • UNREG
    "Vannak az életben olyan dolgok, amibe senki sem vág bele, ilyen egy krokodil rászoktatása a salátára és me2 meggyőzése."

:))))

tökéletesen igazad van, nem kell reagálni magyaramberre!!
  • mohus
    wow.ennél élethűbben megcsinált RX-8-ast én még videó/számítógépes - játékban meg nem láttam...

mijen gammából való?
  • FREAK
    neked is ő a kedvenced???? :)
  • magyar ember 2
    "Nem érdemes leállni vitatkozni egy olyan emberrel(?) akit már rég nem érdekelnek a tények, hanem csak azon van, hogy minél jobban felbosszantsa a másikat a totális hozzánemértésével és alpári stílusával."
    Ezert nem erdemes vitatkozni veletek, ennek ellenere en turelmes vagyok, megis megteszem.
  • Sir Quno Jedi
    Ááááá, most már akkor világos nékem is...
  • FREAK
    amihez én hozzászóltam az nem az volt

beszélgettünk kontrollerekről és játékokról, platformtól függetlenül
  • D0C
    Laza!
    Ha elfogadsz egy tanácsot, ne válaszolj többet me2-nek. Nem érdemes leállni vitatkozni egy olyan emberrel(?) akit már rég nem érdekelnek a tények, hanem csak azon van, hogy minél jobban felbosszantsa a másikat a totális hozzánemértésével és alpári stílusával.
    Me2 leépítésének egyetlen módja van, senki nem válaszol neki, akármilyen provokatív is!
    Vannak az életben olyan dolgok, amibe senki sem vág bele, ilyen egy krokodil rászoktatása a salátára és me2 meggyőzése.
  • magyar ember 2
    "Értem. Tehát, szerinted a fingilingi az anyázás?"
    Az is sertegetes. Ha nem vagy tisztaban a fogalmakkal, tenyleg jobb ha befejezed, sot, megjobb ha el se kezdte volna. Egyebkent ha neked ez nem az, akkor amit tolem kaptal ra valaszkent, azzal se lehet 1 filler problemad se, ugyhogy orulj neki!
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem konzolos, vagy konzol contra PC war-os téma ?!!!
  • Jinchuu
    Hát ja, kicsit érdekes ez a hozzáállás. :)
  • FREAK
    hihi, hátha eltalálja a piros X-et :D
  • magyar ember 2
    Na, meg1szer

• soniq
    Értem. Tehát, szerinted a fingilingi az anyázás? Gratulálok neked. Én mostantól befejeztem a vitát, mert nem érdemled meg, hogy válaszoljak neked.
    Csá
  • magyar ember 2
    "Először is, én egyszer nem anyáztam, ha megmutatod, hol írtam ilyet, bocsánatot kérek"
    Nem a faszt nem. Mar tegnap kitargyaltuk Lazaval, meg az idezetet is bemasolta, nyugodtan megnezheted!

"Másodszor, mivel látom neked a szád nagy, legyél személyesen is nagy, mond szemembe a baromságaid!"
    te is eljohetsz a kovetkezo talalkozora, ott szemelyesen is nyomhatod a suket dumadat. Nezd folyamatosan a megfelelo topicot, aztan amint kialakul az idopont, fogod magad es eljossz, ilyen 1szeru.

"Szerintem a koromat ne firtassuk, mert biztos vagyok benne, hogy idősebb vagyok nálad.
    Tehát mostantól bácsinak szolits!!!"
    Ne legyel olyan biztos benne, ugyhogy ezentul mindig tedd hozza hogy "Uram", amikor velem beszelsz! Esetleg a mestert is hasznalhatod, ugyanis emlexem meg a masik konzolos nyalvero topicban mekkora baromsagokat irtal annakidejen (meg Kokas haveroddal egyutt, aki azota teljesen normalisan forumozik mashol, csak te nem tudtal fejlodni).
  • soniq
    Először is, én egyszer nem anyáztam, ha megmutatod, hol írtam ilyet, bocsánatot kérek. Másodszor, mivel látom neked a szád nagy, legyél személyesen is nagy, mond szemembe a baromságaid! Van egy Házi-mozi, és Hi-Fi-vel foglalkozó üzletem, meg persze konzollal, ahol személyesen elmondhatod a bánatod! Cím: Bp 1147 Telepes u 2 A-V Planet
    Szerintem a koromat ne firtassuk, mert biztos vagyok benne, hogy idősebb vagyok nálad.
    Tehát mostantól bácsinak szolits!!!
  • Jacek
    Elvileg az xp alapbol folismeri a logi kormanyokat, veszteni valod nincs nem lehet semmi baja.
    Legfeljebb lesz PC is kormanyod:))akinek sonyja van erdemes PC-s logit venni mert az mindkettore jo mar ugye ha van Pc-je:D
  • mohus
    fantasztikusak a képek...felbontás is 1600*1200..wow

de a gyertya a bal oldalon van akárcsak a láda és a karakterek árnyékai...a gyertyatartónak sincs árnyéka...fura

ez a csajszi meg a párduc ilyen közelről, hát..
    a csaj cipellője..én nem hordanám 2 percig sem..a párduc is úgy van összetoldozva...mellesleg egyszínű fekete...ennyi erővel lehetne "szőrös"

alá Xbox Blinx vagy Starfox Adventures rókája
  • mohus
    "Egyebkent a PC-s Logi FFB kormany siman megy PS2-on FFB is mukodik halal jo minden.
    Ha a kek sonys is usb szerintem megy PC csak a joy reszet nem kezeli."

köszi..én jobban féltem a teszttől..de milyen progit teszel fel a Sonys kormányra PC-re...cd-t nem adtak hozzá
  • Jacek
    Mondjuk azt nem ertem mert nem csinaljak meg ket fele keppen egy lamaer verzio es egy pro akkor senki nem sirna, es mindenki megvenne.
    De alltalaban nem a keszitokkel van a problem hanem a kiadoval ala WorldSportsCar...