89387
PlayStation3
  • UNREG
    és itt jön elő, hogy mennyire nem számít néha a grafika!! lehet hogy valamivel szebb a rallysport challenge, de az ultraszar fizikája miatt dobtam ki egy óra múlva, a wrc-t meg most is előveszem, ha rallyzni támad kedvem.
  • magyar ember 2
    Melysegerzet a lofaszt. A homalytol nem latod mennyire kaki.
  • Jacek
    azert ne nagyon mozogj ra mert jol nez ki de kulomben egy X-Box atirat nagyon jol sikerult fizikai enginnel mar ha van neki:DDDDD
  • magyar ember 2
    Konzolrol hi-res kepet nem is tudsz csinalni, mivel kisfelbontasu tv kep az egesz. Kosd ki monitorra, meglatod, mennyire ratyi a konzol kepe, csak tvn mutat elfogadhatoan, mert a homaly jotekonyan eltakarja a reszleteket.
  • UNREG
    eléggé új. először x-re jött ki és most pc-re. nekem megvolt x-re, szépnek szép, de egy full árkád szar, olyan mintha szappanosdobozt vezetnél. a ps2-es wrc2 ennél sokkal jobb.
  • Jacek
    Mondjuk ez tetszik is egybol:DDDD de a lenti kep az lolka:D
  • Gábor
    Hehe, ez fasza volt! :))
  • magyar ember 2
    "a képekről az a véleményem, hogy max egy hi-res képet érdemes betenni, azon is legfeljebb az autó az, ami lemérhető, a környezet nem"
    Akkora kepet kaptatok az NWNbol, hogy kilog a keprol, az nem eleg hi-res? Nyugodtan csekkolhatod rajta a hatteret, ezen lehet. A konzoloson azert nem, mert nincs is mit.
  • Csacsi
    Unreg: Ez mikori játék?
  • magyar ember 2
    Csak addig jo nekik a kep, amig villoghatnak vele, utana mar nem, igy nem kell beismerniuk hogy megszivtak. Ez a konzolos kitero duma.
  • UNREG
    rallysport challenge
  • magyar ember 2
    Nehez beismerni hoyg ilyen minoseget konzolon nem kaphattok?
  • Csacsi
    Jacek a #3737-es hozzászólás alsó képe, melyik játékból van, ha lehet írd le pontosan a címet, ne csak rövidítést, ha esetleg tudsz linket is hozzá azt is küldhetnéd pluszban mailbe. Köszi.
  • magyar ember 2
    Sot, meg hozzatehetned a tipikus konzolos dumat is, hogy: "a kepen nem laccik hogy a valosagban 1000szer szebb". :)
  • Jacek
    3 heteg non stop ment a GT3 de itt ugyi az ereseti topikrol nincs szo mondjuk nem is lehet sokat hozza fuzni:)))
    De en azt bizonygatom hogy szar jatek a GT3 hanem a graf azert mar nem elerhetetlen es nem ez a csucs.
  • magyar ember 2
    Alig t. elvakult konzolos betegeink!
    A szabalyok a hatarozat ertelmeben kiegeszulnek a 2es paragrafussal: az a konzolos aki eleteben nem latott jobbat egy 286osnal, jatekokat meg annyit se, ezentul ne irogasson a topicba.
    2/a$: Azert 1 maradhat, unalmas lenne ha csak a PCsek maradnanak.
  • Jacek
    bazz :) en amit talaltam azt raktam be de nem promo kepet amit a konzolosok nyomnak be emrt az azert lol:D
  • UNREG
    na persze, te meg vagy a másik véglet, szándékosan a legrondább képeket rakod be a gt3-ról, ha játszottál vele, tudnod kell, hogy a valóságban sokkal szebb. :))
  • magyar ember 2
    Itt meg a hatterre se lehet panasz. :D
  • magyar ember 2
    Kiraly ez a "game", ilyen nekem is volt. :D
  • Jacek
    Akkor nalam Fika Mod On:DDD
  • Jacek
    Amiket en bearakok kepek azokat en shotolom a gepemen ez a kulombseg nem promo PS2-es kepek:DD
  • UNREG
    tehát nyugodtan életbeléphet a #3731-es tétel, csak az fikázzon, aki legalább 20-30 percet eltöltött az adott játékkal!! ez érvényes oda-vissza!
  • magyar ember 2
    Mindig sir a szajuk ha PCs jatekot latnak, hogy nekik miert nem lehet ilyen. :)
  • Cvd
    Ez a mélységérzet csalóka, egész más dolog PC-n és konzolon. PC-n a monitort közelről nézed, és emiatt nem fogja be a szem az egész képet, csak a lényeget, a mélységérzetet az agy állítja elő a perifériás látás miatt. Konzolon meg sokkal meszebbről nézed a TV-t, így az egész képre tud fókuszálni a szem, vagyis mesterségesen kell előállítani a dolgot.
  • UNREG
    így van.
  • Cvd
    Ez igaz minden egyes játékra, platfomtól függetlenül. Akkor meg PC-s játékokat se lehet alappal fikázni.:)
  • UNREG
    vagy vegyük a wrc2 képeket. igazatok van, az állóképen botrányosan hat, de mozgás közben nagyon élő, valósághű, pont a mélységérzet miatt.
  • UNREG
    a képekről az a véleményem, hogy max egy hi-res képet érdemes betenni, azon is legfeljebb az autó az, ami lemérhető, a környezet nem!! eddig pl. a gt3-ról nem láttam egy képet sem, ami visszadta volna a tájat, az összhatást.
  • Cvd
    Igaz. Kérdés továbbpasszolva az illetékeseknek.:))
  • UNREG
    ne tőlem kérdezd, én nem szoktam berakni..:))
  • Cvd
    Ja hogy a grafikát meg a környezetet nem lehet megítélni képről? Többször feltették már, de soha nem válaszoltok rá, itt az alkalom:

Akkor mi a francért raktok be képeket?
  • UNREG
    "viszont a környezet megítéléséhez ugye bőven elég egy screenshot is ugye?"

ezt a lámaságot inkább le se írtad volna, jobb lett volna... :)))
  • Cvd
    "hasonlóan nagy környezettel, fákkal, dombokkal stb. ameddig a szem ellát." - mint a #3737-ben a felső kép, ez lemaradt.
  • Cvd
    Igaz, nem játszottam vele, viszont a környezet megítéléséhez ugye bőven elég egy screenshot is ugye? Nosza mutass egy ingame shotot verseny közben hasonlóan nagy környezettel, fákkal, dombokkal stb. ameddig a szem ellát.
  • duc
    Fehér Kutya ? :DDDD
  • duc
    Na?
  • Jacek
    Elsem merem mondani mi volt akkor a kedvenc jatekom persze a GT3-on kivul:DDDD
  • Jacek
    nem 2 napig volt PS2-om csak mielott ez jonne:D
  • Jacek

Mara vege a kepregenynek marha fol nem mergeltek:DDDDDDD