89387
PlayStation3
  • CSOCSO
    alsó kép losszul lett linkelve..de megtudod lesni.. csak vedd le a v-t az elejéről
  • CSOCSO
    hjaa és azt akartam éppen mondani hogy mozgásban bazzeg szinte olyan mint a SPACEWORLDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    láttam a videot rola!!!
    megadjam a linket?
  • CSOCSO
    bocs mindenkitől a sok képért..de ez kellett mert most nyugi mindenki
  • CSOCSO
    olvassátok végig..ne írjatok közbe pls...
    most nem akarok nagy flémet again csak simán megbeszélni..most egész jol elviseljük egymást..szerintem legalábbis szal szeretném ha leírnád neked pl mik nem tetszenek texturailag...ha nem csak annyit írsz hogy szar fos és vudu1 jobb akor nem fogok gecizni:)

ezt leginkább a hajó miatt linkelem..hátulján lehet látni hogy eléggé ki van dolgozva.. a sugárnyaláb nagyon élethű...
    a homoks sem rossz..robbanás sem ronda..a hajo darabokra esik... a házak ugy ahogy.. nem erre gyúr a progi...
    :
    másik kép..hajo nem randa és a táj sem.. szvsz

-------------

ütött kopott gép belátni a fülkébe szvsz sehol nincs ennyire megcsinálva egy űrhajós gamez sem!! ez majdnem ugy néz ki mintha a filmben lenne:))persze attol messze van de....de azt tudnotok kell hogy a hajokat a filmekből szedték!!!

pár darabka kövecske:

--------------
    köv kép..hm..talán a talaj..de kitudja miylen akarna lenni..lesd meg a hajot menynire ki van dolgozva:

-------------

itt a csillagorombolo..eléggé kivan dolgozva...és a kis hajót is meglesheted...

---------

oké nem a legszebb víz de nem erről szol a gamez...és megjeleníteni néha több gépet.. (10-20at) azért erre is gondolni kell ahogy más gameznál is.. lehet hogy ha egy ilyen kisgép és lépegetőú lenne csak a pályán akkor CGI minőség lenne a gamez...

lépegető ütött kopott..nem homályos seholsem.. egyik kép sem...

csillagromboló vagy minek a teteje elég szépen szét van nyílva...szépen ki van égve nem olyan csunya mint más gamezokban..és nem randa a nap effekt a vizen

oké itt nem olyan szép alul a textura mint kicsit messzebről..de ott van még 20 romboló meg a 100kis tie fighter ami néha a képre kerűlhet

amugy nem ronda a fényeffekt és az ütött kopott piros csík a gépen...

ez igaz nem alegszebb robbanás amit gamezban látni...
    de számold meg a hajokat...40-45 db!!!!!!!!!!!!!!!

amugy eléggé el vannak dugva...
    -------------
    köv kép..elég rendesen ki van dolgozva minden.. no comment...

nah ennyi..végszóként annyit hogy ezek csak képek... élőben nagyon zoral.. ahogy látod hogy milliárdnyi kis lézerke cikázik..fordulsz egyet látsz ezalatt vagy 10-20 robbanást..és olyan nincs hogy elötted jelenik valami meg!!!! együtt így cakkumpakk ez a gamez valami fenomenális..ilyen nincs másra...lehet hogy egy egy valamit meg lehet fogni hogy nem tökéletes de itt is csak annyira van mindenre megcsinálva hogy nagy terhelésnél se akadjon ki a gép ami azért elég zoral..tekintve azt hogy pl egy fps nél azért ha 10-15 ellen kerűl a képernyőre akkor ott lassúlás van ezerrel!....

amugy ez egy összehasonlítási kép.. erre pls válaszolj...bár szeretném ha mindenre válaszolnál

nahmelyik szerinted a film és a játék???
  • magyar ember 2
    "nah itt a messzi texturákkal nincs baj a közeliekken már látszik hogy nem 10 pontos"
    Azert mert kisfelbontasu. Messzirol nem laccik annyira, mivel ami messze van, az kisebb, ugyanaz a pixelszam kisebb teruletre elosztva jobban fokuszalt. Eloterbe kerulve azonban nagyitva lesz, es itt ha nem nagyfelbontasu a textura, akkor a a valosagban tobb kepernyopixel fog alkotni 1 texturapixelt, azaz bazinagy pixeleket fogsz latni, amit ugyan "javitanak" osszemosas effekttel (ezt nyomtak orrba-szajba a a vudu1-nel is), igy a pixelhatarok elmosodnak, de a foltos alap megmarad, csak homalyosabb lesz.

TV-n a kis felbontas miatt tulsagosan nem is lenne lathato a nagyobb felbontasu textura, ezert nem is eroltetik (igy memoria se kell sok a konzolba), viszont nyilvan nem is lehet jobb mint egy nagyfelbontasra, nagy memorias hardverre (PC) tervezett.
  • magyar ember 2
    "nah itt a messzi texturákkal nincs baj a közeliekken már látszik hogy nem 10 pontos"
    Azert mert kisfelbontasu. Messzirol nem laccik annyira, mivel ami messze van, az kisebb, ugyanaz a pixelszam kisebb teruletre elosztva jobban fokuszalt. Eloterbe kerulve azonban nagyitva lesz, es itt ha nem nagyfelbontasu a textura, akkor a a valosagban tobb kepernyopixel fog alkotni 1 texturapixelt, azaz bazinagy pixeleket fogsz latni, amit ugyan "javitanak" osszemosas effekttel (ezt nyomtak orrba-szajba a a vudu1-nel is), igy a pixelhatarok elmosodnak, de a foltos alap megmarad, csak homalyosabb lesz.

TV-n a kis felbontas miatt tulsagosan nem is lenne lathato a nagyobb felbontasu textura, ezert nem is eroltetik (igy memoria se kell sok a konzolba), viszont nyilvan nem is lehet jobb mint egy nagyfelbontasra, nagy memorias hardverre (PC) tervezett.
  • Krinyo
    utálom :D
  • CSOCSO
    1 perces csend a tetrisért:)
  • Krinyo
    nembaaaaaj,lesz mivel tüzelni :D
  • Krinyo
    tetris is előbb volt mégis utálom!
    vagy te arról is megemlékezel? :DDD
  • CSOCSO
    baaaaaz nemtom hogy ez most valós lista:

Here is the sacred list below.

1. Pro Evolution Soccer 3

2. Metal Gear Solid Remake

3. Direct port of Metal Gear Solid 2 Substance

4. Eclipse

5. Goemon

6. Silent Hill 3

7. ISS 3

8. Turtles

9. WTA Tennis 2004

10. Contra (port of PS2 edition)

a GC erősődik:))) ÁÁÁÁÁÁÁRGHHH
  • CSOCSO
    ha véres cafatok lógnának a szájábol és koszos lenne akkor jobb lenne?:)))))
    az hogy neked a Link név csak egy koboldot jelent az már gázabb:)))nincsen ps2-m de legalább tudom ki az a sphyro vagy crash..vagy lara...és azért egy zelda elöbb volt ezeknél..
  • CSOCSO
    Baldurs gate:

stvst nem randa.. a ps2 esnél szebb....
    amugy kiváncsi vagyok mit szolna ehhez a textura dologhoz Martin... azért ő elég sok texturát lát...
  • Krinyo
    gt3al jácctam és télleg szépek az autók..de a hátteret elkapkodták...
    ez a kobold vagy miafasz elég gyerekes egy rajz :D
  • CSOCSO
    de nem a fizikárol van szo..hanem hogy betett egy tök tompa képet..és élőben nagyon jo azért a gt3..ahogy az ut frelett látszik a hőeffekt közben jönnek az olyan autok ahol alig lehet megmondani hogy ez nem igazi auto!!!

amugymeg:
    Dungeons & Dragons: Heroes

<="http://www.cube-europe.com/games/ddheroes/20.jpg">

nah itt a messzi texturákkal nincs baj a közeliekken már látszik hogy nem 10 pontos:

amugy most megint sír a szám..kimaradok az f zerobol.. másik hogy a soul calibur 2 ben exlusive GC seknek:
    LINK KARAKTER!!!!!
    xboxosoknak spawn és ps2 eseknek tekken exlusive karakter lesz..azhem a linkes Gc a legnagyobb durr
  • magyar ember 2
    Most hogy a csillagrombolot emlited, eszembe jutott hogy az volt az 1ik ami a legcsunyabb volt benne, 1szeru textura, poligon meg annyi se, a B-wingbol vagy 5 rombolo kijonne. Ami textura jo volt benne, az a ho az ATAT alatt.
  • CSOCSO
    mihez képest nincs baj..király hogy lesznek extrák csak jobban kell öket meginri mint pc re.. értsd ezalatt azt hogy milyen szar amikor egy gamez azért nem indul vagy azért lassul be stb mert valamilyen autot karaktert, pályát skint betettél a gamezba és ezt ugy tetted hogy texturákat cserélgettél vagy egyébb..nah akkor lesz a szar ha konzolra is ez lesz...az király hogy jön patch..persze konzoloknál nem királyságos bugosan kiadni a dolgokat..
  • Krinyo
    én meg láttam a terep2-t és fényévekkel jobb a fizikája mint gt3nak...nézőpont kérdése :D
  • magyar ember 2
    Majd ha vegeznek az emberek a masik topicban az emulatorral, kiprobalom. ;-)
  • CSOCSO
    az rs1 ben vhogy nem értek veled eggyütt..van egy kép pl ott jol lehet látni hogy ütött kopott az x-wing!!!! nagyon zoral!!
    vagy a másik az A wing..mindene megvan rajzolva 4szeres texturával...és ezt eléggé hangoztatták ezért gondolom hogy nemsok gamez készűlhet ennyivel...pl mondjatok egyetlen gamezt ami 4szeres texturával megy...az rs2 ből nem engedek...a homok táj is ugyanolyan szép mint a havas... ahogy a halálcsillagon is fenomenális...minden megvan rajzolva királyul...csunya texturák?... lesd meg a hajtúművet a csillagrombolon....le sem tudom irni milyen királyul néz ki...
    texturákkal nemtom mi a bajod.. ok elismerem ha valami nek nemjok a texturái.. látszik hogy homályos be is linkelek mindjárt neked olyan képet de az rs2 ben nincs ilyen...
  • CSOCSO
    láttam élőben a gt3 at sokkal szebb az rx8as képnél!!!!!fényévekkel!!!
  • CSOCSO
    a gta3 rol annyit hogy az benne a kurvajo hogy van benne 300 auto..és azért elég jol néz ki... éas nem beszélve a concpetről..amugy gc re is van baldur
  • CSOCSO
    nem is én vagyok fertőző:) én kaptam valakitől el..és most ti is:)
  • Veriel
    CSOCSO eg fetrőző, lassan én se tudo kírni. :)
  • Veriel
    Amúyg nagyon vicces, hogy mi in-game képeket linkelünk, a konzolosok meg bescannelik a játék dobozát...
  • magyar ember 2
    Akkor meg mi laccik belole?
  • magyar ember 2
    Az a windowsos verzio volt, az eredeti quake meg DOS alat futott.
  • magyar ember 2
    "Csocso mindenki tudja hogy egy konzol megjeleskor veri a PC ez teny errol nem lehet vitani csak ha valkinek fingja nincs rola."
    Ezt sztem senki nem is vitatta, csak azt nem veszik figyelembe 1esek hogy azota eltelt nehany ev.

"PL X-Box nezzuk mar meg mi van benne???? egy alap indulo kategorias PC de meg az sem megis az en 2.95Ghz PIV-em 9700Pro-val tud olyan grafot mint az.."
    Ez mar a windows hibaja, saknos tul sok eroforrast zabal, ani csak reszben indokolt (pl. multitasking). Ezert meg egy ugyanolyan tv felbontashoz is nagyobb eroforras kell, nemhogy egy 1600*1200-hoz. Viszont maskepp nem igazan lehetne megoldani, a szabadon osszeallithato hardver miatt nem fog minden fejlesztoceg 1500 videokartyat, hangkartyat, stb. leprogramozni.

Asszem itt lehetne jol osszefoglalni: egy ugyanolyan grafikahoz kevesebb szamitasi teljesitmeny is eleg mint egy PC-nek van, ezert is ertelmetlen PC vero konzolokrol beszelni. Foleg a version fele "szilikon grafikas" PS2-rol. :)

"PC masik gondja hogy ugye ugy kell megirni a gamezt hogy egy ratyesz gepen is fusson es van el kell fogadni."
    Es innen szoktak elokreulni pl. Laza kisefelbontasu minimalgrafikas NWN kepei, amik tavolrol sem tukrozik a valodi minoseget. :)
  • magyar ember 2
    "Hat ahogy a trendet nezem a konzol egyre jobban PCsedik el."
    Ez igy van, de sztem nem is baj. Csak az ha vki elteveszti a hazszamot, es PC vero konzolokrol magyaraz. De ugyanigy nem csipnem ha a PCt akarna Cray-II-nek beallitani.

"De egy teny, nem biztos , hogy a jatek grafikaja hatarozza meg maganak a jateknak az elmenyet."
    Biztos hogy nem. Lasd: Everquest. Na az frankon vudu1 grafika, megis napi 80 ezren vannak online rajta.

"Pl itt a peldaja az Elite nevu jateknak, a maga nemeben kituno jatek volt."
    Hajaj. De meg a Commando, Vendetta se kapott melto utodot.
  • magyar ember 2
    A duke az kiraly vol, a jetpacket azota is hianyolom minden hasonlo jatekbol.
  • magyar ember 2
    De. Az volt az 1.
  • magyar ember 2
    "jo lehet hogy lassan szebb gamezok jönnek ki pc re mint konzolra..."
    Nekem teccett a BG:DA is, sot meg akar a GT3 is, mert elkepzelem hogy tv-n kicsit osszemosott pixelekkel jol mutatna (ezeknel a jatekoknal nem kell apro reszleteket kibogaraszni, mint mondjuk 1 strategiaban, viszont a szinatmenet folyamnatosabb lesz ha egybemosodik), de ez teljesen kulon dolog a technikai hattertol! Az a baj, hogy soxor nem is ugyanarrol vitazunk. Egy kep nezhet jol ki annak ellenere hogy kisebb a felbontasa, kevesebb texc turat hasznal, de ebbol nem szabad olyan kovetkeztetest levonni, hogy az ezt futtatni kepes gep erosebb mint a masik, hiszen ez nem igaz. En mindig erre probaltam felhivni a figyelmet. A konzolokatt tv kepre terveztek (PAL vagy NTSC szabvany), igy ott nem is kell olyan nagyfelbontason is jol mennie a jateknak mint PC-n. Mar onmagaban a nagyobb felbontas is nagyobb teljesitmenyt igenyel, hat meg a bazinagy texturak. Persze poligonbol ilyenkor kevesebb jut a sebesseg erdekeben. Ezert jo osszehasonlitasra a GT3 - F1 2002, mert ott kb ugyanugy neznek ki a kocsik, a hatterek PC-n is mint PS2-n, ami igazan zik az a felbontas, ebbol ugy saccra is konnyen lemerheto hogy a PC-t egyaltalan nem veri a PS2. (Meg1szer hangsulyozom a teljesitmeny es a jatekelmeny 2 kulon dolog!

"amugy amit te linkeltél az pc-2 grafika"
    ? En az NWN keprol beszeltem.

"de a konzoloknak általában szebbek a texturái..pl gt3"
    Na pont ezert linkeltem a GT3 kepet is, ami a jatekbol valo, nem concept art. Ez nem epp ezt tamasztja ala. Azon a total sarga auton pl. 1 filler textura nincs. Az jo hogy sok poligonbol all, ezt senki nem is vitatta. Amugy poligonnal se olyan rossz a helyzet PC-n, pl. Jacek F1 2002-es kepein is szarra kerekitett autok vannak. az hogy mikor mennyi poligon hasznalhato fel, az valtozik annak fuggvenyeben, hogy azokat utana mennyire, es milyen minosegu texturaval kell burkolni, mert ez igen sokat elvesz a rendelkezesre allo eroforrasbol. Ezert nem all 99999999 poligonbol egy figura az NWN-ben se, foleg hogy ott meg a hatterre is kell poligont, es ugyanolyan jo minosegu texturat(!) szanni, mint magara a fohosre. Persze a falak sincsenek tulzasba vive poligon teren, viszont ha kizoomolsz, akkor sok latszik belole 1szerre, az mingyart tobb poligon lesz, megtobb texturaval, es olyankor is korrekt sebesseggel kell futnia. Ami scrrenshotot en csinaltam, azon meg direkt razoomoltam a figurakra, hogy minel reszletesebben latszodjon a textura, ezert a hatterbol nyilvan toredeke nem laccik mintha teljesen kizoomoltam volna.

"és ott van az rs2..nem értelek hogy miért mondod hogy szarok a texturái"
    A kepek alapjan amit te raktal be. Egyedul ami jobb volt benne, az a havas taj az ATAT lepegeto alatt. De nezd meg pl az x-winnges kepeket, azon total ugyanolyan homalyos, kisefelbontasu texturak vannak (vagy a homokos taj, erre mondtam hogy vudu1 szintu. A poligonszam itt is mas teszta, azt akkor is leszogeztem hogy azt nem is kivanom minositeni, mert az 1ertelmuen jobb.

De mondok mast: asszem a PCs jatekk... topicban talan Laza rakott be 4 kepet 1 jatkrol (vmi kisgyerek ugrabugral rajta). Ott jol latszik hogy a messze levo dolgokon meg turhetoen nez ki a textura, de amint kozelebbrol latod (mingyart az 1. kepen, a fagerendas talaj a csavo alatt) mar total homaly. Azert mert kisefelbontasu.

"de azóta sincs szebb ahogy a gt3 nál sincs"
    Erre megintcsak azt tudom mondani, hogy nalam a poligon es a texturazas EGYARANT beleszamit a kepminosegbe. Lehet 1 kep kevesebb poligonbol, ha az korrektul le van texturazva, nem csak 1szinure befujva.
  • magyar ember 2
    Nekem C +4-em volt anno, ami elvileg fejlettebb volt mint a 64 (azert akkoriban a fejlettseg inkabb csak %-okban merheto volt), de szivesen elcsereltem volna arra, rakas game nem volt meg ra, pl a DOC, Vendetta, Last Ninja, Oil Imperium. (Viszont volt mar akkor is eredeti gamem, mert haveromek irtak 1et (kemeny 15 ropit kaptak fejenkent a kiadotol), amit legalisan lemasoltak nekem. :DD)
  • CSOCSO
    muhahahah:

ezt az oldalt lessétek..valami nagyon zoral dolgokat csinál a faszi:
    http://www.netcomuk.co.uk/~wwl/electric.html
  • CSOCSO
    király..nah...
  • Krinyo
    ez egy háttér ...de te is rajta vagy :DD a láncfűrésszel :D
  • Krinyo
    :DD lol
    Versio a jobb oldalt látható...ő a főellenség! :DD
    (azér olyan dagadt)