89387
PlayStation3
-
#4041 Ilyen az enyémen is van csak nálam a 3 helyett 2 van!!:) -
#4040 KURVA ANYJÁT ENNEK A MOCSKOS EXPLORERNEK!!! -
magyar ember 2 #4039 Nekem ugyan nem, csak ne csodalkozz ha anyazassal inditasz, es hasonlo valaszt kapsz. -
magyar ember 2 #4038 A kepekre nezve en is ezt mondtam, te megis kifogasoltad a tenyszeru megallapitasaimat. -
magyar ember 2 #4037 Hogyhogy mi? Ha a jatekosok forumat megtalaltad, akkor gondolom nem olyan nehez ugyanott a polforumot is megtalalni. Remelem azt azert sejted, hogy ez itt van az SG-n? -
#4036 :))) -
magyar ember 2 #4035 "low detail:) ez maximum neked low detail"
NEkunk PCseknek az is. Ti biztos hanyattestek a 640*480-as, textura nelkuli poligonhalmaz autotol, nekunk azert ahhoz joval tobbre lenne szukseg. Pl. olyanokra mint amiket Jacek linkelgetett nemreg. -
#4033 ahamm.. és mi a polforum címe? -
magyar ember 2 #4032 Bemesz a polforumba, es a polforumos talalka topic 1bol kiszurja a szemedet. -
#4031 valahogy ugyan ez volt nálam is.. valaki beszolt leanyáztam..mégis nekik állt feljebb.. ugye milyen hülye érzés? -
magyar ember 2 #4030 "amiko rirokvalmit te meg kibuksz"
Csodalkozol? Ha minden masodik szavad "fasz", "segg", "hulye", akkor megis mit varsz? Nyalokat? -
#4029 ezt talán hagyjuk... -
#4028 add már meg a címet ( polforum -
#4027 low detail:) ez maximum neked low detail..te gondolod róla..ehhez képest ilyen űrhajós gamez aminek iylen szép textuái vagy ennyi polginja lenne, olyan nincs... -
magyar ember 2 #4026 Pedig pont te bizonyitottad ba a sajat kepeiddel, te szellemi alultaplalt. -
magyar ember 2 #4025 Meg ugytom nincs megszervezve a kov., de ha idonkent nezed a hasonlo nevu topicot a polforumban, onnan jo elore tudni fogod. Valszeg a 3 Huszar lesz megint a Nyugatinal, idopont meg ami mindnekinek megfelel. -
magyar ember 2 #4024 Es te mivel jossz? A textura nelkuli low detail hanyadekoddal? Erre vered? -
#4023 feltettem de pc-s is vagyok -
#4022 te türelmes?:) amiko rirokvalmit te meg kibuksz és cigányozol zsidozol meg azt meséled nálatok mi folyik családon belűl?:) téényleg te mennyire türelmes vagy:) -
#4021 :))) -
#4020 alpári styl?? az még hagyján de mikor egy iylen rs1 szebb neki mint az rs2:)))))))))) igazi fogyatékos ember1 -
#4019 Szvsz NE menj bele egy újabb mókuskerék vitába. Főleg me2-vel ne. :)) -
#4018 én megyek a poli talira..ha elmondod mikor lesz és hol -
#4017 Miért, tudsz te komolyan is beszélni? -
#4016 pff:)LOOOOOOOOOOl ti komoylan ilyen kockás szarokkal jöttök?:))))))na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))) ez azért már több mint röhelyes!!!!!:)))))))))))))))))))) -
#4015 A 6-os túl kicsi, 8-ast meg nem sűrűn használnak ilyenre. 10-es, mint általában minden ilyen "felfogató" csavar...
(Ez most nem vicc volt...) -
magyar ember 2 #4014 :-)))))))))))))))))))) -
magyar ember 2 #4013 NEked annak kulon orulnod kene, hiszen konzolon is azt kapod. -
magyar ember 2 #4012 "hasonló?jacek nem rakott be képeket RX-8-asról"
Nem az a lenyeg hogy dizel vagy benzines autot latsz a kepen, hanem a kidolgozottsaga, ne ertetlenkedj mar! Egy filler textura nem volt rajta, a fu is egy homaolyos massza (pedig nemreg meg itt verte a nyalat a sok konzolos hogy ilyet konzolon nem latni, erre tessek, az istenitett jatekuk mast se tud). 1szeruen egy fos az egesz kep, es ezt istenititek, mikozben az igazan reszletesen kidolgozottakat meg fikazzzatok (persze kozben azert megy ra a matyiozas az asztal alatt). -
Grege #4011 Tegye fel a kezét az, aki konzolos! -
#4010 hogy a témánál maradjunk, version ezt láttad már??
-
#4009 inkább azt meséld el, milyen a driver előzetes? -
#4008 "Azt nem értem, konzolon hogyan játszik valaki pl. MMORPG-t? Van benne beépített ADSL meg kábelmodem, és felmegy a netre?"
sehogy...konzolon nincs rpg..ezt már itt sokszor sok okos ember leírta:)
-
#4007 Mortal Kombat:DA...PS2,Xbox
-
#4006 ezerszer lerágott csont, ne kezd előröl. -
#4005 az új mortáltól is csorogna a nyálad:)ill véred
nagyon hangulatos lett -
#4004 Azt nem értem, konzolon hogyan játszik valaki pl. MMORPG-t? Van benne beépített ADSL meg kábelmodem, és felmegy a netre?
Mert engem úgy 2 éve már nem köt le egy single game sem. Egyedül egy dolog hiányzik PC-ről, azok a verekedős játékok. Azt elismerem, hogy konzolon jók vannak (pedig bírná a PC is).
Viszont ezt leszámítva csak multizni szeretek. Erről ennyit. -
#4003 nincs de jatszottam F1-el benne mondom majdnem teljesen vegig vittem a GT3-at -
#4002 jut eszembe az öcsém tegnap megmutatta a "GT3-garázsát" F1 járgányt is szerzett már...valami 4 órás Endurance versenyen szerezte...
van valakinek shot róla?
-
#4001 Nekem az a bajom a GT3-al hogy a versenyautokban nem latom hogy az automata tuzoltoberendezes az ules mogott hanyas csavarral van folfogatva:)))))))))
6-os vagy 8-as?:))))))))))))