89387
PlayStation3
-
#3821 Ez kérem rágalom! Én inkább megvédtem ezt a kedves magyar embert, akit itt mindenki ok nélkül bánt... -
soniq #3819 Szia
Mint, írtam nem szoktam trágár szavakkal élni, de Magyar Ember 2 kihozta belőlem!
-
#3817 engem sem, de ha nem lenne kormányom, egérrel játszanék, vagy billel (jól bekonfigolva) de akkor sem kontrollerrel :) -
#3816 kormánnyal megyek, engem nem érint :))) -
#3815 En a PC-t probaltam. De szerintem egyforma. Ha nem, akkor a konzol az arkadosabb. -
#3814 "egy ujjnyi gombával nem fog menni":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3813 hát ja, de a tömeg a "kukából" szedi ki a kedvenceit, ez a siker titka -
#3812 PC egy loser fospuska:(((( -
#3811 azt be tudod állítani szoftveresen, de nem attól leszel gyors, hogy analóg a gáz, hanem attól, hogy pontos vagy kanyarban, és ez egy ujjnyi gombával nem fog menni
arcade szinten persze megfelel, de komoly játékban ki ne próbáld -
#3810 Rallysport C.: Latszik, hogy rohadt sokat dolgoztak a jatekon, de fizika az nulla. Ha mar csak egy belso nezet lenne, vagy valami autosabb erzes, akkor mar jobb a helyzet. De igy, az egesz munkajuk megy a szemetbe... Ezt egyszeruen nem ertem. -
#3809 lolololol -
#3807 melyik változatról beszélsz? pc-ps2-x? -
#3806 A Race Drivert en is sajnalom. Igaz csak a demot lattam, de egy arkad szart csinaltak belole. Pedig jo sok kocsi palya. Nem hiszem el, hogy erre van igeny. Miert nem lehet normalisan megcsinalni valamit, aztan a jetekban max le lehet butitani, bekapcsolni a segitseget stb?
Amikor irtam a Codemastersnek regebben a szelvedovel (hianya) kapcsolatban, azt valaszoltak, hogy a jatekosokat zavarja...
Basszus. De akkor ne irja oda, hogy Real Car Simulator, ha nem azt, hogy autos jatek. -
#3805 megalaznanak:) -
#3804 kezifek jo sok analog kar van:))))nyugodj meg megalananak egerrel:D -
#3803 de egy jó kontrolleren minden analóg, a gáz-fék-kézifék-kormány. a billentyűzeten próbálj analóg gázt adni!! -
#3802 igen szerintem meglepodnel az LFS-ben hate gamepaddal nyomod masik ember meg egerrel 10 kor alatt lekorozne es ez komoly:DDDDDDDd -
#3801 kurvára nem vicc, próbáld csak ki
egy kontroller mozdul 2 centit, egy egér akár 30-at
na melyik pontosabb? -
#3800 "2. egér
3. kontroller"
haha, jó vicc!! :))) -
#3799 Jo de nem mai darab akkor jo volt.
A Codemasters-en meg sirok copjanak le bo nyallal:((((nem eleg hogy a Race Driverbol egy arcad szart csinaltak ahogy jon a megjelenes es jonnek a kepek egyre szarabb a grafika rohejes:((( -
soniq #3798 Nem veszed észre mennyire égő ember vagy?! Hihetetlen tudatlan, neveletlen, állati ösztönökkel rendelkező pojáca vagy! Össze-vissza írogatsz itt minden baromságot, és annyira látszik a béna beszólásaidból, hogy halvány lila fingod nincs erről az egész témáról. Magam elé képzelek élőben, és egy gyenge törékeny vézna szánalomra méltó pojácát látok! Ha most megsértettelek, annak csak örülni tudok! Mivel, te egyfolytában ezt teszed a fórumban a különböző véleményt nyilvánító emberekkel. Nekem viszont ez az első ilyen jellegű levelem bárkihez is. De te igazán kiérdemelted. -
#3797 ja, csak ott meg lebegett a verda 5 cm magasan :))) -
#3796 igazi szappantarto fizika:)) az 1-es jo volt -
#3795 ugye?????? mindig ezt mondom, hogy a Rally Masters az alap rally játék, CMR vicces mellette! -
#3794 kormany
eger
kontroller
joy
bill
ez komoly:D -
#3793 autós játék esetében a sorrend:
1.kormány
2.kontroller
3.joystick
4.bill -
#3792 a mondat helyesen: még kontrollerrel sem tudod egyenesen tartani, nemhogy bill.-el. :))) -
#3791 hat amit billel es gamepaddal lehet iranyitani az nalam ko kemeny arcade:DD -
Cvd #3790 Vazzeg én PC-n se játszok autós cuccal, mert még billenytűzettel se tudom egyenesben tartani, nemhogy kontrollerrel. Majd ha egyszer veszek kormányt, akkor talán.:)) -
#3789 Itt majd kiprobalhattok jok kis szimeket pl. GT2002 MOD -
#3788 ezt se vedd komolyan! :))) -
#3787 szóval láttad amint egy 6 éves kiscsákó nyomja?? lol vazz :))) talán a kiscsákó nem tudott egyenesen menni, ez fel sem merült benned? :))) -
Cvd #3786 A WRC2 totál gagyi, én tudom! Láttam a Tesco-ban, egy 6 éves kiscsákó nyomta. Nem is lehet vele egyenesen menni, csak faltól korlátig pattogni!:))))))))
(Na ezt most SENKI se vegye komolyan!) Mellesleg kétlem, hogy én élvezném, teljesen idegen nekem a kontroller, csak azért nem kértem el a skactól, mert nekem se ment volna jobban. Szóval kb 2 hosszú percen keresztül néztem a játékot, ennyi elég már a fikázáshoz, vagy visszamenjek még 18 percre? :)))))) -
#3785 ez nem a konzol hibája!! a gt3-nak az ütközést leszámítva szuper a fizikája, a wrc2 szintén nagyon jó fizikájú, a colin 3 extreme módban szintén. a rallysport konzolon is túl árkád lett. -
#3784 "Eloben beulne egy ilyen autoba es az elso kanyarban meghalna:)"
ez igaz minden 300 le feletti autóra :))) -
magyar ember 2 #3783 Persze, persze.. Hogy lehet az hogy PCrol tudunk mutatni rengeteg szep kepet, konzolrol meg kep helyett mindig ez a "valosagban sokkal szebb" kamu duma jon? 1szeruen nincs mit felmutatnotok. Mert nem a konzol altal eloallitott kep a szep, hanem amit ebbol a tv "feljavit", azt latod olyannak. Ezert kell monitoron megnezned a konzolod kepet, aztan elsirnad magad. Ha lenne 1600*1200-as tv, leszopnad magad az utolso PCs jatektol is, olyan gyonyoruen mutatna. -
#3782 Annyiban rohejes es itt jon ki a konzol ami miatt sokaknak nem tetszik akik a RSC csinaltak a DICE ok kovettek el a Rally Masterset hat ott azert volt valami fizika:)))ja persze az ovek a Battlefield 1942 is ami uber:) -
#3781 Ez igy van kuka a jatek,de a grafrol volt szo:)
A GT2002 modot lefikaztak amikor egy ultra realistikus szimulator mondjuk egy konzolos oda ulne es azt mondana ez szar ezzel nem lehet menni:D
Eloben beulne egy ilyen autoba es az elso kanyarban meghalna:) -
#3780 nincs neki! :))) -
magyar ember 2 #3779 Akkor pl. a Doom3 fikazok mar csomagolhatnak is, mert Carmack is meglepodne ha valamelyik jacchatott volna a vegleges vezrioval.