PlayStation3
-
magyar ember 2 #3898 "erdekes, nem en 'beszelek' igy:"
Ezt mondogatja a csocso fele elvakult banda is, de a tenyeket azzal se tudjak meghamisitani.
"magyarul te most mindenkit leanyaztal... ezekutan te csodalkozol...?!"
1. Nem mindenkit, csak aki oda valo (csocso, soniq, gunman, es a tobbi 13 eves pattanasos pubi), nem kell megint ram kenned olyat amit nem mondtam.
2. Ezek anyaztak le eloszor engem, en csak valaszoltam nekik. Akkor meg miert nem oket primitivezed le? Konzolosoktol mar dicsoseg ez a szinvonal? Elegge reszrehajlo vagy te is.
"eleve mi az, hogy "konzolos enje"?!"
Az a tipikus, 13 eves elvakult, mindenkit leanyazo konzolos tipus, amit kepvisel.
"eleve rengeteg olyan ember van (folleg itt a forumon), kiknek PCje is van a konzol melett, es PCn is jatszanak..."
Nekem is van tobb olyan ismerosom akinek mind2 van, megse mondanak ilyen baromsagokat mint csocso, version. Erdekes mod, egyikuk se kepzeli istencsaszarnak a videojatekat, nem probalja tenyek helyett anyazassal a masikra eroltetni a tudatlansagat. Ez ugy latom csak itt divat.
"a hon szeretett textura kerdesedhez meg annyit, ha egy jatekban az osszkephez megfelelo texturak vannak, a kutyat sem fogja erdekelni, hogy az miert nem nagyobb felbontasu... (pl R&C, ICO, stb.)"
Ugyanez igaz forditva a poligonokra is. Akkor meg?