PlayStation3
  • magyar ember 2
    "Nem tudom milyen homály...? A konzolok alapban úgy lettek készítve, hogy TV-n játssza az ember, s ne monitoron."
    Igy van, beleszamitjak a tv homalyos fokuszalasat, hogy az majd eltakarja a reszleteket (erre mondtam hogy tv-re kotve meg a Duke Nukem is istencsaszarul nez ki), igy ugy laccik mintha szebb lenne. De csak ugy laccik. Hogy valojaban mennyire nem az, azt akkor lehet eszrevenni, ha mind2 platformot monitorra kotjuk. Ekkor laccik meg iganzan, mennyire keves a PS2 ereje, es mennyire teves kep el 1es elvakult fanatikusokban a PS2 kepessegeirol.

"Nem tudom miért erőlteted ezt a "kösd rá a monitorra a konzolt és meglátod milyen ronda a kép..." dolgot."
    Mert a latott kep alapjan jonnek elo mindig a konzolosok azzal hogy a videojatekuk veri a szamitogepeket. Ezert kell objektiv modon osszehasonlitani azokat, azt pedig ugy nem lehet hogy csalunk a konzol javara, homalyba burkoljuk a hianyzo reszletesseget. Mind2t monitorra kell kotni, akkor latszik meg a valos teljesitmeny, melyik mit kepes produkalni.

"menet közben" kell látni a PS2-s játékokat."
    A PC-set is. Mind2n ugyanannyit "valtoztat" a kiragadott kepkocka.