89387
PlayStation3
-
#3951 Colin3-at sikeresen eltoltak majusra:(((PC megjelenes csak akkor fogok sirni ha kijon es ugyan az mint a sony, mert akkor mit csinaltak tajta meg fel evig.
Egyebkent a PC-s Logi FFB kormany siman megy PS2-on FFB is mukodik halal jo minden.
Ha a kek sonys is usb szerintem megy PC csak a joy reszet nem kezeli. -
#3950 "ooo azert ne csinaljanak szimulatort mert nincs kormanya?????? itt is ha hasznalod a F12002 segitsegeit lehet valahogy szenvedni egy kort, de ha kikapcsolos kb 15 darab az elso kanyart nem tudod bevenni es ez igy is van jol.
Szerencsere azert meg csinalnak szimeket pedig keves embernek van kormanya"
nem...csináljanak autós gammát...
de billről is irányíthatóan...ha valaki szimulációra vágyik az úgyis vesz kormányt...és a program pedig viselkedjen AKKOR szimulációként
amúgy egyet értek veled...a ki be kapcsolgatással kapcsolatban -
#3949 "Koszi!
Engem olyan szinten erdekelne a dolog, hogy fizika, szimulacio van-e benne. Olyan szintu, mint pl. Insane, Screamer, GPL, LFS."
ebből csak a Screamert nyomtam, ami asszem nem mai darab...az LFS-nek is nekifekszek csak nem volt időm a demót komolyabban nyomni...és a PC-hez nincs kormányom..igaz ,hogy a PS2-s Logitech USB-s, de nem szeretnem rákötni, ki tudja mi vágja haza...PS2-n sem működnek a PC-s USB-s kormányok..legalábbis nem kompatibilisek szerintem a játékokkal...na ebből csak a z a lényeg, ha komoly hangulatra "fizikára vágysz" akkor felejtsd el a billentyűzetet, mivel az legkevésbé sem hasonlít a vezetésre. Ha egy játékot viszont billentyűzetről is el tudsz vezetni, az nem azt jelenti ,hogy nincs "fizika" a visszajátszásból meg a balső nézetből úgy is kiderül hogy milyen, mennyire csúszik, vagy 160-nal simán veszed a kanyarokat...
Szerintem az a jó játék ami a billenytyűzetről is élvezetesen játszható, de ha kormányt kötsz rá és a programozó erre is odafigyelt akkor megtapasztalod a különbséget...és az időid meg sem közelítik a "billentyűzetről" elérteket...
"Csak azert erdekel, mert ugy hallottam, hogy kirugtak a Colin2 csapatat - atom gagyi lett - es teljesen uj, extra szim.-et akartak/-nak csnalni.
Eddig egy filmet latttam belole, abban ugy nezett ki, mintha jol mozogna a kocsi (razkodas, billeges, borulas, csuszas stb.)."
én a Colint csak ajánlani tudom...nekem megvan PS2-n
"De a Race Driver el-arkadositas utan, kezdek felni..."
az nekem sincs meg...és nem is ajánlom...
ja és ha nincs kormányod, azt vedd meg legelőször... -
Cvd #3948 Egyenlőre semmit, nincs itthon az UT-m, úgyhogy még nem néztem. -
magyar ember 2 #3947 Es meg1szer hozzatennem: ez csak a 32 megas texturakkal keszult kep, mivel a GF2-m nem tudja a 64 megasat (GF3 mar igen), de az is alapbol benne van a jatekban, az meg jobban szetgyalazna a konzolos kepeket. -
magyar ember 2 #3946 Meg ezzel:
-
#3945 Sajnos nincs itthon a game, de így hirtelen találtam róla kettőt.
FSAA és Aniso NÉLKÜL, 80 körüli FPS mellett:
Ezzel hasonlítgassad. -
magyar ember 2 #3944 Igy van. -
magyar ember 2 #3943 "ja, hogy te meg mindig a texturakkal vagy oda?!"
Ja, hogy te meg mindig a poligonokkal vagy oda? Kend a hajadra az ures poligonjaidat!
"az emliette jatekok osszkeperol beszletem"
Allj! Most akkor tudod mit beszelsz, vagy nem? Az osszkepbe MINDEN beletartozik, amit a kepen latsz. A textura is, barmilyen hihetetlen. Vagy neked textura szuros szemuveged van?
"pont az a lenyeg, hogy legyen annyira megfelelo a textura, hogy az meg az osszkepbe ne ronditson bele... SZVSZ..."
Ha mar ugyse laccik (konzolon), akkor minek, mi? De ha meg nincs, akkor minek villogsz vele? Amit en mutattam, azon van rendesen, na olyat mutass konzolon ha tudsz! Ha meg nem, akkor megis hogy akarsz te vitatkozni? "Szerintem", meg "a valosagban jobban nez ki" fele "objektiv" kifogasokkal? Tenyek nincsenek? -
#3942 Tökmindegy, nem kéne low detail alatti képeket betolni egy game-ről, amelyik NEM így néz ki! -
magyar ember 2 #3941 "ahha... bejon ide valaki, latja, hogy anyazol agyba-fobe, es ne vonjon le kovetkeztetest?!"
Akkor vonjon le kovetkeztetest, ha megnezi MIRE VALASZOLTAM! Nem mind1 hogy valaki megerdemelten kapja a buntetest, vagy nem. Kulonben olyan mintha a hohert elitelned gyilkossagert, pedig pont o akasztja fel a gyilkost. Tudod: ok-okozat osszefugges. Van ilyen.
Ha meg mar benezett ide, lathatja hogy anyazik nekem az, akinek en valasozlok hasonlokepp, azt miert nem ugatja le? Az mar nem megy? Nincs hozza batorsaga? Inkabb birka modra beall a tomegbe, es sodrodik az arral. De nem biztos hogy jo fele. -
magyar ember 2 #3940 "meg mindig nem tudom ki beszleget itt Csocsorol?! mert sztem csak te..."
Meg a haverod, aki egy nem neki cimzett valaszra beugatott nekem. Ne kodosits! -
#3939 ja, hogy te meg mindig a texturakkal vagy oda?! mint emlitettem, es hozzaszolasombol elolvashato lentebb, az emliette jatekok osszkeperol beszletem, pont arrol, hogy nem a tu eles textura a nyero a kocka falakkal es mukikkal...
pont az a lenyeg, hogy legyen annyira megfelelo a textura, hogy az meg az osszkepbe ne ronditson bele... SZVSZ...
vissza lehet olvasni... -
magyar ember 2 #3938 "terep demonstracio volt, nem textura es arnyek vetelkedo..."
Direkt kihagytad a lenyeget a keprol, ezert volt csusztatas amit csinaltal, es nem a valosag. Nem azon vitatkoztunk hogy melyikben mennyi poligon van, hanem hogy HOGY NEZ KI. A kinezetbe a texturak, effektek is beletartoznak. Minden amit a valosagban a kepen latsz. -
#3937 ""idejon valaki, es latja hogy hirtelen miket irogatsz, es te meg csodalkozol, hogy jelzovel illetve kerdez ra, hogy 'ki ez?' ?!"
Ha nem eri el a 30-as IQ szintet, akkor nem csodalkozom, csak a valosagnak megfeleloen minositem. Nezz be a polforumba! Evek ota megy mar a "Budapest utcait taposo izraeli tankok" "valos" problemaja, a tenyek ferditese, de ezert meg senki nem anyazott le senkit, mert kepesek vagyunk ellenerveket felhozni, meggyozni, es nem minositjuk, anyazzuk a masikat azert amit mond! Ehhez persze egy kis intelligencia es kultura kell, pont az ami a haverodbol is hianyzik. Ezert aztan ne is csodalkozzon ha csak azt kapja vissza, amit elkezdett. Maganak kerte, megkapta."
ahha... bejon ide valaki, latja, hogy anyazol agyba-fobe, es ne vonjon le kovetkeztetest?!
na joccakat... :DDDDDDD -
#3936 ""ha nem tudod felmerni, hogy mi a kulonbseg egy "fingilingi" jelzo, es az allatalad szeretettel hasznalt "budos cigany, kuss, f@sz, stb" jelzok kozott, avagy nalad ezek egy kategoriaba tartoznak, a te dologod..."
1 kategoriaba tartoznak a csocso altal hasznalt "hulye", "segg", "fasz" jelzokkel. Ezt hivjak anyazasnak. Ha te nem ismered a fogalmakat, az a te bajod."
meg mindig nem tudom ki beszleget itt Csocsorol?! mert sztem csak te...
-
magyar ember 2 #3935 "ahha, szoval igazabol a kepen 10x ennyi oszlop, es tereptargyak vannak?!"
Az oszlopok szama miben befolyasolja a texturak, effektek minoseget? Tudod 1altalan mi az a textura? (Persze ha csak konzolt lattal, akkor nem csodalkozom hogy nem tudod.) -
#3934 ""de szerintem ennel tobb poly nem volt az allatalad beszurt kepen sem..."
Viszont volt textura, effekt, arnyek. Ez hol maradt? Most en is hozzak neked szarra tomoritett 10*5-os felbontasu, alfa verzios konzolos kepeket? Ne ilyen kamu kepekkel gyere, ne alaptalanul lejaratni probalj valamit, hozd te is a kedvenc jatekod kepeit, mutasd meg milt tudnak azok. Ha van mit, es nem csak a levegobe beszelsz."
terep demonstracio volt, nem textura es arnyek vetelkedo...
-
magyar ember 2 #3933 "ha nem tudod felmerni, hogy mi a kulonbseg egy "fingilingi" jelzo, es az allatalad szeretettel hasznalt "budos cigany, kuss, f@sz, stb" jelzok kozott, avagy nalad ezek egy kategoriaba tartoznak, a te dologod..."
1 kategoriaba tartoznak a csocso altal hasznalt "hulye", "segg", "fasz" jelzokkel. Ezt hivjak anyazasnak. Ha te nem ismered a fogalmakat, az a te bajod.
"de sztem van nemi arnyalat kozottuk..."
Micsoda? Az hogy a haverod mondta, nem en? Ez nulla, nem indok. Tenyeket mondjal, ne elfogult erzelmeket!
"idejon valaki, es latja hogy hirtelen miket irogatsz, es te meg csodalkozol, hogy jelzovel illetve kerdez ra, hogy 'ki ez?' ?!"
Ha nem eri el a 30-as IQ szintet, akkor nem csodalkozom, csak a valosagnak megfeleloen minositem. Nezz be a polforumba! Evek ota megy mar a "Budapest utcait taposo izraeli tankok" "valos" problemaja, a tenyek ferditese, de ezert meg senki nem anyazott le senkit, mert kepesek vagyunk ellenerveket felhozni, meggyozni, es nem minositjuk, anyazzuk a masikat azert amit mond! Ehhez persze egy kis intelligencia es kultura kell, pont az ami a haverodbol is hianyzik. Ezert aztan ne is csodalkozzon ha csak azt kapja vissza, amit elkezdett. Maganak kerte, megkapta. -
#3932 marmint lennenek -
#3931 ""vegigvitted az RS2-t?! vagy esetleg eltoltottel vele par orat, hogy igy attanulmanyoztad?!"
Es te az NWNt? Ugye nem anelkul hoztad ezeket a direkt lebutitott grafikaju kepeket az ign-rol? Vagy magaddal szemben mar nem kell a kovetelmeny, csak a masiknal? Ez a te bajod, hogy mindent csak a masiktol kovetelnel meg, magaddal, haverjaiddal szemben semmi elvarasod nincs. Ezert is nem tudom komolyan venni amikor ilyen emberek probalnak minositgetni engem. Nem engem minositenek, hanem magukat."
ahha, szoval igazabol a kepen 10x ennyi oszlop, es tereptargyak vannak?! -
#3930 mondtam, hogy az internetrol van... olvassd is el amit irok, hamar valaszolsz ra... -
#3929 ""milyen kepek?! az RS1-bol?! :DDDDDDD"
Az NWN miota rs1?"
na nevetess mar....
azt akarod mondani, hogy az a kep egy Voodo1-el keszult, amit beszurtal a NWNbol?! :D
-
#3928 Ezt mivel csináltad, Geforce 1-gyel??
Nézd már meg egy normális videokártyával.. -
#3927 ""egy unreg allat hozzasszolasat vetited ki az osszes konolosra... ha te ezekkel foglalkozol, a te bajod..."
Csocso, soniq unreg?"
az elobb meg bizonyos 'PS2' nevu urrol volt szo... vagy elfelejtetted?! olvass vissza... -
magyar ember 2 #3926 "de szerintem ennel tobb poly nem volt az allatalad beszurt kepen sem..."
Viszont volt textura, effekt, arnyek. Ez hol maradt? Most en is hozzak neked szarra tomoritett 10*5-os felbontasu, alfa verzios konzolos kepeket? Ne ilyen kamu kepekkel gyere, ne alaptalanul lejaratni probalj valamit, hozd te is a kedvenc jatekod kepeit, mutasd meg milt tudnak azok. Ha van mit, es nem csak a levegobe beszelsz.
"arrol nem is beszelve, hogy tudom, milyen a game, mert nekem is GF4em van itthon... es kepzeld, lattam is, es jatszottam is vele"
Akkor megjobban tudnod kene hogy nem olyan mint ami kepeket most beraktal, mert amit en raktam be, azt itthon egy GF2-vel csinaltam, annal gyengebb nem lehet.
"sztem elobb te nezd meg a masik kettot..."
Rakd be! Csinalj screenshotot, fenykepet, amit akarsz, mutasd meg milyen a valosagban. En is azt tettem, neked is azt kell, ha erdemi vitat akarsz, kulonben ne csodalkozz ha csak kinevetjuk a lejaratasi probalkozast. -
#3925 nezz mar vissza?!
idejon valaki, es latja hogy hirtelen miket irogatsz, es te meg csodalkozol, hogy jelzovel illetve kerdez ra, hogy 'ki ez?' ?! -
#3924 ha nem tudod felmerni, hogy mi a kulonbseg egy "fingilingi" jelzo, es az allatalad szeretettel hasznalt "budos cigany, kuss, f@sz, stb" jelzok kozott, avagy nalad ezek egy kategoriaba tartoznak, a te dologod...
de sztem van nemi arnyalat kozottuk... -
#3923 erdekes, en ezt az internetrol szedtem... de szerintem ennel tobb poly nem volt az allatalad beszurt kepen sem...
a felbontastol nem lesz tele objektumokkal a terep.. :D
arrol nem is beszelve, hogy tudom, milyen a game, mert nekem is GF4em van itthon... es kepzeld, lattam is, es jatszottam is vele... de kozben akar betehetek barmi mast is a hatmmogott a gepbe, es egy az egyben ossze tudom hasonlitani...
sztem elobb te nezd meg a masik kettot... -
magyar ember 2 #3922 "mi az, hogy "Az anyazogep haverjaid"?!... latod, errol beszelek..."
Vedelmedbe vetted oket, az o oldalukon, az o erdekukben szolaltal meg, ezzel te magad soroltad kozejuk magadat.
"egy unreg allat hozzasszolasat vetited ki az osszes konolosra... ha te ezekkel foglalkozol, a te bajod..."
Csocso, soniq unreg?
"milyen kepek?! az RS1-bol?! :DDDDDDD"
Az NWN miota rs1?
"vegigvitted az RS2-t?! vagy esetleg eltoltottel vele par orat, hogy igy attanulmanyoztad?!"
Es te az NWNt? Ugye nem anelkul hoztad ezeket a direkt lebutitott grafikaju kepeket az ign-rol? Vagy magaddal szemben mar nem kell a kovetelmeny, csak a masiknal? Ez a te bajod, hogy mindent csak a masiktol kovetelnel meg, magaddal, haverjaiddal szemben semmi elvarasod nincs. Ezert is nem tudom komolyan venni amikor ilyen emberek probalnak minositgetni engem. Nem engem minositenek, hanem magukat. -
magyar ember 2 #3921 "nezz, avagy kerdezz korul, hogy mennyi idos figurakbol van itt a legtobb... :D"
Azt en is eszrevettem hogy a csocso fele anyazgatos banda e korul lehet, de te ezt ram mondtad, nyilvan nem dicseretkepp. Ezert szoltam.
"erre csak annyit mondok, hogy en evek ota ismerem, es tudom hogy milyen ember... de beloled csak azt latom, ami itt "kijon"..."
En is csak azt latom belole. Es amugy sem mentseg a primitivsegre hogy ismered. Vagy nalatok igen? Az ismeros anyazhat, az nem szamit annak, a masike meg igen? Ezt hogy gondolod? -
magyar ember 2 #3920 "azt nevezed "anyazasnak"?! mikor nem is hozzad szolt?! es te "olyan" valaszt irtal ra?!"
1. Ha engem serteget, az alol nem mentseg hogy nem hozzam szolt.
2. Ha meg nem anyazas, akkor meg nemtom mit kifogasolsz nalam, mivel eleg kevesszer emlegetem szo szerint valakinek az anyjat, akkor meg vondd vissza az allitasodat!
Az nem megy, hogy ugyanaz nalam anyazas es primitivseg, nalatok meg nem. Kettos merce rulez? -
#3919 ""talan nem nekunk kene cafolnunk az ilyan marhasagokat, hanem neked kene bizonyitanod... :D"
Bizonyiteknak ott a sok PCs kep, koztuk az altalam berakott is. Ta mit tudsz felmutatni azon kivul hogy szemelyeskedsz? Semmit? Akkor meg mire vagy buszke?"
milyen kepek?! az RS1-bol?! :DDDDDDD
es te mire vagy buszke?!
talan arra, hogy mielott erre az elhatarozasra jutottal, vegigvitted az RS2-t?! vagy esetleg eltoltottel vele par orat, hogy igy attanulmanyoztad?! -
magyar ember 2 #3918 Ez eleg gyenge probalkozas volt. Szandekosan egy 486-os szintjere lebutitott grafikat raktal be, azt is kisfelbontasban, ezzel a valosagot hamisitod meg. Pedig en beraktam neked a VALODI kepet arrol hogy nez ki a jatek eloben. Kozben meg kifogasoljatok, ha valaki a GT3-rol berak 1 valodi kepet, ami nem concept art. Ezert inkabb ahelyett hogy alaptalanul ferditeni probalsz, inkabb mutass VALODI kepet az alatalad istenitett jatekbol, kulonben csak azt erosited bennem (es minden mas olvasoban), hogy nincs mit felmutatni a reszedrol, ezert probalkozol a "dogoljon meg a szomszed tehene is" modszerrel. -
#3917 ""sztem mindenki csak a maga hozzaszolasaert felelos, es nem vetitem ki egy PCs "anyazasat" az osszes PCsre..."
1. Az anyazogep haverjaid megteszik. Legutobb pl ez a PS2 nevu, aki eloszot Jaceket anyazta le, mert nem birta elviselni hogy olyan PCs kepeket rakott be, amit a gagyi konzoljan sosem fog latni, aztan meg ugy ahogy van, az osszes PCst is leanyazta zarszokent. Kar hogy kimoderaltak, bizonyito ereju. Az ilyen ember minek ugat be masnak, ha nem szeretne ugyanilyen valaszt kapni? Nyilvanvaloan azert, mert igenyli hogy ot is jol elkuldje valaki a k. anyjaba. Ugyhogy nem en vagyok a primitiv, hanem az, akivel en meg jot is teszek azzal hogy megadom neki amit kert."
mi az, hogy "Az anyazogep haverjaid"?!... latod, errol beszelek...
egy unreg allat hozzasszolasat vetited ki az osszes konolosra... ha te ezekkel foglalkozol, a te bajod... -
#3916 ""nem bujtam ki..."
Dehogynem. Soniq haverod kezdte az anyazast, megkerdeztem ot miert nem primitivezed le, erre semmit se mondtal, Ez kibuvas."
azt nevezed "anyazasnak"?! mikor nem is hozzad szolt?! es te "olyan" valaszt irtal ra?!
erre csak annyit mondok, hogy en evek ota ismerem, es tudom hogy milyen ember... de beloled csak azt latom, ami itt "kijon"... -
#3915 ""jujj... ez anyazas?! :DDDDD"
Ez most nem, de az elobb amikor kezdted a 15 eves dumat, az az volt. Persze en is minositettem hasonlokepp azokat akik mar elotte kierdemeltek, de te csak akkor szallj be a buliba, ha hasonlo valaszt szeretnel."
szted miert mondtam a 15eves atlag eletkort?! :)
nezz, avagy kerdezz korul, hogy mennyi idos figurakbol van itt a legtobb... :D
-
magyar ember 2 #3914 "nem bujtam ki..."
Dehogynem. Soniq haverod kezdte az anyazast, megkerdeztem ot miert nem primitivezed le, erre semmit se mondtal, Ez kibuvas.
"sztem mindenki csak a maga hozzaszolasaert felelos, es nem vetitem ki egy PCs "anyazasat" az osszes PCsre..."
1. Az anyazogep haverjaid megteszik. Legutobb pl ez a PS2 nevu, aki eloszot Jaceket anyazta le, mert nem birta elviselni hogy olyan PCs kepeket rakott be, amit a gagyi konzoljan sosem fog latni, aztan meg ugy ahogy van, az osszes PCst is leanyazta zarszokent. Kar hogy kimoderaltak, bizonyito ereju. Az ilyen ember minek ugat be masnak, ha nem szeretne ugyanilyen valaszt kapni? Nyilvanvaloan azert, mert igenyli hogy ot is jol elkuldje valaki a k. anyjaba. Ugyhogy nem en vagyok a primitiv, hanem az, akivel en meg jot is teszek azzal hogy megadom neki amit kert. -
#3913 ""ha mar csak a ket emlitett jatekot ismerned, nem tennel be tobb NWN kepet az osszkepre hivatkozva... :D"
Ha mar csak az NWNt ismerned, kidobnad a 2 jatekodat az ablakon."
sztem meg mindig en vagyok az kettonk kozul, aki minden gepen majd minden jatekot ismerek (az elhanyagolhato hulladekon kivul:)
most nekem akarod bemeselni, hogy egy ilyen jatek vetekedhet az allatalam emlitett jatekok vizualis megjelenitesevel?! :)
-
magyar ember 2 #3912 "ahha, ez is egy tuti TENY?!"
Ja. En megneztem, ezert lattam is. Mint mondtam, ha nem ertesz 1et, lehet hozni az ellenerveket, tenyeket. Anyazas nelkul nem m1? Akkor ez azt jelenti hogy nincs ellenvelemeny, igazam van, de csakazertse akarjatok beismerni.
"talan nem nekunk kene cafolnunk az ilyan marhasagokat, hanem neked kene bizonyitanod... :D"
Bizonyiteknak ott a sok PCs kep, koztuk az altalam berakott is. Ta mit tudsz felmutatni azon kivul hogy szemelyeskedsz? Semmit? Akkor meg mire vagy buszke?
"jujj... ez anyazas?! :DDDDD"
Ez most nem, de az elobb amikor kezdted a 15 eves dumat, az az volt. Persze en is minositettem hasonlokepp azokat akik mar elotte kierdemeltek, de te csak akkor szallj be a buliba, ha hasonlo valaszt szeretnel.